היום הכי שחור בחיים שלי הוא היום במיוחד כששמעתי שעאדל ימשיך. אבל צריך לומר שחברי העמותה יהיו בהנהלה של עאדל. עאדל אין לו זכות לבחור הנהלה. העמותה בוחרת. אם עאדל לא יצליח לרשום הקבוצה ההנהלה עוברת לידי העמותה. זה מה שחתמו עליו חברי העמוצה ועאדל בפני הוועדה שהייתה עסוקה בבעיות הקבוצה בימים האחרונים.בעוד חודש תהיה החלטה סופית לגבי עאדל אדיב אם הוא זייף או לא. ההחלטה הזמנית שהיתה היום היא לא תלויה בבבעיה בבית משפט אלא רק כדי לרשום הקבוצה במהירות. זה אומר שהחלטה זו לא סופית . אני מקווה שעאדל לא יהיה יו"ר הקבוצה למרות שההנהלה היא משותפת בינתיים. אבל ההכי חשוב שהקבוצה תיפתח הליגה ולא תתפרק וזה מה שיקרה. ההחלטה אולי לטובת הקבוצה בגלל שאם עאדל לא יוכל לשלם הכסף ולרשום הקבוצה. ההנהלה צעבור לעמותה.
אתם אומרים יום שחור.. אני אומר יום גדול לא.א.פחם.. הקבוצה היתה על סף ההתפרקות...ועכשיו אנחנו סופי בארצית וסופי בלאומית בשנה הבאה.. עאדל אדיב למרות הכל..עשה השגים יפים...ואני מניח שהוא לא יחזור על מעשים "מבישים" שעשה העונה.. נכון שעכשיו סמיר עיסה וחבורתו ( רפי כהן , אברג'יל , מחמוד עבאס..) לא יחזרו אלינו...אבל עדיין יש לנו קבוצה חזקה..שהשם שלה מקדים אותם למגרש עם הפחד שגורם ליריבות .
אתה לא מפחד שהקהל לא יבוא למשחקים בגלל שהוא לא רוצה עאדל? כמה חיכינו לעלייה זו כדי לצפות בקהל נהדר בא במספרים 7000 ומעלה. כמה רציתי שנהיה נציגי המשולש. ויבוא למשחקים אוהדים מטייבה וטירה ובאקה וכפר כרע וואדי עארה. אני מקווה שיבואו. זאת תהיה חוויה
הם יבואו אל תדאג... הם יודעים שהפועל שלהם ולא של איש אחד... הקהל שלנו לא פרייר ושום דבר מרחיק אותם מהקבוצה..
אדם מזרחי שחקן שאוהדי הפועל מאוד אוהבים (למי שהספיק לשכוח כובש שער הניצחון של בית"ר שמשון בדקה ה-120 על מכבי ת"א) נבחן בבת-ים
אווירה נהדרת הייתה היום באום אל פאחם כשהיה האימון הראשון של הקבוצה.כ 800 אנשים הגיעו לאימון"המאמן והשחקנים התפלאו". שחקנים שחתמו סופית: ענאן פרו,מיכא שושן,משה גולדנברג,כאמל גבארין,אופיר חלואני,אייל ארשיד, נביל נסראלדין אחמד גליון גם מתאמן וקרוב לחתימה סופית. גם עבד כעביה מתאמן. קוב טראקה וכפיר צוקול ורמי עאמר נשארו ופאריד טאהר. הרבה שחקני בית הופיעו שחזרו מהשאלה כמו מוחמד גבארין"ביוד" ובועל ועלאא עאטף . צריך לזכור שלירון וילנר שחתם בקבוצה .החלוץ המוכר בליגות הגבוהות . מפחד לבוא לאימונים בגלל הבעיות שקרו בעיר בתקופה האחרונה. אבל ידענו ממקורבים מאוד להנהלה שהוא יבוא עד יום חמישי.
הם סיכמו בקבוצה כמו גם אייל ארשיד " שלא היה היום " ולירן וילנר.. עגייב רן ? מוכר לכם . חלוץ צעיר בן 20 ששיחק בנוער של מכבי פ"ת ורמת השרון , מאוד התרשמתי ממנו , אני לא יודע אם יחתימו אותו בסוף אבל בהחלט שחקן מרשים .