אבל זה גביע הטוטו וממילא עלות ההפקה של שידורים אינטרנטים היא גרושים בשביל ערוץ הספורט, אז למה לא לתת חשיפה לקבוצות שבדרך כלל לא מקבלות אותה.
מה שאנשים כאן לא שמו לב אליו זה השוערים. הפועל תל אביב והשוערים שלה הכריעו משחקי צמרת בליגה הראשונה והשניה, אניימה קליימן ואברבנל נתנו תצוגות מדהימות, כמובן שאניימה זה אניימה... אבל זה מדהים ש 3 שוערים של אותה קבוצה נותנים כזו הצגה.
תשמעו, אתם טוענים שאני מרבה לשבח את הפועל כפר סבא בצורה מוגזמת אבל היום כפר סבא שיחקה פשוט מזעזע! אמנם ההרכב היה חסר מאוד אבל פשוט גועל נפש איך שנראינו בגרונדמן, ההגנה הייתה איומה ורק בנס לא חטפנו חמישייה. אני בטוח שזה קרה בגלל גביע הטוטו והזלזול הרב של קשטן שהעלה הרכב טלאים מול החבר'ה של מומי זפרן. שלא נדע עוד ערבים כאלה! נס ציונה פשוט מפרקת את נצרת הלוהטת 1:5 ענק! ברור שעכשיו יחסי הכוחות משתנים מעט לקראת המפגש בין 2 הקבוצות, אנחנו באים עם הראש באדמה ונס ציונה החזקה באה מעודדת ובטוחה בעצמה. BEST, מצטער בשבילך שלא היית היום בעילוט אבל תדע לך שהולך להיות מאוד מעניין ביום שישי, אחרי מה שקרה היום הכל משתנה ואולי זה יהיה דווקא לטובתנו, בשישי נדע. מה שבטוח, הפסד לנס ציונה יגרום להרבה לחץ ובעיות במועדון, חייבים לנצח!
יהיה משחק נהדר ביום שישי. בנס ציונה חזרו לחייך מעט, אומנם זה גביע הטוטו אבל נצרת קבוצה מצויינת ולשים להם חמישייה (במקרה הטוב) זה בהחלט מעודד, מה גם שנכנס לקופה המדוללת של המועדון סכום נאה של 50.000 ש"ח. ולהעפיל לחצי גמר המפעל זה בהחלט מכובד. תפנית מעניינת חלה אמש, ג'יימס סינקלייר שכתבתי אודותיו רבות, התברר שלא חתם בבאר שבע, אין לי מושג מדוע. מה שכן התברר זה שאמש הוא שיחק בעילוט וביחד עם סלמי וצמח היה מהמצטיינים. בישל 2 שערים ונראה חד מאד כך נאמר לי, החתימו אותו היום באופן רשמי והוא ישחק מול כפר סבא בשישי. מדובר בשחקן מהיר מאד שמשחק בעמדת הקיצוני. אלנתן סלמי היה חד בעצמו עם שער ו3 בישולים, צמח צומח ממשחק למשחק. עכשיו נשאר לראות מה יהיה בשישי בכפר סבא...
מה לעזעזאל השוער של נס ציונה עשה? לא היתה פה שום עבירה עליו, אפילו לא קרוב לזה, וגם אחרי זה הוא רודף אחרי השחקן במקום לחזור לשער...איזה ליצן. כפ"ס ניצחה משחק שהיה רשום עליו תיקו והוא היה שווה תיקו...כפ"ס עם 5 הפרש מהמקום השלישי אחרי שראשון עשתה 0:0 עם אחי נצרת.
לא מבין מה מזרחי וכהן מקשקשים, כפר סבא היתה ראויה לנצח. הגיעה ליותר הזדמנויות ולא היה חסר שהיא היתה עולה ראשונה ליתרון במחצית הראשונה. סך הכל, משחק לא מרשים במיוחד, אך היה שווה לחכות לדרמה בשניות האחרונות. כפר סבא לליגת העל ויפה שעה אחת קודם.
ביזיון אין לי מה להגיד, באנו עם הראש באדמה אחרי ההפסד לרעננה, שיחקנו מחושב ונכון, היה משחק שקול התמודדנו עם סגל חסר מאד ופציעות והיה באמת משחק שקול. בסוף (לשם שינוי) קיבלנו מתנה מעמרי כהן, ואז שלומי בן חמו שהוא שוער ענק, (החליט כמו בעונה שעברה מול בת ים במאני טיים) לחלק מתנות כי אנחנו מובילים, ואני לא בא להקניט אותו, אבל קשה לי לסלוח לו על שתי הטעויות האלו. בגול הראשון של כפר סבא, שער חשוף בפינה הימנית ופדידה משחיל לו את הכדור, בושה! בשער השני זה בכלל הזוי, בתור אחד שמכיר את שלומי מקרוב (מבחינת יכולת וצורת משחק) זה פשוט לא הוא, מה הוא חשב לעצמו?!?! הוא לא עושה טעויות כאלה! מה זה המתנה הזו ? פשוט בושה. מאידך, אני לא חוסך ביקורת מהקבוצה, הסטטיסטיקה אומנם משקרת לגבינו אבל אין מה לעשות, לכפר סבא יש מזל של אלופים, ב 5:1 על נצרת נכנס לנו כל מה שהחמצנו בשבועיים האחרונים, וגם היום שיחקנו נכון וחכם על אף הפציעות הרבות אבל התעקשנו לחלק מתנה או שניים (כמו שאני כותב כאן רבות על המתנות...) כפר סבא קבוצה ווינרית אבל רחוקה מלהיות קבוצה גדולה, למזלנו יש קיזוז וליגה ארוכה אבל אם למילים שלי יש אחיזה במציאות נראה במבחן התוצאה בעוד כמה חודשים, לא ראיתי שהם עשו עלינו "פרשר" גדול, לא ראיתי החמצות מסמרות שיער שלהם אולי אחת וגם היא רק החמצה, נכון, אנחנו באנו להתארח בלויטה ושיחקנו בהתאם - מתוחכם ונכון, לא בונקר.שיחקנו יחסית פתוח - בסוף שילמנו מחיר כבד בצורה שאני לא מצליח להבין. אולי כמה אנשים הזוייים מכאן יבינו על מה אני מדבר כל הזמן. מתנות היא מילת המפתח אצלנו, מה שמביא אותי למונח נאיביות בדיוק כמו בעונה הקודמת, יש בקבוצה המון נאיביות, אבל שוב אסור לשכוח שעלינו היום למשחק בסגל חסר למרות שבדעיבד זה לא מה שהפסיד לנו את המשחק. אני יותר מבטוח שנס ציונה תסיים את העונה במקומות 1-4 יפיקו את הלקחים כאן בינואר יעשו חושבים, יש קבוצה מצויינת, והליגה ארוכה מאד. יהיו שינויים ולא בגלל המשחק היום... בינואר ינחתו כאן כמה שחקנים חדשים ותהיה תחלופה, אני מקווה שנשכיל לצבור נקודות עד אז, כי אם להיות אמיתי צברנו עד כה 2 נקודות מ12 כמדומני וזה לא ריאלי ולא תואם את המציאות, את באר שבע היינו צריכים לנצח (ספגנו מאיבוד של פונטרמולי) הרצליה היינו צריכים לנצח (קרן מיותרת שאין לה שום היגיון שעשה פונטרמולי) את רעננה גם (עונשין מ40 מטר וספגנו), והיום לנצח את כפס זה יהיה חזירי מבחינתי, כי בגדול לא הגיע לנו לנצח, אבל מאידך גם לכפר סבא לא הגיע לנצח, תיקו היה תפור על המשחק הזה, ומי שאומר אחרת הוא פשוט מושפע. מה יהיה עם הנאיביות הזו זה בעוכרינו רק מפסידים נקודות, אני חוזר ואומר הליגה ארוכה וכולם כאן יראו שהאיכות של הקבוצה הזו לאורך זמן תשפיע ותדבר, חוסר מזל, חוסר מזל נקודה. סינקלייר האנגלי היה לו כושר למחצית גגגג, אם לא הצהוב של אסייג, סינקלייר היה מוחלף הוא עדיין לא בכושר, אבל מדובר בשחקן מצוין. בכל זאת אני עדיין כעוס, בן חמו הפסיד לנו את המשחק היום בפעם השניה במשחקי מאני טיים ושוב אני לא מאשים אבל זה מדליק מנורה אדומה, קשה לסלוח.
חבר'הההההה איך התגעגעתי לפורום חח... פעם הייתי אחד החופרים בכל מה שנוגע לליגה הלאומית ולהפועל רעננה... אני רואה שסנדור ממשיך להגן על רעננה... כל הכבוד! http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx מה קורה הרצליה?
מה קורה אלעד? מגיע אלינו שבוע הבא? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx . לא ראיתי את המשחק היום בבאר שבע, מאוד מזכיר את הניצחון מהעונה שעברה נגד מרמורק בחוץ עם שני שערים בתוספת הזמן. חוץ מהשלוש נקודות האלה לא צריך לקחת שום דבר הלאה, מכבי באר שבע בחוץ זה משחק קשה מאוד והמון קבוצות צמרת יאבדו שם נקודות. בשלושת המחזורים הקרובים יש לנו שלושה משחקים קשים מאוד!! רעננה בבית, כפר סבא בחוץ,אחי נצרת בבית. אחרי המשחקים האלה אפשר יהיה לדעת סוף סוף אם לקבוצה הזאת יש את האופי לרוץ למעלה או שאנחנו הולכים לעוד עונה בסגנון העונה שעברה. עד עכשיו נגד קבוצות שמשחקות קצת כדורגל הפסדנו(רמת השרון וראשון לציון), שלושת המשחקים הקרובים הם המבחן. אם נעבור אותם בשלום אפשר להסתכל למעלה בעיקר בגלל סדרת המשחקים שמחכה לנו אח"כ, בני לוד,שמשון,עראבה והדרבי.
הדקה ה-93, אצטדיון לויטה, הפועל כפר סבא ונס ציונה על המגרש, התוצאה 1:1, השבת כבר נכנסה. תוספת הזמן מסתיימת, כדור נואש נשלח לרחבת נס ציונה, השוער הנהדר בן חמו תופס את הכדור בלי בעיה ונראה שהמשחק מסתיים בתיקו מאכזב. לפתע אנחנו שמים לב שמשהו קורה שם, שבן חמו שומט את הכדור, שפטריק חוטף לו אותו ושניהם נלחמים עליו, פטריק מנצח, הוא בועט את הכדור עם כל הלב לכיוון השער, יש חשש שהכדור ייצא החוצה אבל לא, הכדור בפנים!!!! גולללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללל גבירותיי ורבותיי מהפך! בדקה ה-93! טירוף ביציע, רגעים של אושר באצטדיון לויטה! מ-ד-ה-י-ם! יותר מזה אין לי מה להוסיף, לבי עם נס ציונה שהיתה ראויה לנקודה, אנחנו עם הפנים קדימה לנצרת עלית, שבוע טוב!