ליגה לאומית 10/11: עירוני רמה"ש וראשל"צ בליגת העל!

Discussion in 'פורום כדורגל ישראלי' started by הרצליה, Jul 11, 2010.

1. The best of The best Member

אני משועמם אם לא הייתי משועמם לא הייתי כותב כאן http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/eusa_dance.Xxx
    והוויכוח המיותר הזה הוא רק על העובדה שההרצלייני החליט לתת לי מיני "קונטרה", אני אוהב את האמת בכל מקום שאני נמצא, ואני לא אוהב את התאוריה הזו כאילו יש כאן בית משפט שדה, זה פורום כדורגל ואני אגיד מה שאני רוצה וכל אחד יאמין למי שהוא רוצה או לא רוצה אין כאן מה להיות "בוררים" שכל אחד יפתח עיתון יקרא מה היה ויבין לבד. אם אני הוזה ומשקר, תפתח היום את "מעריב" את "ידיעות אחרונות" ותראה מה כתוב על הנקניק סלמי שאין לו מקום ב18 שלכם ואת הגניטו הזה שהוא גם שחקן גרוע, תפתח ותקרא אולי תתפכח מהאשלה שהיית שרוי בה אמש, אולי התפכחת היום.
    ואני מאד רוצה שתעבור על ההודעות שלי ותגיד לי אם כתבתי בכל משחק שהגיע לנו לנצח, אתה מוציא דבר אחרי דבר מההקשר שלו וסתם מנפח כל דבר בלי היגיון ובלי פרופורציה בכלל, לכל שאלה שלך יש תשובה.
    אחת מהן כתובה בעיתון שחור על גבי לבן, בדיוק מי ניצלה בשן ועין.
    כפר סבא אתה באמת מדרדר את הרמה של הדיון , ניצחת אותי איזה כייף לך שמח בשבילך צא לחגוג היום...

רעננה, אני לא מבין על מה אתה מדבר אולי תסביר לי...לא זכור לי שלא ספרתי את רעננה או שכתבתי שננצח אותכם, אני כן אכתוב עכשיו שבבית שלנו אם אנחנו רוצים לעלות ליגה אז כן אנחנו חייבים לנצח את רעננה בבית, קל זה בטוח לא יהיה, אפילו קשה מאד.

רומן, התגובה שלך ברמה מאד ירודה אז כל מה שיש לי להגיד לך זה תתבגר.

Last edited: Nov 1, 2010
  2. הפועל_כפר_סבא Member

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/bduh.Xxx

3. הרצליה Member

כמו שכבר ציינתי אין ברשותי את העיתונים ואשמח להתעדכן במה שנכתב שם ואם אפשר גם את שם הכתב.

לגבי גניטו, לא רשמתי שהוא אפס מעולם, אפילו לא ידעתי מי זה, מספר 7? שחקן נחמד.

Last edited: Nov 1, 2010
  4. The best of The best Member

זה אריק רומאו מס 7, גניטו זה מס 24 הברומטר של הקבוצה זה שחילק הכי הרבה כדורים שלא יצא לך לשים לב אלייהם, אני מדבר על גניטו כאחד שאוהב כדורגל, אני לא מבין באמת איך הצליחו להביא אותו ללאומית הוא נכנס לכושר ממשחק למשחק, אני מדבר ברצינות, חבל שלא שמת לב אבל החוכמת משחק שלו אדירה הוא מצא בחמישה שישה כדורים גאוניים על שטח גדול שחקני חוד שלנו זה היה מדהים, פשוט אחלה של שחקן.
    לגבי הסיקורים בעיתונים את העיתון של היום כבר אין לי הוא איפשהו בפח http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/ph34r.Xxx
    אבל היה כתוב שם את מה שכתבתי כאן אתמול, ושבלטו במשחקם אלנתן סלמי וגניטו המוזמביקי, שנס ציונה יכלה לנצח את המשחק ורק ההחמצות שלה מנעו ממנה את הנצחון, הרצליה לעומת זאת ממשיכה להראות רע, אני חושב שזה מספיק. זה התמליל של שני העיתונים.
    כל מי ששוחחתי איתו על המשחק אמש אומר לי תשמע תיקו זה טוב, אני מסביר להם שתיקו זה מעולה ושקניתי את זה לפני המשחק אבל בצורה שהמשחק התפתח היה עדיף שננצח.
    בכל אופן הפנים קדימה לרעננה, יהיה משחק מאד מאד קשה.
    ולעדכן שהיום הייתה הגרלת גביע השוקו! ראשלצ מארחת את נצרת עלית בהברפלד ונס ציונה יוצאת (למה????????) לעילוט.
    אגב, ג'יימס סינקלייר האנגלי הותיר רושם מדהים על הצוות המקצועי והשחקנים בקבוצה אבל בהנהלה החליטו שהוא לא מתאים מיכוון שחסר קשר עושה משחק בתוספת 2 מגינים, וסינקלייר הוא שחקן חוד, ובעמדות החוד יש מספיק מחץ.
    כרגע לפי מה שהבנתי יוותרו עליו ויביאו קשר עושה משחק זר במהלך החודש הזה.

5. Don Joan Roman Member

אז בשביל מה בחנו אותו? כדורגל ישראלי זה דבר הזוי, מביאים שחקנים למבחנים בעמדות שלא צריך.

6. הפועל_כפר_סבא Member

יש לי במקרה את מוסף הספורט של 'ידיעות' מאתמול, הנה סיקור המשחק מנס ציונה ע"פ הכתב אדם גלס:

מכבי הרצליה שמפנטזת על עלייה (ואתמול גם עלתה בתלבושת לבנה א-לה ריאל מדריד) מציגה לאחרונה יכולת של מרכז טבלה בלבד.
    בנס ציונה שיכולה הייתה לרדת עם ניצחון חוץ בלטו אלנתן סלמי ופרננדו בילה ובסוף שתי הקבוצות ירדו מאוכזבות.
    נס ציונה עלתה ליתרון מוקדם כשבילה שלח כדור לאריק רומאו שניצל יציאה איומה של אבי איבגי כדי לכבוש.
    בשלב הזה התעוררו שחקני הרצליה ותוך רבע שעה כבשו את השיוויון: בני חדד הגביה קרן אותה נגח יותם פנסו, השוער שלומי בן חמו הדף היישר לכיוון בלם הרצליה עוז יפרח והאחרון בעט מ-4 מ' פנימה.
    במחצית השנייה בהרצליה טענו לפנדל שלא נשרק ושתי הקבוצות הגיעו למצבים קורצים שלא נוצלו.

7. הרצליה Member

בסדר גמור, לא היו רשום משהו על מטווח של נס ציונה נכון?
    היה משחק שקול, לנס ציונה היו מתפרצות מאוד מסוכנות אבל לא יותר מזה.

מארחים את בת ים ברבע גמר גביע הטוטו, שיהיה.

8. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

9. The best of The best Member

אלי ביטון כבר לא ילד ואם הוא הלך לעראבה זה רק מראה שאין יותר מדי קופצים על שחקן כזה, ראש בריא למיטה חולה אבל כנראה שאין לו ברירה...חוץ מזה הוא כן מדרדר משנה לשנה תרתי משמע.
    יהיה לו דרבי פרטי עם אחיו הצעיר ניר שמשחק בהרצליה האדומה.
    בוחנים כי הסינקלייר הזה יכול לשחק גם בעמדת המגן השמאלי, אבל מתברר שמטבעו הוא חלוץ כנף שהותיר רושם מאד טוב, אתה לא יכול להבין מה באמת חשבו/תיכננו. אבל אפשר לומר שאם היה תקציב גדול אז הוא היה נשאר זה לא מכבי הרצליה או רמת השרון.

10. אבי סנדור Member

הכוונה הייתה יותר לאוהד כפר סבא שכל פעם שראיתי תגובה של פשוט התעצבנתי ולא רציתי להגיב כי זה באמת לא ענייני אבל בגלל השיח שלך עם הרצליה תפסתי טרמפ על כל הקטע של השחצנות

במחשבה שנייה באמת לא הייתי צריך לערב אותך אבל כמו שהבנתה אני שונא שחצנות והייתה אצלך נימה כזאת.....

11. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

תוצאות משחקי היום שסגרו את המחזור השמיני בליגה:

רמת השרון חוזרת לנצח, 0-2 בלוד. קובי חסן ודור הלוי כבשו, רמת השרון במקום השני בליגה.

אחווה עראבה והפועל הרצליה נפרדו בתיקו 1-1. אלון וייסברג האורח כבש ראשון במחצית הראשונה, ווישאיימר איזן במחצית השנייה.

מכבי באר שבע עם תיקו רביעי ברציפות - הפעם 2-2 ביתי מול נצרת עילית. המחצית הראשונה הייתה מאופסת. בדקה 56 עומר מולאי כבש את הראשון לזכות המארחים, מוטי מלכה ואיסלאם כנען הפכו את התוצאה ובדקה ה80 מיקי עטיה חתם את תוצאת המשחק בכדור 11 מטרים.

12. הפועל_כפר_סבא Member

'אבי סנדור' היקר, דרך אגב סנדור המקורי הוא שחקן שגדל בהפועל כפר סבא והיה לאחד מסמליה הגדולים בשנות התשעים, כיום הוא מנהל מאפיה בעיר.
    בכל מקרה, אני מציע לך לרדת מהעץ ולעזוב אותי כי אין לי רצון לפתוח איתך בויכוחים, אתה תתרכז באימפריה שלך ואני אתרכז בקבוצה העלובה שלי..
    אם אני שחצן בעיניך אז כנראה שאין לך מושג שחצן מה הוא..
    עכשיו בודאי תגיד שאתה מבוגר ואני ילד ושכפר סבא כבר מזמן לא אימפריה אלא יותר פח זבל ושאני מתלהב משטויות, אני רק אתייחס להודעה שלי ממוצ"ש שבגללה יחד עם תגובתו של אוהד נס ציונה החלטת "לפתוח את הפה".
    בוא נעבור על ההודעה שלי: "הפועל כפר סבא היא הקבוצה הכי טובה בליגה ב-2 רמות לפחות מעל השאר!" - לא יודע אם ב-2 רמות אבל זה שאנחנו יותר טובים מכולם זה בטוח, כל כלי תקשורת יסכימו איתי על כך.
    "משחק שהיה צריך להסתיים ב-0:7" - אם ראית את המשחק אז יכולת לראות כמה מצבים פספסנו בגלל טיפשות בהתקפה. ולא נזכיר שבסוף ההודעה גם הוספתי ש"יש עוד מה לשפר".
    לסיכום, אולי לפעמים אני מתלהב קצת יותר מדי אבל מכאן ועד לשקרים שלך ושל שאר קשקשנים פה בפורום הדרך ארוכה.
    פה בפורום הזה אני יכול לכתוב מה שאני רוצה! אנשים יכולים לחלוק איתי אבל אף אחד לא יקרא לי שחצן, פרופורציות זה העניין.
    ואסיים במשפט שאמר פעם ביל שאנקלי, אחד המאמנים הגדולים בהסטוריה: "כדורגל זה לא עניין של חיים ומוות, זה הרבה יותר מזה", לילה טוב מכפר סבא!

13. אבי סנדור Member

איך הגעתה לשקרן??

איזה נתון שיקרי אמרתי??

בכל מקרה אני מודע לזה שכפר סבא הקבוצה הכי טובה בליגה אין לי ספק אבל בכל זאת למה לנפח שרירים?
    מה זה נותן לך?אם אחרי כל נצחון לבוא ולהגיד אמרתי לכם זאת לא שחצנות אז מה זה שחצנות?

אגב אבי סנדור משחק היום בליגה ג' בבני רעננה יחד עם חבר שלי....

14. הפועל_כפר_סבא Member

באמת?
    בתחילת העונה שעברה הוא כבר חתם בהפועל כפר סבא והיה אמור להיות הצלע השלישי במשולש יחד עם עידן שום ונתן שקורי הותיקים אך רגע לפני פתיחת העונה הוא החליט לוותר ולהתעסק במאפייה שלו, כנראה שלליגה ג' יש לו מספיק זמן.
    אגב, במהלך השנה האחרונה הוא התראיין לתקשורת המקומית, מן ראיון פרישה כזה.
    בכתבה הוא סיפר שהתקופה היפה בחייו היתה בהפועל כפר סבא בה כאמור היה סמל בלתי מעורער.

15. הרצליה Member

מה עם עידן שום באמת? הבנתי שהוא לא רואה מגרש בכלל.
    מה היחס של האוהדים אליו?

ברשותכם אני ייעדר מהפורום בשבוע הקרוב, אני נוסע לראות כדורגל אמיתי באנפילד, ליברפול נגד צ'לסי http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx.

תבלו.