אל תאמין לו... זה עובר ממש ממש לאט http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx בכל מקרה, שיהיה לך בהצלחה אחי! אזור השרון ממשיך לשלוט בצמרת הלאומית... שיהיה שבוע טוב!
אולי נזכה בתואר הקבוצה המטומטמת ביותר בהיסטוריה... חמש דקות אחרונות כל התקפה מתפרצת פוגשת את השלישייה הקידמית שלנו עם בלם אחד שלהם במקרה הטוב, אפילו בעיטה לא יוצאת מזה. שיא השיאים בתוספת הזמן, מחזירים כדור לאיבגי, הכל שקט ורגוע כשהוא מוריד את הכדור למהיד לרגל, מתקדם, ותופס את הכדור עם היד שוב...מה לעשות, עדיין אסור על פי החוקה וכדור לא ישיר 8 מטר מהשער. איכשהו גם מזה נצרת לא עשו גול. שיהיה.
ההרצליניות מנצחות היום שתייהם 2-1 מכבי הרצליה על אחי נצרת והפועל הרצליה במשחק חוץ נגד הכח רמת גן במשחק אחר נס ציונה 0-2 על בית"ר שמשון נראה שאזור השרון בהחלט שולט בלאומית 5 הקבוצות מהשרון ב6 המקומות הראשונות נתון בהחלט מגניב !
משחק פושר ,ולפרקים (בחצי הראשון) על גבuל הביזיון. בזמנו אמרתי לכם שאם רפי כהן היה משחק כמו רעננה אז היו שותים לו את הדם עם קשית... היום ניצחנו 2:0 ושתו אותו בלי קשית ככה ישר מהכוס... לא יכול להיות שאנחנו במחזור 13 או לא זוכר איזה, ואין לנו עדיין הרכב אחד לרפואה, בחצית הראשונה הטיילת המשיכה למעט ברנשטיין ואלקבץ שפצועים כל ההרכב היה שונה ומשונה, במחצית השניה הניסוי המשיך. תודה לאלוהים שניצחנו היום, אבל אם לא ננצח בעראבה לא עשינו כלום, לכל אלו שאוהבים את דעותי אני אתן לכם "תחמושת" וקצת באלנס שיהיה לכם על מה לקטר ולרקוד... נס ציונה היום היא קבוצה ביזיון אין סדר אין הרכב אין קישור אין מערך הכל הוא ביד המקרה! טונות של כשרון שפשוט הולכים לאיבוד, אני לא יודע מה עובר על רפי כהן ומה הוא חושב אבל ראבק שיתעורר כבר ויתאפס, הוא מאמן מצוין אבל משהו לא דופק פה ולא יכול להיות שאנחנו נראה ככה, מאידך אני מעדיף לשחק מכוער ולנצח כי הנקודות האלה זה חמצן בשבילנו, את הפריבילגיה לאבד נקודות כבר מזמן חיסלנו ועכשיו אנחנו עם הראש מעל המים עד שינואר יגיע ויביא איתו בשורות חדשות. אני לא יודע מה קורה בדיוק עם צקטיאני אבל הבנתי שהוא מאד קרוב לכאן, גאגא ושני קשרים טובים ואנחנו על דרך המלך. שישי בעראבה ורביעי גבר גביע הטוטו, איפה??? תנחשו... טעיתם. באיצטדיון רמת גן, איזה בושה בשביל חסוך כמה לירות כי זה איצטדיון ביתי של ההתאחדות לא עשו את המשחק בבלומפילד. העיקר שניצחנו היום!! אגב, לבחור "מהשרון" כמדומני נס ציונה והגועל ראשל"צ הן מהשפלה, והן מאיישות את מקומות 4 5 מה שבטוח הוא שהשרון שולט בחצי מהליגה הזו.
שאפו למכבי הרצליה על ניצחון לא פשוט מול קבוצה עיקשת בדמות אחי נצרת. הכח רמת גן בדרך הזו עוד עלולה לרדת ליגה.
אתה בהחלט צודק זה עלול לעלות לר"ג ביוקר על ההפסדים בזמן האחרון אבל עם קבוצות כמו עראבה נצרת עלית וב"ש קשה מאוד לרדת ליגה יותר קל להישאר מאשר לרדת חח קצת הגזמתי אבל בהחלט הרמה במצב גרוע מאוד
ונאמר אמן, הקבוצה הכי מגעילה שראיתי בשנים האחרונות. לא כל כך אפשרי להגיע למשחק בימי שני שאתה סטודנט ולכן נאלצתי להסתפק רק ב-20 דקות מהמשחק(25-45) דרך ספורט 5 לא להתרשם בכלל ממכבי הרצליה ולעזוב את המשחק ביתרון 1-0. לא לוקח שום דבר מהמשחק הזה חוץ משלוש נקודות, ביום שבת משחק חוץ נגד לוד בראשון לציון, קבוצה שלא ניצחנו אף פעם, 5 משחקים, 3 תיקו ושני הפסדים. אגב בכל משחקי התיקו נגדם המשחק הסתיים באותה תוצאה, 0-0. תוצאה די מקובלת במכבי הרצליה של השנים האחרונות. מזל טוב לשימי אלמלם, שער בכורה בבוגרים.
בספורט חמש כבר עידכנו את שעות משחקי מחזור 15 (בעוד שבוע וחצי). המשחק המרכזי רוב הסיכויים שיהיה בלויטה, בין כפר סבא לאחי נצרת, מפגש שאני מאוד מצפה לו.
היה משחק מצויין בהרצליה אתמול,החל מסביבות הדקה ה-30 עד לסיומו,קצב מטורף,גולים,דרמה,מכות..כל מה שצריך ממשחק כדורגל..
שני המשחקים האלה לא שווים שידור, שני מגרשים בלי קהל, שתי קבוצות "צמרת" לא יציבות כל כך אבל היה עדיף את הפועל הרצליה מאשר ג'ת אלהאלי, ובכל זאת נזכה בהזדמנות לראות את ג'ת העונה.