ליגה לאומית 10/11: עירוני רמה"ש וראשל"צ בליגת העל!

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י הרצליה, ‏11/7/10.

1. הפועל_כפר_סבא Member

היחסים בין תומר קשטן לעידן שום אף פעם לא היו מי יודע מה אבל למרות זאת ברוב העונה שעברה הוא היה שחקן הרכב קבוע.
    השנה עם שידרוגה של הקבוצה יחד עם פציעה שלו הוא איבד את מקומו בסגל אבל אני מאמין שעוד נראה אותו השנה.
    בשביל האוהדים עידן שום הוא קודם כל סמל, במיוחד כשאביו נחשב לשחקן הכי גדול שלנו בהסטוריה.

תהנה באנפילד, ואם תראה את יוסי ביציע מסור לו ד"ש!

נערך לאחרונה ב: ‏4/11/10
  2. Number 8 Member

המחזור התשיעי בליגה הלאומית ייצא מחר לדרך עם משחק מרכזי לוהט כאשר הפועל ראשון לציון תארח את הראשונה הפועל כפר סבא, כשרק 3 נקודות מפרידות ביניהן, בין המקום הראשון למקום הרביעי. בנוסף, השנייה בטבלה עירוני רמת השרון תארח את בית"ר שמשון תל אביב שניצחה רק פעם אחת העונה.

שאר המשחקים:

עירוני בת ים - אחווה עראבה (שישי, 15:00)
    עירוני רמה"ש - בית"ר שמשון תל אביב (שישי, 15:00)
    הפועל ראשון לציון - הפועל כפר סבא (שישי, 15:00)
    הפועל נצרת עילית - מכבי הרצליה (שישי, 15:00)
    סקציה נס ציונה - הפועל רעננה (שבת, 17:00)
    הכח עמידר רמת גן - אחי נצרת (שבת, 17:30)
    מכבי עירוני ג'ת - בני לוד (שני, 17:00)
    הפועל הרצליה - מכבי באר שבע (18:00)

3. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

אני מאוד מצפה למשחק של כפר סבא בעיר היין. צפוי להיות קרב שקול, לשתי הקבוצות יש חלוצים שיודעים לכבוש שערים, כפר סבא עדיפה על הנייר, אך כיאה ללליגה המשוגעת הזו, הניצחון שלה כלל לא מובטח. עוד מפגש מעניין יתקיים אצל החמישית בטבלה, נס ציונה, שתארח את רעננה השלישית, שתי הקבוצות נמצאות בתקופה טובה, על פניו זה משחק של תיקו אך ניצחון של אחת מהן לא יפתיע אותי. אחי נצרת, שבמחזור האחרון הביסה בביתה 5:0 את ג'ת אלאהלי, תצא לוינטר, שם תפגוש את הכח עמידר, שמתעלה מול קבוצות חלשות ממנה, מקווה שהנצרתים ימשיכו במומנטום החיובי שלהם. רמת השרון לא צפויה להתקשות בביתה מול בית"ר שמשון הבינונית, כמו גם מכבי הרצליה שתתארח בנצרת עלית.

4. The best of The best Member

הרצליה, אתה נוסע למשחק מגעיל כבר היה עדיף לראות יונייטד...
    http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx
    תהנה, ואני מאחל ומייחל שליברפול ינצחו.

ובמעבר חד לביצה המקומית,
    בנס ציונה חילקו בבתי הספר במהלך השבוע האחרון כרטיסים לבני נוער על מנת שיתמכו בקבוצה בשבת, אני אישית ממש מחכה למשחק הזה, רעננה זו קבוצה מפחידה כשב-8 משחקים כובשים נגדה רק מפנדל.
    זה המשחק שיכול לשנות את המפה ואת התפיסה יש לו הרבה משמעות פסיכולוגית ויש לו סגולות מיוחדות אם ננחיל לרעננה הפסד ראשון העונה (ועוד "מישהו" כאן יאמר שאני מתנשא...).
    רפי כהן יעלה בהרכב התקפי מאד ככה הבנתי, אני מקווה שביום טוב של ההגנה שלנו (משמע המגינים...)
    אם לא נספוג אז אני מאמין שיהיה בסדר...
    סינקלייר האנגלי נבחן בבאר שבע (הפועל) כך נאמר לי, אני לא יודע עד כמה זה נכון אבל יהיה מעניין לראות מה יהיה איתו, הוא חתיכת שחקן! חבל שאין לנו תקציב בשבילו.
    בהקשר הזה בנס ציונה ינחת בשבוע הבא למבחנים קשר נבחרת אסטוניה דניס מאלוב שמשחק באלופה האסטונית ושיחק העונה מול דברצן במוקדמות ליגת האלופות. משחק בעמדת הפליימייקר.

תנו לי לנצח מחרתיים http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/lol.Xxx

5. הפועל_כפר_סבא Member

best, מקורות חשאיים סיפרו לי שאתה מעוניין מחר בנצחונה של ראשל"צ על חשבוננו ושכבר הכנת את הגרעינים ואת הצעיף הכתום האמיתי שלך לקראת שידור המשחק בצהריים, האם זה נכון??

6. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

אז כפר סבא מצליחה לנצח בשיניים, 2:1, בראשון לציון, הקבוצה המקומית החמיצה ללא הפסקה ושילמה על כך ביוקר, חניכיו של קשטן הענישו בשתי מתפרצות. גיא משפתי אמנם צימק את התוצאה, אך זה היה מעט מדי ומאוחר מדי. מחמאות גדולות לבוריס קליימן, אחד משוערי העתיד של נבחרת ישראל, פוטנציאל גדול ועוד ידברו עליו בעתיד. המון זמן לא נהנתי ממשחק בליגה הלאומית כמו שנהנתי מזה, שכן יירבו משחקים כאלה.

7. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

עוד היום בליגה הלאומית:

מכבי הרצליה חוזרת לנצח, 0-2 קליל על הפועל נצרת עליית המפורקת לחתיכות. זה היה משחקו האחרון של ירון הוכנבוים כמאמן הקבוצה.

בת ים עם ניצחון שלישי ברציפות, 0-1 על אחווה עראבה.

רמת השרון כושלת בגרונדמן מול בית"ר שמשון תל אביב-רמלה, 1-1 מאכזב שסביר להניח יוריד אותם כמה מקומות עד לסיום המחזור.

--
    כפי שיהונתן כהן אמר - מאוד מעצבן שכבר במחזור התשיעי יש לנו יורדת בטוחה, ו90% שנצרת עילית תצטרף אלייה אלא אם כן משהו דרסטי יעצור את ההתפרקות של המועדון.

8. אבי סנדור Member

שחקן גנאי בשם המפציץ בואטנג הצטרף לרעננה, מדובר בקשר מרכזי שלפי סוכנו הופיע גם בנבחרתו (כנראה ביציע....) http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx

9. Charlton Member

נהנתי אתמול מהמשחק בלאומית.
    כפ"ס הראתה כמה היא קטלנית שגם לא במשחק גדול היא ידעה לעקוץ כמו שצריך.
    המצטיין במשחק בלי ספק בוריס קליימן- שוער מדהים.

10. הפועל_כפר_סבא Member

טוב אז הפעם כדי לא להרתיח כאן את האנשים פשוט אכתוב עובדות על הניצחון היוקרתי והמשמעותי של הקבוצה הטובה בליגה אתמול בראשל"צ.
    מודה, ב-25 הדקות הראשונות היינו צריכים להיות בפיגור 3:0.
    ראשון שיחקו נהדר אך השוער הראשון של הנבחרת הצעירה, בוריס קליימן מנע כל הזדמנות והציל אותנו ממבוכה גדולה.
    מהדקה ה-25 המשחק הפך להיות שווה כוחות כשאבי אבינו אותו כולם קברו פה הוסיף עוד שער נהדר לרזומה
    וביסס את האימרה השחוקה "מי שלא כובש סופג" שעבדה לטובתנו.
    במחצית השנייה ראשל"צ ניסתה הכל אך דווקא בן מלכה היה זה שכבש
    את השער שסגר את המשחק.
    ברבע השעה האחרונה שיחקנו עם רביעיית הגנה חדשה לגמרי.
    עוזרי לא התאושש מהפציעה בשבוע שעבר, צ'יצ'יאן נפצע באחד האימונים, אליקים חטף בומבה מטורפת במצח ואלירן סיימון נפצע כשניסה להרחיק כדור.
    מגרש הברפלד טראומתי מאוד עבורינו אבל השנה השגנו שם 2 נצחונות ב-2 משחקים!
    לדעתי מה שעושה בעיקר את ההבדל מהעונה שעברה זה שהפכנו מקבוצה נטולת אופי לחבורה של לוחמים עם אופי של ברזל והרבה כח מנטלי, אם נמשיך ככה הדרך לליגה הראשונה תהיה נוחה.
    אני מאוד שמח שהשנה יש לנו קבוצה טובה שמשבוע לשבוע מחזקת את שליטתה בליגה הזו עם כח הרתעה גדול ותימות דעים של כולם לגבי יכולתה ומטרתה.
    סקציה נס ציונה שהפסידה היום בבית לרעננה מגיעה לביקור בשבוע הבא כשגם משחק זה ישודר בטלויזיה, הולך להיות מעניין!
    אך לפני זה מחכה לנו רמת השרון הלא יציבה ביום שלישי במסגרת רבע גמר הטוטו, המשחק הזה יהיה הראשון שייערך תחת אור זרקורים בגרונדמן.
    אנחנו מאוד רוצים לזכות בגביע הטוטו, אחרי 20 שנה הגיע הזמן שנזכה באיזה תואר קטן.

שבוע טוב וחודש טוב!

נערך לאחרונה ב: ‏7/11/10
  11. The best of The best Member

פראיירים!!!
    חזרתי מהמשחק כל כך כעוס...
    הפסדנו 1:0 לקבוצה שהיא פשוט לא קבוצה.
    לפני הכל אני רוצה להתייחס לנושא הקהל, כתבתי כאן שחילקו הזמנות בבתי הספר... אני מגיע למשחק ב16:55 ולא מאמין מגרש החניה מלא הקופות מפוצצות, נכנסתי דקה 10 והאיצטדיון מלא, בחוץ הכניסות מפוצצות וגולת הכותרת, הכרטיסים למכירה פשוט אזלו.
    מי היה מאמין, אני כותב ולא מאמין - חזון אחרית הימיםממש. מבצע שיווקי קטן והאיצטדיון כמעט מלא (אני מעריך שהיו לפחות לפחות 1300 איש) אני אומר שרק ימשיכו ככה.
    לגבי המשחק עצמו יש כאן כמה אנשים שלא אוהבים לקרוא את ההזיות... אז שלא יקראו.
    היינו צריכים לקרועעעע את רעננה, אני לא יודע איך היו המשחקים האחרים שלהם העונה מבחינת אחוז המצבים שהיריב הגיע אלייהם אבל היום נשבר שיא חדש בנס ציונה.(אם להאמין ללחמן הוא טוען שהוא לא שיחק מול קבוצה כזו מתחילת העונה "אתם קבוצה פנטסטית, אף קבוצה לא שיחה בצורה הזו" הקהל שלנו עדיין לא אהב את זה ובירך את לחמן על הבונקר של 9 שחקנים ברחבה)
    קחו את המשחק של ראשלצ אתמול מול כפס ותכפילו את כמו ההחמצות, אם אתם לא מאמינים אז אני מבין, כי גם אני לא מאמין למה שאני כותב...זה בלתי נתפס.
    רעננה (כצפוי) באו לעשות בונקר רפי כהן צפה את זה ועלה עם 3 חלוצים
    מחצית ראשונה אלנתן סלמי בדקה 10 לבד ביחד עם אסייג דוהר מול אברבנל הייתי בטוח שזה 1:0 וסלמי בועט לו לגוף.
    בכלל, אברבנל אני לא יודע בן כמה הוא, אבל הוא חתיכת שוער אם הוא בגיל של הצעירה הוא חייב להיות שוער ראשון הוא לקח היום כדורים שתתנו אותם לשוערים בליגת העל והם סופגים אותם אחד אחרי השני, ציון צמח לבד טיווח את השער ב3 כדורים מ20 מטר שכל אחד מהם היה צריך להיות ברשת ואברבנל הדף אותם כמו חתול, באחד מהם צמח עט על הרבאונד והוציא רוחב וסהר לוי מול שער חשוף בועט בשלומיאליות כדור על הארץ שנהדף מהקו במקום לבעוט טיל בחצי גובה (!!!) רעננה באו ועשו בונקר שלא ראיתי כמותו גם בטלויזיה ידעתי מי זה לחמן ולא ידעתי עד כמה... הכמות צהובים ובזבוזי הזמן שלהם הייתה פשוט בושה השופט עוד יותר בושה עם בזבוזי זמן כאלה ועבירות כאלה גסות הגיע להם יותר מאדום אחד ויותר מ5 דקות תוספת זמן 7 לפחות.
    מחצית ראשונה רעננה לא עוברת את החצי עד דקה 30 נס ציונה מגיעה ל3 מצבי כיבוש של גול עבירה על קו החצי לטובת רעננה, שחקן שלהם מרים לרחבה שלנו ורז כהן נוגח מעשר מטר, שער, המשך ישיר להרצליה קבוצה שלא עשתה דבר חצי שעה (היום זה בכלל שיא כי רעננה לא עברו את החצי) ושער.
    נס ציונה המשיכה בלחץ, במחצית השניה זה כבר היה שיא השיאים רעננה שעושה בונקר של 10 שחקנים ברחבה לא בחצי ברחבה (לא ראיתי בונקר כזה) פשוט הייתה במטווח מדקה 45 הכמות מצבים שהגענו אליה הייתה הזויה ואם לא כבשנו, כמה שזה כואב אני חושב שהגיע לנו להפסיד איך אומר אלון מזרחי "זה לוקסוס" ואני מסכים איתו. שלא תטעו רעננה לא קבוצה טובה לא גדולה והיא הבלוף של הליגה תרשמו את התאריך של ההודעה... ותראו איפה הם יהיו בסיבוב השני, עם יכולת כזאת לא לעולם חוסן יפצחו את הבונקר הזה ואת השיטה, רפי כהן שיחק נכון תקפנו גלים גלים ורק החמצות שלנו (שמעידות על בעיה - אין דבר כזה להחמיץ ככה) השאירו את התוצאה ואת המשחק בידיים שלהם השחקנים של רעננה בסיום נראו כמי שעברו 40 שנה במדבר, נמאס לי לצאת שבוע שני עם מחמאות.

אני חושב כמו הקהל אם רק היה לנו את גאגא צקטיאני המצבים האלה שהחמצנו היום היו ברשת, למרות שיש מצבים שאין מה לעשות זה הכדורגל.
    רעננה שדדה אותנו היום בעקיצה מהסרטים שער ממצב נייח 40 מטר מהשער ובונקר, זה לא נתפס, אני אגדיל ואומר שביכולת כזו כפר סבא היום מפסידים לנו. כי הם משחקים פתוח יותר.
    דידי אונגר שהוא חבר אישי שלי וישב איתי אומר לי תשמע זה לא אמיתי.
    שבוע הבא יהיה לי דרבי פרטי, שידור ישיר בערוץ הספורט נס ציונה כפר סבא, ונראה מה יהיה.
    אם נמשיך להחמיץ ככה בינואר יצטרכו לעשות שינוי גדול ולא קטן, ההחמצות האלה בעוכרינו ועולות לנו בנקודות ובבריאות, ואין לי בעיה להפסיד אם היו טובים ממני אבל רק לראות 1500 איש עומדים ומוחאים כפיים לשחקנים זה היה מחזה יפה, כואב לי שהקהל שהגיע התאכזב, אבל מי שמבין כדורגל ראה שיש כאן קבוצה גדולה.
    גיא לוזון עופר פאביאן דידי הררי יוסי שבו ראש העיר ועוד כמה אנשים שכיבדו בנוכחותם ותרמו לאווירה המדהימה שהייתה היום, כואב להפסיד משחק כזה כואב מאד, אחד ההפסדים הכי כואבים.
    אחי נצרת ברבע הגמר של שלישי וכפס בשישי איזה שבוע
    http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/bduh.Xxx

שבוע טוב לכולם,

12. The best of The best Member

אני קורא את מה שכתבתי ומרגיש צורך לחדד, מה שראיתם אתמול ראשלצ כפר סבא,
    כפר סבא קבוצה מדהימה טכנית איכותית, יוזמת, משחקת פתוח, נכון שראשון שכבו עלייהם אבל לא לאורך זמן.
    רעננה לא באו בכלל בכוונה לפתוח, באו מההתחלה לשחק ברחבה ולעשות בונקר, הגול שלהם הוא יותר מהזוי, הייתי מביא 15 בטוטו ולא כדור שמרימים מהחצי ונוגחים לרשת.
    בן חמו נגע בכדור אולי 10 פעמים כל המשחק, זה פשוט הזוי!!

13. אבי סנדור Member

המשחק היום היה העתק של המשחק שלנו מול ראשון אבל צריך לחלק אותו לשניים בהתחלה רעננה נראתה כמו קבוצה שעושה בונקר אבל זה היה נטו התקפה שתומכת בהגנה נס ציונה הגיע למספר מצבים אבל לא הייתה מספיק מסוכנת למעט אחד על אחד שאברבנל (איש המשק ללא ספק) לקח לסלמי בקלילות
    בדקה ה38 רעננה עקצה מהראש של רז כהן ומאותו רגע בדומה למשחק מול ראשון ירדה לבונקר עצבני ורק יכולת מצוינת של אברבנל וטואף מנעה את הספיגה....

the best על דבר אחד אני מסכים השופט היה ביזיון רק שלדעתי הוא היה חד צדדי לטובתכם....עד האדום לא היו שום בזבוזי זמן מיותרים
    רעננה בלוף? יכול להיות כרגע תן לי להנות מהטבלה וממך אוכל את הלב
    גם אינטר נראתה ככה ולקחה את ליגת האלופות.. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx
    ולמרות זאת נסיים עם מילה טובה אהבתי לראות את המתקן של נס ציונה ואת אוהדיה ממלאים אותו אין לי ספק שהקבוצה הזאת תגיע לליגת העל יום אחד ...
    אגב גם גיא לוזון וגם דידי הררי באו לראות את רז כהן (הבת שלדידי חברה של רז)

14. הפועל_כפר_סבא Member

רעננה היא קבוצה בעייתית מאוד, היא חלשה באופן הכללי אבל יש לה שוער והגנה פנטסטיים ובכל משחק הם מצליחים לגנוב שער במהלך המחצית הראשונה ויוצאים לבונקר.
    אבל בכל זאת שיחקנו נגדם לפני שבועיים בקופסא (גביע הטוטו) והצלחנו לנצח 1:3 למרות שהם פתחו בהרכב הרגיל.
    אז ככה שאין מה לחשוש מהם יותר מדי, הבלוף עוד יתפוצץ וכמו שעראבה הלחמנית התרסקה בשנה שעברה רגע לפני הפלייאוף ככה גם שכנינו מרעננה.
    BEST, אנחנו מצפים לקראת המשחק מולכם, אני מזמין אותך לארוחת מקדונלדס וטיול בפארק הנהדר שלנו הסמוך למגרש.

15. The best of The best Member

סנדור, סוף סוף אני מדבר עם איש שמבין עניין, שמח (נשמע כנו נחמת עניים) שאתה רואה כדורגל ויודע לנתח משחק (למרות שלא צריך להיות גאון, בטח במשחק כזה.) לנס ציונה הגיע לנצח היום, ההפסד היום לא יחרוץ עליה או לא עליה, יש לוזון ליג ויש קיזוז אבל כואב להפסיד בצורה כזו, תשמע אני מחזיק מהשוער שלנו (בן חמו) אבל הצגה כמו שניל אברבנל הביא היום לא ראינו גם אמש, ואמש קליימן נתן הצגה מדהימה.
    בנינו, איך אטו אמר, "אני שמח שהיום אני משחק כחלוץ" עקיצה לעבר מורייניו.
    אם אתה מבין כדורגל, לא לעולם חוסן... והיום כבר ראו איך הבונקר נשבר רק אלילת המזל הייתה איתכם. אם רפי כהן היה משחק ככה הקהל היה שותה לו את הדם עם קשית... כשהוא משחק 442 זה לא טוב לקהל, אני שמח שהיום הקהל (למרות צביעותם של כמה ממנו) מחא לרפי ולשחקנים כפיים בסיום כי הם ידעו שהיה אלמנט של מזל לרעננה וחוסר מזל למקומיים, שיחקנו פשוט נהדר.
    גם ואן לשם שינוי סיקרו בצורה הגיונית.
    http://one.co.il/Article/10-11/1,2,31,0/168613.html