אם אתה אומר... אני לוקח על עצמי רק את טעות הגיל, את שער המידע קיבלתי ממי שקיבלתי http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx מה אתה יכול לספר לי עליו ? הוא אכן ברשימה העליונה של כובשי השערים ? על איזה רזומה אתה מדבר ? סרטון אף פעם לא מעיד על היכולת האמיתית... אני לא מתרשם. אבל הבנתי שמדובר בחלוץ לא רע בשביל הליגה השניה בישראל, הוא מגיע למבחנים.
כמו שאמרתי, אני לא מכיר אותו ולא עוקב אחרי הליגה הזו כמעט. זה הרזומה שלו: * התחלה בקבוצות מהליגות הנמוכות בארגנטינה (מתחת לשנייה), משם מעבר לבוליביה. * בבוליביה, שיחק תחילה בליגה השנייה, שם זכה בתואר מלך השערים ונחשב לסקורר גדול במושגים של הליגה השנייה בבוליביה. ב-2007 חתם בריאל מאמורה הקטנה מהליגה הבכירה ונתן עונת שיא בה זכה במלך השערים. משם עבר לקבוצה מקומית גדולה יותר (הסרטון מהעונה שלו בה) והיה בינוני. * משם עבר לפרו, לאליאנסה לימה שהיא קבוצה גדולה יחסית לדעתי בליגה המקומית. לא יודע איך הלך לו אבל כנראה שלא משהו כי הוא חזר לריאל מאמורה הצנועה שוב * העונה הוא כבש כמה שערים והוא מלך השערים של הקבוצה, אך רחוק מלהיות מלך השערים של הליגה. במחזור האחרון כבש צמד בניצחון 4-3 של קבוצתו שהבטיח את השארותם בליגה. הוא נמוך, כמו שרואים בסרטון, אבל משחק כחלוץ רחבה. עכשיו, כמו שאמרתי, מי שאולי כן יכול לעזור לך הוא איתי בנושא של הליגה הפרואנית בפורום העולמי, אולי הוא זוכר משהו מהקדנציה הקצרה של הבחור בפרו. הבאתי לך סרטון על שחקן שכיכב בליגה השנייה בבוליביה ומגיע למבחנים בליגה הישראלית, אחד שלא ידענו את שמו עד לפני כמה דקות, ואתה אומר לי לא מתרשם http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dry.Xxx סתם, צוחק, רק רציתי לתת לך רושם במידה ויחתום. על איזו קבוצה מדובר?
אני צוחק, בדיוק כמוך, בעניין הסרטון... אתה יודע כל אחד יכול לקחת סרטון שמקבץ כמה מהלכים שלו/שלך ולעשות ממך מה שאתה לא. אני לא יודע מה נכון ממה שכתבת, אבל בהנחה שהכל נכון, זה לא מתיישב עם מה שנאמר לי, מדובר בחלוץ שמשחק בעמדה מס 2 כלומר ב-442 הוא משחק בכנף, לא ברחבה. נאמר לי בפירוש שמדובר באחד שהוא כובש שערים מחונן , בהנחה שהוא לא מלך השערים הוא חייב להיות גולר, הבנתי שהוא כובש ממש מצוין. הוא אמור לחתום בסקציה נס ציונה ולהיות השותף של אלנתן סלמי בהתקפה. מכאן אומר לכולם שבקבוצה החליטו לשחרר את סינקלייר, כבר נמאס לי מהרכבת זרים הזו http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/sad.Xxx
האמת שאני מרגיש כבר לא נוח... כל יום מביאים "כוכב" אחר ואחרי זה הוא משוחרר הכל ענות חלושה... אין לי מושג. מקווה שנמצא את מה שצריך לקראת ינואר.
אולי פשוט במקום למצוא כוכבים חדשים אחי היקר תיתן להם לחתום ושהם יוכיחו שהם כוכבים, חבל על העצבים שלך.
בטח שאמרו לך שהוא חלוץ שני, אחרי הכל הוא 1.70 מ'... לפי מה שכתבו בכתבה שהכינו עליו בפרו שחתם שם, הוא חלוץ רחבה עם משחק ראש טוב לגובהו. שסיים כמלך השערים בעונת 2007 בבוליביה, 11 מ-23 השערים שלו היו בראש. גם בסרטון פה לא רואים אותו יוצא מחוץ לרחבה. לא יודע מה לא מסתדר לך מבחינת זה שהוא אמור להיות סקורר - ציינתי במפורש שהוא זכה במלכות השערים גם בליגה השנייה וגם בליגה הבכירה בבוליביה (2007), העונה הוא מלך השערים של קבוצתו אבל רחוק מלהיות של הליגה...
העצבים שלי לא מופנים לשחקנים האלו, אלה למי שמחתים אותם, אם אתה לא יודע מה יש לך ביד אל תעשה ניסויים! נס ציונה קבוצה שיש לה יומרות, זה לא קבוצה שיכולנ להרשות לעצמה להביא שפני ניסיונות. היה לנו חלוץ 9 קראו לו גאגא הוא קרע המון רשתות אבל משום מה לא עושים שום דבר אמיתי בכדי להביא אותו בחזרה, מחפשים מציאות בחו"ל. זה מרגיז, אני מקווה שיהיה בסדר.
חואן מאראודה לא שיחק באליאנסה לימה, אלא באליאנסה אתלטיקו שכל עונה נלחמת על חייה בליגה עד המחזור האחרון. אבוי לאלינסה לימה אם היא הייתה מחתימה חלוץ כזה... זו קבוצה קטנה ולא ממש בולטת, אני לא זוכר שהוא עשה משהו מיוחד, והוא גם נחתך מסגל הקבוצה באמצע העונה. הוא שחקן לליגה שנייה או שלישית בפרו, קשה לי להאמין שהוא יבלוט אצלנו, הגם שזו הליגה הלאומית. מצד שני, אני לא עוקב אחרי הליגה הלאומית בשנים מאז הגדלת הליגה, אז יכול להיות שהרמה ירדה.
שוב רז כהן כובש אומנם ריבאונד איך שאומרים אבל כובש לדעתי בקרוב מאוד הוא יהיה בצמרת של ליגת העל ואולי יצא לאירופה גם לוזון זימן אותו לצעירה !
אגב, אני חושב שמעולם לא נכתבו כל כך הרבה מילים על חואן מאראודה בפורום שלא דובר ספרדית, אם בכלל נכתב עליו משהו בפורום כזה...אני מקווה שלאחר כל ההתעסקות בוא הוא יחתום לפחות http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx אגב, לא יודע אם ציינו את זה פה, אבל הפועל ר"ג לחצה חזק על רעננה שתשחרר לה את טואף (צביקה צמח מאוד מעריך אותו מרמה"ש עוד), גם השחקן לא התנגד יותר מדי (מעריך את צביקה ורוצה ליגת העל). אבל רעננה לא ניאותה כל כך לשחרר את מעוז ההגנה וטרפדה את העסקה (לא יודע אם בלא חד משמעי או דרישה לפיצוי גבוה מהמקובל).
לא נראה לי שמישהו יודע על זה או שזה בכלל מעניין אותו (חוץ מ-BEST) אבל מחר ייערך גמר גביע הטוטו של הליגה הלאומית. ואיפה זה יהיה? נכון, באצטדיון רמת גן! בושה וחרפה שמשחק כזה, שלא יהיו בו יותר מ-150 אנשים משועממים, נערך באיצטדיון הענק והעלוב הזה. היה עדיף לעשות את זה במגרש האימונים שלנו בכפר סבא (200 מקומות). אבל למרות הכל אני מאוד רוצה בנצחונה של נס ציונה בשל שנאתי הרבה לרמת השרון, לא מגיע לחראות האלה תואר! לנס ציונה כן.
בינתיים בגמר הטוטו דרמה של ממש. רמה"ש הובילה 0:2 במחצית ונראתה בדרך הבטוחה לזכייה אך נס ציונה לא ויתרה, חזרה כמו גדולה וכפתה הארכה.