ליגה לאומית 10/11: עירוני רמה"ש וראשל"צ בליגת העל!

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י הרצליה, ‏11/7/10.

1. קטלוני Member

תשנה את השם הפועל כפ"ס למכבי חיפה וזה בדיוק המצב שנה שעברה.תן לי לנחש שאתה לא תגיד שהקיזוז לא תירוץ.

כפ"ס הכי לוזרית שאני אי פעם ראיתי.14 נקודות היה הפער שלה מראשון,ועכשיו היא במבחנים.אין עוד ליגות כאלה.

2. איגור .פ. Member

אם הפועל כפ"ס ותומר קשטן לא יעלו מהמבחנים הם רשמית הקבוצה הכי לוזרית בארץ וקשטן המאמן הכי לוזר בארץ יהיה.

מגיע לכפ"ס לעלות בגלל כל העונה לא בגלל משחקי הפלייאוף,והכי כואב לי בכפ"ס זה על האוהדים מקווה שיעלו דרך המבחנים,רק נקווה בנימה אישית שזה לא יהיה נגד אשקלון

3. הרצליה Member

כנראה שאלוהים רוצה לבדוק כמה כאב לב יכולים אוהדי מכבי הרצליה להרגיש לפני שהם פשוט מרימים ידיים ומתנתקים.
    אני מבין שבראש ובראשונה ההזדהות היא עם כפר סבא, אבל לא יאומן שזה קרה לנו שוב, הרגע הזה שאתה כבר חוגג ורק מחכה לאישור רשמי ושוב זה נלקח ממך.

לא הגיע לנו לעלות אוטמטית לליגת העל העונה, בהחלט לא אבל המבחנים בהחלט מגיעים לקבוצה הצעירה והנהדרת הזאת ששיחקה כאן העונה.
    כואב הלב על אלן מסודי שסיים את המשחק הזה עם דמעות בעיניים כמו עוד חצי יציע.

כואב כואב הלב, היה עדיף שהמשחק שלנו היה מסתיים בתיקו 0-0 ולא היינו מושלים אפילו לרגע אחד שיש סיכוי שנחגוג כאן.

לגבי רמת השרון כמו שאמרתי שבוע שעבר, מאחל לקבוצה המסריחה הזאת שכמובן פתחה רגליים לרדת ליגה בעונה הבאה עם 0 נקודות עם השפלות בכל הזדמנות אפשרית.

להתראות באוגוסט.

נערך לאחרונה ב: ‏20/5/11
  4. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

ממתי המושג "לוזר" נקבע רק למישהו שנכשל במאני טיים? לא ידעתי, זה חדש לי.
    להפועל ב"ש יש גב כלכלי איתן ולמרות זאת, שתי עונות ברציפות שהיא מסיימת רק במקום התשיעי וגם זה בקושי, מבחינתי היא לא פחות לוזרית מהפועל כפ"ס.

קטלוני, לא רק בגלל הקיזוז מכבי חיפה איבדה את האליפות בעונה שעברה, אלא גם בגלל הקיזוז, זה לא סותר את הטענה שמכבי חיפה יצאה לוזרית, אחרי שהיא היתה תלויה רק בעצמה. מי שטוען שהשיטה המפגרת הזו צריכה להמשיך גם בעונה הבאה, כנראה אוהד הפועל ת"א או קבוצה קטנה שיכולה לזכות מההפקר.

5. צהוב Member

מה שרמה"ש עשתה היום זה בושה לכדורגל. נס ציונה עמדו מולנו עם הרכב מלא ושיחקו כדורגל וגם לא היו רחוקים מלהשוות. ורמה"ש? הרכב משני הכולל שוער מחליף! 5 דקות מהפתיחה וכבר 1:0. פשוט בושה לכדורגל מה שקרה שם היום ועצוב שקבוצה לא ספורטיבית כזו תשחק בעונה הבאה בליגת העל. חבל שבגלל גול עצמי בתוספת זמן קבוצה צעירה ומוכשרת מפסידה כרטיס למבחנים אבל אין לי טענות לרעננה כל הכבוד ואין לכם בכלל במה להתבייש! אתם קבוצה שבכל משחק נתון מסוגלת לנצח בבית את כ"ס ככה שלא צריך להיות הבדל בין כל משחק למחזור האחרון. כל הכבוד מכבי הרצליה נהנתי לראות אותכם העונה חבל שזה נגמר ככה אבל לפחות אנחנו את שלנו עשינו.

6. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

כשאני לוזון הצהיר שליגת העל היא הליגה השישית בטיבה באירופה, זה נשמע לא רציני. כשיהונתן כהן מצהיר שהליגה הלאומית היא ליגת המשנה השישית בטיבה באירופה, אני אשכרה נוטה להאמין לו. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx
    לא יאמן איך בכל שנה אנחנו חודשים שכבר ראינו הכל, שאי אפשר להפתיע אותנו רק כדי להיות מופתעים מחדש.

אני מקווה שהפועל ראשון לציון תוסיף צבע בעונה הבאה. אני עוד זוכר אותם משחקים בכתום-כחול. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx
    הפועל כפר סבא במבחנים. אני צריך לדעת מיהי היריבה כדי לדעת האם אני בעד הירוקים או לא.

7. The best of The best Member

אני אמיתי ואני לא אשקר אף פעם, ראיתי את המשחק היום בטלויזיה, והייתי אוהד כפר סבא כמו שאני אוהד מכבי ת"א נס ציונה ויונייטד http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx צעקתי התרגשתי והתבאסתי.
    פשוט בושה איך שהקבוצה הזו נראית זה לא נתפש, מקבוצה של מאני טיים לקבוצה של גארבץ טיים, לטעני,וזה ברור לכולנו האשם שצריך להיות על הגרדום (ובצדק) זה תומר קשטן, שמול ראשל,צ בבית שלו שיחק ככ פתוח כשהוא צריך רק תיקו, וקיבל 3 על הראש.
    אלוהים עשה חסד ואמר למרות הכל תן להם מתנה ככה לכבוד השבת שער עצמי בתוספת הזמן, אני לא רואה את כפר סבא מנצחים במבחנים, וזה עצוב! רעננה (והיה לי וויכוח נוקב וקולני עם חברים) סתם קבוצה 'רעה' תרתי משמע, יש הבדל בין לבוא ולשחק פתוח לבין לבוא ולהתבנקר לכסח ולבזבז זמן, תראו את נס ציונה, למרות הפציעות, באו לשחק באו ליזום (נכון שבתוך תוכם לא הפריע להם להפסיד) אבל לא באו לעשות להרצליה 'רע' אלה לשחק את המשחק, רעננה כמו איזה קבוצה ערביה באה במטרה להחריב ולהרוס, נעכון זה הכדורגל, אבל אני אישית לא אוהב את זה, זה מתאים ללחמן הבונקריסט כסחן אבל עזבו, בחיים מעבר לספורט יש דברים שהם מחוץ לתחום.
    לגבי רמת השרון, מה אגיד ומה אומר? זה (סליחה מראש) המיץ של הזבל, קבוצה שיודעת שהיא משחקת תפקיד חשוב במחזור המכריע והאחרון, מעלה שחקנים שכל העונה התאמנו במקרה הטוב עם קבוצת הנוער, (צדקתי בהימור שלי - 1:0 עד דקה 10) מזכיר לי שניצחנו ודרסנו את אשקלון 5:0 אז פתאום קוליק ורמת השרון בתוספת עזרה מהשופטים החליפו את כל השחקנים על מנת שכפר סבא ינצחו (אגב, איפה הייתה העזרה היום? כנראה לא שילמו מספיק...), לא יפה לא נאה, ולא מכובד, זה תעודת עניות, אני ציינתי כאן שנס ציונה יעלו עם שחקנים מחליפים, אז עלו עם מה שיש, אבל לא באו להתאבד ולרצוח... לשחק ומה שיהיה יהיה, אני אסתפק בנחמת העניים שלי אבל אני גאה.

מחזור מטורף מחזור הזוי, אבל זו הליגה הלאומית.

8. הרצליה Member

תומר קשטן פוטר.
    כפר סבא פשוט מפוררת(העיקר שהם השוו http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/mad.Xxx ).

9. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

לפטר אותו כעת זה לא מהלך חכם במיוחד, היו צריכים לעשות זאת אחרי המבחנים.
    לדעתי בהנהלת כפר סבא צריכים ללכת בכל הכוח על אלי כהן, שסיים את חוזהו בעכו, אבל לא בטוח שהוא ירצה לחזור ללאומית.

10. הרצליה Member

תארו לכם את יובל נעים מגיע ומשחק נגד הפועל פתח תקווה במבחנים, הזוי.

11. כפר סבא נשמה Member

אין לי מילים על המשחק, פשוט קבוצה זבל לא מגיע לה אוהדים כאלה.
    יובל נעים לדעתי בדרך לפה

12. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא מבין מה הקטע לפטר אותו שהקבוצה רחוקה משחק אחד מעליית ליגה, החלטה חסרת היגיון וכבוד למאמן שעושה שם שנתיים יפות.

מזל טוב לעירוני ראשון, הקבוצה היחידה בלאומית שראיתי השנה 90 דקות וגם זה היה בטדי נגדנו בגביע והם שיחקו לא רע, אמנם קבוצה שתמיד עשתה לבית"ר חיים קשים ובמיוחד בעונת 'ירושלים לא תרד' עם קונסטסטין ויז'וניק שקבר אותו באיצטדיון הסופרלנד במשחק החזרה של אלי כהן עם איצטדיון צהוב-שחור ואלפים אוהדי בית"ר שנשארו בחוץ כי לא נשאר מקום, היו ימים http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx
    יש שם בראשון כמה שחקנים צעירים מוכשרים וכמובן דייויד גומס אחד שבעונה הבאה יהיה 100% בליגת העל ואני מקווה בשבילו שבראשון כי שם יהיה לו מקום מובטח בהרכב והוא יוכל להראות מה הוא שווה.

בעונה הבאה בליגת העל גם עירוני רמה"ש וגם עירוני ראשל"צ שתי קבוצות שלא היו מגיעות לשם אם לא הגדלת הליגה ככה שלוזון יכול לסמן לעצמו וי על קידום הקבוצות הקטנות, נקווה שהפועל כפ"ס תעלה גם היא כי למרות הלוזריות והפארסה היום עם קשטן הם היו הכי טובים לאורך העונה וכמובן שזה יהיה על חשבון סכנין.

13. RubberSoul Member

ראשון, שבעליה(והבן שלו, גל ספיר) הוא השכן שלי, עולים לליגת העל. יפו, שאחד מבעלי המנוים גר במושב שלי, בדרך ללאומית. אחלה שבוע.

14. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

ושוב, אני אוהד ב"ש, זה אומר שאני צריך לסתום ת'פה ולא לקרוא לקבוצות אחרות לוזריות? מבחינתך! מי בכלל שאל אותך?

הקיזוז לא צריך הלמשיך אבל לוזון ממש לא אשם באליפות של הפועל ובאי-העלייה של כפר סבא. ואגב, סחטיין לבחור, שידע לא לבוא לרעננה היום למרותש הוא הופיע בקביעות בכל משחק מרכזי במחזור בכל העונה. כנראה הוא חשש מתרחיש כזה וראה איך הוא מקבל שוב פעם צרור קללות מהירוקים.

15. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

מישהו אמר לך לסתום ת'פה? אתה מוזמן להגיד מה שבא לך. מנקודת המבט שלי, זה מאוד מצחיק שאוהד הפועל ב"ש קורא להפועל כפ"ס לוזרית, מבחינתי זה כמו שאלי דסה יקרא לטוטו תמוז "שחור". שאפו? על מה? כיו"ר ההתאחדות הוא היה חייב להתייצב למשחק היום, העיקר שהוא בורח כמו שפן.