כן ארייל אתה צודק. זה לא המקום הנכון לגזענות. גם אני לא רוצה להתעסק בזה. כאן רק ספורט. בקשר למשחק אום אל פאחם. אני מקווה שלא נפסיד בשחקנים האלה. אבל עד מחר אם עאדל אדיב לא העביר את השחקנים אז הוא יעוף וזה הדבר שרוב אום אל פאחם רוצה שיקרה. גם העמותה שתיקח הקבוצה הכריזו שיש להם כל הכסף כדי להעביר את השחקנים.
טוב עדיף להתעלם מהבחור הזה.. יש פה אנשים טובים שלא מערבבים ספורט עם דברים אחרים...לא כולם כמוך. טוב נחזור לכדורגל.. היום לצערי הפועל תהיה אנדרדוג במשחקה הביתי...נכון שזה משחק במפעל לא כל כך מעניין את האוהדים בא.א.פחם...אבל משחק זה היה עשוי להכניס את הסגל החדש לליגה וישתפשפו..
אתה צודק. אבל אל תשכח שגביע זה מביא גם כסף לקבוצה. קודם כל אני מקווה שבמשחק הבא נגד טמרה כל השחקנים החדשים ישחקו. לא פחות מ 20 שחקן חדש לא משחקים היום. זה אומר-------- בוא נחכה אולי תהיה הפתעה ונראה משהו מיוחד מהילדים.
מה עוד אפשר להגיד בגנות ההתאחדות שמתעלה על עצמה כל פעם מחדש ומוכיחה שאין גבול להפקרת האוהדים . מה שמעניין אותה זה רק כמה כסף היא יכולה לסחוט ממועצת ההימורים ותו לא . ברגע הזה מתקיים לו משחק כדורגל באיצטדיון השלום באום ל פאחם בין הפועל המקומית לבת-ים . ההגדרה הנכונה ביותר למה שקורה זה "ביזיון" , אום אלפחם משחקת בשחקני נוער מאולתרים ( כדי לקבל פרופורציות למה שקורה , "השוער" שלנו הוא הקשר הצעיר המוכשר ביוד שלפי המשחק מישהו שכח להגיד לו שלשוער מותר לגעת בכדור בידו http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx ) . מי יודע אולי בכל זאת אני לא מבין שהתפקיד החדשש של ביוד הינו בעצם הברקה של עאדל אדיב ה.. שמהווה נקודת מפנה בקריירה של ביוד . למה ההתאחדות לא מתערבת כשאחד מניאק כמו אדיב מוכר כרטיסים למשחק גביע ליגה "שולי" ,שהקשר בינו לבין משחק כדורגל הינו מקרי לחלוטין , ב 50 שקל חדש לכרטיס . כדי לדעת עד כמה האוהדים שלנו צמאים לכדורגל מספיק להגיד שבמשחק הזניח הזה נוכחים כ 700 איש .
אני אישית הגעת עד השער וחזרת בעקבותיי , הבעייה שעאדל לא מתקרב למגרש ולא רואים אותו בכלל . זה נכון שחייבים לתכנן מחאה המונית , אני מאמין שזה יתקיים בהמשך . אבל מגיסא זה לא פוטר את ההתחדות מאחריותה
סקציה נס ציונה מפסידה (כצפוי) לבני טמרה בתוצאה 3:2, הקבוצה שיחקה עם שחקני נוער כיוון שהשחקנים עדיין לא עברו בבקרה התקציבית. ואני שואל על מה מקטרים באום אל פאחם ? אולי אדיב הזה נוכל (ואני כבר התרעתי שיהיה לו בעיות בהעברת הקבוצה) אבל זה רק גביע הטוטו, המבחן האמיתי שלו יהיה השבוע ובשבוע הבא. את ההתאחדות זה לא מעניין ולא צריך לעניין יש בעל בית שמבחינה הוא X בעל הבית הזה והקבוצה הזו לא מעמידים ערבויות וכל מה שצריך אז הקבוצה מקבלת קנס ו/או הורדת נקודות וכ'ו על סעיף של עבירה על תקנון הבקרה התקציבית, גם את הסיטואציה הזו כבר הזכרתי בהודעותי הקודמות בנושא אום אל פאחם. בנס ציונה הבעיות הן בירוקרטיות לחלוטין ומיכוון שהיו אי הבנות עם הבקרה לגבי ניירת וכ'ו, ככה שבהמשך השבוע אני מאמין שהכל ייפתר.
בבת ים יש שחקנים מוכשרים . אבל בקושי נاצחו הם ניצחו בדקה 92. מאום אל פאחם שיחק בוגר אחד והוא פאריד טאהר. והשאר אפילו אין להם מקום בקבוצה בליגה ב. אבל כפי שاדעתי מספר אוהדים התקוטטו עם עאדל אדיב היום. הוא אמור מחר לסיים את עבודתו בהנהלה אם לא יעברו השחקנים בבקרה. ותעבור הקבוצה לעמותה.
תשמע חביבי ... זה כל כך ברור ושקוף שאתה מנסה לעטוף את "השמחה לאיד" שלך במלים יפות כדי שנחשוב שאתה זורק עובדות ללא כל מטרות מוסוות . אז שלא תבלבל את המוח שאתה מבין ושיש לך מקורות , אני מרגיע אותך הפועל יפתור את כל הבעיות בין אם עאדל אדיב יישאר או עבדאללטיף או כל אחד אחר .. "הקיטור" שלנו בעיקר הוא על מחירי הכרטיסים המופקעים ... עדיף שתתמקד בקבוצה שלך ובבעיות שלה....
מר ביטון היקר, תאמין או לא אין בי שום שמחה לאיד ולא צריכה להיות לי שמחה לאיד. אני כותב בפורום כדורגל ומביע דעות על קבוצתי ועל קבוצות אחרות ככה שאני לא חושב שאני צריך לקבל ממך רשות בשביל לכתוב כאן דברים, או להביע את "השמחה לאיד" שלי. על אחת כמה וכמה כשאני כותב דברים עניינים ודברים שהם לגיטימיים להבנה של כולנו. לעצם תגובתך,( שראוי היה לא להתייחס אליה) כאשר אני מדבר על אום אל פאחם אני מדבר על הקבוצה היחידה בליגה שנמצאת בבעיות מאסיביות אז כן זו זכותי להביע דעתי בעניין ולתת את "פרשנותי" וזה ממש לא מתוך שמחה לאיד, הייתי אומר לך מה אני באמת חושב על אום אל פאחם אבל זה יתפרש לך בצורה לא הגיונית... מעבר לזה אם תביט אחורה אתה תראה שההבלים שכתבתי בענייך הולכים ומתבררים כנכונים. ולמען הסר ספק אני לא מחפש להיות צדיק, סה"כ אוהב לכתוב כאן להביע דעות, לשתף - ותו לא. אז אתה מוזמן לרדת מהעץ הגבוה שלך...
תירגעו. מה קרה לכם. אנחנו מתעסקים בספורט. אבל רציתי להגיד שיש הרבה קבוצות שהשחקנים בהן עדיין לא עברו בבקרה התקציבית כמו: גדידה וכפר כנא ונס ציונה ועוד הרבה. זה אומר שגם נס ציונה בסכנה. אבל אום אל פאחם אמרתי כבר 100000% שזאת לא תהיה בעיה בגלל שאם עאדל לא הצליח לעשות את העבודה אז היא תהיה בידי העמותה. והעמותה יכולה לעשות את זה בקלי קלות. אז שכל אחד ידבר רק משהו יודע.