אחי אני קראתי ב one שהשופט יונה יונה היה עצבני אחרי המשחק. והוא רשם את כל מה שקרה. טירה עלולים לספוג עונש לפי דעתי.
פאריד טאהר עדיין לא שוחרר. הוא רוצה להשתחרר רק לסיבה אחת והיא היו"ר המגעיל. הוא לא מתרגל לשחק בקבוצה בתחתית. * רישון לציון ניצחה את טמרה 2-1. אולי התוצאה הזאת לטובת אום אל פאחם.
אני לא הייתי במשחק לא יכלתי ללכת לפי מה שהבנתי האוהדים של טירת הכרמל נכנסו למגרש אחרי הפנדל ואז התחיל הבלאגן שתי שחקנים אשקלון בריאן מן ונאון איסידורו קיבלו פנס לעיין ולבראין מן זה יותר חמור והשוער שלומי בן חמו נפגע מכיסא שזרק אוהד טירת הכרמל ויכול להיות שהוא יעדר להרבה משחקים העוד הרבה שחקנים נפצעו קל זאת מכה קשה לאשקלון אם שחקנים יעדרו תגיד Oshri 18 Gita יש לטירת הכרמל בכלל אוהדים??? שנה שעברה הייתי שם ולא היה כלום היה אולי 100 אוהדים והם היו אוהדים רגילים לא עשו שום דבר הם חייבים לקבל עונש
אחי בזמן שקבוצה בתחתית משחקת מול קבוצה שהיא מוליכת הטבלה. אז ברור שיהיה קהל. למרות שאני לא הייתי במשחק. אבל הכל אומרים שטירה היו מקופחים מהשופט.
שמעתי ממישהו שהיה שהם היו 200 גג ומקופחים או לא איפה היתה המשטרה??? כל השחקנים של אשקלון קיבלו מכות ושלומי בן חמו קיבל כיסא ברזל והוא יעדר אמרו לי כמה משחקים תיכנס לאתרים של אשקלון או ל one ספורט 5 ותראה תכתבות
יכול להיות שכן.. הרי זה נמאס שבאים מאום אל פאחם לאשקלון ואוכלים 3.. כל הנסיעה והדיבורים שלכם ואז לחזור עם הזנב בין הרגליים והתירוץ הידוע של "חכו מחזור הבא" ישאר לעולם אצלכם איך צעקנו לטירה בשישי "ליגה א'".. זה מכוון גם אליכם.. בהצלחה בעונה הבאה שם..
אחי למרות שאתה גזעני. אבל אני לא אתייחס לזה. אמרתי לך שהפועל אום אל פאחם היא במצב קשה מכל הבחינות. השחקנים עוזיבים. הקהל לא בא בגלל הי"ור. אני אמרתי לך שיבוא הקהל אם היינו מנצחים את כל המשחקים שלפני אשקלון. אחי הקהל של אום אל פאחם לא צריך תעודת זהות ממך ולא מאף אחד אחר. אחי אני אמרתי שיש לנו קבוצה חלשה העונה. אבל זה לא אומר שבזמן שתבואו לאום אל פאחם לא תקבלו בראש. מי אנחנו כדי שננצח מוליכת הטבלה במשחק חוץ"למרות שגברנו עליכם מבחינת יכולת כל המחצית הראשונה" אני מקווה שתצליחו לעלות ללאומית. אבל אחרי זה תקבלו בראש בלאומית ותרדו אינשאללה. מבחינתי אני מוכן שהקבוצה שלי תרד אך ורק כדי שהיו"ר יתפטר. ואחרי זה נעלה ללאומית בשנה הבאה אינשאללה. הפועל אום אל פאחם במצב מתדרדר כל הזמן רק לסיבה אחת והיא היו"ר ההכי מגעיל שיש בכדורגל. * אחי הגיע הזמן שתתביש. אם רוצה לדבר על הגזענות. אז אני 24 פנוי לדבר על זה. אבל אני מכבד את הפורום. זה פורום ספורט. אני כל הזמן איחלתי לאשקלון הצלחה. אבל בזמן שראיתי ילדים מגעילים שם . שיניתי את דעתי.
לאדום מטייבה מגיע לנו? תראה מה יגיע להם סיבוב הבא לעלי פחמאוי ליגה א' זה לא גזעני... ואם בגלל כמה ילדים אתה משנה דעה אז אני לא יודע מה איתך אני בכל מקרה רוצה שאום אל פאחם יעלו
תראה על מה אתם שחצנים? יש לכם תקציב היותר גדול בליגה. אתם כבר מקום ראשון ובקושי מביאים 900 איש. אתם בכלל לא מבינים כדורגל. באים למשחק ויושבים וחוזרים הביתה. אפילו במשחקי החוץ אין לכם יותר מ16 אוהד ש7 מהם מההנהלה. זה לא מעניין אותי. הטבלה לא משקרת. אתם הקבוצה היותר טובה בליגה הארצית. אבל מבחינת הקהל לא הייתם ולא תהיו כמו 20% מהקהל שלנו. גם מבחינת איכות הקהל. מה יקרה לנו בסיבוב הבא? נחייה ונראה. אני לא רוצה להיות אלוף בדיבורים. אבל אחרי ינואר יש אום אל פאחם שונה לגמרי. אום אל פאחם עם סגל חדש. אינשאללה נביס אותכם. למרות שאתם כבר עליתם. אני מאחל לכם הרבה הרבה כישלון . אני מקווה שהקהוצה ההכי חלשה בשנה הבאה בליגה הלאומית תרד ליגה. וזאת היא אשקלון. אתה לא יודע שכל השופטים בליגה הזאת עובדים לטובות אשקלון ולטובת שייע?. השופטים לא רוצים קבוצות מהמגזר הערבי בלאומית. אני צודק 100000%. תראה מה קורה לכפר כנא ולטמרה. אנחנו הפסדנו לא פחות מ 9 נקודות רק לסיבה אחת והיא השופטים. *אל תדאג אדום מטייבה. אם אוהד אשקלון הגזעני כמו אחי. אז אין לי כבוד בכלל.
אין לנו בכלל תקציב גדול בליגה רואים שאתה זה שלא מבין כלום יש אולי 6-5 קבוצות שיש להם תקציב יותר גדול מאיתנו ונראה לי שגם כולל אותכם לנס ציונה ראשון ביתר שמשון גם יותר גדול משל אשקלון ושוב אני יגיד לך אולי בפעם ה 52 בסדר לכם הקהל שלכם יותר גדול ואם אתה רוצה לחשוב שהאיכות שלכם יותר טובה אז בסדר שיחקתם מולנו רק פעם אחת בליגה שאנחנו הבאנו כמויות של קהל אתם הייתם בליגה ב' חכה זה רק ההתחלה של ההצלחה שלנו ואני מבטיח לך שהעונה יבואו גם 3000 ו 4000 למשחקי ליגה ובחוץ העונה הבאנו לפחות 200 לראשון ולא 16 תאחל מה שאתה רוצה זה לא מעניין אותי ואמרתי מה יקרה להם (טירת הכרמל ) בסיבוב הבא לא התכוונתי אליכם
זה לא נכון להשוות בין אוהדי אשקלון לא.א פאחם. אוהדי אשקלון כבר חוו ליגת העל וגמר גביע שעם כל הכבוד למקום ראשון בארצית, זה לא מה שירגש אותם ויוציא אותם בהמוניהם מהבית. אם א.א פאחם היו מגיעים למקום ראשון זה היה שיא של הקבוצה וסביר להניח שהיו באים המון.
תקשיב יש לכם קקהל גדול נכון... מבחינת כמות יש לכם אולי כמות שמשתווה לאשקלון ואפילו יותר זה כן... במשחק מולכם היה 1200 אוהדים וזה מספירת כרטיסים בלי הזמנות!!! משחק בית לפינכם היה לנו את נס ציונה והיינו מעל 1600 אוהדים ואתה יכול לשאול את האוהדים של נס ציונה...זה בקשר למשחקי בית מאחר והיו לנו רק 3 משחקי בית עד עכשיו אתם נס ציונה וגדידה בקשר למשחקי חוץ מחזור ראשון לשכונת התקווה באנו כ100 אוהדים ולמרמורק נסענו גם לא פחות מ100 ובמשחק חוץ בראשון היינו מעל 200... שיהיה לך יום טוב ותאמת להגיד לך?...הלוואי ובסופו של דבר תעלו ליגה כי הכדורגל בארץ צריך קבוצות עם קהל... קבוצות כמו הכל מכבי פתח תקווה הרצליה רעננה רמת השרון וכל הקבוצות האלה לא צריכות לשחק ב2 הליגות הראשונות קבוצה שבליגת העל ומביאה 600 צופים למשחק בית זה בושה וקבוצה בלאומית שמביאה 150-200 אוהדים למשחק בית זה גם בושה...
בואו נרגיע את הרוחות , גם אשקלון הוכיחה לא פעם ולא שתיים שיש לך מחנה אוהדים די מרשים , כך גם הקבוצה שלי הפועל אום אלפחם .. לכל אחד זכות לחשוב שהקהל אליו משתייך הוא יותר טוב וזה לגטימי לגמרי , ת'כלס שתי הקבוצות "מבחינת קהל" שייכות לליגה הגבוהה בארץ ואכן אני מקווה שזה מה שיהיה .. אני תמיד בעד קבוצות עם קהל לא משנה אם אני אוהב או לא .. מקווה שהגענו לסוף הוויכוח הזה ובואו נתמקד יותר בכדורגל עצמו המשך יום נעים... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx