משה סיני עוזב את מכבי הרצליה, עופר טלקר מונה. שיהיה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx.
כצפוי משה סיני הודיע היום שהוא מסיים את תפקידו. לפי התגובות שלו בשישי זה כבר היה ברור. עופר טלקר עוזר המאמן בשנתיים האחרונות + מאמן קבוצת הנוער בה נחל הצלחה גדולה העונה כאשר עלה איתה לליגת העל והגיע עד לרבע גמר הגביע, מונה למאמן הקבוצה. הייתי בטוח שיעדיפו לתת לטלקר לאמן את הנוער בליגת העל כדי עוד קצת להתחשל, אבל מצד שני עדיף ליצור המשכיות ולא להרוס את מה שנבנה כאן העונה ולכן זאת נראית החלטה טובה, אם כי עדיין יכולתו של טלקר עדיין סימן שאלה כרגע.
אין ספק שגם למאמנים מותר להילחם על הפרנסה, כל אחד לא רוצה להיות מחוסר עבודה ועזורי גם אוהב את המשחק, זו לא קלישאה. אבל האמת שציפיתי ממנו לא לקפוץ על הג'וב הזה. גם מתוך כבוד לתומר קשטן("מה ששנוא עלייך אל תעשה לחברך" - כפי שעזורי לא אהב שמחפוד לקח את התפקיד אחרי שבעטו אותו - שלא יעשה זאת לתומר קשטן, הרי אם עזורי יצליח במשימה הוא יהיה זה שיקבל את הקרדיט כולו) אבל גם מתוך כבוד לעצמו. בגלל מקרים כאלה הכבוד של המאמנים בארץ הוא נרמס. אחרי שנכשל בגדול בהפועל באר-שבע ובנה קבוצה חלשה באשקלון - ציפיתי מעזורי שיחכה לפחות עד הקיץ, שיעשה חושבים.
נדב כידר בדרך לבת-ים. בלם הפועל באר שבע נדב כידר עשוי להצטרף לבת-ים. כידר (24) היה שחקן הרכב בבירת הנגב בליגה הלאומית, אבל העונה לא מצא את מקומו בהרכב של ניר קלינגר ומיעט לשחק. היו"ר בלולו שקיבל מאבי בוחבוט המלצות חמות על השחקן, שוחח עם הבלם שקרוב מאוד לסיכום בבת-ים. מסתמן שכידר ויאיר אזולאי יהיו שני הבלמים המובילים העונה. ככל הנראה בהנהלה יוותרו על האפשרות להחתים את הניגרי אנדרסון ווסט עקב עלותו. המאמנים יוסי חכים וערן ססי, נפגשו היום לישיבת עבודה ראשונה עם היו"ר בלולו והנשיא אלקובי, שלמרות שעדיין לא החליט על עתידו במועדון, הגיע ולקח חלק פעיל בישיבה. מישהו מכיר את כידר? ומישהו יכול לספר איך יאיר אזולאי בשנים האחרונות?
קידר בלם ברמה של ליגה לאומית. בעונות האחרונות היה נער פוסטר אצלנו. אני לא יודע מה המטרות של בת ים לעונה הבאה, מה שכן אני יודע שקידר לא בלם לקבוצה מובילה בליגה לאומית.
שחר שמש השוער והקפטן של בית"ר שמשון ת"א סיכם את תנאיו לעונה נוספת ורביעית שלו בקבוצה שמש כמו יין ישן וטוב היה מצוין גם העונה ואחד הברגים החשובים ב 3 עונותיו בקבוצה ימשיך להגן על שער הקבוצה שתיקרא החל מעונה הבאה בית"ר ת"א/רמלה
עונת המלפפונים גזרת בת ים עדכון : היו"ר עמי בלולו ועוזר המאמן ערן ססי, צפו היום במשחק הפליי-אוף בין הכח למכבי יפו. ססי ובלולו הגיעו לוינטר במטרה לעקוב אחר מגן הכח יוגב בן סימון. השחקן לא הרשים את אנשי בת-ים שככל הנראה יחפשו אופציות אחרות. בבת-ים יבדקו אפשרות לצרף את ליאור לינדר וחנן פדידה ששוחררו מהפועל כפר סבא ובימים הקרובים יבדקו את העלויות. "בשלב זה מחירי השחקנים בשמיים וכולם עם האף למעלה. יש לנו זמן ואנחנו לא ממהרים", סיכם היו"ר עמי בלולו את שבוע המלפפונים. בעניין אחר. השוער קובי שאלו שנעזר באוהד שאול אלשייך, העלה ליו טיוב קליפ עם מיטב ביצועיו במהלך הקריירה. שאול הוסיף אפקטים וקולות רקע ובתוצאה אפילו קסיאס יכול להתקנא. "אולי סקאוט של קבוצה בחו"ל יצפה בקליפ ואקבל הצעה. זה אף פעם לא מאוחר", סיכם שאלו.
אפשר לקבל מידע על מכבי אום אל פאחם? מתי היא נוסדה? אני יודע שהפועל נוסדה ב1968 (עד ההתפרקות והאיחוד הלא רשמי עם עירוני ב2009) וג'ת אלאהלי ב2007.
הבנה עקרונית עם עוז ברנדווין וניר כהן. היו"ר עמי בלולו נפגש היום עם סוכן השחקנים ג'קי דהאן המייצג את עוז ברנדויין וניר כהן. בפגישה סוכם על המשך ההתקשרות עם ברנדויין לעונה נוספת ועל צירופו של ניר כהן לקבוצה. כרטיס השחקן של כהן שייך למכבי חיפה ובעונה שעברה שיחק בג'ת אל אהלי. כהן היה מועמד להצטרף לבת-ים גם בעונה שעברה בחלון ינואר, אך לא שוחרר מקבוצתו. דהאן מייצג גם את המגן שניר משען שבבת-ים רוצים מאוד לראותו ממשיך לעונה נוספת בקבוצה.
מדובר באחד השוערים הטובים שהגיעו לארץ בשנים האחרונות לטעמי (והגיעו הרבה,איך הגיע להכח אין לי מושג!) שוער צעיר בן 26 כמדומני, שיחק כשוער מחליף בסושו הצרפתית ושוער שני בגנט הבלגית הבתקופת גילי ורמוט. כבר כשהוא הגיע להכח בינואר שמעתי שמדובר בשוער גדול, וכאחד שעוקב אחרי הכח (בעיקר בגלל אלירן שערי הנס ציוני) זה פשוט מוכח, הוא השאיר אותם בליגה במו ידיו. השוער הכי טוב בליגה הלאומית בלי שום עוררין. אני עדיין לא מבין את ההגעה שלו לג'ונגל בוינטר מאירופה הקסומה, אך אולי הוא ידע שהליגה הזו גדולה עליו ובסופה יקבל הצעה מהליגה הראשונה בישראל.