חחחחחחחחחחחח הצחקתה קראתה אותי !! לידיעתך רעננה היתה פי אלף פי מיליון לא יודע איך להסביר את זה במילים יותר טובה ונצרת עילית גנבה את הנקודה וחגגה אותה אז על תבלבל את המוח
אני מקווה שאף אחד לא ראה ואני מאמין שמי שראה הפסיק באמצע... זה היה המשחק הכי גרוע שלנו העונה חוץ מאברבנל וטואף לא הייתה נקודת אור אחת... בסופו של דבר אם הפציעות של קופר ורז לא חמורות אני מרוצה מהמשחק כי אם מסתכלים על הצד החיובי נצרת עילית באה כחיה פצועה ואם מאמן חדש ובנוסף סמדג'ה חבר קרוב שלי ושל המשפחה ככה שאני מרוצה גם בשבילו. בינתיים הקשר הגנאי אסארה בואטנג חתם ל4 שנים ברעננה והוא צפוי להשתלב במשחק הבא... נתראה בהרצליה.
דה בסט, ראית בדיוק משחק אחד של רעננה נגדכם... לא יודע איך אתה מסיק את מה שאתה מסיק. רז כהן ולימה חלוצים באמצע שנדרשים לעשות הגנה כמו שאר הקבוצה... הקשרים באגפים (כנפו וארמנדו/לויט/שוקר) לפי מיטב ידעתי לא שחקנים הגנתיים של ממש, אבל כן, הם רודפים אחרי המגינים של הקבוצה היריבה אם צריך. רביעיית ההגנה שלנו לא טובה, למעט איתי טואף, ולכן הם זקוקים לתמיכה של כולם, ובגלל זה הקבוצה נראית ככה. אני לא בא בטענות וגם לא חי בסרט שהקבוצה שלי טובה. משחקים בהרכב בין 6 ל-8 שחקני בית כל פעם, התקציב שלנו הכי נמוך בליגה (לא בין הנמוכים, הכי נמוך... וזה בדוק!) אנחנו משחקים בנתניה את משחקי הבית והקהל שלנו גם לא איזה שחקן 12 שדוחף, בלשון המעטה... ובכל זאת הקבוצה משיגה תוצאות לא רעות. ה-0:0 נגד נצרת עלית היה די צפוי כי יש לרעננה בעיה לקחת יוזמה ולתקוף. הנעת הכדור לא מספיק טובה בגלל שאין את השחקנים המתאימים לכך. רוב השערים היו או מטעיות או מכדורים נייחים ואת ה-6 שערים נגד עראבה אני אפילו לא מחשיב כי זה היה משחק מול קונוסים. אין הרבה מה להציע במשחק ההתקפה, אז לפחות הקבוצה מאומנת ויודעת איך לעמוד בהגנה, מתי לקדם את הרביעייה האחורית, מתי לדחוף, מתי לחזור... הוצאנו נקודות מקבוצות שחזקות מאיתנו מבחינת הסגל (רמת השרון, נס ציונה, ראשון לציון). לגבי ליאור לינדר, אם אתם לא מרוצים, אתם יכולים להחזיר לנו אותו... יש לנו בסך הכל שני קשרים אחוריים בכל הסגל (קופר וסירושטיין). אתמול סירושטיין לא שיחק עקב האדום התמוהה שקיבל מחזור שעבר וקופר נפצע בפעם המי יודע כמה ויצא במחצית הראשונה. הקשרים האחוריים היו כוואז ושוקר... לינדר בהחלט יכול לסגור לנו את הפינה הזאת של הקישור האחורי. ועוד משהו, לכפר סבא יש המון שחקנים יצירתיים, לרעננה אין שחקני קישור יצירתיים ולינדר בהחלט אחד כזה.
שלינדר יחזור לרעננה? לא נראה לי שזה יקרה בעשור הקרוב.. כתבה: http://www.mynet.co.il/articles/0,7340,L-3755471,00.html
היו קאמבקים בהרבה יותר גדולים מזה... הכעס הגדול של לינדר היה ברובו על אלי כהן. אני באופן אישי יודע שאשר אלון ומקרוביו די מחבבים את ליאור לינדר.
יודע מה, עזוב את הטרייד, קחו כסף וקבלו במתנה את רז כהן http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx
מה קרה כפר סבא, בשביל מה רז כהן? עומרי רון לא מספיק לך? נתן אחלה גול ביום שישי,של חלוץ אמיתי. הפועל רעננה ספגה שער אחד בעשרה משחקים, וגם הוא בפנדל. זה נתון גדול בכל ליגה אפשרית. משחק קשה מאוד מחכה לנו ביום שישי, אבל כמובן שקבוצה שרוצה להיאבק בצמרת חייבת לנצח משחק כזה מה גם שעד עכשיו ניצחנו רק משחק בית אחד מול ארבעה ניצחונות בחוץ.
גם הגול שקיבלנו בפנדל לא היה ולא נברא. הרבה קרדיט לניל אברבנל... באמת שוער ברמה מאוד גבוהה!!! תחושת בטן שלי, גם בגלל השידור והכל וגם בגלל שבשני המשחקים האחרונים אנחנו לא נראים טוב, שאנחנו נקבל את שער השדה הראשון העונה וגם נפסיד לראשונה העונה.
אני מאוד אשמח אם רז כהן יצטרף אלינו, למרות שאנחנו הקבוצה הטובה בליגה, מקום ראשון + מספר הבקעת השערים הגבוה ביותר עדיין יש לנו בעיה קשה בחוד כשחמודי כיאל ובמיוחד עומרי רון (אכזבה ענקית) מציגים יכולת חלשה למדי. בינואר צפויים להצטרף 2 חלוצים (זר וישראלי) כשהשמות שהוזכרו הם קדוסי, צ'קטיאני הנגר וסרג' איילי. בנוסף, צפויים לנחות בקרוב מספר זרים שייבחנו. כבר הרבה זמן אני אומר את זה, אם יהיה לנו חלוץ 9 קלאסי ברמה גבוה אז כבר במחזור ה-20 אפשר יהיה לקבוע עולה רשמית.
המגן עומר שוורץ יצטרף מחר לאימוני הקבוצה ואם ירשים, עשוי לחתום ולהצטרף מיידית לקבוצה. שוורץ, יוצא מחלקת הנוער של מ.ס. אשדוד, שיחק בעונה שעברה בהפועל כפר סבא. מאחר והשחקן לא פתח את העונה ואינו חתום על חוזה באחת הקבוצות, יוכל להירשם כשחקן בת-ים כבר עכשיו ולשחק ביום שני מול מכבי באר שבע, ולא להמתין לפתיחת חלון ההעברות בינואר. הפציעות של רז קדושים ושניר משען והחולשה היחסית של חיים איצרין גרמו לדורון ממן לדרוש מההנהלה להחתים בדחיפות לפחות שחקן הגנה אחד. השחקנים יחזרו מחר להתאמן לאחר יומיים חופשה שקיבלו לאחר המשחק בהרצליה. כפר סבאים .. איך הוא השחקן הזה? והוא מגן ימני או שמאלי?
דניאלושקה, הייתי שמח לומר לך ששוורץ (שמאלי) הוא מגן טוב ושתרוויחו ממנו אבל צר לי לאכזב אותך אחי. עומר שוורץ היה השחקן החלש ביותר שלנו בעונה שעברה יחד עם ה"חלוץ" חוליאן גרסיה. הוא הגיע אלינו בקול תרועה רמה ממ.ס. אשדוד אבל הפגין יכולת נמוכה, כל התקפה של היריבות שלנו שהגיעו מהצד שלו היו חצי גולים, תומר קשטן לא הפסיק לתת לו צ'אנסים כשהקהל לא מפסיק לגדף את שוורץ המסכן ודרש את סמי אליקים שהתברר כשחקן טוב יותר בהרבה ולא סתם הוא כיום אחד המגנים הטובים בליגה. פעם אחת אחרי אחד המשחקים כששורץ יצא משער השחקנים האוהדים שהיו בסביבה החלו לקלל אותו והוא מצדו השיב להם באצבע משולשת! לא סתם שוורץ נכשל בלמצוא קבוצה עד עכשיו אבל מי יודע, אולי דווקא בבת ים הוא יממש את הפוטנציאל שכולם ניבאו לו..