ניצחון יפה לנס ציונה, מרשים? לא ממש, אבל הבדלי הרמות ניכרים. לא משחק גדול בכלל של הכתומים אבל לשם שינוי מלווה ביעילות, שחקני נצרת באו להראות שהם לא בשר תותחים ולהלחם על כבודם (אם לא על כספם) ושיחקו משחק אגרסיבי ולעיתים ברוטאלי אבל הדקות הראשונות היו שלהם, גם אם מדובר בשליטה אופטית, ציון צמח החליט ליזום ושיגר כמה טילי קרקע לעבר השוער הטירון של נצרת, אחד מהם היה בדרך לרשת אבל נהדף ברגע האחרון, מעבר לזה יש לצמח היום 3 בישולים. משחק לא רע, ניצחון הוא ניצחון. רפי כהן שיתף לראשונה את בן חיים ג'וניור ( בן דוד של טל), וראו שלבחור יש המון המון כדורגל מהרגע שהוא נכנס בדקה ה60 הרחבה של נצרת עלית נכנסה לבונקר ולא יצאה ממנו עד השריקה לסיום (איך לא נכנסו גולים???), בהחלט התרשמתי שמדובר בשחקן נהדר שעוד ייתן מעצמו. חיזוק נוסף הגיע מאנגליה, מגן שמאלי בן 21 שמשח בקבוצת המילואים של בולטון האנגלית אם להאמין למה שאומרים, הוא נחת היום בארץ וביום שלישי ייטול חלק במשחק מול ראשון לציון בגביע הטוטו, מה שאומר שפונטרמולי אאוט ככל הנראה, תרתי משמע. עכשיו אחרי שניצחנו את נצרת נתפנה להעיף את ראשון לציון מגביע הטוטו ולסגור איתם את המעגל על המלחמה שלהם נגדנו בעונה שעברה במחזור הלפני אחרון. לא שבלי המשחק הזה יש בין שתי הקבוצות אהבה גדולה.
ניצחון גדול שלנו בעילוט! אתה בא אחרי הפסד מדכא, אחרי שאתה מאבד את המקום הראשון וכדי להוסיף עוד שמן למדורת הבאסה מורחק לנו שחקן אחרי 10 דקות.. למרות זאת אבי אבינו מעלה אותנו ל-0:1, יתרון שמחזיק מעמד עד המחצית. כשאלאהלי השוו אני מודה שכבר איבדתי תקווה לנצחון, קיוויתי לתיקו! אבל אז נכנס למגרש ליאור לוי הנהדר והוביל אותנו למשחק שוטף וקצבי שהסתיים עם שער ענק של המאסטרו פטריק דופלה, שוב חזרנו מהקבר! בשלב הזה אלאהלי איבדו את הראש ולבסוף פטריק מקנח עם צמד פרטי ביום הולדתו ה-20 וקובע את תוצאת המשחק, 1:3 לאימפריה מהשרון! *שבוע הבא יש 2 משחקים טובים, מ.הרצליה - נס ציונה ורעננה - ראשל"צ. יונתן כהן רמז שהמשחק בהרצליה ישודר אבל לדעתי המשחק בקופסא הרבה יותר מעניין וחייב להיות משודר.
דופלה שחקן ענק, היתרון שלו שהוא עוד ילד ויכול להשתבח עוד ועוד, לא מבין את אלו (ולווא דווקא כאן) שאומרים שהוא לא משהו... לא יודע מה הסיבות של אשדוד היו, אבל הוא שחקן.
מילה טובה להפועל הרצליה, ניצחון שלישי ברציפות, הפעם 0-1 על בית"ר שמשון תל אביב. במשחק נוסף, בת ים גברה בצורה משכנעת 1-3 על בני לוד. באופן תמוה, רק משחק אחד יתקיים ביום שני בין עראבה למכבי ב"ש, משחק שיסגור את המחזור. פוורסמו מועדי המשחקים למחזור מספר 8, המשחק בין רעננה לראשון לציון יתקיים ביום שישי בשעה 3 והוא יהיה המשחק שישודר ב5+ לייב.
כמו שהערכתי המשחק המסקרן בין רעננה לראשל"צ ישודר, חבל שלא אוכל לראותו.. מישהו רק יכול להגיד לי למה המשחקים נערכים בשעה כל כך מאוחרת? שלושת המשחקים ביום שישי יגלשו לתוך השבת, אף פעם לא היה דבר כזה!
בגלל גביע הטוטו שיש השבוע. המשחק של הרצליה יהיה ביום שבת, לא ישודר בטלוויזיה וטוב שכך. הקבוצה הזאת לא ראויה לשידור בטלוויזיה.
סנסציה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx אחווה עראבה ירדה כבר לליגה א'...בניגוד לאחי נצרת שהוכיחה אותי על טעותי, ב-7 משחקים הם על מינוס 8 נקודות, אני בספק אם יגיעו ל-10!
האמת? אני לא חושב שזה כל כך משנה כי גם קיזוז על מינוס לא יוציא אותם מהמינוס...במקרה הטוב הם יהיו עם מינוס נקודה. עכשיו מהסתכלות על הטבלה כרגע: אחי נצרת שמדורגת מעליהם (15) עם נקודה אחת כך וזו שמעליה כרגע עם 3 נק'...אז זה לא משנה ממש...אחווה עראבה, קבוצה בלי מגרש משלה, בלי מתקן אימונים - צר לי אבל לקבוצה כזו, גם אם יהיו לה 20 מיליון אוהדים, אין זכות קיום.
"זכות קיום"...ה' של הכדורגל הישראלי הגיע http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/cool.Xxx למזלם את זכות הקיום הם לא צריכים לבקש ממך. משנה מקצועית זה לא, כי אם הם ישארו במינוס מן הסתם זה אומר שמעשית (אולי גם תיאורטית) כבר לא יהיה להם סיכוי להשאר. אבל מה שכן, זה מציג באור יותר מגוחך את הקיזוז שגם ככה סופג ביקורת מכל כיוון פה ובכלל.