ליגה לאומית 10/11: עירוני רמה"ש וראשל"צ בליגת העל!

Discussion in 'פורום כדורגל ישראלי' started by הרצליה, Jul 11, 2010.

1. אלי ביטון Member

היי חברה ,
    יש שני שחקנים ששיחקו בליגה הלאומית בשנה שעברה וככל הנראה ישחקו בליגה א השנה והם : דניאל ברק ששיחק בעראבה ואודינקה ששיחק בהרצליה . האם למישהו יש מידע על שני החקנים האלה והאם הם מתאימים לקבוצה שרוצה לעלות ליגה !?
    תודה רבה

2. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

עמית (הרצליה) ידוע בחיבתו הרבה לאודינקה, אני בטוח שהוא ירעיף עליו שבחים.

3. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

לא מכיר את דניאל ברק, אבל אודניקה יופי של שחקן, פיזי מאוד יחסית לליגה א'. אני זוכר שהתלהבתי ממנו, הוא באמת לא מצא את מקומו בשום קבוצה מה-16 בליגה הלאומית? מוזר.

4. הפועל_כפר_סבא Member

חחח נווה, היה משחק בין כפר סבא לבאר שבע בעונת 08/09 שהסתיים ב-2:2 לעיני אלפי באר שבעים בוסרמיל.
    בשנתיים שלו פה אודינקה לא נתן משחק אחד ראוי מלבד אותו ערב בו הציג יכולת נדירה למדי.
    מקווה שאלי ביטון לא הוטעה יותר מדי..

הנה תקציר מאותו משחק נהדר(שימו לב לדקה 3:10): http://www.youtube.com/watch?v=QZ3eNE4Tm9w

5. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

כמו שערן ציין האתר בעייתי ולא אמין בכלל, לא סתם פניתי לכאן היכן שיש אנשים שעוקבים אחרי הליגה הזו (ואולי גם מטה). בריאן מן לא משחק בטבריה, זו ככל הנראה טעות של ההתאחדות שמבלבלת עם ארגנטינאי אחר (בריאן נחמן) http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/sad.Xxx

איסידורו נאון אכן היה שייך לאשקלון ולאחרונה נראה במרמורק בעונה שעברה, אבל עקבותיו אבדו (לי לפחות) מאז.

בקיצור, אם מישהו שומע או נתקל במשהו אני אשמח אם יעדכן אותי. תודה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

Last edited by a moderator: Oct 14, 2010
  6. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

אודניקה דווקא סביר. אם שחקן כמו אביפארקר מצא מקום בליגה הלאומית של השנה, אודינקה יכל לעשות את זה גם כן.

למה אתם אומרים שהאתר של ההתאחדות לא אמין? אתם טועים, כי יש מידע על כל שחקן ושחקן, מכל ליגה שהיא החל מעונת 07/08 אולי גם 06/07. יש את רשימת המשחקים שלו לעונה, מספר גולים, מספר צהובים, מתי נכנס, מתי הוחלף.

עד שיש משהו טוב באתר הזה גם בזה אתם מזלזלים?

7. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

לא אמין כי הוא רושם לשחקנים ארץ לידה לא נכונה, לרוב לשחקנים ממוצא יהודי שלא נולדו בישראל ומשחקים בליגות הנמוכות. לא אמין כי הוא מתבלבל בין בריאן נחמן לבריאן מן (שני אנשים שונים) לדוגמא.

עכשיו זה מהמעט שאני משתמש בו בשביל הפרוייקט שאני לוקח בו חלק, שעוסק רק בשחקנים ארגנטינאים, ככה שמזה אני מסיק שבגדול יש עוד הרבה מקום לשיפור בו.

8. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

9. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

אני חוזר שוב ואנסה להיות ברור יותר - אני משתמש באתר של ההתאחדות לטובת הפרוייקט הזה מאז שהוא נפתח בערך, לא פעם יש בו טעויות או שהוא פשוט לא מעודכן. מכיוון שנתקלתי כבר בכמה טעויות באתר, לרוב בנוגע לארץ לידה של שחקנים שלא נולדו בישראל (בריאן נחמן לדוגמא נולד בארגנטינה ובלינק שהבאת רשום ישראל), מבחינתי ולצורך הפרוייקט שאני משתמש בו הוא פשוט לא אמין.

לפני כמה שבועות, אז בדקתי, בריאן מן היה רשום בטבריה למרות שהוא לא משחק בה. יכול להיות שהתבלבלתי ויכול להיות שכך היה וזה תוקן http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dunno.Xxx ככה או ככה, לאור נסיון העבר שלי ואפילו הלינק שהבאת על בריאן נחמן, אני לא יכול להתייחס אליו כאל אמין. סורי.

10. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

אתר ההתאחדות שואב את כל המידע שלו מהנתונים שנמצאים בהתאחדות ומדוחות המשחק והשופטים מכל הליגות.

אז נכון, אתה יכול לרדת על ההתאחדות כמה שבא לכם ועל החובבניות, אבל הסטיסטיקה שקיימת באתר נכונה ומדוייקת ברובה, לא ב100% כמובן. אני אישית לא זכיתי לראות טעויות בארצות שממנה השחקנים הגיעו, אבל מודה שלא חיפשתי זרים בליגה ב' צפון א'.

11. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

אני לא מבין מה אתה נעלב ולמה אתה חושב שאני "יורד" על ההתאחדות שכלל לא התייחסתי אליה. לאחר התגובה הראשונה הכללית ציינתי בפירוש שהוא לא אמין בשבילי לשם הפרוייקט שבגללו אני נכנס לאתר. אני מתעניין בארץ לידה וקבוצה נוכחית, הסטטיסטיקות משחקים וכו' לא רלבנטים בשבילי, לכן בשביל מה שאני צריך אותו הוא לא אמין.

פתיחת האתר, כמו שציינת, היא דבר מבורך וטוב (שבגדול מקל עליי את העבודה). זה לא אומר שלא צריך לשאוף לשפר אותו http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

והנה, רק לפני רגע זכית לראות טעות בארץ לידה בלינק שאתה בעצמך העלת...

Last edited by a moderator: Oct 14, 2010
  12. הרצליה Member

אודינקה הוא שחקן שבלוני ומסורבל שכל קשר בינו לבין טכניקה מקרי בהחלט אבל זאת בכלל לא בעיה בליגה שהיא שבלונית,מסורבלת וכל קשר בינה לבין טכניקה מקרי בהחלט.

לליגה א' הוא בסדר גמור וגם לקבוצה ששואפת להשאר בליגה הלאומית, לקבוצה שהמטרות שלה הן קצת מעבר, הוא לא מתאים.

Last edited: Oct 14, 2010
  13. אבי סנדור Member

דניאל ברק הגיע לרעננה (מקרית אתא) כשעלינו ליגה שיחק בכמה משחקי גביע הטוטו נפצע ושוחרר

שחקן נמוך קומה משחק כקשר התקפי שליטה טובה בכדור מהיר וממה שראיתי יש פוטנציאל

14. The best of The best Member

הברק דניאל הזה היה הבטחה ממה שאני זוכר בחיפה הוא גדל שם, זריז וקטן שיחק בבני טמרה לפני 4 עונות נדד לקריית אתא ורעננה, להגיד את האמת הוא לא מתאים לרמות האלה, לא הוא ולא האודינקה הזה ושלא יגידו אחרת.... מי שרוצה שיאמר אחרת,אני לא מסכים עם אפ'חד http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx
    מחר משחק חשוב בבאר שבע, חובה לקחת נקודות.
    תומר בן חיים הצטרף לנס ציונה.

15. לירן מנהל כללי מנהל כללי

משחקי המחזור ה-6:

הפועל כפר סבא- עירוני רמת השרון- שישי, 15:00
    בני לוד- הפועל הרצליה- שישי, 15:00
    מכבי באר שבע- סקציה נס ציונה- שישי, 15:00
    הפועל נצרת עילית- הפועל ראשון לציון- שבת, 17:00
    מכבי הרצליה- הכח עמידר רמת גן- שבת, 17:30
    הפועל רעננה- עירוני ג'ת אלאהלי- שני, 18:00
    בית"ר/שמשון- אחווה עראבה- שני, 18:00
    מכבי אחי נצרת- עירוני בת-ים- שני, 19:00

יש למעשה מין משחק עונה... הפועל כפר סבא המוליכה מארחת את רמת השרון השנייה, כפ"ס עם 3 נקודות יתרון על המקום השלישי וניצחון שלה יכול לפתוח פער שאי אפשר לבטל בליגה הזו.