ליגה ארצית 08/09: נקבעו שבע העולות לליגה הלאומית

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י איגור .פ., ‏8/7/08.

1. עלי פחמאוי Member

אברמוביץ ולבוביץ מתרחקים מהקבוצה בגלל הבעיות שקרו כך התברר לי ממקורב מאוד להנהלה. הוא אמר שמיכא שושן בא במקומו. יש משא ומתן עם רפי כהן כדי שיחזור . ומחפשים עוד בלם .

הרכב משוער: ענאן פרו,פאריד טאהר, בלם חדש,כאמל גבארין,נביל נסראלדין,ראמי עאמר,מיכא שושן,גולדנברג,טראקה,וילנר,חלואני

2. TariboWest Member

טרקה אולי יחזור לעפולה כשגם אסי גלבוע מעוניינת בו.

3. פריד טאהר Member

מוקדם אחי http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx מוקדם להזכיר הרכבים
    הרבה שחקנים מאלה שראית אותם היום לא יהיהו בקבוצה , וינחתו בקבוצה עוד הרבה שחקנים להמבחנים , הדרך עוד ארוכה

4. הפועל_23 Member

וילנר וחלוואני באותה התקפה זאת התקפה נורא איטית.
    אבל אפשר לעלות ליגה עם זה...

5. הפועל א.א.פחם Member

חלון ההעברות הנוצץ עוד לא התחיל אצלנו..

עאדל אדיב עכשיו יתפנה לזה...ואני בטוח שתהיה לנו אחלה קבוצה .

6. אלי ביטון Member

נכון מאד http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/icon_thumright.Xxx קשה לי לראות אותם משחקים ביחד באותו הרכב .
    כמו שאמרו עדיין מוקדם לקבוע הרכבים , בסה"כ אימון ראשון שלא מעיד על העתיד .
    פריד טאהר , ראמי עאמר , כאמל גבארין ,נביל נסראלדין ואברמוביץ יהוו את הבסיס לקבוצה המיועדת .
    בקשר לחלוצים נראה לי שחלוואני לא יהיה חלק מהקבוצה ( נראה כבד וקצת מסורבל) המתגבשת , יכול להיות שהוא יישאר רק אם וילנר לא יגיע בסופו של דבר , החלוץ השני בהרכב יהיה כנראה אחד מהשניים הבאים : אשרף אלעאל או רפי כהן ( שהגיע היום לאימון אבל לא התאמן) .

בסיכומו של דבר , זה לא כל כך חשוב ההרכב הסופי , אנחנו צריכים למצוא את עצמנו בליגה הלאומית בשנה הבאה .

7. The best of The best Member

אני משער שההרכב של נס ציונה יראה כך יניב בן ישי, רועי אליהו,מורן ז'אן, אחמד חרבי , מגן שמאלי (מצוין שאייני יודע את שמו) שרון ברנשטיין, מסאי דגו, אלירן שערי, דודו פלס,עוז ברנדווין, שי אבוקסיס.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏21/7/08
  8. עלי פחמאוי Member

הרכב מצויין זה של נס ציונה. אחמד חרבי ודודו פלס ומסאי דגו ואבקסיס

על אום אל פאחם: לפי דעתי וילנר חלוץ מצויין למרות שהוא כבד קצת אבל אני מקווה שחלואני יהיה גם מצויין שמעתי שהוא חלוץ רחבה ויש לו בעיטות חזקות ונגיחות מצוינות. אנחנו מחפשים חלוץ מהיר לא כבד.

מה דעתכם על אחמד גליון שחתם. או אשרף אלעל שמתרחק מאסי גלבוע בגלל שהישאם זועבי קרוב לחתימה בכפר כנא.

יש גם את אייל ארשיד שחתם אבל לא בא אתמול. ורפי כהן סיכוי של 50% שיבוא ויחזור ללבוש אדום.

9. אלי ביטון Member

את האמת רוב השחקנים אני לא מכיר אבל אני יכול לחוות את דעתי בקשר לשני השחקנים "שלנו" משנה שעברה (אחמד חרבי ושי אבוקסיס):
    -אחמד חרבי :
    מגן ימני עם בעיטה חזקה , שחקן נשמה שלא מפחד ממאבקים פיזיים , ההגנה שלו טובה מאד . נקודת התורפה שלו היא ההגבהות שבדר"כ לא מגיעות ליעדן .
    -שי אבוקסיס :
    אחלה שחקן , קשור מאד לקהל , משחק ראש מעולה עם התמקמות טובה ברחבה , מפרגן לשאר החברים כך שהוא מבשל הרבה שערים . כדי שהוא יתבטא הוא צריך לשחק יחד עם חלוץ מהיר שיכול לפנות לו שטחים ולמשוך ממנו את תשומת הלב . נקודת התורפה : קצת כבד וגמלוני ונוטה להעלם במהלך המשחק .

שמעתי שלאחמד חרבי יש סעיף בחוזה שלפיו הוא יכול להתיר את החוזה ולחזור לאום אלפחם אם העניינים בתוך ההנהלה יסתדרו , האם זה נכון ????.

10. אלי ביטון Member

אחמד גליון שחקן מצוין אבל לצערי יש לו בעייה מנטלית כך שיהיה לו קשה לשחק תחת עיניהם הפוקחות של האוהדים הביקורתיים שלנו , למרות זאת אני מאד אשמח אם אתבדה

11. The best of The best Member

לגבי נס ציונה היום הוחתמו היום כ 5 שחקנים שאיני יודע עדיין את שמותייהם.
    לגבי אחמד חרבי שחקן מצוין שמאוד מתלהבים ממנו בקבוצה ולא ישוחרר הוא הובא ע"י רפי כהן.

עכשיו לגבי אחמד גליון, יסלחו לי כולם, אבל מדובר בחלוץ בינוני מאוד, לא פיסי ולא טכני.
    ראיתי אותו במרמורק והוא לא מרשים בכלל.

לגבי ההרכב של נס ציונה זה הרכב משוער, כי ישנם שחקנים בולטים מהעונה שעברה כמו יוסי אסייג ועמית אוחנה ועוד כמה ככה שבהחלט תהיה מלחמה על ההרכב, והקבוצה בהחלט תהיה ברמה גבוהה מאוד.

12. עלי פחמאוי Member

אלכסיס וינישטאיין חלוצה הארגנטיני של אסי גלבוע התאמן היום באום אל פאחם . הבנתי מחבר הנהלה שביום רביעי אמורים רפי כהן ולירון וילנר להתאמן.
    בקשר לגליון מספיק שיהיה בינוני . בגלל שיהיה הרבה חלוצים ברמה גבוהה אצלנו.

13. The best of The best Member

היום נס ציונה ביצעה ניסוי כלים יותר רציני עם "הרכב" יותר קרוב למציאות, היריבה בדמותה של שמשון החזקה, התוצאה 1:1. נכון זה משחק אימון... אבל וזה אבל גדול לשמשון לא הגיע אפילו שער השיווין בדקה ה-90, נס ציונה הייתה צריכה לנצחאת המשחק 57 6 אפס בהליכה.
    בהחלט היום אפשר להגיד שהתרשמתי מהקבוצה, מי שהרשימו אותי במיוחד היו מסאי דגו דודו פלס ועוז ברנדווין (מהיר כמו שד), אפשר להגיד שיש תקווה לעתיד ורוד.

14. YANIROSH Member

בסופו של דבר אני רואה שלהפועל אום אל-פאחם יש סגל מצויין,ואם אשרף אלעל ורפי כהן יחתמו בנוסף לאחמד גליון ואייל ארשיד תהיה לכם אחלה התקפה ולדעתי לא תצטרכו גם את לירון וילנר ואופיר חלוואני [במיקרה הטוב רק אחד מהם] אתם בונים סגל טוב ולדעתי חיזוק של עוד איזה קשר התקפי ובלם ברמה גבוהה[אברמוביץ'?] ותהיה לכם קבוצה חזקה שאין לי ספק שתעלה ללאומית.רק מאיפה יש לכם כסף לכל הרכש הזה עם כל הבלאגן של העונה שעברה ששחקנים תבעו את הקבוצה אחרי שלא קיבלו משכורת.

15. עלי פחמאוי Member

באום אל פאחם כל קיץ יש בעיות אבל אחרי כך מתעוררים.

יש לנו שחקנים עד עכשיו: ענאן פרו השוער ואחלה בלם פאריד טאהר גם יש לנו את הקשר האחורי שאי אפשר לראות כמוהו בארצית ללא הגזמה. וי מיכא שושן קשר מצויין . עבד קעביה קשר ושחקן הגנה מצויין. ויש כאמל גבארין ונביל נסרלדין וטראקה וצוקול וגולדנברג וחלואני וגליון ואם יבואו כהן או אלעאל עם וילנר זה יהיה מצויין.

יש אפשרות שחרבי יחזור.

לבוביץ ואברמוביץ מתרחקים מהקבוצה בגלל הבלאגן שהיה.