ליגה לאומית- כל עונת 2003/4

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י ג'רי בית הלוי, ‏12/9/03.

1. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

אבל הוא קטן מדי..3,000 מקומות רק (עדיין מתקן יפה מקווה שהוא יהיה יותר גדול)

2. Mighty-Whites Member

הנה הסיפור המלא מפי הניצולים מנסיון החבלה חמורה/רצח בחוף דדו במוצ"ש.

"זיהו אותנו, האיצו, פגעו בנו - וברחו"
    סאמר סאלמה, אחד משני אוהדי הפועל חיפה שנפצעו בתאונת-דרכים במהלך החגיגות, סיפר ל-ONE על האירוע. יואל גולדברג: הפוגעים - אוהדי מכבי חיפה.
    "כשהלכנו לכיוון הרכב ועברנו את הכביש, הגיחה לכיוון שלנו מכונית גולף שעצרה וזיהתה אותנו כאוהדי הפועל חיפה. לפתע הם החלו להאיץ את הנסיעה, פגעו בנו וברחו", כך סיפר היום (ראשון) ל-ONE סאמר סאלמה, אחד משני אוהדי הפועל חיפה שנדרסו אמש במהלך המהומות - לטענתם, ע"י אוהדי חכבי חיפה.

כידוע, אתמול הגיעו כ-200 אוהדים של מכבי חיפה לחגיגות העלייה לליגת-העל של היריבה העירונית, והתפרעו.

סאלמה הסביר את מה שקרה לפני הפגיעה: "בחצות, כשהתחילו להגיע אוהדי מכבי חיפה, הבנו שעומד להיות בלגן. מיד אמרתי לעצמי שאני מתקפל הביתה".

על פציעותיו: "קיבלתי מכה בגב התחתון ותוך כדי המגע עם הרכב עפתי אחורה וקיבלתי מכה בראשי. גם אני וגם חברי נלקחנו לביה"ח רמב"ם בחיפה והיום בבוקר שיחררו אותנו".

שני הפצועים, שסובלים ממכות יבשות, הם אוהדים בוגרים בגילאי 26 ו-29. אחד מהם הוא אב לתינוק, ולא סתם הם רצו להסתלק הביתה בכדי להימנע מהקטטות.

יואל גולדברג, מפרק הפועל חיפה, אמר ל-ONE: "אנחנו באופוריה, הלכנו לישון בחמש בבוקר וחוץ מאוהדי מכבי חיפה שקצת הרסו לנו את השמחה, היו בהחלט חגיגות נהדרות. מדובר בגרעין הקשה של אוהדי מכבי חיפה, שמקלל גם את יעקב שחר. הם הגיעו לחוף דדו זרקו אבנים על הבמה ויותר חמור, דרסו שני אוהדי הפועל חיפה".
    http://grm.m.walla.co.il/briefcase/00f3/l/e/e/d/s/1/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/r/200404091757096370/200404240111483589/the_shark.Xxx
    ומי שלא קופץ הוא אחד מהשניים-או אדום,או מת.או במקרה הזה,חבול קשות.
    מדינת ישראל-סוף עונת הכדורגל 2003/4 And counting...

נערך לאחרונה ב: ‏24/5/04
  3. eliran44 Member

אם זה יהיה קטן מדי בשביל ליגת העל אני בטוח שראשי הקבוצה יפעלו להגדיל אותו כי כפי שאתה שם לב יש מסביב למגרש מקום לעוד יציע גדול..

4. מירו Member

לדעתי,בלי להעליב,זה איצטדיון בכללל לא יפה אבל מה זה כיף שבמקום לקנות כרטיס ולשבת ביציע על כיסא אתה שוכב על הדשא(מול היציע)ורואה משחק כדורגל.

5. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

אבל זה העניין...שאתה לא הולך לשבת על הדשא...אתה תשב ביציע...חייב להודות יש מגרש מאוד נחמד...

ויש מקום להוסיף 3 יציעים...גם מאחורי השערים...

בהצלחה לנצרת עילית בליגת העל : )

בכלל צריך לדעתי לעשות חוק שכל קבוצה שתעלה תצטרך להעמיד מגרש עם קיבולת מינימום (5,000) ובטיחותי לאוהדים עם תנאים נורמלים...

6. eliran44 Member

אני מציע בעונה הבאה לבוא למגרש שלנו בנצרת עילית ולראות איזו אווירה נחמדה יש שם עם כל הגבעות מסביב ונראה לי שמסביב למגרש יהיו הרבה אנשים שיצפו במשחקים כי האצטדיון הזה ממוקם באזור שבו יש הרבה גבעות מסביב שמהם אפשר לראות בקלות משחקים אבל האוהדים הנאמנים של הפועל נצרת עילית שכ"כ חיכו לעלייה ההסטורית הזאת לליגת העל אני בטוח שיימלאו כל שבת את האצטדיון ותהיה אווירה יוצאת מהכלל

7. מירו Member

לeliran44:
    אני מציע לך ולכל האוהדים של נצרת עילית שבמקום לקנות כרטיס תשבו בדשא ולא תצטרכו לקנות כרטיס בפול כסף. זה לפחות מה שאנחנו(אוהדי בית"ר)מתכננים

8. MaDot Member

קודם כל לאוהד בית"ר - אה סבבה אחי אם אתם מרביצים רק לקבוצות שאתם משחקים נגדם אז הכל בסדר

ובוא נתחיל מזה שאני כן מגנה את הדריסה של אוהדי הפועל אני יודע מי הקומץ כי אני ב-ג' כבר כמה שנים אני מכיר משם מלא והרבה מכירים אותי ואמרו לי בדיוק מי הולך, אני לא באתי לדדו כי הייתי בלי אוטו ולא היה לי איך לחזור לעכו בקשר להתגרות שמע אם אני יבוא ויקלל אותך ויתן לך קטנות מתישהו אתה תתפוצץ ותבוא לריב איתי אין מה לעשות תתמודדו אל תתגרו מה אני יגיד לכם ואולי קשה לך לקבל את זה אבל יציע ג' לא מסתכל עליכם

9. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

אף אחד בליגה גם לא מסתכל בכיוון של יציע ג' זה בסדר...

חבורה של אנשים צרי אופק...מה להם לחפש בחוף דדו...אנשים חסרי חיים...במקום לחגוג את האליפות שלהם הם כמעט עלו לאנשים בחיים שלהם...מגיע להם לקבל 20 שנה!

לאוהד בית"ר...אתם כבר נוסעים דרך מאוד ארוכה עד לשם אז לא שווה לשלם את ה-30/40 שקל (שזה מאוד סביר לכרטיס) ולראות משחק כמו בני אדם?

10. אלי מתחן Member

ממתי כרטיסים בארץ עולים 30-40 ש"ח, היום בזכות הביקוש הרב המחיר מינימום לאחר שנגמר הנוער עוד לפני שפתחו את הקופות הוא 70 ש"ח.

11. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני לא מאמין שנצרת עילית ימכרו כרטיסים ב-70 שקל...

12. אלי מתחן Member

אם ביציע מאחורי השער בחיפה עולה כרטיס 90 ש"ח מחיר אחיד (כי במקרה נגמרו כל הכרטיסים עוד לפני המכירה המוקדמת) אז הכל אפשרי.

13. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

למה 90?

לי עלה 40...והיה הרבה! נוער בקופות...

14. eliran44 Member

אין סיכוי שבעולם שימכרו בנצרת עילית כרטיסים יקרים אולי במשחקים מול מכבי חיפה,בית"ר וכאלה אבל לא מעבר ל70 שקל זה לא הגיוני

15. אלי מתחן Member

כשממלאים שליש מהיציע במשחק סוף עונה יש נוער. ילדים בני 13 שילמו 90 ש"ח כל אחד בשביל להיכנס מחזור ראשון לקריה.
    וד"א, ליציע שם גם חינם זה מחיר מופקע. ביום עם ראות ברורה ושמיים בהירים בלי עננים אפשר אולי לראות את שלטי הפירסומת שליד השער.