ליגה לאומית - סכנין ואחי נצרת בליגת העל, י-ם והרצליה פיספסו

Discussion in 'פורום כדורגל ישראלי' started by Reyes, May 10, 2003.

  1. ליהי Member

    Joined:
    Feb 8, 2003
    Messages:
    3,079
    Likes Received:
    0
    הלוואי שאידיוטים גזענים ישקלו מילים לפני שהם מדברים.

    אחי נצרת נתנה עונה טובה מאוד ומגיע לה לעלות,אבל ירושלים סבלה מחוסר מזל משווע ולכן גם אותה לא הייתי מתאכזבת לראות עולה....כך ש... אני יושבת בשקט ומחכה לגזר הדין. 8)
     
  2. ליהי Member

    Joined:
    Feb 8, 2003
    Messages:
    3,079
    Likes Received:
    0
    ריינמן? לירן? ניצן? מישהו מוכן להסביר לחסר הבינה הזה שפה מדברים כדורגל ולא פוליטיקה

    ואם הוא כבר מדבר כדורגל

    תערכו לו את ההודעות לפני שמאשרים אותן, כי גם בזה הוא לא מבין הרבה.
     
  3. Dyer משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Aug 19, 2002
    Messages:
    6,392
    Likes Received:
    0
    זו באמת גזענות....

    אבל,
    אתם חייבים להסכים איתי שהגיע להפועל לעלות... עונה כל כך פנטאסטית מסתיימת בכזו טרגדיה... באמת כל כך חבל...
     
  4. Nesta Warden of Milano היכל התהילה

    Joined:
    Jan 9, 2003
    Messages:
    15,930
    Likes Received:
    174
    Gender:
    Male
    אני מסכים שלהפועל ירושלים היתה עונה טובה אבל נצרת וסכנין היו טובות ממנה לקחו את הנקודות שירושלים היתה צריכה לקחת ועכשיו היא משלמת על זה.
    אני מקווה שנצרת תעבור את זה ושנה הבאה נראה מה הם שווים.

    בכל מקרה הודעות גזעניות כאלה צריכות להימחק לדעתי.
     
  5. Dyer משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Aug 19, 2002
    Messages:
    6,392
    Likes Received:
    0
    לגבי סוף ההודעה שלך - ברור.

    והפועל לא עלתה לא בגלל סכנין או נצרת, היא לא עלתה בעיקר בגלל עצמה. בגלל שטויות כמו נגיד לספוג שני שערים בתוספת הזמן מול הרצליה, או להפסיד בבית 3-0 לחיפה...... תבין הפועל כל העונה הוליכה את הטבלה... כמו ששי אהרון אמר: "הכדור שיפשף לי את השיער", והתכוון להחמצה מול רעננה.

    אם הפועל לא הייתה לוזרית, היא הייתה עולה כבר לפני חודש.
     
  6. קופירוק Member

    Joined:
    Sep 5, 2002
    Messages:
    1,767
    Likes Received:
    0
    אני מסכים עם דייר במאה אחוז, ירושלים לוזרית.
    ואיזה כיף לי..אני נכנס למשחקים של סכנין חינם(אין כסף)~!!!!
    כתושב משגב אני נכנס לשם ללא תשלום מה שאומר שאני אקבל מכות@@!!! יוווווווופיייי.........אל תקשיבווו לי אני מחורפן.
     
  7. Roy Member

    Joined:
    Jul 30, 2002
    Messages:
    1,631
    Likes Received:
    0
    בואו נפתח סוגייה חדשה.

    כמה מכם חושבים שהקבוצות הערביות יהיו אפיזודה חולפת? כלומר, יירדו עוד לפני שתתחיל הליגה (זאת אומרת לאחר מספר קטן של מחזורים).

    אני מאמין שלפחות במקרה של סכנין, זה מהר מאוד יתברר כך. סכנין היא קבוצה קטנה, ללא תשתית של מועדון או של מספר גדול של אוהדים, ואין לה שום סיכוי לשרוד בליגת העל. מגרש ביתי כנראה לא יהיה לה, וגם אם היה זה לא היה עוזר. לסכנין אין שום צ'אנס בליגת העל, התקציב אפסי, והם מהר מאוד יצטערו על העלייה המקרית, מכיוון שהם יכולים להיהפך למקרה טייבה, אשקלון, הפועל י-ם, או יפו, כלומר, יתחילו לרדת ליגות בסיטונות.

    לאחי נצרת יש יותר סיכוי שזה לא יקרה. הם כנראה יישארו במתקן שלהם כמגרש ביתי, המאמן יישאר, הקבוצה המגובשת תשאר פחות או יותר אותו דבר, ובכלל- לקבוצה שבאה מעיר גדולה כמו נצרת, כאשר מאחוריה כמות סבירה יחסית של אוהדים, לקבוצה כזו יש יותר סיכוי לשרוד. לתקוע יתד בליגה אולי לא, אבל לשרוד עונה-שתיים בהחלט כן.
    אבל, יכול להיות שאחי נצרת אכן לא יוכלו להתרגל לרמה החדשה, ולרמת מקצוענות גבוהה יותר מאשר בליגה הלאומית, ולא יצליחו להסתדר.
    בכל אופן, במקרה שלהם, הם קודם כל צריכים להתפלל שלא ירשיעו אותם בפרשת קניית המשחק נגד כפר-קנא.
     
  8. ליהי Member

    Joined:
    Feb 8, 2003
    Messages:
    3,079
    Likes Received:
    0
    לפי דעתי אם אחי נצרת אכן תעלה (ואני עדיין מטילה בכך ספק) היא תישאר לא יאורך מ-2 עונות בליגה הישראלית הבכירה,וגם בהן, תתמקם במקומות האחרונים אי שם בתחתית הטבלה. לא כי היא ערבית חס וחלילה, אלא כי אני חושבת שהיא לא מוכנה למנטאליות של ליגת העל.
     
  9. Roy Member

    Joined:
    Jul 30, 2002
    Messages:
    1,631
    Likes Received:
    0
    זה גם מה שאני אמרתי, אבל למישהו יש איזשהו ספק שסכנין תיראה בשנה הבאה יותר רע מאשר איך שנראתה ראשון לציון העונה?
     
  10. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Sep 1, 2002
    Messages:
    17,976
    Likes Received:
    0
    סכנין מתכננת להיות קבוצת בת[מזרחי..לא אם בת..] של מכבי חיפה..ומה שיוצא מזה שהיא מבקשת את אג'ופור וגיזרמו..ואולי עוד כמה שחקנים..חכו..אל תספידו את סכנים או נצרת כבר עכשיו..סכנים גם רוצה את אבו לאבן..
     
  11. Roy Member

    Joined:
    Jul 30, 2002
    Messages:
    1,631
    Likes Received:
    0
    רוצה רוצה- זה לא מספיק....

    כסף לשלם חשמל ומים אין להם- אז כסף לשלם לאבו-לאבן כדי שיעדיף אותם על פני ב"ש יהיה להם?
     
  12. ליהי Member

    Joined:
    Feb 8, 2003
    Messages:
    3,079
    Likes Received:
    0
    בזה אני מסכימה עם רוי בפה מלא... לסכנין אין סיכוי, אני מצטערת אבל זה פשוט כך. הקבוהצ ענייה מרודה, זה בחיים לא יצליח וזה חבל מאוד.סתם ישבור לאוהדים את הלב.
     
  13. Roy Member

    Joined:
    Jul 30, 2002
    Messages:
    1,631
    Likes Received:
    0
    אני מאמין שזה לא ישבור להם את הלב- כי הם אמורים להבין את מצב העניינים כבר עכשיו.

    אם הם לא מבינים מה הולך להיות- זה עצוב מאוד בפני עצמו
     
  14. Dyer משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Aug 19, 2002
    Messages:
    6,392
    Likes Received:
    0
    תשמע רוי, בכל זאת מדובר בערבים....

    סתם.... גם אני מאמין שהסיכוי שסכנין תישאר הוא בערך כמו הסיכוי של ניו-ג'רזי לזכות באן בי איי....
     
  15. Nesta Warden of Milano היכל התהילה

    Joined:
    Jan 9, 2003
    Messages:
    15,930
    Likes Received:
    174
    Gender:
    Male
    סכנין תירד אחרי עונה אחת בלבד בליגת העל כי :
    *אין לה איצטדיון
    *תקציב קטן וחוסר משקיעים

    אני לא חושב שאוהדים זה בעיה של סכנין כי ממה שאני הבנתי יש להם משהו כמו 3,000-4,000 אוהדים שזה כבר יותר ממכבי פתח תקווה , כמו כן הבעיה של המגרש קריטית מאוד לקבוצה שעלתה כרגע לליגת העל..מגרש ביתי זה הרבה בשביל קבוצה קטנה ( ראינו את זה שטדי היה בשיפוצים ולהפועל היה קשה בלעדיו)גם עם קרית גת ראינו שחוסר מגרש ביתי הרס לה מאוד את ניסיון ההישרדות בליגת העל.
    אם הם יתחזקו משהו שאני לא ממש רואה אז יש להם איזשהוא סיכוי וזה גם תלוי באשדוד,הפועל פתח תקווה(עם איזה סגלים הם יופיעו).
    באשר לנצרת להם יש סיכוי די טוב כי אם המאמן יישאר אז הוא מכיר כבר את הקבוצה טוב ויודע מה לחזק, יש להם מגרש מספיק טוב לליגת העל ככה שבעיית המגרש פתורה, לנצרת יש גם משקיעים מאחוריה ולכן יש לה מקורות כספיים כדי להתחזק כדי לשרוד בליגת העל כמה שנים.
    בכל מקרה בהצלחה לשתיהן.