עאדל אדיב לא מבין כלום בכדוגל..שתדע לך.. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/bduh.Xxx אם אמרת שהוא גנב מס'1 ואין כמוהו אנשים אדישים כלפי העיר שלו.. היית מסכים איתך
אחי יותר מ 40 שנה הפועל א.א.פחם משחק בליגה א' ובליגה ב'.. אתה זוכא איך הינו בוכים דם,,ומתפללים לעלות לליגות הבכירות.. יותר מ 40 שנה החלום של הליגה הארצית לא התגשם,,,ורק בעידן עאדל אדייב זה התגשם.. אני לא מבין למה כל כך אתם רוצים שעאדל יעזוב את הקבוצה בזמן כזה,,זה לא הזמן,,חוץ מזה הוא בן אדם יש לו הרבה קשרים וזה עוזר לקבוצה שלנו..יש לו את הכל לעליה לליגה לאומית ממקום 1-4 וזה ההכי חשוב בשבלי,,אחרת (אבו ג'רור והבעיות והכל ) זה לא מעניין אותי,,(גנב מס' 1) שיהיה,,גנב מצליח הרבה יותר טוב מגנב לא מצליח,, גם אני מקווה שעאדל יעזוב את הקבוצה ויפנה מקום למישהו אחר,,אבל פשוט לא העונה הזאותי.. ובקשר לסגל שלנו: אני מאוד אופטימי מבחינת ההגנה,,היא כמעט ההכי טובה בליגה,,וגם הקישור מוצויין ,,אבל צריכים חלוץ תוך שבועיים מקסימום.
אתר חדש לראשון לציון שנבנה על ידי אחד האוהדים בשיתוף עם מאמן הקבוצה הפעיל בפורום שבאתר. WWW.RISHONIA.CO.IL
יום ששי ב 16:30 באצדיון אלסאלאם (א.א.פחם) במחזור הראשון לליגה הארצית הפועל א.א.פחם - מרמורק מחיר הכרטיס 50 ש"ח
המשטרה פסלה את האיצטדיון בשכונת התקווה לקיום משחקים בליגה הארצית ולפיכך משחק הבית במסגרת המחזור ה-1 מול הפועל אשקלון יתקיים באיצטדיון וינטר ביום שישי בשעה 16:00. עד שצילצלו אליי והודיעו לי על קיום המשחק חשבתי שגם בסוף השבוע יתקיים מחזור ב"גביע הליגה" ובית"ר/שמשון משחקת בעצם בטירת הכרמל. נו טוב http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx צריך להתרגל- הליגה חוזרת!
קהל קטן ואיכותי. חבר'ה של בערך 150 איש שמגיעים עם הקבוצה לכל חור בארץ, רועשים ומעודדים כמעט בלי הפסקה.
טוב...אני מקווה לראות משחק ברמה גבוהה של הפועל א.א.פחם.. אני מרגיש שיהיה החמצות רבות מצד חלוצי א.א.פחם הלא ככ"ך מנוסים... חיבים להחזיר את האריה שלנו (יניב אברג'יל)
תנסה לשכוח את אברגיל הזבל. אברגיל חוצפן. הוא לא אוהב אום אל פאחם ולא את הקהל. הוא רודף אחרי הכסף. אתה מאוד תתרשם מחלואני. גם יש חלוץ מצויין בדרך.
מה קורה עם אשקלון חברה מתאמנים ומתכוננים למגרש בוינטר? ראיתם בטלויזיה איזה דיר חזירים:מהמורות,אין דשא . אני מקווה ששייע למד להכיר את שמשון ואת המאמן שלה שאוהב מאוד התקפה ואם עוקצים אותם מהר הם נכנסים ללחץ . במגרש כמו וינטר קשה לשחק מסודר ולכן זה מבטל את רוב השחקנים הטכנים של שמשון: אמסיס טולדו והבה שקד סמי אלייקים שאוהב לתקוף קובי אבדייב וכבודי הממזר ושות. הכי חשוב במשחק ביום שישי זה לבוא מוטרפים אך...זהירים שלא לעשות שטויות לקבל ישר צהובים. שייע חייב להכניס לחניכיו את הלב הגדול שיש לו ופשוט שיבואו להילחם ולהיות זהירים. שייע חייב להיות ערני ולהגיב לכל שינויי ששמשון עושה במגרש ולשים לב ללחץ שאוהב להפעיל המאמן שלה על השופטים . בהצלחה
מי יש לו מושג על כמות הקהל לכל קבוצה וקבוצה בליגה הארצית..? אנחנו פשות רוצים אקשין ,, לא כמו בליגה א' אשר הינו הקבוצה האחידה שיש לה קהל .