ליגה לאומית 10/11: עירוני רמה"ש וראשל"צ בליגת העל!

Discussion in 'פורום כדורגל ישראלי' started by הרצליה, Jul 11, 2010.

1. הפועל_כפר_סבא Member

אבויה, אתה יכול פעם אחת לכתוב הודעה מבלי להוסיף את עניין הגילאים? פעם אחת?? תאמין לי שאני הרבה יותר בוגר ממה שאתה חושב, אפשר לחשוב שאתה בן 60 ומומחה מספר אחת לדבר הזה שמכונה כדור-רגל.
    ומה אתה רוצה ממני עכשיו? מה כתבתי?? כתבתי שמגיעה לנו כתבה קטנה באתר גולר, מה לא? מה אנחנו לא הקבוצה הכי מעוטרת בליגה? תבדוק אם זה נכון ותחזור אליי..
    בקשר להרצליה, דיבורים כמו "אם יש קבוצה אחת שהמטרה הברורה שלה היא עליית ליגה היא ללא ספק מכבי הרצליה של אריאל שיימן" או "אין ספק שמכבי הרצליה עם עבר מפואר כמו שלה לא ראוייה למקום שבו היא נמצאת כעת" יישמעו מוגזמים גם לאוהד הכי שרוף שלהם אז חלאס כבר להוציא כל משפט שני מפרופורציות, יותר טוב תתרכז בעצמך ובחסרונות שלך!

2. eran levy Member

בסדר דוקטור, תודה רבה על האבחון.
    תנסה לצאת מהשבלול שלך. כבודה של הפועל כפ"ס במקומה מונח. הכבוד שלך, איך לומר, לא יוצא כל כך טוב בתגובות שלך.

3. הפועל_כפר_סבא Member

זה מה שאומרים אנשים כשאין להם מה להגיד, הולכים לפן האישי..
    שיהיה לך לבריאות מותק!

Last edited: Aug 10, 2010
  4. הרצליה Member

יש בזה משהו... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx , אבל אם למכבי הרצליה יהיו שאיפות שהם לא עלייה, אז אין כל זכות קיום לקבוצה הזאת.
    לא יודע מה מביא את הציפיות הכל כך אדירות האלה ממכבי הרצליה, בסך הכל מבחינתי מכבי הרצליה חייבת להיות בצמרת הליגה הזאת גם עם קבוצת הנוער.
    אבל,התקשורת מגזימה מאוד בציפיות וגורמת סתם ללחץ מיותר.
    רשמתי וארשום שוב,לקבוצה אין מגן ימני ברמה גבוהה וחלוץ שיצטרף לג'פרידזה.

כפר סבא,ניפגש בשבת http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx .

5. eran levy Member

תודה מתוקה.

6. The best of The best Member

אני חייב להגיד משהו בכלליות, בעונה שעברה מאד התעצבנתי והתרגשתי ולקחתי ללב מהסיבוב האחרון של נס ציונה ואפילו התרגזתי לפעמים כי לא ספרו אותנו.
    היום אני ממש מאושר, התקשורת ובכלל האנשים לא סופרים את נס ציונה העונה ואני אישית מבסוט מהעניין, הרצליה אמר את זה בצורה מושלמת, "לחץ מיותר" -זה סתם מכניס אותך ללחץ ולסחרור כל הסופרלטיבים האלו והראיונות האלו. אצלנו בארץ אוהבים לעשות רעש מ3 4 שמות שמזמן גמרו את הסוס בתוספת איזה מאמן ויש יש לנו אלופה! או מועמדת לעלייה.
    אני לא מכביר במילים בפתיחת העונה הזו (משתדל שלא) אני מציין רק עובדות והעברות, אבל לגופו של עניין רפי כהן בנה העונה קבוצה פשוט מדהימה רק שאין שמות מפוצצים ומוכרים לקהל הרחב, השלד נשאר עליו הלבישו 4 5 תותחים צעירים ולא מוכרים אבל אני מבטיח לכם שהם יתגלו במהלך העונה.
    נס ציונה מחזיקה בתקציב מהנמוכים בליגה מגרדת את ה4.5 מליון שקלים שזה המינימום.
    בהרצליה/רמת השרון/ראשון לציון הלכו על שכירי חרב עם קבלות אבל יותר מדי ותק על הכביש ומנוע שחוק http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx
    בנס ציונה הקו הוא אחר לגמרי לא להביא את מה שזז ויש לו שם טוב...ואחכ להגיד הצלחנו או לא הצלחנו, בגדול לא התכוונתי לשים את נס ציונה כפונקציה... ככה זה יצא אלה רציתי רק לומר שתראו מה השמות האלו עושים איזה רעש ואיזה תעמולה, להזכיר לכם את רמת השרון של העונה שעברה ? את הרצליה ? את הרצליה של לפניי שנתיים ? חלאס להתלהב כשהליגה תתחיל אנחנו נדבר...
    ראשון לציון זה הבלוף הכי גדול ותזכרו שכתבתי את זה כאן, באחריות.

אגב, היום בערב נוחת הקשר הסורינאמי שהוא אזרח הולנד ומשחק בליגה השניה הבנתי שהוא בורג מרכזי בקבוצה שלו בהולנד וביום שבת הוא יבחן מול מכבי באר שבע.
    היום עברו דור אלקבץ ומוחמד דרוויש, כעת נותר לראות מה יפסק בבוררות של מורן ז'אן, אריק רומאו ממתין לשחרור מאשקלון, ונס ציונה ממתינה לזר האחרון שיחתום בקבוצה ואז הסגל יסגר ב90 אחוז כאשר לבטח יצרפו עוד צעיר או שניים שסיימו גיל נוער.
    היום חתם על חוזה רשמי פרננדו אגווינו בילה.

Last edited: Aug 11, 2010
  7. הפועל_כפר_סבא Member

תשמעו, אם עד עכשיו הייתי מבסוט מהקבוצה שלנו ועם ציפיות לעלייה אז אחרי ה-3:3 הנהדר עם בית"ר ירושלים אני הרבה יותר בטוח שיש לנו את הקבוצה הטובה בליגה.
    המשחק הסתיים ב-3:3 שעוסה חסד גדול עם הירושלמים שהיו פשוט מתוסכלים ממה שהחבר'ה שלנו עשו להם.
    אני באתי בציפייה לצאת עם הפסד מכובד ויצאתי מאוכזב מתיקו 3:3 אך מבסוט אש מהיכולת.
    בסך הכל עד השער השלישי שלנו היינו הרבה יותר טובים מהם, מה שקרה זה שאז תומר החליט להוציא את כל ההרכב הראשון בעוד מלמיליאן העלה את כל התותחים (בן שושן, עידן טל, גרשון וברוכיאן) כדי להציל את הכבוד והצליח כשהילדים שלנו לא תיפקדו באותם דקות ובסופו של דבר זה מסתיים ב-3:3 שכולו ניצחון ירוק לבן!
    אין צורך לתאר את מה שהתרחש על המגרש כי כולכם ראיתם את המשחק ב-ONE ששידורו אותו LIVE.
    אחרי הערב הציפיות עולות ובדיוק כמו את נס ציונה גם אותנו התקשורת לא סופרת (למרות שהיום הגיעה כמות צלמים שלא הייתה מביישת משחק צמרת בליגת העל) טוב שכך, יאללה כפר סבאא!!!

וכמו שהרצליה אמר נתראה בשבת, יהיה חם בדרבי השרון!

8. wanted Member

כתבה ותמונות מהמשחק של כפר סבא,עכשיו באתר.

9. The best of The best Member

אכן כולנו ראינו את כפר סבא בישראל, וסלטיק בסקוטלנד, בשידור ישיר בONE והתרשמנו שמדובר באלופת ישראל הבאה...http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/lol.Xxx
    זה רק משחק אימון רק משחק אימון, ההמשך בליגה הלאומית זה המבחן, משחקי אימון זה סתם לפרוטוקול.

10. Don Joan Roman Member

חחח אוהד כפר סבא אחי אתה סתם עושה פאדיחות לעצמך, לקבוע שאתם הכי טובים בלאומית על פי תיקו במשחק אימון ולא משנה מול מי זה פתאטיות שגובלת בטיפשות, ולפניי שתתקוף אותי ותגיד שאני אומר את זה כדי לגונן על הקבוצה שלי אני אגיד: בקבוצות כדורגל שמכבדות את עצמן לא מודדים כלום לפי משחקים שלא קובעים כלום.

11. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

ועזוב את זה ששיתפנו יותר מ-20 שחקנים אני זוכר שבעונה של ארדילס ויוסי מזרחי במשחק אימון לפני העונה הפסדנו 4-1 באשדוד ואז באחד המחזורים הראשונים של העונה ניצחנו שם 1-4, קצת הגזים הכפר-סבאי אבל נסלח לו כי בקבוצה מהשרון יש לא מעט שחקנים מוכשרים ומאמן שנותן להם חופש פעולה, אני באופן אישי רוצה לראות אותם בליגה הבכירה(גם כי הם 3 נקודות בטוחות עבורנו כל משחק בד"כ).

12. איתי שכן-טוב Member

The best of The best... מה בדיוק הסיפור עם אריק רומאו..?

Last edited: Aug 11, 2010
  13. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

איתי אתה לא חושב להתקדם לליגת העל כמו הקבוצה שלך במקום להיתקע כל הזמן על דיון הלאומית? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

14. הפועל_כפר_סבא Member

אוווו הנה צצו כל הבית"ריסטים... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/laugh.Xxx
    יצאתם בשן ועין מהמשחק, אם בחצי השעה האחרונה לא היינו משחקים עם הילדים ואתם עם הכוכבים (ברוכיאן, גרשון, תמוז, בן שושן ועידן טל שעלו כדי למנוע ביזיון) לא רק שהייתם מפסידים אלא הייתם חוטפים השפלה..
    התקופה שבה שלטתם בכדורגל הישראלי היתה תקופה חשוכה ומכוערת וכשיש לכם ארגון אוהדים כמו לה פמיליה שכל חבריו הם במקרה הטוב חיות מהלכות זה מסביר הכל.
    גילוי נאות, אני הייתי בשני משחקים נגד בית"ר ב-2006 ו-2008 שבהם הופעלה אלימות של אוהדי בית"ר כלפינו.
    המקרה הראשון קרה אחרי שהאכלנו אותם שלישייה בחצי גמר הטוטו בהרצליה, הקופים שהתעצבנו תקפו כמה אוהדים מסכנים וחסרי ישע שלנו כשאחד מהם לא חזר עד היום למגרשי הכדורגל בגלל אותו מקרה.
    ובמקרה השני באחד המשחקים בטדי שנגמר 4:0 לטובתם הם תקפו בצורה קשה אוהד בשם נתנאל שהוא חבר טוב שלי ורק בנס הוא ניצל מידיהם הרעות ע"י נהג מונית שעבר בסביבה.
    בקיצור, היום שמחתי לראות איך השפלנו אתכם ועוד יותר אני שמח שחזרתם להיות כמו לפני 6 שנים קבוצה בינונית מינוס שנמצאת במקרה הטוב באמצע הטבלה, חבל שקשטן החליף את כל ההרכב בדקה ה-70כי אילולא זה היינו נותנים לכם בראש..

ולאוהד נס ציונה, מה שיש לי להגיד זה שאתה פשוט בנאדם צבוע - אילולא נס ציונה הייתה מוציאה רק הפסד 1:2 מבית"ר לא היית מפסיק להלל ולשבח את הקבוצה ה"מדהימה" שלך.

*אם יש עוד מישהו שרוצה לתת ביקורת עליי או על קבוצתי מוזמן, לילה טוב!

15. הפועל_כפר_סבא Member

עוד משהו, עומרי רון שהיה שותף בכיר בגזילת העלייה שלנו חתם הערב אצלנו, החתמה מצויינת האמת.
    זה אומר שאשקלון החליפה בסופו של דבר את כל הסגל מהעונה שעברה מלבד יניב אלול.