ליגה ארצית 08/09: נקבעו שבע העולות לליגה הלאומית

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י איגור .פ., ‏8/7/08.

1. ori3000 Member

מקור מקורב לשמשון טוען : וינשטיין פוטר משמשון.
    אריאל בדיקתך..

2. Ariel Member

חדשה מרעישה ומעניינת מאוד.
    בעוד כחצי שעה אני אמור לפגוש את אחד האוהדים ההדוקים של הקבוצה וממתנגדיו הגדולים של ויינשטיין. במידה וזה נכון הוא בטח ישמח לבשר לי.

3. דניאלושקה Member

מישהו יודע מה ההשלכות של ביטולי המשחקים?
    האם זה משחק חוזר?

אוקיי אז זה המידע שיש לי:
    המשחק של בני ג'דידה ובת-ים נדחה מכיוון שהשופטת לילך אסולין, הבחינה שאחד השערים עלול לקרוס והחליטה לבטל את המשחק.

נערך לאחרונה ב: ‏22/11/08
  4. A.M.7 Member

המשחק של הפועל א.א.פאחם נגד בני טמרה הסתיים בתיקו 0..

למרות השליטה המלאה של השחקנים שלנו לא הצליחו לנציח ושוב מפסידים 2 נקודות..

נביל נסראלדין הורחק בדקה 84..

2 קורות והחמצות שיא..אין לי מלים..

עצוב לי לראות את קבוצה איכותית כמו שלנו לא מצליחה לנציח למרות השליטה!

סמיר עיסא היה נוכח במשחק ודיבר לראדיו "קול ישראל בערבית" והוא אמר שהפועל א.א.פאחם יכולה לסים את העונה במקום ה 5..

5. דניאלושקה Member

שוחחתי עם ויקטור גניש, לדבריו הקבוצה הגיעה למגרש בטירת הכרמל ובאמצע התדרוך הטקטי , נתקבלה ההודעה על ביטול המשחק. מסתבר שהשופטת לילך אסולין הבחינה שהחיבור בין הקורה למשקוף באחד השערים, רעוע והשער עלול לקרוס. המשחק בוטל מחשש לשלומם של השחקנים שעלולים להיפגע מקריסת השער. השופטת צילמה את השער השבור והצילום ישמש כראיה בבית הדין.
    גניש, "זו שכונה שכך נראית הליגה הארצית בשנת 2008. אנחנו נדרוש ניצחון טכני, שכן חובה על בני גדידה לבדוק את תקינות המגרש. במקום לא היה שער חלופי ומדובר ברשלנות והזנחה. אין כאן שום כוח עליון ואין סיבה לפסוק על משחק חוזר."
    גם המשחק בנס ציונה בוטל מסיבות אחרות. פשוט בושה לדעתי שכך מתנהל הכדורגל בארץ.

נלקח מקומונת בת-ים

6. פריד טאהר Member

שוב פעם זה קרה פעם שלישית ברציפות הפועל אום אלפחם שולטת במשחק מגיעה לאין סוף מצבים והכדור פשוט לא רוצה להיכנס " נישמע הזוי " ?? ממש לא .. שני כדורים בקורה נגד ראשל"צ , שניים נגד נס-ציונה ועוד שניים במשחק של היום .. מעולם אבל ממש מעולם לא ראיתי קבוצה עם מספר כה גדול של בעיטות למשקוף .. רק המזל רק הוא משאיר את הקבוצה שלי בתחתית ..
    כנראה שאלוהים החליט שאנחנו יורדים ליגה העונה , זאת ממש לא התבכיינות אבל זה ההסבר היחיד לכמויות המשקופים שלנו מאז תחילת העונה .. ללא ספק אום אלפחם בחמשת המחזורים האחרונים אחת הקבוצות הכי מרשימות ( אם לא הכי מרשימה )ומציגות כדורגל יפה לעין ..

7. The best of The best Member

מה אני אגיד לכם...שערוריה.
    בכלל מי שרואה מחר בעיתון 2 משחקים בליגה הארצית בוטלו חושב שיש כאן ליגה חובבנית לגמרי, למרות שבמקרה של נס ציונה, עם איצטדיון מפואר זה טעות חיצונית אבל ביום שבו 2 משחקים מתבטלים אין דברים כאלו ושום תירוץ לא יעזור.
    לעניין נס ציונה, אני מאחר!! טס טס עם חבר ומגיע "בדקה ה-10" וקולט כמאתיים אנשים בהתקהלות גדולה על שום מה ולמה שאלתי ואמרו לי שהמשחק מתבטל, חשבתי שאני הוזה, בלי שום יהירות שאלתי, בנס ציונה משחק מתבטל ?? ואז הבנתי בעצם מה קרה (פחות או יותר - כי עד עכשיו עוד לא ברור)
    האמבולנס שהיה אמור להגיע לאיצטדיון בנס ציונה (שהוזמן! מבעוד מועד במהלך השבוע הקודם) הגיע למתחם הכניסה לאיצטדיון וקיבל קריאה בהולה בקשר להגיע לאירוע "דחוף דחוף" של מד"א וכל זאת בשעה 2 אני מעריך, אנשי נס ציונה שראו שהאמבולנס מאחר התקשרו למד"א שפשוט "שכחו" להוציא אמבולנס חדש ובשעה 2:20 בערך מד"א שולחת אמבולנס ותנחשו כמה זמן לקח לו להגיע מבית חולים קפלן ברחובות לאיצטדיון בנס ציונה ?? מעל 40 דקות !!! אם היה נוסע על 5 קמ"ש היה מגיע יותר מהר... מתברר שהשופט רמי בן יצחק היה מאוד אפטי לעניין ביחד עם אנשי טירת הכרמל שהפצירו בו לשלוח אותם בחזרה לטירה, למרות כל תחנוני הנהלת נס ציונה היה ON/OFF של משחק אני לא מגזים 4 פעמים!
    אני אישית עמדתי וראיתי איך האמבולנס מגיע לתחומי האיצטדיון ממש על בדקה הקריטית לסיום המשחק וראיתי את בן יצחק (בעצת אביו) שורק לסיום. מתברר שבן יצחק לא התרצה מכך ששולחים אמבולנס חדש הוא החליט להיתפס בקטנה ולאמר שהשעה מאוחרת ולמה עמוד תאורה 1 מתוך ה-4 לא דולק ? אני שורק לסיום, החתיכת חלאה הזה פשוט חיפש סיבה למסיבה, מיותר לציין שלא הייתה בעיה טכנית רצינית אלה משהו שמסדרים בתוך דקה או שתיים אבל הוא החליט שזה דיי והותר ושרק לסיום, גם ברבע ל5 היה אור (שעה הסיום של המשחק) חוץ מזה זה נס ציונה לא טירת הכרמל!!! (המתקן) אז למה לפסול ?
    שתדעו לכם ש500 הצופים שנכנסו למגרש קיבלו "עננה שחורה" תרתי משמע בנס ציונה היה שמש כל היום ובדיוק ברבע ל3 בגיע ענן כבד שהמטיר גשם כבד על הצופים ופשוט 10 דקות שלמות ירד גשם מקומי ולאחר מכן נעלם הענן... ואיתו השופט ששלח את כל הקהל רטוב עד שדי עצמותייהם כעוסים וממש לא טובי לב.
    אין ספק שיש הרבה אשמים אני לא יודע מה יהיה או מי צריך לשאת במחיר, מה שבטוח למד"א יש חלק גדול בעניין.
    קליין מאיגוד השופטים אמר לרמי בן יצחק להמתין ולחדש את המשחק בן יצחק בחר אחרת וחבל, למה שטירה יקבלו טכני ? אני ממש לא אוהב את זה ניצחון שלנו היה קובר את אום אל פאחם וטירה עמוק בבוץ ובגלל שערוריה של מדא והשופט אנחנו נקבל עונש ??
    זה לא משקוף שבור במגרש שלא ראוי לשחק עליו בליגה ג'...
    ביזיון! אה ו... קצת פיקנטריה בסיום "המשחק" אני יוצא ורואה את כולם כעוסים שכן הנהלת נס ציונה לא החזירה את הכסף לקהל "כי זה אף פעם לא קרה לנו ונתייעץ עם ההתאחדות מה לעשות - אף אחד לא יפגע"
    מי בהחלט לא נפגעו היו 3 תיירים אנגלים כן אנגלים שבאו לצפות במשחק בליגה השלישית, למה ? "האיצטדיון הזה ממש מרשים!" חשבתי שאני הוזה או לא שומע טוב... הרביעייה הזו לא הפסיקה לצלם את המתקן ואת מוזיאון האיצטדיון, אלה שבאו מהאמירויות וסמפורד ברידג' זה היה מצחיק...
    החזירו להם את הכסף, ואני לא מאמין שהם באו לצפות בכדורגל מהליגה השלישית בישראל http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx
    עכשיו יחזרו ללונדון עם ביקורת שלילית עלינו! חבל...

8. gladiator Member

אני מעירוני טירת הכרמל והייתי במשחק אני הייתי במגרש בנס ציונה על כר הדשא וכך היו פני הדברים.השופט רמי בן יצחק המתין קרוב ל 10 דקות לאמבולנס שלא הגיע.כעבור 10 דקות החליט השופט בעצת יושב ראש נס ציונה שהבטיח ואמר האמבולנס בדרך לפתוח את המשחק.שהקבוצות כבר מסודרות על המגרש פתאום ניגש אבי של השופט רמי בן יצחק השופט יצחק בן יצחק ואמר לו שלא תעיז להתחיל את המשחק.לאחר מכן המתין השופט עוד כ 25 דקות משלא הגיע האמבולנס הוריד את שחקני 2 הקבוצות והודיע על ביטול המשחק.פתאום החליט השופט שהוא רוצה לבדוק את התאורה יצא בדק את התאורה ובגלל שעמוד אחד מתוך 4 לא עבד הוא החליט שהוא מבטל את המשחק.אז ככה לדעתי השופט מיהר לשרוק לסיום כולם כבר ראו את האמבולנס והוא היה יכול לחכות עוד כמה דקות.בקשר לתאורה היא הייתה יוצאת מהכלל פשוט עמוד אחד לא היה תקין.בכך הוא העניש את שחקני 2 הקבוצות וכמובן את הקהל ששילם ממיטב כספו ושלח את כולם הביתה.כנראה שהיה לו משהו קצת יותר חשוב לעשות....שבוע טוב לכולם ונתראה במשחק החוזר.

9. Ariel Member

אני מאוכזב מההתבטאות הזאת של גניש.

שיסביר לי מר גניש במה אשמה בני ג'דידה המסכנה שמשלמת קרוב ל-150 אלף ש"ח בשנה לעיריית טירת כרמל עבור דמי שימוש באיצטדיון אחרי שההתאחדות פסלה לה את המגרש הביתי בעיר?
    הרי בתשלום שהיא משלמת היא מבטיחה לעצמה לקבל איצטדיון מוכן טיפ טופ על מנת לארח בו את משחקיה (וזה כולל את כל הדברים מסביב: סימון המגרש, מים חמים, אמבולנס, כוח שיטור וכו').

לפי תקנון ההתאחדות 2 הקבוצות האורחות אמורות לקבל ניצחון טכני. אבל כיוון שאנחנו בעד משחק הוגן ו-2הקבוצות המארחות לחלוטין לא אשמות באירועים הביזאררים שהתרחשו- נקווה שדייני בית הדין יפסקו על משחקים חוזרים שיתקיימו כבר ביום שלישי הקרוב.

יום מוזר מאוד בליגה הארצית. די נדיר ש-2 אירועים כה "מפתיעים" יתרחשו באותו מחזור משחקים ובאותו היום.

בית"ר/שמשון: מחר עתידו של המאמן רונן ויינשטיין ייקבע בישיבת הנהלה. סביר להניח שימשיך בקבוצה.

נערך לאחרונה ב: ‏23/11/08
  10. The best of The best Member

לבחור מטירת הכרמל מגיע שאפו על האוביקטיביות ועל התיאור המושלם של רצף ההתרחשויות, פשוט מדויק להפליא.
    בעניין התאורה שציינת, אני אוסיף ואומר שעמודי התאורה שיש בנס ציונה הם מהטובים שיש בכל מדינת ישראל! אני לא שוכח איך יבלו מרמת גן הגיע לנס ציונה במיוחד כדי להתרשם "מהפלא" הזה..וכל משחקי הליגה הארצית שהיו בלילה בשנים הקודמות היו משחקים שהדליקו רק 2 עמודים ואני באמת לא מבין מה עבר לבן יצחק בראש, פשוט ביזיון.
    רק חבל (ומצד שני - לגיטימי) שהיו אנשים בטירה שפשוט רצו הבייתה הריי זה סביר מאוד שיהיה משחק חוזר, אני מקווה שטירה יגלו ספורטיביות וכשיידרשו לתת את דעתם לא ידרשו טכני!

11. ori3000 Member

אריאל .

מה יש להנהלת שמשון עדיין לחשוב שרונן וינשטיין מתאים לקבוצה? תן לי סיבה אחת מוצדקת לרצות להמשיך איתו.
    לפי דעתי הדבר היחיד שמניע אותם זה שהוא כבל אותם מבחינה כספית כמו בכל מקום שהוא מגיע אליו ( לא שזה הרבה בשביל שניצר אבל...)

הערה : כנראה שמה שדווח פה ע"י הכתום (מקור מוסמך) בנוגע לכבודי אמת לאמיתה.
    הבחור לא בסגל כבר שבועיים שלמים.

12. The best of The best Member

טוב אז אחרי הסערה רואים ומעריכים את הנזק וככה הם פניי הדברים.
    בן יצחק לו רק רצה יכל לקיים את המשחק כי המאבולנס הגיע בשעה 3 וקיום המשחק היה נתון נטו לשיקול דעתו שלו, ושלו בלבד.
    בעניין עמודי התאורה שהיו העילה השניה לאי קיומו של המשחק עולה ריח רע מההחלטה מיכוון שבליגה ארצית מי קבע שצריכה להיות תאורה ? נאמר זה היה במרמורק ? או טירה ? מה אז היה ? היו 3 עמודי תאורה דולקים שהשאירו את המגרש כמו באור יום וגם בשעת סיום המשחק רבע ל5 היה עוד אור! בעניין העמוד הרביעי היום נוכחתי לדעת שהוא ניזוק בצורה קשה ובלתי הפיכה כתוצאה מלהקת דררות שפשוט כירסמה את אחד הנתיכים או מה שזה לא יהיה בעמוד בחלקו העליון והנזק מוערך בכמאה אלף שקלים ככה שלא מיהרו בנס ציונה לתקן את הנזק כי אין צורך במשחקי ערב, ושוב אני חוזר ואומר 3 עמודים דולקים על מה אתה בוכה ? השופט הזה טיפש מוחלט.
    היום נקבע כי ביום רביעי תעמוד נס ציונה (זו חובת התקנון) בפניי ועדת המשמעת להליך שימוע בעניין המשחק, נס ציונה אוחזת בראייה חתומה ע"י מד"א שמאשרת שהיא נוטלת על עצמה את האחריות לביטולו של המשחק.
    בכל אופן בשלישי הבא... יהיה משחק חוזר בנס ציונה.
    רק חבל שבגלל שופט חסר שכל אנחנו צריכים לסבול.

13. Ariel Member

אין לי חצי מידע בנוגע לחוזהו של ויינשטיין, אך את שניצר אני מכיר היטב ממספר שיחות איתו.
    האיש הנפלא הזה רואה רק את טובת בית"ר/שמשון לנגד עיניו- וגם הוא יודע שאם לא העונה אז אף פעם וכסף לא יהווה שום שיקול בהחלטות אלו או אחרות הנוגעות להצלחת הקבוצה.

אם שניצר ימצא לנכון- ויינשטיין יישב בבית.
    הבנתי ממספר אנשים שנרשמה פנייה למאמן בנודיס שאימן בקבוצה לפני 2 עונות והחל את העונה בעירוני בת ים.

14. The best of The best Member

אפשר להגיד על ויינשטין המון דברים אבל אם הוא יילך הבייתה הוא לא יסכים לקבל שכר מראש על כך שהוא פוטר. הוא לא ירצה לקבל שכר הוא פשוט ירצה את האמת הוא לא אוהב חסדים...

15. ori3000 Member

בוא אני אספר לך מה וינשטיין עושה כשהוא מפוטר וזה בדוק (וברוך השם אין שנה שלא מפטרים אותו ) :

וינשטיין כשהוא רואה שהמצב בעייתי הוא בא להנהלה "ומציע" לקחת אחריות.(הרצליה ונס ציונה )
    ההנהלות מתלהבות מזה שהוא מציע את עצמו (מהמעשה הגברי ) ואומרות רגע בוא ניתן לו עוד צאנס.
    תבדוק אצלכם בנס ציונה (עם מר' כדורי ) ותראה שהחוזה שלו בקבוצה בזמן החתימה כל כך מעוגן כספית שתמיד שנפרדים ממנו אין ויכוח והוא מקבל הכל עד הגרוש האחרון.
    בנוסף אמת ווינשטיין ??? איך אפשר להגיד את שני המילים האלו באותה נשימה? איפה האמת שלו במה שקורה בשמשון עם אודי כבודי?
    איפה האמת שלו במה שקרה עם עופר שיטרית?