ליגה לאומית 10/11: עירוני רמה"ש וראשל"צ בליגת העל!

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י הרצליה, ‏11/7/10.

1. Zizou10 Member

יכול להיות שאתה צודק והיה באמת צריך לפטר אותו במהלך העונה. אבל תחשוב מה סגל של שחקנים שרץ לאורך העונה ומגיע לשני המשחקים הכי חשובים שלו בעונה עם מאמן חדש - מה הוא חושב על המהלך הזה.
    עזוב שהם היו צריכים לעלות מהמקום השני, בעטו בדלי, הגיעו לשוקת ולא שתו ממנה - כל הקטע שעכשיו הם צריכים להיות מרוכזים בשני המשחקים על העלייה ועם מאמן חדש אני די בטוח שהם לא יעלו (לא שהם קשטן הם היו עולים, אבל לבטח היה להם סיכויים גבוהים יותר).

בקיצור, במועדון הזה ההחלטות לא נעשות בזמן והדג מסריח מהראש, שנה הבאה אני בכלל צופה שהם לא יאבקו על העלייה.

2. The best of The best Member

היי היי... אני לא אמרתי שצריך לפטר את תומר במהלך העונה, הוא עשה עונה ענקית, מאידך כמו כל אדם גם הוא טעה במהלך העונה (כמו להביא בינואר כל דבר שעונה להגדרה 'חלוץ' ולא משנה איזה ומי זה או מה הוא שווה - מבלי לחשוב על הקישור הדפנסיבי למשל) מצד שני הוא הוכיח ביושר גדול שהוא במאני טיים (פלייאוף) שנה שניה ברציפות פשוט קורס כמו מגדל קלפים, וכאן הוא צריך ללמוד מאבא ולהשתפשף עוד קצת.
    כפר סבא עכשיו לצערי זו קבוצה שנמצאת במוות קליני הפיטורים של תומר זה כמו ניסיון נואש להחיות חולה במצב קשה, כמו שאמרתי, "תמות נפשי עם פלישיתים", תומר כבר מזמן איבד את האמון של שחקניו.
    המלך הזה הוא סוג של אמירה שאין מה לעשות אולי "מכת חשמל" לשחקנים תעורר אותם והם יתאבדו על המגרש במשחקי המבחן.
    מצד שני... מצבה של כפר סבא באמת קשה, ולא משנה אם זה תומר או מאמן נוער או אין מאמן על הקווים בכלל, אני לא רואה איך הם קמים מהקרשים ומנצחים קבוצות כמו אשקלון/פ"ת.
    ליבי אל קשטן שאני חייב להודות, לא מספט אותו יותר מדי, אבל מצד שני כשהוא דורס את הליגה, ובמאני טיים פשוט מתעלף, אי אפשר שלא להיות סולידרי כלפיו זה לא סיטואציה נעימה.
    אני חושב שהמהלך של ההנהלה החובבנית הגיע מאד מאוחר ומאד בשליפה מהמותן, אבל כרגע זה המעט שאפשר לעשות.
    אם כפר סבא לא ינצחו, אני לא רואה איך הם מנטלית מתכוננים לעונה הבאה, לעליה.

3. Haimazulay06 Member

לדעתי אם היו מפטרים את תומר קשטן אחרי ההפסד לראשון לציון,כפר סבא היתה מנצחת את המשחק http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

4. איגור .פ. Member

אשקלון חוזרת לנס ציונה רעננה הרצליה אנחנו שוב איתכם http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

5. הרצליה Member

ברוך הבא.
    אני מאמין שאשקלון הולכת להיבנות מאפס ולעבור עונה לא פשוטה בכלל בשנה הבאה, נחיה ונראה.

6. Number 8 Member

יהיה חזק אם הפועל כפר סבא תביא את יובל נעים כמאמן במקום תומר קשטן והוא יהיה זה שיוריד את הפועל פתח תקווה ליגה... מעבר לחזק, הצדק כל כך יעשה.

7. הפועל_כפר_סבא Member

הכל כבר נאמר, אין לי מה לחדש.
    טרגדיה ספורטיבית נוראית שקורה לנו בפעה השנייה בארבע שנים, מעולם הביטוי 'חוסר צדק' לא היה מתאים כל כך כמו שהוא מתאים לסיפור של הפועל כפר סבא בעונת 10/11.
    תשמעו, יש עוד משחקי מבחן, בואו נראה מי מחליף את תומר קשטן (שעזיבתו זה הדבר הטוב ביותר שיכל לקרות להפועל כפר סבא) נחכה ליום שישי בערב ונעשה את כל הסיכומים לעונה האמוציונלית הזאת.
    אני מאוד מקווה שיובל נעים יהיה המאמן שיוביל אותנו למבחנים אבל בכל מקרה, מה שקרה לנו בשנתיים האחרונות זה פשוט בושה וחרפה והאשם העיקרי (לא יחידי) זה הבנאדם שהחחליט על השיטה הנפשעת הזו הנקראת 'קיזוז'.
    קשה לי מאוד להאמין שהצדק ייעשה אבל שוב, נחכה ונראה ואז נוציא את כל אשר על ליבנו.

8. eran levy Member

אם זה נקרא חוסר צדק אז גם האליפות של כפ"ס ב-82 היא חוסר צדק.

כל שנותר לאחל לכפ"ס הצלחה במשחקי המבחן, אולי גם היא (כמו הרטה) תפתח את העונה הבאה בליגה הראשונה.

9. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

על איזה צדק אתה מדבר?

6 משחקים וקבוצה שלך הייתה צריכה להשיג -לפחות- ניצחון אחד, בסך הכל אחד! כל העונה הסדירה היא ניצחה והגיעה לפלייאוף עם האף בשמיים שבסך הכל ניצחון אחד מפריד בינה לבין ליגת העל ואולי אפילו שני ניצחונות. מה אבי לוזון אשם שהקבוצה שלך חבורת של לוזרים שלא יכולים לנצח משחק אחד בודד במאני טיים?

10. דניאלושקה Member

רק נגמרה הליגה וכבר בבת-ים עונת המלפפונים מתחילה!
    אנדרסון ווסט הבלם הניגרי נרכש ע"י מכבי חיפה ולא השתלב בקבוצה. בהמשך עבר לאחי נצרת, שיחק עם הקבוצה בליגת העל וקרע את הרצועה הצולבת. השחקן בשלבי החלמה ונבחן בשבוע שעבר בבת-ים. אם בהנהלה יחליטו אסטרטגית ללכת על חיזוק זר בעמדת הבלם, אנדרסון יוחתם.
    אבי בוחבוט שנמצא בדרך למשרת עוזר המאמן ברמת השרון, הציע להנהלה להחתים את החלוץ הגנאי של הפועל באר שבע אברהים בסיט. בבת-ים יבדקו את העלויות ויתכן שיכנסו למשא ומתן.

שחקן נוסף מבירת הנגב שעשוי בסופו של דבר לנחות בזרועותיו של בלולו, הוא יניב איפרגן שהשבוע חתם על חוזה בהפועל באר שבע, קבוצת האם שלו, אבל עשוי להיות מושאל לעונת התחשלות נוספת.
    מבין הבאר שבעים ששיחקו בקבוצה, היחיד שעשוי להישאר הוא זוהר חוגג שביקש מההנהלה לממן את עלות הנסיעות מבאר שבע לבת-ים. לקשר שמוערך מאוד ע"י היו"ר בלולו, אופציות נוספות.

יו"ר ניר רמת השרון מאיר יצחקי שנפגש עם בלולו בשבוע שעבר, הציע לבלולו מספר שחקנים מקבוצתו שככל הנראה לא ימשיכו עם רמת השרון לליגת העל.
    מדובר ביאיר אזולאי (שכבר נפגש עם בלולו ואמור להשיב על ההצעה שקיבל מבת-ים) דור הלוי, עשהאל בן שבת ואחמד דיאב.
    מי שעשוי לעשות את הדרך ההפוכה מבת-ים לרמת השרון, הוא יוני רביבו שמבוקש בשורות העולה החדשה לליגת העל. בבת-ים טוענים, "לרביבו חוזה אצלנו לעונה נוספת". יחד עם זאת, אין כוונה למנוע מרביבו להתקדם והשחקן ישוחרר תמורת הצעה כספית מתאימה או חילופי שחקנים.

11. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

מסתמן כי אורי מלמיליאן יהיה המאמן הבא של הפועל כפ"ס וככל הנראה ישאר שם בעונה הבאה, גם אם הקבוצה לא תעפיל לליגת העל.
    http://www.sport5.co.il/HTML/articles/Arti...127.100294.html

זה הכי טוב שהם מצאו?

נערך לאחרונה ב: ‏22/5/11
  12. הרצליה Member

למזלם הגדול, הוא סירב.

13. הפועל_כפר_סבא Member

חבר'ה, אין כבר מה להתוכח, האסון קרה וזהו זה!
    כרגע עוד אין מאמן לקבוצה והבעלים ממשיכים לחפש בנרות אחד כזה, עכשיו מדברים על גיא עזורי http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/sad.Xxx http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/sad.Xxx
    האמת שכבר לא כ"כ אכפת לי מי זה יהיה העיקר שכבר יוחתם אחד כזה, הזמן הולך ואוזל.

14. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

מה זה לא אכפת לך? מיד אתה צריך למצוא את המיקום של הפגישה בין הבעלים שלכם ועזורי לפרוץ לשם ולהכניס שכל בראש של הטמבל שרוצה להחתים את גיא עזורי בקבוצה שלו!

15. איתי שכן-טוב Member

הפועל כפר-סבא, תאמין לי עדיף שהקבוצה תהייה בלי מאמן מאשר גיא עזורי יעביר את שני המשחקים. מניסיון...

אם אפשר למצוא דבר חיובי בירידה שלנו, זה רק הפורום פה של הליגה הלאומית! מאחל לכם בהצלחה.. מגיע לכם יותר מהפועל פתח-תקווה...