בימים הקרובים ייכנסו הקבוצות החצי מקצועניות של הליגה הארצית ל"שגרת נ.ב.א" כשיהיה עליהן לשחק את שני מחזורי הסיום של גביע הליגה בהפרש של 3-4 ימים בלבד. הקבוצה שנפגעה יותר מכל בשיבוץ מועדי המחזורים האחרונים היא בית"ר/שמשון תל אביב, שתצטרך לשחק את משחקיה בהפרש של יומיים בלבד. טבלת בית א' (לאחר 4 מחזורים). 1. עירוני טירת כרמל 9 נקודות 2. הפועל ראשל"צ 7 נקודות 3. בית"ר/שמשון ת"א 4 נקודות 4. הפועל בני ג'דידה 3 נקודות מועדי משחקי המחזור ה-5: שישי 15:00 עירוני טירת כרמל - הפועל ראשל"צ שבת 15:00 הפועל בני ג'דידה - בית"ר/שמשון ת"א מועדי משחקי המחזור ה-6: שני 15:00 בית"ר/שמשון ת"א - עירוני טירת כרמל (ייערך בווינטר עקב שזרוע במגרש הביתי בשכונת התקווה) שלישי 15:00 הפועל בני ג'דידה - הפועל ראשל"צ טבלת בית ב' (לאחר 4 מחזורים) 1. הפועל בני טמרה 10 נקודות 2. עירוני בת ים 5 נקודות 3. סקציה נס ציונה 4 נקודות 4. הפועל אום אל פאחם 2 נקודות מועדי משחקי המחזור ה-5: שישי 15:00 הפועל בני טמרה - הפועל אום אל פאחם שבת 15:00 סקציה נס ציונה - עירוני בת ים מועדי משחקי המחזור ה-6: שלישי 15:00 הפועל אום אל פאחם - סקציה נס ציונה שלישי 15:00 עירוני בת ים - הפועל בני טמרה טבלת בית ג' (לאחר 4 מחזורים) 1. הפועל מרמורק 12 נקודות 2. הפועל אשקלון 7 נקודות 3. הפועל נצרת עילית 2 נקודות 4. מכבי כפר קנא 1 נקודות מועדי משחקי המחזור ה-5: שישי 14:30 הפועל מרמורק - הפועל נצרת עילית שישי 15:00 מכבי כפר קנא - הפועל אשקלון מועדי משחקי המחזור ה-6: שני 15:00 הפועל אשקלון - הפועל מרמורק שלישי 15:00 הפועל נצרת עילית - מכבי כפר קנא כידוע, שתי קבוצות מבין השלוש שיסיימו במקום השלישי יזכו גם הן להעפיל לשלב רבע הגמר- ואלו הן אלה שיסיימו במאזן הטוב ביותר. נכון לרגע זה בית"ר/שמשון ת"א וסקציה נס ציונה יכולות לפתוח חשבון בנק נוסף לכבוד הבונוסים. בהצלחה לכל הקבוצות!
טמרה עלתה לסיבוב הבא באופן רשמי. אום אל פאחם צריכיה לנצח את טמרה היום. יאללה אני מאוד מתלהב למשחק נגד שמשון תל אביב. אינשאללה יהיה לא פחות מ 4000 אוהד מאום אל פאחם.
הלכת רחוק ידידי. אך אני בהחלט מבין אותך כיוון שזה באמת משחק ששווה לדבר עליו גם חודש לפני. ללא ספק יהיה מעניין. אני ברצינות שוקל להצטרף עם הקבוצה למשחק הזה.
אינשאללה יהיה משחק מעניין. אבל אני בטוח שזה משחק המשחקים של אום אל פאחם. אם מנצחים אז המצב בסדר. אם נפסיד. אז אבי סבג הביתה.
דריכות שאין כדוגמתא לקראת המשחק עם אום אל פאחם בסוף השבוע הבא,אך קודם הקבוצה תנסה להבטיח מחר סופית את ההעפלה לרבע גמר גביע הליגה נגד ג'דידה הבינונית על מנת לתת לסגל הרחב לשחק יומיים לאחר מכן נגד טירת כרמל (ואולי לגלות כישרון חדש שיביא את התוסף שחסר לקבוצה הזו). הקבוצה לא משחקת טוב זה לא סוד, יש אכזבה מהתפוקה של ווהבה וטולדו והם מצידם בשיחות עם מקורבים תולים את היכולת הזאת ביחסו הקשה של המאמן ויינשטיין. נקווה שמנוחת החגים תטיב עימם ויתחילו לפרוע שטרות כבר באום אל פאחם.
אום אל פאחם ניצחה 2-1 את בני טמרה. אום אל פאחם שיחקה עם 8 שחקני ספסל. היה ברור שבאום אל פאחם לא מתעניינים מאוד בגביע. היו"ר עאדל: אם לא ננצח את שמשון אז אבי סבג 100% בחוץ.
עלי למה להלחיץ את המערכת??? הרי שמשון יבואו בלחץ חבל על הזמן. הם פוחדים מהכפר הם פוחדים מהקהל והם לחוצים מעצמם שהם לא מספקים את התוצאה. גם המאמן שלהם וונשטיין הוא על זמן שאול אבל אין צורך לומר זאת במידה והוא מפסיד כנראה גם המשרה שלו בסכנה אבל... אין צורך להלחיץ את המערכת לפניי. שחקו רגוע ומשוחרר בלי לחץ והם המון מוטיבציה ואתם בטוח לא מפסידים נגדם. שמו להם גול ראשון והם יאבדו את הראש ואז גם השני יגיע. הקבוצה שתכניס גול ראשון בכזה משחק היא בוודאות המצחת.
אתה צודק ב 100%. אנחנו נשחק רגוע. אני יודע איזה שחקנים יש לשמשון. אבל גם לנו הקבוצה התחילה להתחבר. אני מאוד מקווה שיהיה משחק ענק שלנו וביום גדול שלנו אנחנו יכולים לנצח.
עלי לאטחאף אומרים??? אל תפחדו מבית"ר שמשון אני יסביר לך בדיוק מה קורה שם: 1.אבדייב ווהבה וטולדו לא מספקים את הסחורה. שלושתם עלו אולי כמו כל התקציב שלכם(בלי לפגוע ) ונתנו גולים כמו של בלם אחורי... בנוסף לכך המאמן שלהם וינשטיין מוריד להם את הביטחון כל פעם מחדש והם לא מצילחים לגמור אפילו 60-70 דקות במגרש והוא מוציא אותם. כמוכן כל הזמן הוא מתנהג בזלזול ופוגע בשחקנים שלו וחושב שהוא אלוהים. כך את כל המשוואה הזו שחקן מרמורמר, לא פוגע, יחס מזלזל, ולחץ וקבל שלושה שחקנים "שמות" וזה הכל. הבעלים שניצר ויד ימינו בללי שדווקא מבינים מאוד בכדורגל אולי יותר מהמאמן שלהם אוכלים את הלב ולא מבינים איך הם שיחררו סקורר כמו עופר שיטרית רק בגלל שהמאמן שלו (שוב וינשטיין) הסתכסך עימו. 2. שמשון לא משחקים בכלל בכלל טוב אין שיטה ואין דרך, יש רק קצת מוטיבציה וזה הכל. תשאל את אוהדי ראשל"צ אשקלון נס ציונה וגם אוהדי תמרה כמה הקבוצה הזו מבזבזת זמן. כל הזמן נשכבים על הריצפה (באיחוד אחרי שהם מובילים)ומעבירים כך אני לא מגזים 25% מזמן המשחק. 3.יש להם יתרון שהוא שחר שמש השוער ואין מה לומר שוער גדול אבל אתה יודע גם שוערים גדולים ספגו סופגים ויספגו. 4. אין לקבוצה הזו קהל בכלל במשחקי חוץ (אתה תראה אולי 10-15) ולכן בעיר שלכם לעיניי הקהל שלכם שחקו רגוע ופשוט תנו להם לטעות והם לבד ילחצו כי 0:0 לא מתאים להם מה שכן אל תקבלו מהם גול כי כמו שאמרתי בגלל הביזבוזים מאוד קשה להחזיר להם. אמי חושב שאופיר חלוואני עולה קובי משה החתמתם?יכולים ביום טוב לפרק כל הגנה ועולים על שלושת הסטארים שהזכרתי בהתחלה. בנוסף יש להם שחקנים שנכנסים חזק שקד אלקיים רותם סמי בן תפעילו לחץ על השופט בכל כניסה שלהם ואני מבטיח לךשהם מקבלים אדום עוד לפני המחצית. 5. לסיום עלי שחקו רגוע תתכוננו היטב תשימו את הראשון ואל תספגו אותו ושהקהל שלכם הפצצה הזה שדוחף ומעודד (בדרך כלל רק במחצית הראשונה ) ידחוף לכל אורך ה-90 ואז להפסיד אתם לא מפסידים בטוח.
כן שמעתי ששמשון לא מרוצים מהיכולת של הקבוצה. גם יש מחלוקת בין שחקנים לבין וינשטיין המאמן. ביום שלישי אום אל פאחם פוגשת את נס ציונה באום אל פאחם. במשחק גביע טוטו.
לא פראייר אתה אה אני מקווה שסבג לא יודע להדליק מחשב אחרי השירותי סקאוטינג שעשית עבורם. אגב עופר שטרית זו נקודה עצובה. עד היום לא שוכחים את זה לויינשטיין (במיוחד אחרי שלושת השערים שכבש נגד הקבוצה ב-2 המשחקים האחרונים).
אריאל הדברים פשוטים ושקופים. אין פה שום המצאה שמר' סבג מאמן אום אל פחם לא יודע תאמין לי. תסתכל באתר של ההתאחדות ותבין לבד 60% ממה שקורה בשמשון. פאדי אמסיס שהיה אמור להיות קשר סופר מוביל בשמשון (ראיתי אותו שנה שעברה.. תותח..) בגלל וינשטיין הפך להיות שחקן יציע (אפילו לא מתלבש). אני חושב שאנחנו אוהדי הכדורגל לא פריירים : כמוני כמוך וכמו כל אחד מהחברים בפורום מה שאנחנו רואים אי אפשר לעבוד עלינו. כל הנתונים הם עובדתיים כולל המידע על וינשטיין שאתה יכול לבדוק בכל קבוצה שבה הוא אימן (מרמורק,הפועל הרצליה נס ציונה) מה אומרים עליו ומה חושבים עליו האוהדים שקרובים לקבוצה (באים לאימונים) . בדיאבד עד עכשיו אני לא מבין מדוע החתימו אותו בשמשון לסיבוב נוסף ? לעצם המשחק מול אום אל פחם : אום אל פחם צריכים להפוך את המגרש שלהם למבצר שבו אף אחד לא לוקח נקודות. הקבוצה שלהם עדיין לא משהו אבל הקהל יכול לעשות מה שחסר לקבוצה וזה : מוטיבציה מוטיבציה מוטיבציה. את נושא ביזבוזי הזמן סיפר לי חבר מנס ציונה שלמרות שהם היו עסוקים בלקלל את רפי כהן במשחק נגדכם הם לא האמינו עד כמה שמשון קבוצה שמתיימרת להיות מובילה מבזבזת זמן ועוד איך? הצגות תאטרליות ברמה של הבימה... מה שאני לא מבין איך שי בללי ושניצר שבאמת הם מבינים כדורגל והם המון שנים בתחום הצליח וינשטיין לסובב אותם ולהשחיל להם את החבר שלו אודי כבודי (לארגן לו משכורת יפה) והוא לא רואה אפילו דקת משחק אחת(עדיין מתאושש מהפציעה שלו) ולשחרר את שיטרית? מה הם חשבו לעצמם ? לפעמים הבעלים צריך לקבל החלטות ולומר למאמן לא!!! "אני בעל המאה וגם בעל הדעה" אבל כנראה שהמניפולטיביות של וינשטיין הפילה גם אותם בפח. חבל.
מגרש אום אל פאחם היה בשנה שעברה מבצר שבו אף אחד לא לוקח נקודות אני מקווה שזה יחזור. ונהיה קבוצה מאוד ביתית.