אוהדי באר שבע ואשקלון, מי כמוכם יודע כמה גיא עזורי הוא אפס מאופס, כל אחד יודע את זה. אני באמת מקווה שהוא לא יחתום פה, הבעיה היא שאנחנו אוטוטו כבר נכנסים ל-48 שעות לפני המשחק החשוב ועוד אין מאמן! איזה ייאוש..
בטח אמרו לו שאם הוא מעלה את הקבוצה ליגה אז הוא ייאמן גם בעונה הבאה... אחרת לא היה לו בשביל מה לבוא לשני משחקים.
זה רק מראה כמה המצב שלכם נואש, רק יש לכם מזל שמולכם עומדת קבוצה עם הנהלה כזו מפורקת שעוד עזורי יכול לעשות להם בית ספר. בהצלחה לפתח תקווה.
תאמין לי שכל האוהדים הנייטלרים בארץ מייחלים לניצחון שלנו על פתח תקוה. פ"ת קבוצה גועל נפש ואתמול ראינו בשער השבת איך הבעלים שלה נראה..
גיא עזורי חתם גם לעונה הבאה אפילו אם היא תהיה בלאומית. אף מאמן לא היה מוכן להגיע אך ורק לשני משחקים ואני באמת לא מבין את ההנהלה שחשבה למצוא איזה פראייר שיאמן את הקבוצה בשני המשחקים נגד הפועל פ"ת. עיתוי הפיטורין של קשטן לא יכול היה להיות גרוע יותר. פשוט עצוב שאלה האנשים שמנהלים כיום את הפועל כפ"ס.
כל הכבוד לקבוצה מרעננה על הספורטיביות שהיא מפגינה, ולא בפעם הראשונה. להתחשב בסגל שעמד לרשותו לחמן רושם עונה טובה ואני חושב שיעשו טוב ברעננה אם ישאירו אותו. כפ"ס פשוט מפורקת, לא רואה אותם גוברים על הפועל פ"ת שבכל מקרה היא קבוצה עדיפה.
אם החתימו את גיא עזורי אז באמת שישארו בלאומית, ההנהלה שלהם זה ביזיון פשוט בדיחה. אני לא מאמין שהם מינו את עזורי איזה אסון.
בYNET וב-ONE מצוין שהוא ימשיך עונה נוספת בכל מקרה... זה עדיין לא "גורע" כהוא זה מהעובדה שהוא לא מאמן, אלה בדיחה!
המחשבה שגיא עזורי, שנכשל באשקלון והפועל ב"ש יצליח איפה שתומר קשטן שהיה טוב ונפל ממש על חודו של שער, ב-3 ימים, היא מגוכחת ופשוט מטומטמת לגמרי. מזל טוב להפועל פ"ת, היום נשארתם בליגה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx
הפיטורים של קשטן היו פזיזים מדי ולפי דעתי זה היה בלהט הרגע של התיקו נגד רעננה. אני לא פוסל את הסיכוים של כפר סבא לחלוטין אבל כרגע זה נראה רחוק מאי פעם.
אני לא הולך להתווכח על יכולותיו של גיא עזורי(אחריי 2 העונות האחרונות אין כבר מה לומר להגנתו) אבל אני מקווה שהוא כן יצליח להעלות את כפ"ס, מגיע לו.