ליגה לאומית 10/11: עירוני רמה"ש וראשל"צ בליגת העל!

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י הרצליה, ‏11/7/10.

1. הרצליה Member

מבחינת מזג אוויר,הרווחת בגדול.
    מבחינת כדורגל גם הרווחת.

יש לך חצי שנה, סע לחו"ל בנאדם.

2. הפועל_כפר_סבא Member

חבר'ה בסופו של דבר נותרתי אזרח לאחר שהחבר'ה הגאונים של צה"ל נזכרו להודיע לי מספר שעות לפני הגיוס על דחייתו ל-25 במאי.....
    טוב, לפחות אני אוכל להמשיך להגיע למשחקי הקבוצה בלי בעיות.
    דרך אגב, עוד לא ידוע מה יהיה המשחק המרכזי ביום שישי.
    יש את ה.הרצליה - ראשון ורמה"ש - אלאהלי, מה לדעתכם ישודר? אני מהמר על המשחק בהרצליה.

3. אבי סנדור Member

אוהד אלגרבלי חתם ברעננה...פרטים? מישהו?

בואטנג הגנאי שוחרר...

4. הרצליה Member

בלם בן 25 מקריית שמונה, שיחק קצת בכפר סבא שנה שעברה.
    לא היה שחקן הרכב.

5. הפועל_כפר_סבא Member

אוהד אלגרבלי? זוכר אותו.
    הוא הצטרף אלינו בתקופה הקשה בתחילת העונה שעברה ובמחזורים הראשונים הציג יכולת מצוינת כקשר אחורי.
    אבל אז בתום משחק מול נס ציונה במחזור 5 הוא קרע איזשהו שריר בצורה קשה והושבת לשלושה חודשים.
    כשחזר בינואר הוא הציג יכולת פושרת והתנדנד בין הספסל להרכב.
    בסוף מרץ אוהד חטף עוד פציעה ולא חזר עוד עד סוף העונה, בחור חסר מזל.

6. The best of The best Member

אני מקווה מאד שנס ציונה תנצח מחר, אין יותר סיפורים.
    הקבוצה הקדימה ויצאה הבוקר למלון בעכו, אני מקווה שהפינוקים שהחבר'ה האלה מקבלים מהאגודה ישתלמו מחר, כי כבר כתבתי פה שיותר מפנקים אותם ופחות מענישים.
    מחר 3 נקודות חובה חובה חובה, אני מקווה שמזג האוויר לא יהווה תירוץ, כי צפוי להיות סוער או לכל הפחות גשום מאד בשעת המשחק.
    בקבוצה עדיין מחפשים את השחקנים שישדרגו אותם, כך למשל דחו על הסף הצעה לצרף את דודו אברהם , וטוב שכך! הוא ממש לא שחקן חיזוק.
    הכי חשוב בשלב הזה זה לנצח מחר, כי לאחר המשחק מחר צפויים לנו שני משחקי בית רצופים נגד ה. הרצליה ובת ים שיכולו לעלות אותנו מעלה מעלה.

7. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

לצאת לצפון יום קודם למשחק זה ממש לא פינוק, זו חובה. לא יכול להיות ששחקנים יסעו 4 שעות רצוף באוטובוס וככה יתכוננו למשחק, זה לא הכנה, זה שכונה.

8. The best of The best Member

אז תתפלא לשמוע שבליגה הלאומית יותר ממחצית הקבוצות לא עושות את זה כי הן לא מרשות לעצמן "לבזבז" 4 אלף שקל כמה וכמה פעמים בעונה.
    ואם אתה שואל אותי, לא יקרה כלום אם יעשו נסיעה מהבוקר עם עצירות מנוחה והכנה מנטלית, אנחנו לא בליגת האלופות...
    ברצלונה הגדולה רק בשבוע שעבר (אוסאסונה) נסעה באוטובוס לא יודע כמה וכמה שעות ערב שביתת מפקחי הטיסה בספרד.
    החבר'ה כאן מקבלים יותר מדי צ'ופרים וזה אחד מהם, אני יודע מה שאני אומר לך.

9. אבי סנדור Member

Gaetan D'ACUNTO קשר צרפתי יהודי בן 21 שגדל במחלקת הנוער של מארסיי מתאמן ברעננה ולחמן מעוניין בו מאוד, רעננה עושים מאמצים כדיי להשיג את המסמכים המראים שהוא יהודי ולהחתימו...

10. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

רמת השרון מוחצת את ג'ת אלהאלי האומללה, 1-5 ועולה למקום הראשון (זמנית) בזכות הפרש שערים.

אריק רומאו עקץ 0-1 קטן לזכות נס ציונה מאחווה עראבה ומעניק 3 נקודות חשובות ביותר.

הפועל ראשון לציון - בצרות! הקבוצה של ניסו יחזקאל קיוותה להתאושש בהרצליה מול הפועל, אבל בסוף זה נגמר ב2-3 להרצליאנים. ניר ביטון כבש את הראשון, אקיו מקלאגן (עונה שעברה בראשל"צ) כבש צמד מהיר. רן יצחק כבש צמד בסיום לקבוצה מעיר היין, אבל לא הצליחה לקבוע שיוויון דרמטי.

11. The best of The best Member

יש יש יש!
    סוף סוף במאני טיים ובמשחק שהוא (ח'תיכת) מוקש הבאנו ניצחון.
    עכשיו יהיו לנו 2 משחקי בית רצופים מול הפועל הרצליה ועירוני בת ים.
    אני מאמין שנוריד את הקוף הזה שנקרא הרצליה מהגב שלנו ושל כל הרביעייה העליונה בצמרת הלאומית, זה מה שנקרא 2 ציפורים במכה אחת.
    לפני זה תנו לי לעשות בונקר נוסח רעננה ולתת לרמת השרון עקיצה דקה 90, ומי זוכר את הסגן של בר כוכבא.
    העיקר להניף גביע בעיר הצנוע שלנו אחרי יותר מיובל http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx
    ברביעי הגמר מול רמת השרון, שגמרה היום את התחמושת.
    נס ציונה כברמשחק ליגה חמישי או רביעי ברציפות של סופגת, אני מאמין שההגנה שלנו חוזרת להיות מה שהייתה בעונה שעברה.
    שבת שלום

12. הפועל_כפר_סבא Member

לצערי לא היה שום סיכוי שאסע הערב לבאר שבע..
    רמת השרון איכשהו הצליחה לעקוף אותנו אבל היום הם בכל מקרה יירדו למקום השני, לא רואה אותנו מפסידים למכבי באר שבע החלשה.
    אחרי שגם נס ציונה ניצחה המשחק היום הופך להיות חשוב מאוד בשבילנו, אם לא נצליח להשיג 3 נקודות אז זה עלול ליצור כדור שלג שיתחיל להתגלגל וחבל.
    דרך אגב, לראשונה אחרי 8 מחזורים רצופים (!) אנחנו לא משחקים ביום שישי המציק, שבוע הבא נחזור למשבצת הטבעית באדיבות ערוץ 5 http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/sad.Xxx
    שיהיה לנו בהצלחה!

13. הפועל_כפר_סבא Member

14. הרצליה Member

משחק רביעי ברציפות נגד בני לוד שמסתיים בתיקו 0-0.

נמאס.

צמד לאנתוני פארקר, סליחה מראש כפר סבא, אבל אותי זה ממש מצחיק.

15. The best of The best Member

כשאנתוני פארקר הנגר מריח כפר סבאים זה תמיד מעניין, גם בעונה שעברה איתנו, הוא נעץ בארון של כפר סבא שער משמעותי שהעלה אותנו לחצי גמר גביע הטוטו.
    היום הצמד שלו חותם סופית ריצה אדירה של הירוקים, ונותן לקבוצות הצמרת שדולקות אחרי כפר סבא מעט חמצן עם אוויר טוב שמתובל בקצת אופטימיות.
    אני לא אשכח איך כתבתי כאן על נס ציונה שבאר שבע השוו לנו מטעות של פונטרמולי בוסרמיל בדקה 86.
    הרצליה טען (בצדק) שהרבה קבוצות יאבדו שם נקודות ושזה משחק שהוא מוקש, והנה ההוכחה לכך.
    אולי גם השמועות על רוכשים חדשים שמעוניינים להכנס כשותפים בבאר שבע הכניסו בשחקנים ובצוות המקצועי קצת פלפל.
    כך או כך מדובר בהפתעה ענקית, אני למען האמת צפיתי את זה שכפר סבא לא ינצחו אבל אמרתי לעצמי שייגמר בתיקו, לא ציפיתי מהם להפסיד. אבל אני לא בוכה על כך.
    ברביעי קרב ענקים באיצטדיון רמת גן נס ציונה מול רמת השרון (שידור ישיר באתר ערוץ הספורט).
    כך או כך המרוויחות הגדולות של המחזור הזה הן נס ציונה ורמת השרון שזה השבוע שלהן, תרתי משמע.
    אולי גם רעננה שתשחק בשני.