אדום מטייבה: קודם כל. כל השחקנים שחתמו באום אל פאחם. כתבתי את זה לפני שהוא קורה. ואני קראתי על אלכס לוייטה בעיתון באנורמה הערבי.
מה שלומי טולדו לא חתום בשמשון? נראה לי שאתה טועה אחי לפי האתר של ההתאחדות הוא שחקן שמשון, אבל שווה בדיקה...
כן הוא שחקן ביתר שמשון. אבל לוחצים עליו באום אל פאחם כדי שישתחרר. אני לא חושב שאום אל פאחם תצטרף אותו.
תהיו רציניים חבר'ה... אין שום סיכוי בעולם ששלומי טולדו ישתחרר/יבקש שחרור מבית"ר/שמשון. אנשים שסיפרתי להם את זה צחקו רק מלשמוע על זה כאילו זו בדיחה. הסגל של בית"ר/שמשון כמעט גמור, תיתכן הצטרפות של 2 שחקני הגנה במידה והמאמן וינשטיין יראה צורך בכך. המשחק מול בני ג'דידה ייערך ביום שישי הקרוב בשעה 16:00 באיצטדיון וינטר אחרי שהמגרש בשכונה עוד לא אושר לארח משחקים לעונה זו. יאיר אזולאי, בלם קבוצת בני יהודה ת"א, הוזכר כמועמד להפועל אשקלון.
אזולאי רצה מאוד להגיע לנס ציונה, אבל לנס ציונה נגמרו המזומנים. ממה ששמעתי אשקלון באמת חזק בעניין, רק אני הבנתי שהוא לא רוצה לחתום באשקלון ומבחינתו זה "ברירת מחדל" ככה שימים יגידו מה יהיה בעניין שלו. אתמול הקבוצה מנצחת את קטמון במגרש הזעוותי של מבשרת בתוצאה 3:2, כבשו לנס ציונה דוד פלס,עוז ברנדווין, ומי שמסתמן כהפתעת העונה, עמית אוחנה.
רק 25 שקל? חחחחחחחחחחחחח אצלנו 50 שקל גם לילדים. עאדל הזבל הזה רוצה לשלם לשחקנים על חשבון הקהל. גם בליגה משלמים בבת ים 25 שקל למבוגר?
אני מאוד מקווה שאשקלון תשכיל ללכת על בלם כמו אזולאי. יאיר הוא בלם מאוד מנוסה שיוכל להיות תחליף מצוין לאברמוביץ' שחתם באום אל פאחם. יאיר גם משחק בתפקיד הקשר האחורי מה שיכול לסייע לאשקלון , במידה והיא תהיה בבעית פציעות או בעיה אחרת במהלך העונה.
מה עוד אפשר להגיד על ההתאחדות המושחתת שלא יכולה לגונן על האוהדים , אני לא מבין מה הבעייה להגביל את מחירי הכרטיסים בכל ליגה וליגה למחירים שתואמים את רמת הליגה ואת המצב הכלכלי במדינה . אדיב לא מבין שאם הוא יפחית את המחירים יבואו יותר אוהדים וההכנסות לא ייפגעו ... במשחקים של סכנין הייתי משלם 40 שקל שזה פחות ממה שאני משלם עבור ליגה ארצית , פשוט מאד אין מה להגיד חוץ מיימח שמו של אדיב . ביזיון........
שייע מאוד רוצה אותו בקבוצה וההנהלה במשא ומתן איתו הוא לא כל כך רוצה לרדת לליגה שלישית וביחד עם אשקלון יש עוד קבוצה בלאומית שמתעניינת בוא אבל אשקלון יותר רצינית ושייע מכיר אותו ובטח הוא מדבר איתו שיבוא לאשקלון אם הוא בסוף יחתום באשקלון זה יהיה חיזוק משמעותי
רק 25 ש"ח??? גם בכפר קנא משלמים 20-25 נראה לי שרק אצלנו משלמים 50..וזה בגלל עאדל אדיב הזבל. מנצל אותנו,, אבל אני בטוח שזה ישתנה,,האתאחדות חייבת להגביל את מחיר הכרטיס.. אני זוכר שבעונה שעברה היא הגבילה את המחיר,,בארצית עד 40 ובליגה א' עד 30? אמ אני לא טועה