אל תדאג אחי. אני הייתי עצבני קצת. חשבתי שהוא מדבר על אום אל פאחם ולא על טירת הכרמל. עכשיו אני יכול להגיד שאני אשמח לראות קבוצות עם קהל בליגות הגבוהות. אני מקווה שאום אל פאחם תצא מהמשבר. ונתפגש אינשאללה בלאומית. בקשר לתקציבים. אום אל פאחם השנה היא במצב כלכלי מאוד קשה. השחקנים עוזבים בגלל שלא מקבלים משכורת.
סוף סוף יצאת מהחור שלך , מזל טוב http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx למרות הכל אני מבטיח לך שנעלה אנשאללה ונאלץ אותך לחזור לחור שממנו יצאת , עטוי בושה ולבבך ימק בך מעצר כאב וכלמה ...
וואלה לא להאמין ...מאמן שמשון קורא את הפורום . השבוע נגד נצרת עיילת הוא לא שיתף את אודי כבודי אפילו דקה (שימו לב לציטוט יום לפני המשחק...). בואו נראה מה יהיה השבוע נגד בת- ים (מעניין כמה פרמיות אודי מוכן "להקריב" בשביל החברות בינהם ולא להיות משותף.(אני מהמר שכבר השבוע הוא פותח או לפחות משותף) כל עוד כבודי משותף לפני אקסברד,בוחבוט,אבדייב המשחק מכור מראש בהרכב שמשון. דרך אגב ויקטור גניש מכין לוינשטיין הפתעה... נתראה ביום שישי בערב.
בד"כ הכניסה למשחקי בית"ר/שמשון היא חופשית, כאשר רק היציע המרכזי (יציע הכבוד) נפתח (מכיל 350 מושבים) ובו יושבים בצוותא אוהדי המארחת והאורחת. במידה ויהיה צפי לקהל אורח רב מתוכנן להיפתח יציע מספר 1 (מצדו הימני של יציע הכבוד, מכיל 1000 מושבים) ותיתכן אפשרות שהקבוצה תגבה תשלום בכניסה ע"י מכירת כרטיסים כיוון שבית"ר/שמשון משלמת לבני יהודה ולמשטרה על פתיחת היציע עבור אוהדי האורחת. אנסה לברר עבורך את העניין מחר.
כן זה מה שהיה במשחק שלכם מולנו (אשקלון) אתם ישבתם ביציע הכבוד ואנחנו מצד ימין שלכם ביציע הגדול... היינו יותר ממכם http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx כרטיס עלה אצלכם 15 שקל לא יודע כמה עכשיו
הפועל אום אל פאחם: הבלם פאריד טאהר והמגן אחמד חרבי חזרו לאימוני הקבוצה אחרי שלא התאמנו מתחילת השבוע. אום אל פאחם יוצאת למשחק חוץ קשה מאוד ברישון לציון"יום שיש 14:00"
אשקלון קיבלו בגלל הריב בטירה עונש של 2000 שקל משחק רדיוס עם קהל שזה אומר משחק מחוץ לאשקלון ו2 נקודות על תנאי..כל זה בגלל העימותים של האוהדים של אשקלון והאוהדים של טירה... מחר אשקלון תפגוש את נצרת עלית למפגש מסקרן...אלירן אסאו ותומר בצאלל לא יהיו קשירים באשקלון מחר
ממספר אנשים הבנתי שאין כוונה לפתוח את היציע הגדול. כך שכנראה כולנו נתקבץ ביציע הקטן המכיל 350מושבים. חשוב לי לציין שלא הצלחתי להשיג תגובה של שום מקור רשמי (ומה לעשות שעבורנו אוהדי בית"ר/שמשון זה לא ברומו של עולם לדעת היכן ישבו אוהדי היריבה) כך שבמידה ואכן יפתחו את היציע (בכל זאת מדובר במרחק קצר מאוד) תכין כמה פרוטות מעטות בכיס. בכל מקרה אני די מסכים עם ההערכה שרק היציע המרכזי ייפתח והכניסה תהיה חופשית. עונש כבד לכל הדעות ספגה אשקלון. השאלה מה ספגו טירת כרמל..?
הם קיבלו שתי משחקי רדיוס ובטח כנס אשקלון קיבלו עונש קשה הם אלה שהתחילו את הכל נכון שהשחקנים של אשקלון גם הלכו מכות אבל אם הם לא היו מגנים על עצמם הם היו מתים שם אשקלון הגישו ערעור על ההחלה הזאת
אום אל פאחם: הפגנה נגד היו"ר ושלטים נגדו . הכל מבקשים שיתפטר. מחר אום אל פאחם משחקים ברישון לציון במשחק הכי קשה שיש. לפי דעתי כמו כל שבוע הקבוצה הולכת לקבל עוד תבוסה ועוד תבוסה עד שהיו"ר המניאק יתפטר.
שני משחקים הסתיימו בליגה הארצית, תוצאות מאוד מפתיעות. בית"ר שמשון 1:0 עירוני בת-ים הפועל ראשון לציון 2:1 הפועל א.א. פאחם - - - - - שאר התוצאות: סקציה נס ציונה 2:3 בני טמרה מכבי כפר קנא 1:3 הפועל מרמורק בני ג'דידה 2:2 עירוני טירת כרמל (המשחק נערך במגרשה הביתי של ג'דידה העונה שהוא למעשה המגרש הביתי של טירת כרמל) הפועל אשקלון 0:2 נצרת עילית
אווירה יוצאת מן הכלל בשכונת התקווה. משחק חלש עד פושר של שתי הקבוצות כמעט ללא אירועים ליד השער. האקשן הגיע בתוספת הזמן כששמשון יכלה להכריע את ההתמודדות כשכבודי (אם אני לא טועה) הגיע לאחד על אחד עם קובי שאלו- שהדף את הכדור והוציא את בת ים למתפרצת שבסופה דוחק מתי אברהם מתוך הרחבה לרשת ורץ לחגוג עם חברי משפחה על גג בניין הסמוך למגרש. מעולם הקלישאה "מי שלא כובש-סופג" לא הייתה נכונה יותר. הבלוף של בית"ר/שמשון נחשף- גם היום משחק חלש, אך בשונה מהפעמים הקודמות אלילת המזל נטשה אותנו לטובת החברים מבת ים. היה מביש לראות את בית"ר/שמשון משחקת ללא חלוצים למעלה ברוב שלבי המשחק. נ"ב כל הכבוד לחבר'ה מבת ים. לא מעט מהאווירה הייתה בזכותם.
הופתעתי מהכמות המעטה של האוהדים שלכם. עשינו לכם בית ספר לעידוד. שבת שלום http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx