ליגה לאומית 10/11: עירוני רמה"ש וראשל"צ בליגת העל!

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י הרצליה, ‏11/7/10.

1. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

אגב אותה אחווה עראבה לא קיבלה את המינוס 9 שלה סתם נכון? היא רימתה, עשתה חוזים כפולים ועברה על תקנות הבקרה אז מספיק שרק על זה לא מגיע לקבוצה הזאת זכות קיום! ושאני יזכיר לך שעצרו את היו"ר שלה לא מזמן בחשד לניסיון רצח?

2. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

כל קבוצה לה הורדו נקודות בהיסטוריה, או שהיה לה נושא תפקיד שנחשד בפלילים, אין לה זכות קיום? אתה יודע כמה קבוצות, כולל מליגת העל פסלת עכשיו?

די עם ההיסטריה כבר, זכות קיום אף אחד לא צריך לבקש ממך.

3. הפועל_כפר_סבא Member

האשכול המנומנם הזה פורח הערב אבל משום מה מדברים פה רק על עראבה והתחתית..
    מה עם קצת דיבורים על הצמרת??

4. הפועל_כפר_סבא Member

אני לא מאמין!!
    ברגע זה ערוץ 5 הראו את הפרומו לליגה הלאומית עם הקטע של התנ"ך בפסוקו של יום ומה מופיע שם כמשחק שמשודר?
    הפועל כפר סבא - הכח עמידר רמת גן!

האם זו טעות או שהחבר'ה שם ממש מחזיקים מאיתנו?

5. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

אם זה באמת ככה, ממש טיפשי מצד ערוץ הספורט. איזו סיבה יש להם לשדר את המשחק שלכם מול קבוצת אמצע/תחתית על פני המקום החמישי מול המקום הראשון?

6. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

בהחלט לא מובן. אם זה יקרה, אז כפר סבא תשודר מספר פעמים ברצף בשבועות הקרובים:
    מחזור 8
    כפר סבא - הכח

מחזור 9
    ראשל"צ - כפר סבא

מחזור 10
    כפר סבא - נס ציונה

מחזור 12
    כפר סבא - מ. הרצליה

מחזור 13
    רעננה - כפר סבא

עדיף שערוץ הספורט ישדר את ראשל"צ, שלא תזכה להמון שידורים העונה, לפחות לא באותה כמות של כפר סבא, שיהיה קצת איזון.

7. הפועל_כפר_סבא Member

סופי, המשחק שישודר יהיה בין הפועל כפר סבא להכח עמידר ר"ג http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx
    יופי של ניצחון אתמול על רעננה, קבוצה שכל העונה ספגה שער אחד מלבד חוטפת שלישייה מהירוקים, מדובר בפעם הרביעית בחמשת המשחקים האחרונים שכפר סבא מבקיעה 3 פעמים, מקווה שנמשיך מול הכח ונכפר על היכולת הרעה שהוצגה לעיני כל מול רמת השרון.
    ומה תגידו על אבי אבינו? 4 שערים בכל המסגרות, איפה כל המלכלכים?.

8. The best of The best Member

ערוץ הספורט בסהכ מנסה לצאת בסדר ועושה רוטציה ונותן חשיפה לעוד קבוצות ועוד מועדונים.
    לעניין אחר, המשחק אתמול בגביע השוקו שהיה בנס ציונה, היה אחד המבזים שראיתי, עקרון של ספורט ומצויינות לא היו שם.
    נס ציונה עלתה באופן רשמי ובמקום לגלות מעט ספורטיביות ואפילו מעט "רוע" כלפיי היריבה השנואה, עלתה למשחק בהרכב שמבייש קבוצה מליגה ב'.
    8 שחקנים ההרכב הראשון היו ביציע בכלל, ובמקום לתת לשחקני נוער לשחק...
    רפי כהן החליט לבחון חלוץ ולתת לדין רפאלי הבלם השלישי לשחק כקשר אחורי, לעמית אזולאי מגן ימני וגולת הכותרת בן רהב השוער השני שיחק 45 דקות בעמדת "הקיצוני - סופה" בהגנה שלנו, כן כן שוער משחק מגן שמאלי בקבוצה לגיטימית בקבוצה ששואפת להתקדם ולעשות משהו בכדורגל, התביישתי!!!
    נכון שהיינו לא רעים בחצי הראשון היינו מאד טובים אבל מה זה הבושה הזו מה זה הביזיון הזה ?? ההפסד ממש לא מעניין אותי צפיתי שנעשה תיקו אבל זה לא ממש משנה, משנה האיך שנראנו, לא מבין מה השיקולים מה הסיבות אבל לדבר כזה אין הסבר ואין מחילה, ביזיון.
    בנוסף בחוץ הייתה מהומה גדולה מאד בין אנשי ראשון ואנשי נס ציונה בשהגיע לחילופי מהלומות והמשטרה עצרה את האפסנאי של ראשלצ ובסוף שיחררה אותו אחרי שהאחרון רדף אחרי דור אלקבץ עם קרש של לוח השחקנים של ראשלצ, הבנתם את זה?
    אחחח כמה שאני שונא את ראשון

9. הרצליה Member

:aaarofl: .
    מה??????????????????

לאן הגענו? וקבוצה כזאת מגיעה כפייבורטית למשחק חוץ נגדנו, איך נפלו גיבורים.

10. Don Joan Roman Member

איך לא שידרו ובכלל לא אזכרו דבר כזה? רק בישראל!

11. הפועל_כפר_סבא Member

אחחח כמה שהייתי רוצה שיהיה בפורום הזה אוהד ראשון

12. The best of The best Member

אני עד עכשיו בהלם מהעניין הזה, זה פשוט בושה בושה בושה.
    רפי כהן בנוסף לכל התעמת עם כמה אוהדים מקומיים שמחו בצדק אדיר, ורפי כהן במקום להוריד את הראש ולהיכנס לחדרי ההלבשה החל לנבל את פיו, אני חושב שקבוצה עם יומרות ובכלל מועדון כדורגל זה בושה אני לא מאמין, היה עדיף לתת לקבוצת נוער לשחק לילדים שיהנו שיתחלשו ולא לעשות את הניסויים ההזויים האלו.

נס ציונה ממש לא מגיע להרצליה כפייבורטית עם כל הכבוד לנו, אני קונה תיקו במשחק הזה למרות שכל תוצאה יכולה להיות לכאן או לכאן, יהיה משחק מעניין כי לסיני החבל כבר על הצוואר... ולנס ציונה, לנס ציונה יש יומרות אני חושב, ככה אמרנו לא? אני לא בטוח...
    בכל אופן גם ניצחון בהרצליה לא ישכיח לי את הביזיון הזה.

13. הרצליה Member

אין לסיני שום חבל על הצוואר, מסיבה בלתי מוסברת בקבוצה היו מאוד מרוצים מהיכולת במחצית השנייה נגד ראשון ואת כל הסיבות להפסד עם הוציאו על אבו-זעילה,אולי בצדק אבל היכולת בעייני הייתה איומה לכל אורך 90 הדקות, וגם הדרבי בגביע הטוטו לא היה מה שרציתי.

אף אחד לא מדבר על להחליף את סיני כי למרות שעד עכשיו הוא כשלון מוחלט, (מקום שביעי עם שישה שערי זכות ושני הפסדי בית ברציפות)אין אף מאמן שיושב בבית כרגע ואתה יכול להגיד עליו, וואו הוא יעשה כאן משהו אחר.

אלא אם כן יקרה כאן משהו בלתי צפוי, סיני יסיים כאן את העונה, ברור שבמקרה שהקבוצה לא תעלה לליגת העל הסיכויים שהוא יעזוב גבוהים אבל רק בסיום העונה.

נקודה חיובית מאוד היא החזרה של עוז יפרח לסגל הקבוצה, עד שהוא נפצע בסיום המשחק נגד בת ים במחזור השלישי הקבוצה לא ספגה אפילו שער חובה אחד.
    יפרח כבר הספיק לשחק 20 דקות בגביע הטוטו ביום שלישי.

14. The best of The best Member

לא יודע אם אמרתי את זה כאן או לא, אבל מלכתחילה לא התרשמתי רבות מהרצליה, סיני מאמן מאד בינוני, כשחקן הוא היה גדול אבל כמאמן הרבה פחות.
    אני מקווה שהחבר'ה שלנו מבינים את גודל המשימה שמצפה להם, אם צמח ייתן משחק טוב אז כל ההתקפה תתפקד כראוי, כנ"ל לגבי מורן ז'אן בחלק ההגנתי.
    אם החבר'ה האלה יניעו את המכונה כראוי אני לא רואה את הרצליה מנצחת אותנו, אבל גם אנחנו לא בדיוק בכושר שיא כמו שמציירים אותנו, אני כן חושב שביום יעיל שלנו לא יהיה להרצליה סיכוי אבל אני לא יודע באיזה יכולת ובאיזה הרכב נשחק...אני קונה תיקו.
    אגב, אם זיכרוני לא בוגד בי אתה (הרצליה) מאד אוהב את ערן קוליק, אז הנה הוא בבית, קח אותו.

נערך לאחרונה ב: ‏29/10/10
  15. danielone Member

מה שמצחיק שסיני שמזוהה עם הפועל תל אביב האדומה מאמן את מכבי הרצליה הצהובה כחולה
    ובני טבק שמזוהה עם מכבי תל אביב הצהובה כחולה מאמן את הפועל הרצליה האדומה !!
    פשש לא יאמן !! חחחח...