מה לעשות שאין לנו חלוצים ובמקום זה יש לנו את: 1)חמודי כיאל שלא יודע מה לשים גול 2)חלוואני השמן שהביאו מהפועל ר"ג הזונה 3)שלומי טולדו שהגול היחיד שלו היה נגד הפועל ירושלים מטעות ענקית של השוער
מה אתה מדגיש את ההפועל ירושלים? אנחנו מעליכם בטבלה? שתוק.. ולנו יש התקפה? מוסא סלמן, שי אהרון ואדיר מעודה אלה שחקני בית שגידלנו ושהם תותחים לליגה לאומית ויתאימו שנה הבאה בעזרת השם לליגת העל..... זה הגדולה של מאמן.
תיירי הנרי, אל תצחק עליהם, עוד פעם אחת אתה צוחק על הרצליה, אני צוחק על הפועל ירושלים. מי בליגת העל!? מי בלאומית קבוצת תחתית מסכנה?! זו הייתה רק מקדמה!
דמאג'...מאוד בוגר..פשוט רמה..תגובה נוספת שקשורה לעניין תימחק. מה לעשות..זה משאמרתי הרצליה ידידי..הקבוצה שלך על הפנים..ודווקא חבל לי..אני מאוד מעריך אותה.. ויש לי גם חבר טוב שאוהד אותם..אז בכלל חבל לי עליהם..
הרצליה, מן הסתם. הדיון עוסק בליגה הלאומית. ושימו לב לשתי תופעות מפתיעות: האחת - הפועל חיפה דועכת, למרות שהייתה בצמרת, הפועל חיפה נמצאת בתקופה לא טובה, מפסידה נקודות ולאט לאט גם מאבדת גובה. במחזור האחרון היא הפסידה, הפעם לקריית שמונה, וזה מופיע להפתעה הבאה קריית שמונה - מי היה מאמין? הקבוצה הזו במקום השני, ופתאום כבר רואים את ליגת העל בקצה המנהרה. אחרי הניצחון על הפועל חיפה, השחקנים רק יצברו בטחון, השאלה האם זה האופוריה תפגע בהם, או שמא הם ינצלו את המומנטום החיובי על מנת לעשות את הבלתי יאומן?
לקרית שמונה הכי מגיע לעלות,הקבוצה שרק עלתה לליגה הלאומית השנה,התחזקה בשחקנים איכותים(סילבס,ודג'ינסקי,קאוסל, ודמירוביץ'),בנוסף הקבוצה מביאה הרבה מאד קהל,אפילו יותר מקבוצות בליגת העל (4500 צופים במשחק האחרון),זו עיר של כדורגל..
לדעתי שתי הקבוצות הצפוניות הפועל נצרת עילית והפועל קרית שונה הם אלו שיעלו בסוף העונה לליגת העל כי הסגל שלהם הוא די חזק אבל יהיה מאבק צמוד עד הסוף
עד עכשיו הייתי מאוד מאוכזב מקריית שמונה,אם שחקנים כמו סילבס וודזינסקי להיות כל כך חלשים... אבל עכשיו הם מתחילים להצדיק את השחקנים שיש להם.. עם כל הכבוד שמות כמו סילבס ודזינסקי,דמירוביץ,בן עמי ודרעי...צריכים לתת קצת יותר ממה שקריית שמונה נתנה עד היום[ומשחק שם גם ויעם עמאשה...שהוא תותח!] אבל הכי מאכזבת אותי זאת נצרת עילית,יש לה כישרונות גדולים והיא חייבת להיות מקום ראשון מבחינת הסגל.
מסכים לפני תחילת העונה נצרת עילית סומנה כמועמדת מספר 1 לעלות לליגת העל אבל משהו קרה לה והיא בהחלט מאכזבת אבל אני מאמין שעד סוף העונה היא תשתפר ותאבק חזק ואולי גם תעלה כי יש לה סגל מאוד חזק שחייב להיות בין המקומות הראשונים בסוף העונה
המשחקים שיערכו מחר יום שישי ה-27.2.04 בשעה 15:00 במסגרת המחזור ה-22 והאחרון בסיבוב השני בליגה הלאומית הם: (מודגש המגרש בו ישוחק המשחק) 1) הפועל חיפה - מכבי הרצליה http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/eusa_dance.Xxx איצטדיון קרית אליעזר 2) הפועל נצרת עילית - צפרירים חולון עילוט 3) הכח רמת גן - הפועל רעננה איצטדיון וינטר 4) מכבי קרית גת - עירוני ראשון לציון איצטדיון עירוני קרית גת 5) הפועל כפר סבא - הפועל רמת גן http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/new_2gunsfiring_v1.Xxx איצטדיון עירוני כפר סבא 6) הפועל ירושלים - הפועל קרית שמונה איצטדיון טדי *שידור ישיר בערוץ 10 בסיבוב הקודם 1)מכבי הרצליה 2-0 הפועל חיפה 2)צפרירים חולון 0-1 הפועל נצרת עילית 3)הפועל רעננה 1-4 הכח רמת גן 4)עירוני ראשון לציון 1-1 מכבי קרית גת 5)הפועל רמת גן 1-0 הפועל כפר סבא 6)הפועל קרית שמונה 2-3 הפועל ירושלים
תוצאות ביניים מחזור 22! הסתיים המחזור!!!!!!!!!!!!!!! 1)הפועל חיפה 4-2 מכבי הרצליה להרצליה:שאדי זבידאת(13,עצמי)פרנגינו באסטוס(25,43)חמודי כיאל(90) לחיפה:ג'ף טוטואנה(73),אלירן אלקיים(87) 2)הפועל נצרת עילית 0-3 צפרירים חולון לצרת עילית:ז'וז'ה דוארטה(50,65,78) 3)הכח רמת גן 1-0 הפועל רעננה לרעננה:תומר בצלאל(89) 4)מכבי קרית גת 0-0 עירוני ראשון לציון 5)הפועל כפר סבא 1-2 הפועל רמת גן http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/new_2gunsfiring_v1.Xxx לכפ"ס:ניב טל(17)אייל אלומשנינו(45) לר"ג:שחר כדורי(41) 6)הפועל ירושלים 1-0 הפועל קרית שמונה לק"ש:אייל בן עמי(38)
מכבי הרצליה עם נצחון של גברים 4-2 על הפועל חיפה אחת מאריות הליגה כל הכבוד הובלנו 3-0 במחצית חיפה חזרה ל3-2 בסיום אבל פיניש גדול של חמודי כיאל בדקה ה-92 סיים את המשחק עם נצחון מתוק 4-2 בקרית אליעזר 2 השחקנים מן המגזר הערבי הבטיחו להרצליה 3 נקודות חמודי עם סיום גדול אבל תודות גם לשאדי זבידאת על שער היתרון המוקדם תודה שאדי http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/icon_thumright.Xxx
משהו אריות הליגה,לפי התוצאות של הפועל חיפה לאחרונה נראה שהקבוצה מאבדת גובה ותתקשה להעפיל לליגת העל. קרית שמונה נצחה בטדי משחק לא קל,מגיע להם לעלות.
קרית שמונה שיחקה אותה כמו גדולה בניצחון אצל ירושלים שהייתה בתקופה טובה מאוד. הפועל חיפה מתפרקת ונראה ששום דבר לא ימנע מכפ"ס וקרית שמונה לעלות ליגה. אבל כבר למדנו שהליגה הלאומית זו ליגה של תקופות, לכו תידעו פתאום חיפה יתאוששו ולא יפסיקו לנצח, זה בהחלט יכול לקרות ואסור לשכוח גם את רעננה שניצחו את הכח של מלמיליאן, והקבוצה השלישית שיכולה לאיים על 2 המובילות היא נצרת עילית שניצחה את צפרירים חולון עם שלושער של דוארטה. דוארטה כנראה מספיק טוב לליגה הלאומית ואני שמח מאוד בשבילו שהולך לו שם. אבל אל תשלו את עצמכם בליגת העל הוא לא יותר מעציץ ואת הצ'אנסים שלו הוא קיבל. הא ועוד דבר, זה מבאס שקרית שמונה יעלו למרות שמאוד מגיע להם כי ליסוע עד לשם זה חתיכת סיוט.