חבר'ה..קצת סבלנות.. מקסימום שבוע אחד והכל יהיה ברור.. אף אחד לא יודע מה גורלה של הקבוצה..אפילו העמותה ועאדל אדיב.. אז חכו למה יוצא מהמשפט ואל תקדימו את הארועים...ולא כל אחד שומע מילה מפה ומילה משם ירשום ויפתח דיון על דבר לא היה ולא נברא..
אני לא יודע מה הוא הדבר שהוא לטובת הקבוצה. האם לטובת הקבוצה שעאדל ישאר עם הסגל הטוב ועם אבי סבג. או עם חברי העמותה שיש להם את הכסף " אולי לא ישאר אבי סבג" אבל מבחינת הקהל: 70% לא רוצים עאדל .
http://i95.photobucket.com/albums/l135/abujourj/Ramadan-Kareem.Xxx מאחל חודש רמדאן יפה וטוב ומלא שמחים לכל המוסלמים Wish peacfull Ramadan for all Mouslimes اعاده الله علينا باليمن والبركات
אינאשללה יהיה חודש מצויין וגם יעזור להפועל אום אל פאחם להצליח. רשמי: הפועל אום אל פאחם תשחק מול מרמורק בליגה. זה אומר שעאדל הצליח לגייס עוד 300 אלף שקל. אני שמח שזה קרה . אבל באותו זמן רציתי שזה יקרה עם חברי העמותה ולא עם עאדל.
מקורת יודעי דבר טוענים כי בוחבוט חלוצה המצטיין של שמשון בדרך חזרה הביתה ואילו אבי טדסה בדרך החוצה. גם שיש עודף בשחקנים מצוינים מתחילים לצוץ מאבקי כח שהרי כולם רוצים לשחק בהרכב ולא להיות מחליפים.
לפי המשטרה, יש מספר ליקויים שעדיין לא תוקנו בשכונה ולכן המשחק עבר לווינטר. בשבוע הבא המשטרה אמורה לערוך ביקורת נוספת - במידה ושוב לא תאשר את המגרש ההתמודדות עם אשקלון צפויה להתקיים בווינטר או באיצטדיון העירוני בחולון.
אני עדיין מאמין שלא לטובת הקבוצה.. עאדל אדייב צריך שישאר היו"ר בקבוצה העונה הזאת,,ובעונה הבאה הוא בטח יפנה מקום למישהו אחר.. אבל אם עאדל עכשיו יעוף,,הוא כן יפטור כמה בעיות,,אבל בטח יהיה גם בעיות .. צריך לסבול אותו.. גם הוא מבחינה מקצועית אחד האנשים ההכי טובים במגזר הערבי למקום שלו.
במידה ואם בהחלט כל שחקני הקבוצה עברו בבקרה , אני חושב שלמרמורק אין הרבה סיכויים . מקווה שכל הבלגאן כבר מאחורינו " קשה לי להאמין " -- אום אלפחם השלימה סופית את הסגל לעונה הקרובה למעט חלוץ שינהיג את החולייה הקדמית שוערים :- ענאן פרו , מיני סבג הגנה :- פריד טאהר , אלון אברמוביץ , כאמל גבארין , נביל נסראלדין קישור :- ראמי עאמר , צחי שמריהו , אסף פחימה , מחמד גמאל דבארין , עבד מורגאן , ביוד , איתי סלע , מיכאל שושן , עבד כעביה , בנובף לשני שחקני נוער השייכים למכבי חיפה ומכבי נתניה התקפה :- אופיר חלואני , מאור ג'נח ,חמאדה בועול , אחמד גליון