ליגה לאומית 10/11: עירוני רמה"ש וראשל"צ בליגת העל!

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י הרצליה, ‏11/7/10.

1. The best of The best Member

הרצליה לא שיחקו בדיוק בחוץ... הם התארחו בנס ציונה למשחק מול באר שבע, זה לא משחק חוץ.

כפר סבא, אני יודע מה זו ההרגשה הזו פיגרנו בעונה שעברה 2:0 מול רמת השרון בפלייאוף, והיינו הרבהה יותר טובים מהם אבל כמו תמיד הצלחנו לטעות.
    גאגא טאקציאני שם רת ה2:2 בהתקפה האחרונה זה היה דקה 95, מדהים.

כאן זה אומנם אני שנפגעתי, אבל הכעס שלי הוא על בן חמו, זה מזכיר לי את המשחק מול בת ים, שלא תטעו הגול הראשון 100% שלו.

2. הרצליה Member

אה נכון, הם שיחקו בבית http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx .
    מה קורה לך תגיד?

כצפוי המשחק שישודר בשבוע הבא, מכבי הרצליה - הפועל רעננה.

3. הפועל_כפר_סבא Member

נו הרצליה, איך היה באנפילד? ראית את יוסי?

4. The best of The best Member

כתבת משחק בבאר שבע, ושלנצח בבאר שבע זה קשה, אני מסכים איתך.
    המשחק אבל היה בנס ציונה שזה מגרש שיותר קרוב להרצליה מאשר באר שבע והוא ניטרלי לחלוטין, זה מוציא את העוקץ מהמשחק שאמור היה להיות בוסרמיל, יחד עם זאת שאפו להרצליה שעושה מהפך ממש כמו כפר סבא http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx

בנס ציונה מלקקים את הפצעים ולא מבינים איך הגיעו למצב של "פת לחם".
    זה התחיל בבאר שבע שהיינו צריכים לנצח וחטפנו עקיצה דקה 91 מטעות של חיים פונטרמולי המשיך ברצליה בתחילת החודש (סוף חודש שעבר?) כשהינו צריכים לנצח את המשחק וחטפנו עקיצה ממצב נייח, המשיך ברעננה כשהיה צריך להיגמר 4:0 לנו בקליל וקיבלנו שער מ 40 מטר, והשבוע בכפר סבא (שהפעם היה משחק שקול) כשהיינו צריכים לנצח לפחות על פי התוצאה וגם לפי היכולת בחצי השני, הובלנו 1:0 והפסדנו משתי מתנות של שלומי בן חמו, זה לא מובן, אבל כמו שכתבתי לא מזמן...כמה אפשר להחמיץ ולהיות טובים כנראה שיש בעיה אני אישית לא יודע מה הבעיה אין לי דעה אבל בשביל זה יש מאמן והנהלה, לא יכול להיות שנגיע לכל משחק ל 4 5 מצבים של שער ולא נכבוש, כתבתי על כפר סבא שלשם שינוי קיבלנו מתנה אבל התעקשנו להחזיר בשתיים, על זה נאמר לוזרים מצד אחד ואלופים מצד שני.
    נכון, הליגה מאד ארוכה ומשוגעת אבל אם נמשיך ככה אז תהיה בעיה גדולה בהמשך העונה, כבר עכשיו הבנתי שיהיו שינויים די רציניים בסגל.

5. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

בערוץ הספורט לא יכלו להביא משחק יותר אטרקטיבי? רוב הסיכויים שלא תסכים איתי, אך לדעתי נס ציונה-אחי נצרת יותר שווה שידור.

6. הרצליה Member

לא http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx .
    תאמין לי כל פעם שישבתי באיזה מסעדה כבר דמייתי אותו נכנס פנימה.

היה מדהים אבל צריך לחזור לגועל נפש שלנו, אין ברירה.

7. danielone Member

אחי רעננה מקום שני ועוד לא זכתה לשידור אחד העונה !

8. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

עם עובדות אי אפשר להתווכח, אבל אני כבר צופה את שיטת המשחק הסגורה של לחמן - 5:4:1, או לפי הפרשנות שלו - 5:2:2:1. לא אופתע אם יהיה 0:0 משעמם ונטול מצבים, אבל אולי אטעה, מי יודע ...

9. *הפועל-רעננה* Member

רעננה משחקת מתחילת העונה 4-4-2 קלאסי.
    משחק ההגנה של רעננה טוב אך ורק בגלל העובדה שכל הקבוצה עושה הגנה וזה מתחיל כבר מהחלוצים שעושים לחץ על הכדור.
    החלוצים משחקים כל הזמן באמצע ולא משחקים על הקו ורודפים אחרי מגינים.
    קרדיט ענק לגבריאל לימה שעושה המון עבודה שחורה בשביל רז כהן.

10. הפועל_כפר_סבא Member

פששש לא ייאמן כמה אוהדי רעננה יש פה, יותר מכל קבוצה אחרת בליגה הזו בהפרש ניכר!
    *הפועל-רעננה*, הבחורצ'יק שמופיע בחתימה שלך משחק השנה אצלנו והיכולת שלו בלשון המעטה היא לא משהו..

11. The best of The best Member

אם רעננה משחקת 442 קלאסי אז ג'ת אלאהלי עולה ליגה בהפרש ניכר מכל השאר,
    על מה אתה מדבר בנאדם ??
    זו הבדיחה הכי טובה ששמעתי היום.
    שום דבר לא אישי חלילה...
    לחמן משחקי עם "שחקני קישור" שהם בעצם מגינים תוקפים בנוסף לרביעיית הבלמים שיש,
    זה בדיוק מה שכתבו כאן קודם, 5221.
    רעננה מצופפת ומתבנקרת עם 8 9 שחקני ב16 כל המשחק וגם "החלוצים" עומדים לפני קו החצי כדי לחטוף כדור טועה ולרוץ כמו ברווזרים במטווח ולנסות לתת גול ואם הצליח לנו לברוח... (או במקרה הזה לתת עקיצה) אז מעולה, אם לא... לא קרה כלום עשינו בונקר מכוער ואגרסיבי ולקחנו נקודה או בעצם 2 ע"פי שיטת לוזון.

אולי בגלל הטלויזיה לחמן ישנה קצת את סגנון המשחק "המרנין" שלו כדי "לצאת" טוב אבל בגדול זה שיטה שהיא ביזיון לענף. אמרתי קודם שבנס ציונה ובככל מועדון אחר שיש לו שאיפות ומטרות היו שותים לו את הדם עם קשית, אני פשוט לא מאמין לבונקר שראיתי ממנו זה ממש דוחה ואני לא אומר את זה בתור המתוסכל שאיבד את הנקודות אני מתייחס לזה מנקודת מבט של אוהד כדורגל זה פשוט ביזיון זה בושה לכדורגל, וזה עוד לפניי שדיברתי על הכסחנות , אבל זה לפעם אחרת...

נערך לאחרונה ב: ‏15/11/10
  12. danielone Member

לרז כהן עומדת להיות קרירה גדולה מאוד ראיתי את הטכניקה והכישרון שלו
    והוא יצא לאירופה דרך קבוצה כמו מכבי חיפה אני חושב שיענקלה ילמד מהטעות
    שהוא עשה עם דודו ביטון שחקן רעננה שנה שעברה שהוצע לו ע"י יו"ר טוברוק
    שמחזיקים בכרטיס השחקן שלו ועוד לחיפה יש הסכם עם טוברוק שהם כבר משלמים להם מראש
    כל שנה על בחינת שחקנים עכשיו אני מאמין שפתח תקווה יוציאו אותו לאירופה את דודו אבל לרז אין כרטיס של טוברוק ככה שרעננה כנראה תעשה עליו הרבה כסף !!

13. הפועל_כפר_סבא Member

הערב יש הזדמנות לראות מי צודק בויכוח על שיטת המשחק של רעננה כשמשחקה מול נצרת עלית ישודר באתר ערוץ הספורט החל מ-18:00.
    ולי מצדי יש הזדמנות טובה לראות את היריבה שלנו בשישי הקרוב, נצרת עלית.

14. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

לא חוכמה להתקיף במשחק בית מול קבוצה מפורקת. אני מאמין שרעננה לא תתקשה לנצח, עם כל הסימפטיה שלי לנצרת עילית.

15. הפועל_כפר_סבא Member

החלטתי הערב לייסר את עצמי וצפיתי במשחק בין רעננה לנצרת עלית.
    רעננה כצפוי התגלתה כקבוצה בינונית מינוס ותו לא.
    נצרת עלית היתה עדיפה ברוב שלבי המשחק ועם יותר אמונה היתה יכולה לצאת מהקופסא עם 3 נקודות בכיס.

נערך לאחרונה ב: ‏16/11/10