ליגה לאומית 10/11: עירוני רמה"ש וראשל"צ בליגת העל!

Discussion in 'פורום כדורגל ישראלי' started by הרצליה, Jul 11, 2010.

1. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

נקודת המבט שלך מעוותת מאוד. זה שהקבוצה שלי לא מצליחה לא אומר שאני לא יכול להעביר ביקורת על קבוצות אחרות או ההיפך לשבח אותם. אם כל אחד היה מתעסק רק בקבוצה שלו ולא מגיב הערות כאלה למצבים כאלה, היה כאן מאוד משעמם.
    ואגב, אם ממש נרד לעומק העניין (למרות שאני לא רוצה אני חייב להבהיר את הנקודה) זה שיש לנו גב כלכלי לא אומר ששחקני זהב נופלים עלינו מהשמיים. עזורי כשל כמעט עם כל שחקן שהביא כולל הזרים בזבז כאן מילונים וגם קלינגר לא הצליח בזה. אז זה שיש גב כלכלי זה נכון, אבל הניהול של הקבוצה הוא שגוי והשחקנים שהגיעו לא מספיק טובים, אז מה בדיוק לוזריות בזה? אפשר לחשוב אנחנו מכבי חיפה מועדון מפואר 20 שנה בצמרת ופתאום נותנים עונה בפלייאוף אמצע למרות ששום דבר בבעלות ובגב הכלכלי השתנה.

ולגבי לוזון, 'בורח כמו שפן'. לא, כי אתה היית עומד מול אלפים שצועקים את השם שלך וזורקים קללה עסיסית לעבר אמא שלך וזה היה לך נעים והיית לוקח הכל בהומור, נכון?
    אגב אני לא זוכר אם בשידור בסוף סבירו למה הוא לא היה שם ואם הוא נמצא בהברפלד או הרצליה.. 34 מחזורים הוא מגיע ודווקא באחרון הוא החליט להעדר. קצת מוזר.

Last edited: May 20, 2011
  2. אבי סנדור Member

אתה פשוט בדיחה הקבוצה שלך יכולה לחרוץ גורלות כשאין לה על מה לשחק והיא מפסידה
    הקבוצה הספורטיבית שלי לעומת זאת עושה את העבודה ומי הקבוצה המגעילה? כמובן רעננה שבאה להרוס

זה שלחמן לא יכול להוציא כלום מהקבוצה הזאת זה ידוע אבל להגיד שבאנו לקלקל לכ"ס?

מה לנו ולכפר סבא?באנו לראשל"צ וניצחנו באנו אליכם וניצחנו כשאין לנו על מה לשחק זה נקרא לבוא להרוס?
    לא! זה נקרא לתת הכל בכל משחק!

גם היום אני גאה להיות אוהד של המועדון הזה והספורטיביות שלו זאת אחת הסיבות שאני כלכך אוהב אותו..

*כמובן שאני שם בצד את הצורת משחק הנוראית של לחמן ומדבר על המועדון בלבד....

מזל"ט לראשון בהצלחה לכ"ס במבחנים ונקווה לעונה מרתקת לא פחות בשנה הבאה!

:aaa031:

3. Number 8 Member

אולי אפשר להבין את הפיטורים של תומר קשטן. המועדון רצה לעשות זעזוע לפני שני המשחקים הכי חשובים העונה והפיטורים בהחלט יכולים לעורר שינוי אצל השחקנים, בהמון מקרים זה עזר, אבל מה שאני לא מבין זה את הרצון להביא את אלי כהן לשני המשחקים האלה. הוא לא יכול לשנות כלום מבחינת שיטת משחק תוך זמן כזה קצר אלא רק מבחינה מנטלית ויש לא מעט אנשים שיכולים לעשות גם את זה.

אם כפר סבא לא עולה לליגת העל, אין לו מה לחפש שם. הוא מאמן מספיק טוב שעשה דברים יפים מאוד עם הפועל עכו ובהחלט יש לו מקום לאמן בליגת העל.

4. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

הפיטורים של הבן של קשטן גמרו את הסיכוי לעלות לליגת העל. זה לא זעזוע זה טימטום. כל מאמן שלא יבוא לא יוכל לשנות שום דבר...אם היו משאירים את קשטן למבחנים, היה סיכוי אמיתי לעלות, במיוחד כשהיריבות זה סכנין, פ"ת ואשקלון. עכשיו? גם אם יביאו את מוריניו הם לא יעלו, אין להם סיכוי. טמבלים. עשו מעשה הפועל פ"ת ולהגיד לך את האמת? בגלל הפיטורין האלה, הלוואי שיתקעו בלאומית. כן היה צריך להעפיל, לא היה צריך להעפיל, לקבוצה עדיין היו מטרות ועוד משחק אחד על עלייה, לבוא עכשיו ולפטר את המאמן זה כמו להגיד: טוב לנו בלאומית.

5. לירן מנהל כללי מנהל כללי

לא עקבתי אחרי העונה, לא יודע למי מגיע יותר ולמי פחות.. מה שכן.. אוהב את זה שראשון לציון עלתה, זה אומר עוד משחק חוץ שהוא יחסית קרוב לבאר שבע..

בקשר למושג "לוזר", אנשים פשוט לא יודעים את משמעות המילה. לוזר זה מישהו שצועד בראש עד היישורת האחרונה, נוגע בתהילה, ונכשל. קבוצה לא יכולה להיות לוזרית אם היא כל העונה נראית רע ולא מרשימה.. זו פשוט קבוצה גרועה... אבל אנשים אוהבים לחפש תוויות ולהדביק.. רק חבל שאין להם מושג.

Last edited: May 21, 2011
  6. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

החלטה לא חכמה, בלשון המעטה, של הנהלת הפועל כפר סבא - והיא תישאר כזו גם אם הקבוצה תצליח לעלות ליגה. כמו שצוין כאן, אין שום דבר שהמאמן החדש יוכל לעשות. תומר קשטן כבר מכיר את הקבוצה ולבטח ידע להפיק ממנה יותר מכל מאמן אחר.

7. Raulito Madridista

כמו תמיד סוף העונה בליגה הלאומית הוא המנה הטובה ביותר שאפשר לקבל.
    במשחקים האחרונים התחלתי יותר לעקוב אחרי הליגה הזאת ולא הייתי מופתע ממה שקרה.
    רעננה היא משביתת שמחות סידרתית, זכור לי בעיקר המקרה עם הפועל ירושלים בזמנו. היה ברור שהקבוצה של לחמן תשחק מבוקר ותירק דם כאילו מדובר במשחק חשוב עבורה, וכל הכבוד להם על כך. התגובה של פדידה מכפר-סבא מאוד טיפשית למשל - 'ידענו שרעננה תבוא להגעיל'.
    השער השני של הרצליה אתמול היה גולאסו אמיתי, וכמה חבל עבור אלן מסודי שהוא תקוע בליגה הלאומית. בעיקר בגלל העצלנות וההתנהגות המכפירה כי אין ספק שהוא שחקן מוכשר. אבל אולי זו הליגה המתאימה לו - משחקים בהליכה. בטח שבהרצליה תופסים את הראש אבל רוב העונה הקבוצה קירטעה והיא לא הייתה ראויה לעלות ליגה.
    מילה אחת על רמת השרון - אורן ניסים הבקיע מספר יפה של שערים העונה ובקלות קטף את תואר מלך השערים. האם לדעתכם יש סיבה לקבוצה בינונית בליגה להציע לו חוזה, נניח אשדוד או הפועל פ"ת? הרי יש הבדלי רמות גדולים.
    הזיכרון הכי גדול שיש לי מהפועל ראשון(ראשון לציון למעשה) הוא משחק בבלומפילד בסיבוב השני בעונת 2002-2003. הפועל חייבת לנצח כדי להעפיל חזרה למקום הראשון בטבלה. אוהד אחד בלבד הגיע לייצג את הצד הכתום וכבר אחרי שתי דקות הראו אותו חוגג לבדו ומעדכן חברים בטלפון אחרי שראשון עלתה ל-1-0. במחצית השנייה בלילי השווה אבל זה לא הספיק. אחד מאותם משחקים שחירבו להפועל, שהובילה הרבה פעמים יחסית בחצי השני של הליגה את הטבלה - את האליפות. המועדון הזה לא היה בליגת העל כבר 8 עונות וחשבתי שהוא ימחק. כל הכבוד להם.

בנוגע לפיטורים של תומר קשטן - מאכזב, רציתי שכפר-סבא תעלה. בשנה שעברה הוא הפסיד ממש ברגע האחרון ומדובר בימים הכי קשים שיודע מאמן כדורגל, מה גם שהוא בא 'ממשפחה טובה'. דרור יצטרך לעזור לו להרים את הראש. אנשים לא יודעים להעריך בפרופורציה הנכונה את הטרגדיה עם פטריק דופלה שמעבר לכך שהיה אולי השחקן הטוב ביותר בליגה הלאומית ומנייה בטוחה - היה בורג חברתי חשוב בקבוצה, זו מכה שקשה להתאושש ממנה. אני מאמין שתומר קשה ימצא קבוצה אחרת וכן בליגת העל. לגבי כפר-סבא - לא בטוח שהיא תיהיה שם.

8. הרצליה Member

שוב מכבי הרצליה קירטעה כמו כל הליגה הזאת, אנחנו תופסים את הראש בצדק כי המקום השלישי בהחלט הגיע לנו, לא ראשון ולא שני, מקום שלישי.
    בניגוד לראשון לציון שפגעה בכל שחקני הרכש שלה בינגו, מאיר כהן,דיוויד גומז,קולה,זולו,ברדה וכו' מכל מי שהגיע העונה למכבי הרצליה אפשר לציין לטובה אך ורק את אבי איבגי ואלן מסודי.

מכבי הרצליה היא קבוצה שהגיל הממוצע של ההרכב הראשון שלה הוא 23-24 שנתנה העונה במה ליותר שחקני בית משכל קבוצות הצמרת נתנו ביחד ובכל זאת נאבקה על העלייה עד הרגע האחרון.

להגיד עצלנות והתנהגות מכפירה על אלן מסודי של עונת 10/11 זה לחיות בעבר, אם בעונה הקודמת שהוא שיחק כאן הוא סיים את העונה עם שלושה אדומים העונה בקושי היו לו שלושה צהובים.
    השחקן הנהדר הזה קיבל ביטחון מהרגע הראשון שקיבל את סרט הקפטן, היו שלושה משחקים שהוא עלה מהספסל ובמקום לעשות בלאגן עלה מהספסל וניצח למכבי הרצליה את המשחקים.
    עצלנות? אולי השחקן שעושה הכי הרבה, שהכי רוצה שמרוב שהוא רוצה הוא סיים את המשחק אתמול עם דמעות בעיניים.
    עונה גדולה של 13 שערי ליגה והלוואי הלוואי שהוא יהיה כאן גם בשנה הבאה כמו אבי איבגי ועוז יפרח, עם הבסיס הזה והשחקנים הצעירים יש הרבה סיבות לאופטימיות.

מילה על רמת השרון? שירדו ליגה עם 0 נקודות, ומומי זפרן ימצא את עצמו בלי עבודה תוך שבועיים,אמן!

9. Haimazulay06 Member

רעננה הזאת שוב הורסת את החגיגות לקבוצה ולאוהדים!

10. alexshw Member

מסודי היה אמור להפוך לשחקן בולט בליגה צרפתית ולא לשחק במקומות כמו עראבה או בני לוד.

הוא אידיוט מושלם שהרס לעצמו את הקריירה.
    יש לו המון כדורגל, אבל הראש חיסל אותו.

הוא לא מקצוען פשוט, בעל משמעת מאוד נמוכה.

11. הרצליה Member

שוב, כל מה שאתם כותבים נכון לגבי אלן מסודי של לפני כמה שנים.
    אף מילה לא מתאימה לאלן מסודי של העונה הנוכחית.

12. alexshw Member

אני לא בקטע של לזלזל בקבוצה שלך, פשוט עבור שחקן כמו מסודי והפוטנציאל שהיה טמון בו, זה לא ביג דיל לכבוש 13 שערים בלאומית.
    זה כמו שאני אעשה מבחנים של כיתה ה' במתמטיקה ואתגאה בכך שקיבלתי 100 בהם.
    חוץ מזה העבר מלמד שהוא כבר הדרדר ל"תחתית" מבחינתו כשחתם בסכנין ואחר כך הייתה לו עלייה בקריירה, עד שהגיע למכבי חיפה, רק כדי ליפול חזרה.

13. הרצליה Member

הדיון היה על ההתנהגות והעצלנות שלו שזה ממש לא מאפיין את אלן מסודי העונה.
    לגבי היכולת הוא השחקן הטוב ביותר בליגה הזאת שמבין את המשחק יותר מכל שחקן אחר בליגה הזאת, אין על זה שום ויכוח.
    ולא, זה לא כל כך פשוט להבקיע 13 שערים בליגה כזאת שכסאח זה שמה האמצעי וכל משחק רק מחפשים לשבור לו את הרגל בשביל לגמור לו את העונה.

14. Zizou10 Member

הפועל כפ''ס זה פשוט בזיון, עזבו את האשמות המגוחכות על האובר מוטיבציה של רעננה (נו באמת, אתם אך ורק תלויים בעצמכם ואם הייתם מנצחים לא הייתם צריכים להסתכל למגרשים שכנים). הפיטורים של קשטן דווקא לפני צמד משחקני המבחן זה הרמה להנחתה והקבוצה הזאת גם אם הייתה משחקת נגד הפועל ר''ג או קבוצת פח אחרת לא תעבור בצמד המשחקים, בטח ובטח שמדובר בהפועל פ''ת או אשקלון. שינסו את מזלם בעונה הבאה ולא יזכרו בקיזוז או בהופעות ספורטיביות של קבוצות אחרות.

15. The best of The best Member

אני היחידי שחושב שהפיטורין היו במקום!?
    תומר קשטן מוכיח בעונה השניה ברציפות שיש לו בעיה מנטאלית לעמוד מול הקבוצה ולהדריך אותה כראוי, לא ייתכן שבחמישה משחקי גמר גביע הוא עשה במכנסיים פעם אחר פעם ולא הפיק ולו לקח אחד קטן מאף אחד מהם? בייחוד כשהקוף מהעונה שעברה רובץ עליו, הוא עשה כל טעות אפשרית, אחת אחרי השניה, כאן גם הנהלת כפר סבא צריכה לתת את הדין, כאן זהו תפקידה לעצור לכוון ולדבר, אני לא יודע מה הם עשו.
    מה שבטוח... תומר לא היה ממשיך בכפר סבא גם אם הייתה מעפילה אמש (אולי 50:50) אבל בסיטואציה שנוצרה זה היה ברור מאליו שהוא לא ימשיך בקבוצה, כעת כשהקבוצה בבוץ שקועה, "תמות נפשי עם פלישתים" בהנהלת כפר סבא בחרו בצעד נואש ואחרון, תומר גם כך כבר איבד את האמון אצל שחקניו, ועל ידי זעזוע כשהשחקנים מבינים שהמאמן שלהם שילם בראשו, זה יזעזע אותם, זה בכלל לא משנה מי יעמוד על הקווים זה יכול להיות מאמן הנוער, אין כאן שאלה של מאמן זה מה שאתם לא מבינים, מה יש נוסחאות קסם? עכשיו זה מוטיבציה נטו שאנשים יתעוררו על עצמם.
    אני חושב שזה היה במקום, רק בגלל שהקבוצה עשתה במכנסיים לאורך כל הפלייאוף, אם קרתה טעות ככה על הדרך ונוצר המצב הזה אז ברור שתומר לא היה צריך להיות מפוטר מוציאים את העגלה ביחד מהבוץ, אבל כשהמאמן הוא זה שהכניס את העגלה לבוץ הוא זה שצריך לשלם, ובמזומן.