כן זה לא יהיה קל !! אבל בכל זאת אנחנו חייבים לנציח את ג'דידה ..אם לא המצב יתדרדר עוד ועוד .. וגם אם לא נצחנו את בני ג'דידה ,, אז מי זאת הקבוצה שאנחנו יכולים לנציח !!.. ובקשר לשי דוד ,, אתה בטוח שהוא עבר בבקרה התקצבית? לא ראיצי אתו באתר של האתאחדות! ומה עם סלע?? האם הוא מתאמן באום אל פחם?
כן אחי אני בטוח ב 100% ששי דוד עבר בבקרה התקציבית. זה קישור.http://football.org.il/Clubs/Pages/TeamDetails.aspx?TEAM_ID=2248 אני מקווה שהוא יעזור לנו.
מור לא ישחק בגין הרחקה. ה-2 האחרים הבנתי דווקא שכן יהיו בסגל (אם כי הסיכוי שטולדו בכל זאת ישותף נמוך עד לא קיים). משחק לא קל בכלל ואפילו קשה מאוד מצפה לנו היום בצהריים בגרין. הפועל נצרת עילית היא אחת מהקבוצות הטובות בליגה ודי בצהרות של ויינשטיין טרם המשחק כדי להבין שבמערכת השמשונית לא מזלזלים ולו במעט. בנוגע למשחק עצמו, נראה שויינשטיין שוב יעלה במערך שאפיין אותו בנס ציונה ובאום אל פאחם- להתגונן ואולי לגנוב שער. אם ראיתי אותו מעשן? האמת שאני לא שם לב ממש. אני יותר מתרכז במשחק הקבוצה מלהסתכל על הדון. אך הצעקות שלו נשמעות בבירור והן מחרידות אוזניים. משיחה השבוע עם מספר אוהדים הבנתי שהוא די אהוד במועדון וביציע. החבר'ה אוהבים מאמן שמחזיק קצר את השחקנים שלו, ולא פחות חשוב, כמו כל מועדון בכדורגל הישראלי- כל עוד התוצאות באות (והדרך ממש לא חשובה)-אזי הכל וורוד. או קי, עד כאן זה נראה הגיוני. השאלה מה יקרה כשהתוצאות יפסיקו להגיע? נקווה שלא נצטרך להתמודד לעולם (לפחות לא העונה) בשאלה הזו.
http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx בקשר להאיל חשאן אין לי מדע. אני מקווה שהוא חזר ושהוא יכול לשחק היום. הרכב משוער למשחק היום: ענאן פרו,פאריד טאהר,אלון אברמוביץ,חרבי,אסעד,ראמי עאמר,כאמל גבארין,שי דוד,פחימה,שלומי משה,חלואני. לפי ההרכב הזה השינוי בין ההרכב הזה להרכב שהיה בשבוע העבר. מוחמד אסעד במקום נסר אלדין. שי דוד במקום שמריהו.
צחי שמריהו שוחרר מהפועל א.א.פחם.. ואברמוביץ' בדרך החוצה ! הרכב הפועל א.א.פחם ענאן פרו , פריד טאהר , נביל נסר אלדין , אחמד חרבי , כאמל ג'בארין , פחימה , שי דוד, ראמי עאמר , מיכאל שושן , שלומי מושה , חלואני .
תוצאות משחקי היום בליגה הארצית * הפועל א.א.פחם נצחה את בני ג'דידה 1-0 משערו של ראמי עאמר בדקה ה 36 , ופריד טאהר רוצה לעזוב את הקבוצה !! *תיקו דרמטי בין מרמורק ונס ציונה 3-3 ועומרי עטיה שחקן מרמורק הורחק בדקה 89 ! אחרי שער השוויון של מרמורק בדקה אחת . *עוד תיקו דרמטי בטירת הכרמל נגד אשקלון 2-2 .. *מכבי כפר קנא סיימה את משחקה נגד בת ים בחוץ בתיקו אפס והחמיצו פנדל ! *נצרת עילית ושמשון ת"א 0-0.. מברוק להפועל א.א.פחם נצחון שני העונה , אבל כמה חבל שפריד טאהר אמר בראדיו אלשאמס שאי אפר להמשיך בהקבוצה שלנו ! הוא אמר שהמצב של הפועל מתדרדר וזה לא מתאים לשחקן כמו טאהר ,, לדעתי הוא צודק ,, פריד טאהר שחקן מוצויין שיכול לשחק בליגת העל ,, הוא בא מהפועל חיפה להפועל א.א.פחם השנה שעברה על מנת לעזור לקבוצת האם שלו לעלות לליגה הארצית ,, ןהוא כן עזר והיה האריה והמחשב והקפטן הראיאלי של הקבוצה ! בהצלחה לפריד טאהר ! אנחנו אוהבים אותך.
השופט במשחק של טירת כרמל והפועל אשקלון העניק לאשקלונים פנדל בתוספת הזמן, אני לא יודע אם הפנדל אכן היה מוצדק או לא כי לא נכחתי באצטדיון ומהזווית של החלון שלי די קשה לראות, אך מה שכן נוצרה מהומה בסוף המשחק, היו שוטרים באצטדיון ולא מעט אנשים, כנראה לאות מחאה על הפנדל שנשרק. אשקלון לוקחת נקודה מהמשחק הזה, די מאכזב מבחינתם מכיוון שאני מאמין שהם היו רוצים להמשיך לברוח בצמרת הטבלה.
אחי כמו ששמעתי אלון אברומוביץ לא היה בסגל בגלל שהוא חולה. אבל שמריהו שוחרר. בקשר למשחק היום : כמו כל פעם אום אל פאחם מגיעה להזדמניות אבל לא מנצלים אותה. 1-0 קטן אבל מספיק 3 נקודות. שי דוד שיחק: הוא שחקן מצויין. אני חושב שהוא יעזור לנו.
אני חושב שזה רק תירוצים ,, עאדל אדייב שחרר את צחי שמריהו והוא בדרך לשחרר אברמוביץ' לדעתי יהיה לנו קשה בלי אבמוביץ וטאהר..ההגנה תהיה מאוד חלשה. הנצחון היום דוחף אותנו קדימה ונותן לנו מוטיבציה חשובה להמשיך קדימה ,, עוד נצחון ואנחנו מעל הקוו האדום ! היום גם החמצנו הרבה הזדמניות אבל היה משחק קבוצתי חבל על הזמן מבחינת הפועל א.א.פחם ! עדיין יש לנו בעיה בהתקפה..באמת לא יודע למה !! היום היה לנו משחק התקפי וגם לא הצלחנו להבקיע יותר משער אחד !
כן אחי יש לנו בעיה בהתקפה . לא סתם בעיה. יש בעיה רצינית. למה אופיר חלואני לא כובש שערים? התוצאות של כפר כנא ונס ציונה הם לטובתנו. אם ננצח בשבוע הבא את ראשון במשחק הכי קשה שיש. אז יש מצב שנדבר על עליה. אני מקווה שמחר טמרה לא תנצח. אם הם מנצחים אז יתקרבו לעלות מעל הקו האדום. טיררת הכרמל מתעוררים. הם היו בדרך לעשות ניצחון דרמטי על אשקלון.