ליגה לאומית 10/11: עירוני רמה"ש וראשל"צ בליגת העל!

Discussion in 'פורום כדורגל ישראלי' started by הרצליה, Jul 11, 2010.

1. הרצליה Member

דווקא יש לי הרגשה טובה לקראת המשחק מחר.
    2 ניצחונות רצופים אמנם ממש לא מרשימים נגד יריבות חלשות מאוד אבל זה תמיד טוב לביטחון.

אם משה סיני יהיה חכם ויעלה את מסודי מאחורי החלוצים פרץ וג'פרידזה אנחנו נבקיע, אם הוא שוב יהיה חכמולוג ויעלה עם הרכב שונה, זה שוב ילך לשיטת הכדורים הארוכים שאי אפשר לעשות איתה שום דבר,בטח לא נגד הגנה שלא ספגה עדיין שער שדה.

והכי כיף לנצח את לחמן אחרי החורבן שהוא השאיר כאן לפני שנתיים.

2. הפועל_כפר_סבא Member

0:0 עגלגל ומשעמם בטירוף תפור על המשחק מחר בבונבוניירה.
    תגיד לי הרצליה, איך עושים את ההבדל ממשחק בין ליברפול וצ'לסי (באנפילד המדהים יחד עם הקופ האגדי והמצמרר) לבין משחק בין מכבי הרצליה והפועל רעננה לעיני 5 וחצי אוהדים??
    בקשר אלינו, המוליכה הגאה מעיר הפרדסים מגיעה "להתארח" בעילוט למשחק מול קבוצה מרוסקת אמנם אבל לא פראיירית בכלל שנמצאת בתקופה מצוינת.
    שאול סמדג'ה לא ישחק בנוסף לזרים שלא עוברים בבקרה בגלל חוסר הכסף, סיימון וצ'יצ'י כנראה ימשיכו לשבת ביציע אבל כשיש לנו שחקנים כמו בוריס קליימן ופטריק דופלה יחד עם דידי אונגר, בן מלכה ועומר פדידה אפשר להיות רגועים.

עוד שאלה הרצליה, איך לעזאזל בוריס קליימן המופלא התייבש עונה שלמה על הספסל שלכם בעונה שעברה? לא חבל??

3. הרצליה Member

על פניו זה באמת נראה מתכון ל0-0 אבל אני באמת מאמין שעם הרכב ומערך נכון אפשר לפרוץ את הבונקר של המאמן המגעיל הזה, רק שישמרו למסודי על הרגל.

איך עושים את המעבר מאנפילד? וואלה עדיין לא הייתי במשחק כדורגל מאז אז אני לא יכול לענות עדיין.
    אם ננצח מחר אז יהיה אפילו יותר טוב http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx .

לגבי קליימן, הוא לא היה כאן כל העונה שעברה, בינואר הוא חזר להפועל תל אביב.
    אצלנו הוא היה די חלש האמת.
    בשלושה משחקי הליגה שהוא שיחק הוא ספג שלושה שערים כאשר השיא היה במשחק נגד עראבה שבניסיון למנוע כדור קרן הוא בישל לשחקן שלהם גול.

ובלי קשר לטעויות שלו, איתמר ניצן היה השוער שלנו בעונה שעברה.
    שוער ענק שהולך לאבד את הקריירה שלו בגלל טמטום של כל הצדדים בסיפור הזה, משיימן ועד ניצן והמשפחה שלו.
    חבל מאוד, יכול בקלות להגיע יום אחד להיות אחד השוערים הבכירים במדינה הזאת.

4. הפועל_כפר_סבא Member

מה שכן, השוער שמשחק אצלכם העונה גר איתי באותו רחוב וכל פעם שאני רואה אותו
    אז ישר אנחנו מסתלבטים על מכבי הרצליה ועל איך שהוא נפל מבית"ר ירושלים עד אליכם.
    בחור טוב איבגי.

Last edited: Nov 19, 2010
  5. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

מחזור 11 בליגה הלאומית:

הכח עמידר רמת גן - ביתר שמשון תל אביב (שישי, 15:00)
    הפועל נצרת עילית - הפועל כפר סבא (שישי, 15:00)
    מכבי הרצליה - הפועל רעננה (שישי, 15:00)
    עירוני ראשון לציון - בני לוד (שבת, 17:00)
    עירוני רמת השרון - הפועל הרצליה (שבת, 19:00)
    עירוני ג'ת - אחווה עראבה (ראשון, 18:00)
    סקציה נס ציונה - מכבי אחי נצרת (ראשון, 18:00)
    עירוני בת ים - מכבי באר שבע (ראשון, 18:00)

6. Don Joan Roman Member

איבגי בחור מצחיק וזמר טוב
    והיא עולה עולה...
    רק חבל שהנבואה שלו לא הגשימה את עצמה חח, אבל בחור חיובי מאוד בחיים אני לא אשכח את המתיחה שהוא עשה לשייע בטלפון.
    אבי איבגי :aaa8:

7. הפועל_כפר_סבא Member

לצערי לא יכולתי לנסוע לעילוט..
    רעננה הם פשוט חבורה של בונקריסטים מסריחים שממש מוציאים את החשק לראות את המשחק הזה הקרוי 'כדורגל'.
    איך אלון מזרחי אמר? ככה הם לא יעלו ליגה, שיבושם להם..

Last edited: Nov 19, 2010
  8. הפועל_כפר_סבא Member

0:2 לאימפריה הירוקה בעילוט!
    אף אחד לא יעצור אותנו השנה, שבת שלום לכולם!

9. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

בבונבוניירה של הרצליה היה משחק שהוא הרבה דברים, אבל לא בונבוניירה.
    רעננה מהדקה הראשונה, כצפוי, באה להסתגר, על פי הנחייותיו של הבונקריסט על הקווים, אנטיתזה מובהקת לענף שנקרא כדורגל.
    בסיום, התוצאה הכי מפתיעה בתבל - 0:0.

כפר סבא לא מתקשה לנצח, 2:0, בנצרת עילית את הקבוצה המקומית המקרטעת ובורחת לשאר קבוצות הצמרת, לפחות עד לפלייאוף. ביתר שמשון מנצחת באותה תוצאה בוינטר את הכח רמת גן המתדרדרת.

10. הרצליה Member

אתם ראיתם את הדבר הזה היום?
    ביזיון לקרוא לאייל לחמן מאמן כדורגל.
    בחיים לא ראיתי 2 חילופים מבוטלים ללא סיבה באותו משחק בהפרש של כמה דקות.

משה סיני ורק הוא אשם בתיקו הזה, ב20 הדקות האחרונות השליטה של הרצליה במגרש הייתה מוחלטת, הבונקריסטים האלה לא יצאו מהרחבה שלהם, למה אלן מסודי נשאר תקוע בצד ימין.

הפעם אני לא בטוח במאה אחוז אבל אני ישמח אם מישהו ירשום כאן האם הגיע לנו פנדל שפנסו הוכשל ברחבה?

אכזבה גדולה מהיכולת של ג'פרידזה בשבועות האחרונים, לא השחקן של תחילת העונה וזה פוגע מאוד בסיכויים שלנו להתמודד בצמרת.

בשבוע הבא אנחנו מגיעים למשחק חוץ בכפר סבא, אולי מגיעים כאנדרדוג אבל בונקר כמו של הקבוצה המגעילה שמפרידה בין שתי הערים הללו,אנחנו לא נעשה.

שבת שלום.

11. כפר סבא נשמה Member

מגעיל פשוט איך שרעננה משחקת , טוב נו אי אפשר לצפות ליותר כאשר אייל לחמן הוא המאמן שלהם ..
    בנוגע לכפר סבא היום המשחק הראשון שלא הייתי בו קח שאני לא יכול לומר מה שהלך שם אבל לפי מה שהבנתי הקבוצה התעוררה רק במחצית השניה .
    אני לא מבין מה השיקולים של קשטן כשהוא מכניס את עומרי רון השחקן האפור הזה שרק בשבוע שעבר שם גול רק לצד הלא נכון .
    שבת שלום לכולם

12. קרלס פויול5 Member

אייל לחמן זה מאמן מגעיל והיה ניתן לראות זאת עוד בבני סכנין עם הגועל נפש שהיה שם, הוא מאמן היאבקות לא כדורגל וגם הפעם הוא נתן לקבוצה שלו לשחק מגעיל ובבונקר ו"שמר" על 0:0 , כל הכבוד אייל עוד נקודה לאוסף ועוד שבוע של גועל נפש ברעננה.

13. The best of The best Member

איך שמחתי שכל המדינה ראתה את "הבונקר של לחמן" זה משול "למחסן של כאילו", זה סדרה... כאילו זה כדורגל, אבל לא זה בעצם בונקר!
    ראיתם ????
    9 שחקנים ברחבה, מזל שמזרחי שהוא עילג בצורה מדהימה (לרוב) אבל מדי פעם מדבר לעניין, והיום הוא שתה את לחמן עם קשית ונהנה מזה....איך הוא אמר, חלוץ על הנייר...
    איך לי מה להרחיב בעניין, אמרו לי הפועל יהוד המיתולוגית שיחקה בצורה הזו, אין לי מושג.
    מה הכי עיצבן אותי ?
    שלחמן בראיון בסוף טוען שרעננה רביעית בכיבושים (אחרי 6 על עראבה במחזור הראשון חכם גדול) ושהיא משחקת התקפי ורק במחזורים האחרונים בגלל פציעות היא קצת ירדה אחורה כי היא לא רוצה לנצח 5:0 רק 1:0, ושיא השיאים!!! "למה לא ראיתם את המשחק שלנו עם נס ציונה ?" נשבע לכם שרציתי דרך הטלויזיה להרביץ לו, העצבים שהוא הביא לי ברגע הזה, זה כמו עד בבית משפט משקר במצח נחושה, חתיכת אפס 10 שחקנים ברחבה שלנו עקץ אותנו מ40 מטר והוא אומר הצגה עשינו בנס ציונה ובראשון (שכמה שאני שונא אותם, גם להם הגיע לנצח בקופסא, החמיצו המון)

לחמן אתה מאמן בושה אתה ביזיון לענף וככ רציתי לראות את הרצליה מנצחת היום את רעננה, איכס!

כפר סבא פשוט דוהרת כל הכבוד להם ניצחון גדול, כנראה שזו ליגה של כפר סבא ועוד 15.
    אבל העונה עדיין בתחילתה ועם הקיזוז יהיה כאן סרט מתח אל תדאגו.

14. אבי סנדור Member

טוב אני רואה שרעננה הפכה בזכות שידור אחד לשנאת הליגה הלאומית, מה אני יגיד לכם גם אני לא מת על הקבוצה שלי בימים אלה וכבר ברגע הראשון ששמעתי שלחמן מגיע לא ממש התלהבתי למרות שאני לא אבכה אם בדרך הזאת נצליח לעלות בסוף איכשהו

אבל

חשוב לי שתשימו את ההפרדה בין המועדון לבין אייל לחמן אל תשכחו את עידן ערן קוליק שרעננה קיבלה את תואר הקבוצה הספורטיבית אחרי ששיחקה בהגינות עד הדקה האחרונה...(כולם זוכרים שדפקנו את קרית שמונה והפועל ירושלים ומצד שני שוחכים שבזכות הלחימה הזאת קיבלנו את בני סכנין והפועל חיפה בליגת העל באותן עונות)

מה גם שזה לא תרוץ אבל הסגל הזה באמת בנוי על שחקני בית צעירים שפשוט עושים את מה שהמאמן שלהם אומר

בקיצור תקללו את לחמן עד מחר אבל אל תשכחו שהוא רק בורג זמני במועדון הצנועה הזה שאין לו שום שנאה לשום מועדון בארץ וכל המטרות שלו הם באמת אישיות....

15. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

אני לא באמת חושב שמישהו כאן מפתח סלידה ניצחית לגבי הפועל רעננה. כולם מבינים שהפועל רעננה 10/11 היא גועלית בגלל אייל לחמן בלבד והשנאה תדעך ברגע שלחמן יעזוב ו/או ברגע שתתחילו לשחק כדורגל ולא בונקרגל.