בת ים ניצחה 3-1 את רמת השרון מהלאומית. אני לא הייתי במשחק אבל הנה סיקור של מי שהיה: מחצית ראשונה שיחקו : דורון רזניקוביץ , אסי ברזילאי , יניב עמיאל , פליקס חלפון , קובי ועקנין , ניר חזות , נתן שקורי , מאור אסור , אדם כהן , יניב סבג , איציק בן סלומון . מחצית שניה שיחקו : גיא טוביאק , אדם כהן , אלעד כהן , סהר לארי , לירון וובר, בני שרקט , צ'רלי פרץ , אדם מזרחי . מחצית ראשונה נחמדה מאוד מצד שני הקבוצות : דקה 20 כולם חושבים שהיה נבדל ומשום מקום ניר חזות מוצא עצמו לבד מול שוער 1-0 לבת-ים (אני ישבתי בטריבונה למעלה ומשם לא היה נבדל ב 100 % ) היו טענות קשות על השיפוט כי צ'רלי שפט מחצית ראשונה , בכל אופו בדקה ה 28 בעיטה חופשית לרמה"ש מצד שמאל לצד ימין נגיחה עם הראש 1-1 (שער ראשון שבת-ים סופגת במשחקי הכנה ) . בלטו בחולשתם : פליקס חלפון וקובי ועקנין שהוחלף אחרי 20 דק' . מחצית שנייה- השופט הפעם היה מרמה"ש -כמאט ונרדמנו אך לפתע כדור שהגיע לאדם מזרחי שפעולה גדולה עבר את הבלם והבקיע 2-1 (משחק לא רע שלו). דקה 70 הזדמנות לרמה"ש והדיפה מצוינת של טוביאק . רמה"ש נחלשו ובת-ים הרגישו שהם יכולים להכריע את המשחק ואכן כך היה דקה 75 שוב אדם מזרחי מוצא עצמו לבד השוער הכשיל אותו , ומהנק' הלבנה ניגש לבעוט אלעד כהן שבמשחק שיחק בקישור. מכאן החום גבר על השחקנים והמשחק נגמר . יש סיבה לשאוף הידוד מיכולת הקבוצה אך לא צריך לסתנוור ,מה שבולט לעין זה הכושר היותר טוב של שחקני בת-ים מרמה"ש . השחקן המצטיין : המגן השמאלי אדם כהן שמו אני חושב שנתן הופעה מצוינת ויכול להיות תחליף גם למוסא וגם למוש (ששניהם לא שיחקו). - דבר ראשון ממשחק למשחק גוברת התחושה שחייבים חלוץ ברמה חלוץ שעושה עבודה שחורה שמנצל מצבים טוב . ושחקן יצירתי עושה משחק . לגבי עושה משחק אם נסתמך על קובי ועקנין ועל נתן שקורי - לא יודע אם נגיע רחוק , אף על פי שנתן עושה עבודה מעולה . במשחק נכחו סוכני שחקנים ומשיחות איתם יש כמה שמות שנזרקו לאוויר שמועמדים לחזק את בת ים ולמיטב ידיעתי הסוכנים ניפגשים בשעות אלה עם ההנהלה . השמות : אורן ניסים , לירון ווילנר , אלכסיס ווינשטיין,אורי קרגולה כאשר הסיכוי של שני הראשונים יותר גבוה להגיע לבת-ים אם בכלל. שבת שלום לכולם .
אדם כהן שחקן גדול שלא קיבל הרבה הזדמנויות בשמשון. סכסוך שלו עם המאמן ויינשטיין גרם לעזיבה שלו העונה. אני סמוך ובטוח שהוא יתרום הרבה לבת ים ויהיה חלק בלתי נפרד מההצלחה של הקבוצה הזו העונה. יש לו גם לא מעט סנטימטים והערכה לקבוצה הזו (מתגורר בעיר וגדל בקבוצה עד שנרכש ע"י הפועל ת"א בגיל הנוער). אגב די הצחיקה אותי האפשרות שאורן ניסים יתגלגל איכשהו לבת ים ובכלל לליגה השלישית. נראה לי קצת לא מציאותי לנוכח הסכומים שהוא מרוויח (למרות שהפועל ב"ש אמורה להשלים את הסכום לחוזה שהיה לו בקבוצה). נראה לי התבלגנים שם בבת ים קצת מהאופוריה.
כן היה ברור שאלכסיס וינשטיין לא יהיה אצלנו באום אל פאחם בגלל שהוא נעדר מהאימון האחרון. בקשר לוילנר הוא חושב שהמצב באום אל פאחם רע מאוד"הבעיות שהיו לפני האימונים" אבל לפי דעתי אם כהן יחזור ביחד עם חלואני ועוד חלוץ כמו אברגיל או אלעאל זה יספיק.
אשקלון כנראה תחתים או שהחתימה שחקן ארגנטאי ,כזכור האחרון שהיה מארגנטינה באשקלון זה קרלוס צ'קאנה ,נקווה לטוב.
מוש משען נזרק מבת-ים. בנודיס: "משען ביקש להעלות לו את החוזה עמלתי רבות כנגד ההנהלה לתת לו מה שביקש והוא היה מרוצה . לפתע ביום ה הוא לא מגיע לאימון והולך וחותם עם ראשלצ" יום שישי מתחרט ופונה לעמי בכדי לחזור. מצטער הקבוצה שלי עירוני בת ים לא זבל של אף אחד ולא ברירת מחדל של אף אחד אנו קבוצה גאה עם כבוד וכל מי שיהיה בקבוצה צריך ויהיה גאה להיות בה לכן אני מסרב להחזירו"
כמה דברים, דבר ראשון באופן סופי (!!) גביע הטוטו של הליגה הארצית ישוחק העונה לאחר שראשי נס ציונה בשיתוף עם כמה ראשי קבוצות הקימו מאזן אימה ותנאים לראשי ההתאחדות, והיום באופן סופי הודיע שטרן חלובה כי המשחקים ישוחקו בסופו של דבר במימונה של ההתאחדות תחת המפעל "גביע הטוטו". בקיצור תתכוננו עוד שבוע יהיה מעניין... יחד עם זאת בנס ציונה בוחנים את אפשרות צירופו של אורן ניסים שמעוניין להגיע, אך פערים כספיים הם המכשול, יהיה מעניין לראות לאן יוביל המשא ומתן הזה.
אברמוביץ היום ברדיו אמר שהוא רוצה להיות באשקלון ,ונשאר לסכם עוד כמה מחלוקות ,אם הצדדים יצליחו בזה אלון אברמוביץ ממשיך לעוד עונה באשקלון...