ליגה ארצית 08/09: נקבעו שבע העולות לליגה הלאומית

Discussion in 'פורום כדורגל ישראלי' started by איגור .פ., Jul 8, 2008.

1. פריד טאהר Member

סיכום ביניים להכנות הקבוצות בליגה ארצית !
    כאחד שעוקב מקרוב אחרי קבוצות הליגה , נעשה רושם שחלק מהקבוצות הכינו את עצמם די טוב לעלייה בלי לקחת סיכון . חלק אחר מהקבוצות בונים סגל בינויני שההנהלה והמאמן משוכנעים שזה יספיק לעלייה איכשהו , שאר הקבוצות השלימו עם העובדה שמצבם הכלכלי משאיר להם סיכוי נמוך מאוד אולי אפילו אפסי שהם יעלו ליגה - הם מקווים לנס שזה יקרה .
    ------
    * ראשון לציון ואשקלון הם שתי הקבוצות המרשימות ביותר , עם כל הכבוד לשאר הקבוצות שני כרטיסי עלייה כבר תפוסים .
    ** בת-ים ושמשון שתי קבוצות מספיק חזקות , אולי יצטרכו פה ושם להתאמץ יותר מדי אבל בתום העונה הם יחגגו עלייה לליגה השנייה
    *** הפועל אום אלפחם , נס-ציונה ,נצרת עילית , כפר-קנא , טמרה וגדידה יילחמו על מקומות 5-8 . לצערי הרב , אום אלפחם בסגל הנוכחי לא מספיק טובה - בניגוד לשנים קודמות , הקבוצה שלי העונה היא עוד קבוצה - בשנים קודמות הקבוצות היו רועדות גם מהקהל של אום אלפחם אבל במיוחד מהסגל עצמו , השנה הסגל לא מרשים - נשאר לנו רק הקהל שגם הוא יאכזב בכמותו לאור היכולת של הקבוצה .
    נס-ציונה ? אין ספק שנס-ציונה צירפה הרבה שחקנים העונה אבל כאחד שמכיר חלק לא קטן מהסגל שלכם ממליץ להוריד ציפיות " אני מקווה שאני טועה " , כמו אום אלפחם כך גם נס-ציונה - הסגל הנוכחי אולי יספיק למקומות 5-7 לא יותר מזה .
    ****שאר הקבוצות ?? מרמורק ? טירת הכרמל ?? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dunno.Xxx מצטער

2. עלי פחמאוי Member

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/5eek.Xxx

מוקדם מאוד לדבר על זה אדוני.

אום אל פאחם צריכה 3 שחקנים מובילים. והיא תצטרף אותם תוך שבוע.

1: קשר מנהיג

2: חלוץ ליד חלואני.

3. בלם קדמי.
    ---

בבקשה : מי יש לו תמונות למגרשי הכדורגל בארצית.?

Last edited: Aug 7, 2008
  3. דניאלושקה Member

4. עלי פחמאוי Member

כן אני הייתי בעונה שעברה באיצטדיון בת ים.

היה משחק לאום אל פאחם נגד גלבוע.

אבל היה אתר שמציג כל תמונות מגרשי הכדורגל בישראל.

5. אלי ביטון Member

מגרש טוב מאד , שיחקנו שם בשנה שעברה במחזור השני נגד גלבוע .
    השחקנים באו למשחק אחרי התצוגה המצוינת נגד עפולה שהנחלנו לה תבוסה מרשימה , וכיאה לקבוצה ישראלית אחרי משחקים מצוינים , השחקנים התקשו לנחות על הקרקע וחשבו שהעלייה כבר מונחת בכיסיהם . אז בא ההפסד ההזה והחזיר אותם לקרקע ומאז אותו משחק ראינו רק תצוגות מרשימיות ..
    חכמים כבר אמרו כל רעה לטובה ...
    משום מה אני מחבב את בת-ים http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx אז שיהיה לכם בהצלחה חוץ מהמשחקים נגדנו..

6. עלי פחמאוי Member

רציתי לשאול על המחזור השלישי בגביע נגד נס ציונה.

מתי יתקיים?

7. The best of The best Member

לגבי משטחים, המשטח בראשלצ בת ים ונס ציונה הם ברמה של ליגת על, האיצטדיון בנס ציונה וראשלצ (אם אני זוכר נכון 3 כוכבים) משמש לא בכדיי את הנבחרות הצעירות באשר הן כאשר בנס ציונה המתקן הוא מגרשה הבייתי של נבחרת הנוער.
    לגבי העולות, ממה שאני הספקתי לראות ראשון יעלו אבל לא בסערה, שמשון יעלו, בת ים יעלו (אפילו שהמאמן שלהם זה לא מאמן כנ"ל ראשלצ), אשקלון יעלו נס ציונה יעלו וגם אום אל פאחם יעלו ואני משער שגם מרמורק.
    בנצרת עלית למייטב ידיעתי שורר ערפל גדול ובנתיים אין שם משהו חדש מנסים לעשות קסמים במה שיש.

בנס ציונה יש קבוצה מצויינת ואני יכול להגיד שפחות ממקומות 1-4 זה כשלון גדול, ענקי.
    מבחינת שמות הסגל של נס ציונה הכי מוכר אם תציצו הייטב בקבוצות, אולי בשבמשון הסגל דומה.
    ברור לחלוטין שהשמות זה בגדר שמות, אבל כשאני מסתכל על מה גילרוביץ הביא לראשל"צ אני מגכך והלוואי ואני טועה (לא שמעניין אותי באמת מה קורה בראשון) חצי מהסגל שלו זה שחקנים מליגה א' וליגה ב' אנשים חושבים שמה שטוב בליגות האלה טוב בעונה האחרונה של הארצית, וזה טעות לחשוב ככה.
    ראשון שואפים לעלות מהמקוםהראשון כמו כולם, אני מהמר שזה יקרה ממקום 5-3, מכובד, ובשורה התחתונה - לאומית.
    היום אגב, ס.כ נס ציונה יצאה למחנה אימונים בקיבוץ דורות.

8. דניאלושקה Member

המאמן של ראשון לציון מצוין ואני מאמין שגם של בת-ים יהיה טוב.
    בלולו דורש תשלום עבור וקנין וביטרן:
    יור עירוני בת ים ויתר על כוכבי הקבוצה מהעונה שעברה, אבל לדבריו "ועקנין וביטרן לא ישוחררו בחינם." בלולו טוען כי " ביטרן חתום על זכרון דברים עם בת ים וועקנין סיכם בלחיצת יד בנוכחות עדים ומדובר בהסכם מחייב לכל דבר." רפי קזלקופי מאמן רמלה, כבר קיבל הודעה בנושא ביטרן ולהפועל קטמון קבוצתו החדשה של ועקנין, ישוגר מכתב רשמי האוסר על השחקן להתאמן בקטמון ללא אישור מבת ים.
    ביטרן העביר את הטיפול בשחרורו מבת ים למקורב, דמות מוכרת מאוד בכדורגל הישראלי. ועקנין מכחיש בשלב זה כי חתם בקטמון, אך הנושא נבדק ואומת עי מקור בכיר ואמין.

Last edited: Aug 8, 2008
  9. עלי פחמאוי Member

מי הביאו ראשון לציון?

הביאו רכש מליגה לאומית ועל?

שמעתי שהם ביחד עם נס ציונה ובתיר שמשון ואשקלון יהיו הקבוצה המלהיבות ביותר

10. הפועל אשקלון Member

גם לאשקלון יש משטח דשא טוב ואיצטדיון טוב ולא צפוף ומכיל 8000 מקומות

Last edited: Aug 8, 2008
  11. אלי ביטון Member

עם כל הכבוד לכולם http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wlcm.Xxx
    אין אפילו מגרש אחד בארצית שמתקרב לרמה של איצטדיון "השלום" שלנו , לפי דעתי יש לו מקום של כבוד ב 10 האיצטדיונים הטובים ביותר בארץ .

12. אדום מטייבה Member

צודק

קצת שיפורים פה ושם והוא יתאים לארח משחקים במסגרת אירופאית

13. עלי פחמאוי Member

המגרשים הטובים בליגה ומתאימים לליגה ארצית ומעלה :

אום אל פאחם-נצרת עילית- בת ים- שמשון תל אביב"שכונת תקווה"- אשקלון-נס ציונה-ראשון לציון-

שאר המגרשים הם מגרשים מגעילים:

כמו כפר כנא וטירת הכרמל וטמרה וגדידה"אם תשחק בבית" ומרמורק\.

14. The best of The best Member

בנס ציונה מנסים למצוא פתרונות יצירתיים "לגרעון" שנקלעו אליו בעקבות הפצצה שנפלה מכיוון הטוטו.
    סביר להניח שיימצא פתרון יצירתי על פי מה שהבנתי וככה למעשה הסדר יישאר על כנו.
    אבי לוזון הבטיח לראשי הארצית שהאתחדות תתן לבוצות הארצית עדיפות ראשונה וזכות ראשונים על כל סכום "עודף" שיווצר בקופת ההתאחדות כך שסביר להניח שקבוצות הארצית יראו מתישהו חלק מהכסף.
    הבעיה היא בהפקדת חוזי הבקרה בשבוע הבא כי את הכסף צריכים היום כערבון לבקרה ומכאן הבעיה, הבעיה של כולם.
    מה שיהיה בעתיד זה רווח לכולם אבל לפתוח את העונה זה קשה בסיטואציה שנוצרה.

15. איגור .פ. Member

צ'אקנה במשא ומתן מתקדם עם הפועל אשקלון
    מקור אשקלון ניוז