ליגה ארצית 08/09: נקבעו שבע העולות לליגה הלאומית

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י איגור .פ., ‏8/7/08.

1. עלי פחמאוי Member

אחי אתה צודק ב 100%.

שבוע הבא אום אל פאחם צריכה ניצחון נגד הקבוצה החלשה גדידה.

אני מקווה שגדידה לא יתעוררו עכשיו לפחות.

כולם באום אל פאחם מפחדים מעתיד הקבוצה.

אבל לפי דעתי מאוד מוקדם להגיד שירדנו ליגה. אנחנו הפסדנו הנקודות נגד 5 או 4 הקבוצות הטובות שיש בליגה. גם היום שיחקנו נגד הקבוצה ההכי חזקה בליגה "אשקלון" ותקפנו את ההגנה החזקה שלהם.

גם יכלנו גם לכבוש שער. והגענו להרבה מצבים. אבל צריך להעיף כמה שחקנים כמו מיכא שושן ונסר אלדין ואולי את השוער שהיה אשם היום בשער שלישי.

2. דניאלושקה Member

במשחק שנערך היום באיצטדיון העירוני בבת ים ניצחה עירוני בת ים את הפועל מרמורק בתוצאה 2-1 כאשר המבקיעים לבת ים הם מתי אברהם כבר בדקה ה-2 מרמורק עוד הספיקה להשוות מפנדל של תומר בן חיםם בדקה ה-28 אך כאמור איציק בן סלומון השלים את התוצאה עם 2-1 לבת ים בדקה ה-58
    מהלך המשחק-מחצית ראשונה
    המשחק נפתח בצורה טובה מבחינתה של בת ים שמהדקות הראשונות שלטה במשחק ודחפה קדימה לעבר שערה של מרמורק
    ישתלם-ועוד איך בדקה ה-2 מהלך התקפה בת ימי מסודר מוביל לשער הראשון,כאשר בסופו של מהלך הכדור מגיע ללירן אלמלם שמרים באלגנטיות מאגף ימין כדור מצויין לראשו של מתי אברהם שנוגח כדור מצויין השוער ספק הגיע לכדור שפגע בקורה ונכנס פנימה 1-0 בת ים
    מרגע זה ואילך בת ים המשיכה לשלוט ולהחמיץ ממצבים נוחים לכיבוש אך איך שאומרת הקלשאה מי שמחמיץ מקבל ואכן זה עבד
    דקה 28 מרמורק יוצאת לתפרצת כאשר הכדור מגיע לשחקן מרמורק מאגף ימין שמרים לרחבה ואסי ברזילי ספק נוגע ביד אך השופט מורה על הנקודה הלבנה פנדל מפוקפק מאוד לטעמי את הפנדל ניגש לבעוט תומר בן חיים בצורה מושלמת 1-1 כאמור באיצטדיון העירוני עד למחצית לא נרשמו הזדמנויות מיוחדות כאמור 1-1 במחצית
    מחצית שנייה-
    בת ים פתחה גם את המחצית השנייה בבליץ על שערה של מרמורק כאשר היא ממשיכה ליזום ולשלוט בקצב המשחק ואכן זה משתלם
    דקה 58 זה כבר 2-1 לבת ים לאחר הגבהת כדור נונשלנטית של יניב סבג ממחצית המגרש מגיעה בסופו של דבר לאיציק בן סלומון שמנצל טעות איומה של השוער ובאלגנטיות מקשית מעל השוער פנימה בהחלט שער מרהיב ויפה ובת ים עולה בפעם השנייה על הלוח עם 2-1 מרשים
    בת ים עוד הספיקה להמיץ כבר בדקה ה-70 מהחמצה גדולה של מתי אברהם שניצב לבד מול השוער לאחר טעות בהגנה של מרמורק אך בעט לשמיים
    עד לסיום לא נרשמו אירועים מיוחדים כשהאירוע הבולט אם כבר והמאכזב מבחינתנו היא הרחקתו של מתי אברהם בדקה ה-90.

3. אדום מטייבה Member

אל תשכחו שיש עוד סיבוב ואני מנחש שאתה יודע באיזה מקום ייערך המשחק בסיבוב הזה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

4. Ariel Member

תודה אורי ידידי.
    חלק מהאנשים איתם שוחחתי טענו שהוא פצוע, הצד השני, היותר מקורב דווקא, טען שהוא מסוכסך עם ויינשטיין (שדרך אגב לא הפסיק לצעוק ולקטול את השחקנים שלו באמצע המשחק).
    מניסיון, כשיש 2 גירסאות זה מלמד על ניסיון להסתיר משהו שאנו לא רוצים לשמוע וכנראה שיש אמת דווקא בידיעה המצביעה על סכסוך בין הצדדים ולא מן הנמנע שהשחקן המצויין הזה יעזוב בעקבות כך את הקבוצה בפגרת החורף בגלל שלא הצליח להסתדר עם האישיות הבעייתית של המאמן הזה.
    אגב די הופתעתי שרוב הקהל קרא בשמו של רונן ויינשטיין, כנראה ככה זה שמנצחים. אני עוד שומר מרחק.

5. עלי פחמאוי Member

אחי אני חושב שבמשחק בין אום אל פאחם לבין אשקלון בסיבוב הבא יהיו רק 12 אוהדים מאשקלון.

חחחחח. מקום ראשון רק 600 אוהדים?. אנחנו בליגה א כשהיינו מקום ראשון היינו מביאים 5000 ו 4000 אוהד.

איזה גזענות יש באשקלון. אפילו מחיר הכרטיס של אום אל פאחם היה 50 שקל. אבל לאשקלון היה רק 30.
    זאת לא גזענות? .

6. אדום מטייבה Member

אוהדי אשקלון כל הזמן מדברים על קהל קהל קהל קהל בסוף היו פחות מ1000 וכולם יושבים ואוכלים גרעינים ו13 ילדים בני 10 שנים מקללים ערבים יעני כאילו שהם מפחידים חחח

מסכנים

7. Ariel Member

חבר'ה לפני שאנחנו פותחים כאן מלחמות לא רצויות שיעכירו את האווירה בין הקהלים בואו לא נשכח שמדובר כאן ב-2 קבוצות הקהלים הגדולות בליגה.
    להפועל אשקלון יש קהל נפלא שרק מחכה שיתנו לו סיבה לצאת מהחורים. אני בטוח שעם ההעפלה לליגת המשנה הקהל הזה יחזור לגדוש את איצטדיון סלה.
    מה שכן במידה והדברים שעלי כתב נכונים בדבר אפלייה במחירי הכרטיסים בין הקבוצה המארחת לאורחת הרי שהנהלת אשקלון עוברת כאן על עבירה חמורה. זוהי עסקנות זולה ומבישה ביותר שאין לה מקום אפילו במרתפי הליגה למקומות עבודה.
    אנחנו רוצים להביא כמה שיותר קהל למגרשים במיוחד בליגה הזאת שרחוקה מעיני התקשורת וצעדים כמו שהנהלת אשקלון עושה (במידה ונכון הדבר) גורמים בדיוק להיפך.

נערך לאחרונה ב: ‏25/10/08
  8. ori3000 Member

אריאל.
    הזיכרון של הקהל שלנו בארץ הוא קצר...קצר מאוד וכךיהיה גם עם הקהל של שמשון.
    אתה נראה לי אכלה ובאמת אני מאחל לכם בהצלחה אבל המאמן שלכם וינשטיין ברגע שיגיעו ההפסדים מהר מאוד ישכחו מה הוא עשה עד היום.. והראשון שיתחילו לקלל זה אותו וקל לקלל אותו כי יש לו אופי שנוא ובעיתי.
    אני חושב שהוא מאמן באמת גרוע בלי שיטה ובלי יחסי אנוש שלא מתאים לליגה שלנו.
    תהיה הוגן ותראה שכמו שאתם משחקים הוא לא תורם בכלום, ואתם יכולים לשחק בלי מאמן.
    דוגמה חמה מהיום:
    איזה מאמן לא משאיר לעצמו חילוף אחרון לאזור סוף הדקה ה- 80?
    היום (ולא רק היום..)המזל היה איתכם ומהפציעה של ווהבה וההרחקה של שקד נשארתם בתשעה שחקנים ואז הכל היה יכול להיות אחרת .
    דרך אגב החבר שלו כבודי לא יצא יותר מההרכב שלכם למרות שהוא לא פוגע אלא אם כן ווינשטיין קורא את הפורום.

9. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני חושב שאפשר כבר לסמן איזשהו ראש חץ בליגה הארצית שמורכב מ-3 קבוצות לדעתי, אני פשוט לא רואה את הקבוצות מהמגזר הערבי משתפרות ומאיימות עליהן, במיוחד לא בני ג'דידה, בני טמרה, מכבי כפר קנא ואום אל פאחם.

הקבוצות הן: הפועל אשקלון (שמח לראות שהם מצליחים), בית"ר/שמשון ת"א (כל הכבוד), הפועל נצרת עילית (את האמת? מפתיעים אותי לטובה).

הטבעת השניה לדעתי מורכבת מהפועל בת-ים, סקסציה נס-ציונה, הפועל מרמורק ועירוני ראשון לציון.

והטבעת השלישית שתילחם להיכנס לתוך המעגל השני שיעלה לליגה הלאומית ולגנוב איזה מקום.

10. אלי ביטון Member

אריאל ידידי , לצערי מה שקרה היום הפך מזמן למגמה אצל הקבוצות שאנחנו משחקים נגדם ..
    בליגה א חוץ משני משחקים תמיד שילמנו יותר .. מה יותר טוב מלנצל את הקהל המסור שלנו כדי לעשות קופה טובה ..
    בקשר לכך ששני הקהלים הם הכי גדולים בליגה , אכן זה נכון . אבל אי מה להשוות בין הקהל שלנו לזה של אשקלון ,לכן לדבר על על שני הקהלים באותו נימה עושה הרבה חסד עם אשקלון ...

לצערי אני לא יכול להתעלם מהעובדה שבינתיים אנחנו נראים בדרך לליגה א , מקווה שבסוף נעמוד במשימה ונעלה לליגה לאומית .

דרך אגב אני מבטיח לאוהדי אשקלון( אם יגיעו) שנקבל אותם בצורה נאותה כמו שאר הקבוצות למרות מה שקרה כי אצלנו אין דרך אחרת .

11. A.M.7 Member

ב 24-01-2009 הפועל א.א.פחם תארח את הפועל אשקלון באצדיון שלנו ,,

נהיה יותר חזקים עם סגל חצי-חדש עם קהל גדול !! עם אווירה שלא ראיתם בכלל עד עכשיו !!..

קודם רוצים ללמד אותכים איך מתנהגים עם הקבוצה הרואחת ! .. ועם הקהל (אם תגיעו) ..

ואני בטוח שגם נלמד אותכם איך משחקים כדור רגל !! שיחקנו יותר טוב ממכם ! והגענו להרבה הזדמניות ,, הגיע לנו לפחות נקודה !! אבל יש כמה שחקנים שאני לא מבין את אדישותם כלפי טובת הקבוצה!

אני מבטיח לכם כי תקבלו תבוסה הסיבוב הבא !!..

אני מזמין מעכשיו את הקהל הגדול שלנו למשחק השבוע הבא נגד בני ג'דידה...שלא נצחנו אותה בכלל !! ואנחנו חייבים לנציח את ג'דידה ! גם אני בטוח ששי דויד ואיתי סילע יעברו בבקרה ,, וצריך להעניש את שמריהו ואברמוביץ' ואפילו טאהר על אדישותם במשחק נגד אשקלון !!

נצחון נגד ג'דידה אולי ידחוף אותנו ויתן מוטיבציה לקבוצה להתקדם ולתת את המקסימום של המקסימום ,,

שבוע טוב לכולם ! (גם לאוהדי אשקלון הגזענים)

12. עלי פחמאוי Member

אחי אני צודק ב 10000%. יש לאשקלון הנהלה של מעפנים. אני בטוח שבינואר אום אל פאחם תביא לא פחות מ 10 שחקנים חדשים ותשחרר עוד 5. יש קבוצות בליגה שאנחנו יכולים לעלות עליהן כמו ראשון לציון וכפר כנא ומרמורק. אני מקווה שננצח את גדידה ואת ראשון בשני המשחקים הקרובים.

משחק אתמול אפשר לחלק לשני חלקים: חלק ראשון"מחצית ראשונה" היתה מצויינת של אום אל פאחם. מחצית שניה: טובה של אשקלון עם טעיות בהגנה שלנו.

13. The best of The best Member

אין דברים כאלו חברים.
    מה שראיתי היום זה שיא חדש בכדורגל הישראלי, אני יודע שזה נשמע דרמטי, זה באמת ככה.
    התוצאה עושה עוול אדיר לכתומים, הכל החל בדקה הראשונה כאשר שי אבוקסיס (היום נפל לי האסימון - הוא חייב חלוץ מטרה "רע" לידו ורק כך יוכל לכבוש) עומד לבדו בתיבת החמש מול ווהבה ובועט לו לגוף, אמרנו לעצמנו 250 הכתומים שהצפינו, שזה המשחק שלנו היום.
    דקה 2 מורן ז'אן (אדיוט אין מילה אחרת) עושה מהלכים של חלוץ ומנסה לעבור את החלוץ של ראשון עם כדור בין הרגליים במקום לשחק כדורגל ולמסור לחברים שלו מייצר מצב לראשלצ שניסים אסייג הנס ציוני כובש לרשת קבוצתו, שער אומלל ביותר.
    ממשיכים... אני חייב להגיד שראשון זו הקבוצה הכי הכי הכי מגעילה שיש וזה לא מתסכול, כל פאוול ,אאוט, כדור שיוצא החוצה, כל דבר שגורר זמן הם גררו וגררו זמן נשכבו על הארץ בכל התקפה פשוט לא להאמין השופט היה צריך להוסיף 10 דקות אני לא מגזים.
    בקיצור החצי הראשון היה חושך מצרים מבחינת נס ציונה, ראשון לעומת זאת הייתה עסוקה במגגנה על שום כלום, לא תקפנו אבל שלטנו ללא עוררין וראשון פשוט נשכבו על הארץ בדקה 20 כאילו דקה 112 והעבירו זמן.
    בחצי השני זה היה סרט אחר, נס ציונה נורתה מלוע של תותח וכאן ההלם שלי, אני מדבר איתכם כל אולי 20 מצבי כיבוש ואני לא מגזים, המונח אין דברים כאלה הומצא בדיוק בשביל דברים כאלה!
    שי אבוקסיס נחמיצן סדרתי כדור על ה-5 הוא לבדדדדדדדדד לבדדדדדדדדד חצי גובה קופץ, רק תכניס אותו עם השוער לבפנים הוא בועט לעננים... נקח לדוגמא מצב של כדור חופשי שמוגבה שחקן שלנו נוגח אותו יניב ווהבה עומד צופה כולם צופים הכדור נראה עושה דרכו לרשת ואז משנה כיוון ומשפשף את העמוד.
    אחרי כן עוד נגיחה למשקוף, עוד כדור שמחולץ מקו השער, אני הייתי צריך החייאה באותם רגעים בחצי השני ראשון לא עברו את החצי יניב בן ישי לחא נגע בכדור! אחוזי החזקת הכדור היו אולי 75 אנחנו ו25 ראשלצ, יש לי רק דבר אחד להגיד לגילרוביץ שמנסה להיות יפה נפש ולהמציא את הכדורגל מחדש, תלמד את השחקנים שלך מה הוא כדורגל הוגן ראשון פשוט בכל מהלך כדורגל עשו הכל כדיי להפסיק את המשחק ולשכב על הארץ, פתאום הילדים שמביאים כדורים נעלמו וכל אאוט צריך רבע שעה למצוא כדור.
    בקיצור חצי שלם שאנחנו שוכבים על ראשון והייתי בטוח שאנחנו משווים כי מדקה 45 שכבנו עלייהם זה היה צפוי שהכדור יכנס מתישהו אחרי הרבה זמן שהוא שורק על קו השער, יותר מזה הייתי בטוח שברגע שנכבוש ננצח אותם כי אין מילה אחרת להגיד עלייהם חוץ מפאדיחה איך שהם נראים.
    עד כאן הבקורת על ראשל"צ אל תדאגו אני לא טומן ידי בצלחת באשר לנס ציונה, קבוצה שמשחקת באופן שהיא שולטת במשחק ללא עוררין ולא כובשת, ויתרה מכך מקבלת שלישייה ? (כפר כנא, אשקלון, וראשלצ היום) זה משהו שדורש טיפול מעמיק לא יתכן שנשלוט ללא עוררין ולא נכבוש ובסוף נקבל שלישייה ?
    אם לא כבשנו הגיע לנו להפסיד כי אנחנו גזרנו את זה על עצמנו, לעלות ליגה אנחנו נעלה, ממקום ראשון שני כנראה לא אבל נעלה, מצד שני כשמנתחים את הבעיה היום היא נעוצה ביוסי אסייג המושעה שהיום בלי ספק היה כובש שלושער, אסייג בניגוד לאבוקסיס ואוחנה הוא גולר מחצי מצב עושה גול ומכל ערבוביה נועץ את השפיץ של הנעל והיום קיבלנו שיעור בחינוך בנוגע לצמד אבוקסיס את אוחנה שהיו אנמים לגמרי עושים הכל מעולה ומול השער הרגליים רועדות יוסי אסייג מוסיף הרבה מאוד וחבל שהוא לא היה היום כי אחרת זה היה נראה אחרת...
    דבר אחר, אני מקווה שינחיתו כאן את אורן ניסים ואז באמת שהכל יראה אחרת מבחינת אחוז ניצול המצבים - ברגע האמת (ולא מול ג'דידה החלשה).
    בקיצור... המשחק המשיך ואנחנו עשינו מה שרצינו חוץ להכניס כדור לרשת, ברגעים המעטים שראשון החזיקו בכדור הם רצו לנקודת הקרן ובאחד מהרגעים האלו עשינו פאוול מיותר, הרמה לרחבה וכיסוי לקוי להחריד!!! של עמית אוחנה, כדור מרחף באוויר רבעה שעה אני לא מגזים כדור עולה ויורד לאט לאט אוחנה עומד מסתכל על הכדור השחקן של ראשון שהיה בכלל בדרך להגנה קלט שאוחנה חולם הסתובב אחורה ובנגיעה דרדלה כבש שער מכלום. 2 מתנות, 2 גולים, ראשון לא הגיעו לשער שלנו כל המשחק ומ2 מתנות שני גולים, על דברים כאלה מגיע להפסיד שום יכולת טובה לא תחפה על אי כיבוש שערים וספיגת שערים נלוזים והזווים מהעבר השני.
    גם ב2:0 לחצנו למרות שידעתי שזה גמור... ושוב חטיפת כדור של ראשון מנטרה חוזרת על עצמה לעמדת הקרן, שוב פאוול, כולם עומדים מחכים להרמה הבלם של ראשל,צ נותן ספרינט מההגנה שלו לרחבה שלנו אף שחקן שלנו לא שם לב שבא שכן חדש לרחבה והרבה לרחוק לעבר הבלם הראשלצי שמתגנב נוגח כדור לזויות ו3:0 "מוחץ" לראשל"צ.
    אין דברים כאלו חברים פשוט אין.
    אני החלפתי צבעים מירוק לכחול לאדום... הרצחת וגם ירשת לא מספיק נתנו מתנה דקה 2 לא מספיק אנחנו שולטים וריח של שער באוויר אחרי זה לקבל גול דרדלה ולהפסיד, אמרתי לעצמי ב2:0 מגיע לנו!! שנלמד להבא איך כן משחקים כדורגל, ב3:0 לך תסביר לאנשים שראשון לציון זה קבוצה בית שימוש ומי שלט ללא עוררין במשחק ? הזוי לחלוטין.
    אבל את האמת ? תודו שבגלל דברים כאלו אנחנו אוהבים כדורגל.
    היו הרבה אוהדים של קבוצות אחרות ועסקנים כולם לא האמינו למראה ענייהם, ואמרו לא הגיע לכם להפסיד זה לא יאמן, אבל איך מנצחים משחקים ? בדרדלה לא ביכולת טובה, אולי תנצחו את מרמורק במשחק חלש שבוע הבא.
    ואני עומד ומשתאה בוהה חולם... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/rolleyes.Xxx לא האמנתי אין דברים כאלו.
    לקבל 3 ? הם לא הגיעו לשער שלנו בכלל בן ישי לא עשה כלום 90 דקות והוציא 3 כדורים מהרשת.
    ההגנה שלנו מתנהגת בצורה מבזה הגיע הזמן להעמיד את כולם במקום, כמה פעמים אפשר לחלק מתנות.

14. The best of The best Member

שתבינו כמה הזוי כל הסיפור הבלם שראשון הביאו מליגה א' שלא רואה דשא... כבש צמד נגדנו ב10 דקות על המגרש. בלם! אומנם 2 מצבים נייחים אבל עדיין.

15. הפועל אשקלון Member

בקשר לקהל של אשקלון
    לאשקלון יש קהל גדול ואתמול היו לפחות 1500 וזה קצת
    ואם דיברתה על ליגה א' אז אתה יכול לשאול פה אוהדים ותיקים כמו של קרית גת או ב"ש או אשדוד ועוד קבוצות והם גם יגידו לך שאשקלון שהיו מקום ראשון בליגה א' היו מביאים 3000-2000 אוהדים למשחק חוץ
    הקהל של אשקלון עדיין לא חזר למגרשים אבל לאט לאט הוא חוזר ואם נעלה אני בטוח ששנה הבאה הוא יהיה הרבה יותר גדול
    אולי המספרים שלכם יותר גדולים אבל באיכות אנחנו טובים
    בקשר לקללות זה היה בסה"כ כמה ילדים ששרו ואם הייתה שם לב תמיד שקיללו הרבה אשקלונים השתיקו אותם ואמרו לא לקלל קללות גזעניות
    אני דווקא דיברתי עם כמה אוהדים שלכם אחרי ולפני המשחק
    שרנו לכם גם יאללה הביתה אבל זה לא קללה וגם ששרנו לכם ליגה א' זה לא קללה
    ותמיד מתי שקיללו אותכם זה היה ל 5 שניות והפסיקו את זה אבל אם אתם לא מאמינים תקחו את זה איך שאתם רוצים