ליגה לאומית 10/11: עירוני רמה"ש וראשל"צ בליגת העל!

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י הרצליה, ‏11/7/10.

1. הרצליה Member

כי מי שעומד בראש המערכת של מכבי הרצליה זה מישהו שהבריח 1500 צופים קבועים בעשר השנים שלו בקבוצה, בטח שלא ילך לקראת אף אחד עכשיו.
    כמו שאמרתי, שכח מזה.

נס ציונה אתם לא הדאגה שלנו(אם אנחנו לא מנצחים אותכם, אין לנו שום סיבה להתסכל הצידה), הדאגה שלי היא בעיקר רמת השרון יש לי תחושה מאוד חזקה שהם נותנים לראשון את המשחק, ולכן אני מקווה לטובה ענקית מלחמן בשביל להגיע למבחנים, מרמת השרון אני לא מצפה לשום דבר.

נערך לאחרונה ב: ‏16/5/11
  2. The best of The best Member

הרצליה, ראשון ונס ציונה זה יותר גרוע ממכבי והפועל, בוודאות.
    אני באופן אישי חושב שרמת השרון זה מוקש, קבוצה מסריחה של אנשים קטנים, יש לי הרגשה רעה בדיוק כמוך שהם הולכים לפתוח רגליים, אני בתקווה לתיקו.
    תיקו ואתם במבחנים, אמן!

3. חורחה סמבל Member

אני מבקש לא להכליל.
    זה שיש כאן אוהד אחד יהיר, לא הופך את כל אוהדי כפ"ס לשחצנים, כי אנחנו ממש לא כאלה.

4. הפועל_כפר_סבא Member

קשקוש, אני לא יהיר, לא שחצן ולא נעליים!
    אני כתבתי דברים כראות עיניי וזה שלפעמים התלהבתי לא עושה אותי שחצן.
    תשמעו, אני כבר התעייפתי מלדבר על חוסר צדק, לצערי המצב הקיים זה המצב איתו ניאלץ להתמודד במחזור האחרון.
    הקבוצה נמצאת במצב רע מאוד מבחינת מצב רוח וכו', החבר'ה באים למשחק ברעננה כשהם עם הגב אל הקיר.
    לדעתי ראשל"צ תתקשה מאוד לנצח את רמה"ש.
    מבחינתם הניצחון על רמה"ש מובטח כשמה שנותר זה שהפראיירים מכפר סבא יאבדו נקודות גם ברעננה..
    הם עצמם יהיו בברפלד אבל הראש של כולם שם יהיה במגרש ברעננה והם ישלמו על כך ביוקר!

5. כפר סבא נשמה Member

ההתרגשות למשחק ברעננה גוברת!
    רייכמן רכש לאוהדי הקבוצה 1000 כרטיסים לאחר שהנהלת רעננה קבעה מחיר של 50 ש"ח לכרטיס.
    חבל שהגענו למצב הזה ולא גמרנו את זה מזמן אבל צריכים להתמודד עם מה שיש ולפי מה שהבנתי רעננה הולכים להילחם.

6. The best of The best Member

כפ"ס ינצחו ומי מתערב איתי שביותר משער אחד, אל תשלו את עצמכם, ידאגו שהכל יתקתק אני לא רואה את רעננה מחרבנת לכפר סבא עליה, הייתי אומר עוד כמה דברים על כפר סבא, מספיק להיזכר במשחק ההזוי שלהם ברמת השרון בעונה שעברה כדי להבין, שמלמעלה הכל מכוון, והמבין יבין.

7. הפועל_כפר_סבא Member

the best' דווקא בתקופה האחרונה היה נראה שחדלת מקשקושים..

8. הרצליה Member

התאריך של היום עושה לי רע, כל כך רע.

ככה זה נראה ב-2002:
    http://www.hapoel-ramatgan.co.il/pic/upload/markinus_herzelia0001.Xxx

ככה זה נראה ב-2005:
    http://imageshack.us/m/221/1984/45076488pic9618.Xxx

מי יתן והשנה הזאת זה יראה ככה:
    http://img121.imageshack.us/img121/1925/76795709foxyoui3pic97.Xxx

אמן!

רק עוד יומיים וחצי נשארו ולמרות שהסיכויים שנגיע אפילו למבחנים נמוכים יותר מהסיכוי שנבחרת ישראל תצליח לעלות ליורו, אני לא חושב על שום דבר חוץ מיום שישי.

יאללללללללללללללללללללללה מכבי.

נערך לאחרונה ב: ‏18/5/11
  9. צהוב Member

לפחות אני יודע שהבעיה לא רק אצלי... אני מחכה בקוצר רוח ומקווה לטוב.

10. danielone Member

כל הכבוד לרייכמן הזה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/eusa_clap.Xxx! אגב ברעננה כל יציע מכיל 1000, ככה שהוא קנה את היציע של האורחים, הבנתי שהוא קנה להם גם אביזרי עידוד. שאפו!

11. הרצליה Member

נתון מעניין לקראת יום שישי המתקרב בצעדי ענק.
    שלושת הקבוצות ייאלצו להתסדר ללא לב ההגנה שלהם, כפר סבא ללא בייסה, ראשון לציון ללא רובי רגב והרצליה ללא עוז יפרח, לדעתי זה עושה את זה קצת יותר מעניין http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/rolleyes.Xxx.

בתחילת השבוע הייתי בטוח ששלושת הקבוצות הולכת לנצח, ככל שהזמן עובר אני חושב שלפחות אחת מהן(לוקח גם את הרצליה בחשבון)תמעד.

יצא לי להיות עכשיו בפורום של ראשון, וואו כמה ביטחון שהם הולכים לקחת את המקום השני, כבר תכננו חגיגות עלייה.
    לא ראיתי דבר כזה הרבה זמן.

12. דניאלושקה Member

בבת-ים רב הנסתר על הגלוי אבל כבר עונת המלפפונים נפתחה רשמית!
    היו"ר עמי בלולו נפגש היום עם בלם רמת השרון יאיר אזולאי שעשוי להיות שחקן החיזוק הראשון שינחת העונה באיצטדיון העירוני. אזולאי הוא יוצא בני יהודה ושיחק עם הזהובים בגמר הגביע.
    בלולו נפגש עם יו"ר רמת השרון מאיר יצחקי וסוכם שבת-ים תקבל זכות ראשונים על שחקנים נוספים מרמת השרון שלא ימשיכו עם הקבוצה לליגת העל.
    מאחר ועונת המלפפונים החלה רשמית, נספר שבלולו שוחח עם סוכנו של החלוץ הגאורגי אקקי מיקוצ'דזה לגבי האפשרות שיחזור לבת-ים לאחר עונה כושלת בבני לוד. בבת-ים אין כוונה לשלם לשחקן סכומים שמתקרבים לסכומים הנקובים בחוזה השמן שקיבל לפני שנתיים.
    גורמים שונים מפעילים לחץ על בלולו, כדי שיסכים להחזיר לקבוצה את הבלם והקפטן לשעבר אסי ברזילי. בין השניים שוררת עוינות מאז שברזילי נאלץ לעזוב את הקבוצה בתחילת העונה ולכן סיכויי הצלחת המהלך קלושים.
    גם גיא טוביאק מעוניין לחזור לבת-ים.

הבעיות הכספיות לא עוזבות את הקבוצה. נפתח במאמן המפוטר דורון ממן. כזכור, ממן הגיע להבנות עם ההנהלה באשר לחוב כלפיו והסכים לוותר עכל יותר משליש מהחוב. למרות ההבנות לכאורה, בהנהלה לא מיהרו לשלם לממן. בסוף השבוע, לממן הוצע לקבל את חובו בסך כ33 אלף שקל, בעשרה תשלומים. ממן נפגע עד עמקי נשמתו והשבוע פנה לעו"ד רועי כהן, כדי שייצג אותו בתביעת בורות מול מכבי בת-ים. "היו דיבורים על פשרה, אבל למרות אין ספור טלפונים, ביקור בבית החולים במיטת חוליו של בלולו ולפחות עשרה ביקורים בנגריה של אלקובי, לא זכיתי לראות את הכסף. אני לא מוכן לוותר להם. יש גבול. כעת ניפגש בבוררות ואני תובע לקבל את כל הכסף שמגיע לי כולל ריבית והצמדה. החוזה שלי מופקד בבקרה ואני לא מודאג. הם ישלמו עד האגורה האחרונה.

גם מאמן השוערים מלפני שנתיים, שמעון ישראל, שיגר להנהלה מכתב אזהרה באמצעות עורך דינו באשר לחובו.

גם החלוץ אלעד כהן, מנהל הליך בוררות מול מכבי בת-ים ותובע לקבל את כל שכרו כפי שנקוב בחוזה לעונה הנוכחית שלא מומש. הדיון הראשון בבוררות נערך בשבוע שעבר במשרדו של הבורר עו"ד חנוך קינן. במהלך הדיון שאל הבורר את עמי בלולו, אם יסכים לקבל את אלעד בחזרה לקבוצה. בלולו השיב שלאחר שנתיים בהן שיחק אלעד בליגה ב, מבחינה מקצועית, הדבר אינו אפשרי. המשך יבוא.

התביעה המפתיעה במיוחד שבדרך, שייכת לשחקן עבר מפורסם, דמות מוכרת מאוד בעיר. שחקן העבר המקושר למועדון בדרכים שונות, הלווה בעונה שעברה כ25 אלף שקל לתשלום משכורות ועדיין לא זכה לראות את הכסף. מכתב האזהרה ששלח השחקן באמצעות עורך דינו, הגיע ישירות לנגריה של אלקובי. "אני לא תובע את מכבי בת-ים, אלא את יוסי אלקובי", הדגיש שחקן העבר. אני לא הלוותי כסף למכבי בת-ים, אלא ליוסי אלקובי.

"אנחנו עושים מאמץ לשלם לכולם בהקדם. גם עם דורון ממן נסתדר", הגיב אלקובי על מבול התביעות. "שחקן העבר יקבל ממני את כל מה שמגיע לו ואנחנו מודים לו על עזרתו". נודע כי גורם נוסף המועסק במועדון, מתכוון להגיש בהקדם תביעת בוררות על אי תשלום שלוש משכורות.

בקבוצה יסתפקו השבוע בשני אימונים בלבד לקראת המשחק האחרון העונה ביום שישי בנצרת עילית. כמו במשחק מול הכח, גם הפעם, בת-ים תעלה בהרכב חסר, כאשר צעירים ושחקני ספסל יקבלו הזדמנות. בצוות המקצועי מרוצים מהיכולת שהציגו מארק כהן וקובי כהן במשחק מול הכח.
    מיקי עטיה נפצע במפשעה באימון ביום שני וככל הנראה סובל מקרע. אם יזדקק לניתוח, מדובר בהיעדרות של כשלושה חודשים.

אכזבה רבה נרשמה במועדון מכך שבהתאחדות קבעו את המשחק בנצרת עילית ליום שישי, שכן אבי בוחבוט ארגן ליום שישי משחק כדורעף חופים בבגדי ים מול בנות הפועל בת-ים.

13. כפר סבא נשמה Member

לאוהד רעננה, אתם תשבו ביציע הכבוד רייכמן רכש 10 ובאיצטדיון ימכרו לאוהדים שלנו עוד 800.
    היום נחטפו כבר 600 כרטיסים ואת השאר יתנו מחר.
    נקווה לטוב

14. הפועל_כפר_סבא Member

כמו שכבר ציינתי, הראשל"צים בטוחים שהם הולכים לקרוע לרמת השרון את הצורה ומה שנותר זה לקבל אישור מרעננה על העלייה החגיגית.
    הם באים באופוריה, אנחנו עם הראש באדמה ועם הרבה לחץ וחשש.
    מה שהכי מצחיק פה זה שאם חס ושלום האסון יקרה והקקות ייגנבו לנו את העלייה אז יהיה מדובר פה בחוסר צדק כפול, ממש לא מגיע להם לעלות ליגה!
    כמו שנהניתי לראות את תגובות אנשי נס ציונה אחקי ה-0:5 המכור שלהם על אשקלון בעונה שעברה ככה אשמח לראות את אנשי ראשל"צ אם וכאשר הם יישמעו שהניצחון שלהם לא הספיק וייבכו על מכירה של רעננה.
    אני מעדיף שמכבי הרצליה יעקפו אותנו, העיקר לא הם!

15. idans Member

אני קורא פה את ההודעות ונזכר בטראומת רעננה מ2003
    מקוה בשביל כפר סבא שלא יכנסו לרשימה השחורה