כן זה אומר שיש לכם כמות קהל לא רעה. שמעתי שיש קבוצות בליגה הארצית שיש להן רק50 אוהדים כמו כפר כנא וגדידה וטירת הכרמל
היה 50 איש במשחקים ויש כמויות כאלה לצערי בליגה הזאת בכפר קנא ובטירת הכרמל שאני הייתי היה בערך 50 אוהדים כפר שלם והשקמה שכבר לא בליגה היה להם אולי 20 אוהדים וחצי ליגה מביאים בערך 100-200 למשחק יש החתמות חדשות בליגה?
היום נערך משחק אימון בין 2 מועמודות ודאיות לעלייה. עירוני ראשלצ אירחה את סקציה נס ציונה. נס ציונ ה הובילה 2:0 במחצית משערים של שי אבוקסיס ומסאיי דגו. במחצית השניה ראשון מאזנת ל2:2 ואז מגיע סהר לוי ועושה 3:2 לנס ציונה. ואז השופט הראשוניי מושך זמן ומושך וראשון בדקה ה95 משווים ל3:3 מרתק. אני לוקח מהמשחק הזה נקודות ציון גדולות בעבור נס ציונה אני חושב שיש כאן קבוצה מדהימה, אבל אל יתהולל חוגר כמפתח, והמפתח בשבילי זה ההצלחה והיכולת בליגה, אבל ההרגשה היא מצויינת היינו יותר טובים מראשון לאורך רוב שלבי המשחק וגם כאשר הוחלפו השחקנים בשחקני ההרכב השני לא היה הבדל ביחסי הכוחות, בכלל לא לוקחים תוצאה מהמשחק אלה יכולת אבל אם נדבר על תוצאה אז כמו בדרבי, השופט המקומי היו פרו ראשון מובהק... אבל מה זה משנה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/rolleyes.Xxx בשבוע הבא הקבוצה תעלה עם שחקני קבוצת הנוער וכמה שחקנים מהבוגרת מיכוון שלא כל הקבוצה הספיקה לעבור בבקרה אחרי הזעזועים הגדולים שנעשו רגע לפני פתיחת העונה, הודות להתאחדות ולטוטו.
לא להתלהב: בנודיס החליף בדקה ה70 את כל ההרכב. לאשקלון לא היה סיכוי מול 11 שחקנים רעננים. אני יצאתי מהמשחק מודאג מהיכולת של אלעד כהן. לא מבין למה בני שרקט לא פותח. מאור אשור שחקן גדול. יהיה תגלית העונה. כתב בת-ימי מהקומונה
מחר שישי בשעה 10:00 בבוקר אום אל פאחם יוצאת למשחק חוץ נגד בני יהודה מליגת העל באיצטדיון שכונת התקווה.
שמעתי מאחד שהיה במשחק שעד שאשקלון לא הכניסו את השחקנים המחליפים הם היו יותר טובים והגיעו להרבה הזדמנויות במחצית הראשונה המשחקי אימון האלה לא אומרים כלום שנה שעברה אשקלון ניצחו את כל הקבוצות במשחקי אימון ובפתיחת הליגה היו גרועים
החלוץ אייל ארשיד (הפועל בני ג'דידה בעונה החולפת) והשוער ג'ניה דונייב (הפועל כפר שלם) הצטרפו להפועל מרמורק. נצרת עלית: מוטי כלטוב (קרית אתא) הצטרף. קרדיט ל"מעריב".
לפי דעתי 6 הקבוצות בליגה שהתכוננו טוב הם: בת ים-נס ציונה- ראשון לציון-אשקלון- ביתר שמשון- ואום אל פאחם
סיקור המשחק מהקומונה של בת-ים: במשחק שנערך היום באיצטדיון העירוני בבת ים ניצחה בת ים את הפועל אשקלון בתוצאה 3-0 כאשר המבקיעים הם בני שרקאט בשער היפה של המשחק וחן מלכה עם צמד חתמו את המשחק מהלך המשחק-מחצית ראשונה בת ים פתחה עם:דורון רוזנקוביץ',יניב עמיאל,אסי ברזילי,פליקס חלפון,מוסא בן חיים,איציק בן סלומון,מאור אסור,יניב סבג,צ'רלי פרץ,אלעד כהן,רועי כהן המשחק החל בגישושים מצד שתי הקבוצות שהרבו לאבד כדור בעיקר במרכז המגרש בעשר הדקות הראשונות של המחצית הראשונה כאשר בזמן זה המשחק לא התעלה לרמה גבוהה והעדר מצבים ליד שני השערים,בדקה העשירית בערך לאחר שהמשחק לא התעלה לרמה גבוהה הגיעה הזדמנות ראשונה לאשקלון כאשר כדור קרן שהורחק לא טוב על ידי ההגנה הבת ימית הגיע לשחקן אשקלוני שהיה פנוי אך בעט מעל השער כעבור 10 דקות בערך הזדמנות נוספת לאשקלון והטובה במשחק עד כה כאשר מהלך התקפה אשקלוני בסיומו ניצב שחקן באחד על אחד מול דורון אבל יציאה מצויינת של דורון מנעה שער וודאי בת ים עוד היתה מסוכנת במהלך המחצית הראשונה אבל לא הגיעה להזדמנויות ממשיות לכיבוש שער כאשר ברגעים אלו אלעד כהן השחקן המאכזב במגרש לפני השריקה למחצית ההזדמנות הכי טובה במשחק עד כה ששחקן אשקלוני ניצב שוב מול דורון ומול שער כמעט חשוף בעט לשמיים כאמור 0-0 במחצית מחצית שנייה-עם פתיחתה של המחצית השנייה הייתה עליונות בת ימית על המגרש ושליטה מוחלטת של בת ים בקצב המשחק ובכמות ההזדמנוית ברגעים אלו הכושר הגופני של בת ים עלה על זה של אשקלון וזה אחת הסיבות לכך שבת ים נראתה טוב יותר מאשקלון בדקה ה-65 בערך ההזדמנות הכי טובה של בת ים עד כה כאשר מהלך נהדר של מאור אסור על הקו לאחר מהלך נאה,מאור חלף על פני שתי שחקנים חדר לרחבה ועבר עוד שחקן וממצב מצוין שאף אחד לא שומר עליו בעט טוב אבל יכולת טובה של השוער האשקלוני מנעה שער וודאי-ברגעים אלו מאור אסור פעלתן מאוד משפיע רבות על המשחק הבת ימי בהחלט רכש מצויין בדקה ה-70 הוחלפו כל ה-11 שחקנים ששיחקו עד כה בשחקנים נבחנים ומחליפים דקה 84 הרגע שכולנו ציפינו לו 1-0 לבת ים מכדור קרן-בני מרים כדור קרן מצויין וחן מלכה עם מיקום מצויין ברחבה ותוך שמירה של שחקן אשקלוני עליו נוגח באלגנטיות לפינה הנגדית 1-0 בת ים,דקה 88 כבר 2-0 בת ים מכפילה את התוצאה מרגלו של בני שרקאט לאחר מהלך כדורגל מצויין בסיומו כדור עומק מגיע לבני שמרים את הרשת עם ביתה נהדרת עד כה השער היפה במשחק עמוק בתוך תוספת הזמן זה כבר 3-0 בסיומו של מהלך נאה זה שוב חן מלכה שניצב ברחבה עם מיקום מצויין ומול השוער לא מתבלבל 3-0 שחתם את המשחק לסיכום משחק טוב של בת ים עדיין מדובר במשחק אימון אבל הקבוצה פשוט מחוברת תענוג לראות אותה הלוואי ויהיה לזה המשך ישיר במשחקי הליגה. בני יהודה ניצחה 0:3 את הפועל אום אל פאחם מהליגה הארצית. לבני יהודה כבשו: כפיר אדרי, פדרו גלבאן ומוחמד קטארי
בני יהודה גברה הבוקר בתוצאה 0:3 על הפועל אום אל פאחם במשחק אימון שנערך באיצטדיון שכונת התקווה. כפיר אדרי כבש מתוך הרחבה את הראשון בדקה ה-38 . עד אותה הדקה אום אל פאחם שלטה במגרש ללא עוררין תוך הצגת כדורגל יפה לעין עד שהקהל המועט שהשקים קום הצליח להתבלבל בין הקבוצות וחשב שהקבוצה מהצפון היא זו שתשחק בעונה הקרובה בליגת העל. במחצית השנייה הוחלפו רוב שחקני ההרכב ב-2 הקבוצות ובני יהודה הוסיפה צמד שערים בדרך לחתום את התוצאה הסופית - 0:3.
לא רע. אני מבין שאום אל פאחם שבמחצית הראשונה היתה טובה? לא מעניין אותי המחצית השנייה ששיחקו הנוער. האם אום אל פאחם תקפה את בנייהודה קצת?
אום אל פאחם הייתה טובה מבני יהודה במחצית הראשונה. המשחק שלה היה מאוד מסודר ועל כל שחקן הוצב שומר עוד לפני שהוא קיבל מסירה מה שהשאיר את מספר הבעיטות לשער של בני יהודה עד הכיבוש של אדרי על בקושי בעיטה אחת. מנגד אום אל פאחם רשמה כמה מצבים, בעיקר בזכות טעויות שנבעו מחוסר ריכוז (אולי מהשעה המוקדמת, אולי מהחום) של מרטינוביץ' ואיציק עזוז.
אז זה טוב לצטערי המשחק נגד בת ים לא יוכלו שחקני הרכש החדשים להשתתף בגלל שעדיין לא עברו בבקרה התקציבית