אפשר להגיד הכל על הפועל ום אלפאחם חוץ מזה שהפועל מביאה רק שמות , בניגוד לשנה שעברה שלפי השמות( אחר כך התברר שגם היכולת) היינו שתי דרגות מעל שאר הליגה , השנה מבחינת שמות אנחנו לא נמצאים בין 5 המובילות .. אז הטענה הזו מופרכת מהבסיס http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx מבחינת הקהל אני חושב שהיתרון של קהל גדול עולה על החסרון במקרה הזה ... הדבר שאני מסכים איתך זה בקשר לניהול הלקוי
למה לא לחכות עד השבוע הבא? בשבוע הבא יש משחק נגד קבוצה בני טמרה ואתם תראו איזה רכש חזק הבאנו. בשנה שעברה היו צוחקים על השחקנים לפני תחילת העונה ולמרות זה עלינו בקלי קלות. יש שחקנים צעירים השנה מוכשרים בנוסף ל 12 שחקן בית עם רכש חזק. בואו נחכה. שנחייה ונראה.
צחי שמריהו אורן זוהר ותומר בצלאל שוחררו מאשקלון אלון אברמוביץ' וצחי שמריהו בדרך לאום אל פאחם במקומם אשקלון תביא שחקנים אחרים
אתה בטוח שאברומיץ בדרך אצלנו? זה יהיה נהדר. כמה אני חכיתי לראות חאתם כריים או אברמוביץ ליד טאהר. מי זה שמריהו? מה הוא משחק?
אני מקווה שלא באמת התכוונת לזה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/ph34r.Xxx עם כל הכבוד לדעות שלך , ממליץ לך להפגין קצת סבלנות .. אני לא אעלה איתך לאותה סירה ואתחיל להספיד קבוצות , אבל מאוד מקווה שזאת לא היכולת האמיתית של בת-ים !! עומדת בפניהם עבודה ממש לא קלה
שמריהו קשר הוא קצת מבוגר ולקראת סוף העונה באשקלון הוא היה חלש הוא היה משחק בראשון בלאומית לפני אשקלון הוא ואברמוביץ' מועמדים לחתום באום אל פאחם
למרות הכל אני אופטימי ,, אני חושב שהקבוצה שלנו (הפועל א.א.פחם) עם הקהל מס' 1 בליגה תעלה ממקום 2-3 . וזה יהיה יותר קל אם עאדל אדייב יעזוב ויפנה מקום למישהו אחר כמו מוחמד עבדאללאטיף..
שמריהו הוא בן 30 והוא שיחק בליגת על. אבל לפי דעתי אנחנו צריכים חלוצים לא קשרים. האיל כשאן שחקן נוער מכבי חיפה שהצטרף להיבחן באום אל פאחם. חתם באום אל פאחם ומחכה שיעבור בבקרה תקציבית. הפתעה: טארק אל ארמלי שחקנה של עירוני אום אל פאחם בשנה שעברה שהיה עושה מבחנים בקבוצות מלאומית חתם באסי גלבוע.
וואללה חבל על טארק ארמלי.. שחקן שכולם מכירים אותו ואת היכולת הפנומנלית שלו.. הוא צריך לשחק בליגה הלאומית לפחות..
לפי מה שהיה רשום בעיתון של אשקלון בכתבה על כל הקבוצות מהליגה שלושת הקבוצות האלה לא עשו רכש הם קבוצות עם תקציב נמוך והם יתבססו על שחקנים צעירים יקיר לוסקי ועידן ביטון חתמו בהפועל אשקלון מישהו יכול להביא פרטים?
מרמורק העבירה שחקני הרכש החדשים בבקרה התקציבית. צירפה שחקנים לא רעים כמו : אייל ארשיד. כפר כנא השאירה שחקנים ששיחקו אצלה בשנה שעברה כמו : עבד מועד ומוחמד שחברי ונאיל עאקלה השוער וצירפה את נידאל טאהה מבני טמרה ואת מגן אום אל פאחם בשנה שעברה ואליד עבאס. גדידה במו"מ עם לואב כיאל שחקן מכבי חיפה. הוא מתאמן בינתיים בגדידה. מדובר בשחקן ענק שהחליט אלישע לוי לא לצטרף אותו לבוגרים. חבל שהוא ישחק בארצית. גם השאריה את ואהיב כיאל ואדהם חמוד. --- יקיר לוסקי שיחק בשנה שעברה במדי הפועל תל אביב ועבר אחרי כך להכוח רמת גן. הוא שיחק לפני זה בליגה העל עם הפועל פתח תקווה והפועל תל אביב.
אבל לואב כיאל חתום במכבי חיפה לחמש שנים.. את זה ידעתי מבירם כיאל שהוא מקורב אליו.. לא סופרים אותה כי שאר הקבוצות משקעים ומביאים שחקנים איכותיים.. את זה טמרה לא ממש עושה.. העונה הזאת שונה מכל עונה קודמת..כי פה או עולים או יורדים..והקבוצות שרוצות לעלות צריכות להשקיע.. אני מקווה שיעלו , אבל אני לא רואה אותם עולים..