בן חמו כבר סגור הרבה זמן לפי מה שהבנתי...אין עשן בלי אש. אני יודע שרפי כהן מחזיק ממנו אחרי אותה עונה גדולה באשקלון ואולי זו הסיבה. אני אישית בהחלט הייתי רוצה את שמש האומנם בן חמו ספג העונה הכי מעט אבל לא יודע... אגב ברחובות לא יהיה מגרש בשנים הקרובות העירייה שם בגרעונות גדולים העיר מוזנחת ופשוט שערוריה שעיר כמו רחובות עם 150.000 תושבים אין לה מגרש אין לה קבוצה ואין לה קהל, בראשון יש את הדברים האלו אבל אין ליגת על. בכלל נס ציונה נבלעת בין שני הערים האלו, העיקר שבכדורגל אנחנו במקום הראשון http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx אבל ברצינות אם הייתה עירייה חזקה ואנשים רציניים לרחובות הייתה קבוצה חזקה ובריאה לפחות בליגה הלאומית. מרמורק מכבי רחובות שעריים בני יצלאל ועוד איזה קבוצה שאני בטח לא מכיר יותר מדיי קבוצות פחות הצלחות.
כפר קנא נענשה כצפוי בהפחתת 2 נקודות עקב חוזה כפול עם ניקו ולנסי. כמו שכולנו יודעים זה לא השפיע על המיקום שלה בסיום העונה והקבוצה זכתה בכל זאת לייצג את הליגה במשחקי המבחן. נס ציונה לא יכולה להתמודד בפן הכלכלי עם בית"ר/שמשון. לצערי על הדשא הם הצליחו להאפיל עלינו העונה, אך אקווה שבליגה הלאומית רגלנו תהיה על העליונה.
איציק עובדיה ואלכס ברמכר מועמדים לאימון בת ים : גילי לנדאו קיבל פנייה, אבל בשלב זה ממתין לתשובות מקפריסין ומקבוצה נוספת מליגת העל. איציק עובדיה סגור לעונה נוספת בקבוצת הנוער של מכבי תא , אבל בבת ים מקווים שהצעה כספית הולמת ואתגר לאמן קבוצת בוגרים בליגה הלאומית, עשויים לשכנע אותו לנטוש את הצהובים לטובת קדנצייה שלישית באצטדיון העירוני. גם אלכס ברמכר שהחל את העונה באום אל פאחם , מועמד רציני. ברמכר תושב חולון, אימן בעונה שעברה את כפר יונה בליגה א והעונה ניהל כבר משא ומתן עם בלולו כמחליף מיועד לויקטור גניש. המנכ"ל יוסי אלקובי, לא חזר בו מהתפטרותו, אבל בפועל ממשיך לתפקד באגודה, בתקווה שבקרוב ימצא פיתרון לפחות לחלק מהבעיות הכספיות המעיקות. נכון להיום, הקבוצה הבטיחה את העלייה על המגרש, אבל תתקשה מאוד לעבור את מכשול הבקרה התקציבית. שיחת השבוע בעיר, הצעה שהיתה או לא היתה מעמי בלולו למזכיר מפלגת העבודה בעיר, עמי סולומוביץ, לכהן כמנכ"ל מכבי בת ים. סולומוביץ נחשב לאחד מגדולי שחקני הפועל בת ים בכל הזמנים. סולומוביץ מוערך כמי שיכול לגייס משקיעים לקבוצה אם יעמוד בראש המערכת. יחד עם זאת, סיכויי המהלך אפסיים על רקע פוליטי ויחסים רעועים של סולומוביץ עם צמרת העירייה. יש לציין כי סולומוביץ סייע כספית העונה לתחזוקת אתר האנטרנט של האוהדים. סולומוביץ ובלולו הכחישו את הדברים בתוקף. ההנהלה אוסרת על החלוץ אלעד כהן (שחתום לעונה הבאה.) לשחק בקיץ בנבחרת ישראל בכדורגל חופים או בכל מסגרת אחרת בענף זה. בהנהלה מעונינים שאלעד יסכים לקיצוץ משמעותי בשכרו בעונה הבאה.
וואלה: הפועל נצרת עילית, העולה החדשה לליגה הלאומית, החליטה הערב שלא להמשיך את עבודתו של המאמן דני גולן. נצרת עילית נפגשה עם שייע פיגנבוים, כאשר גם אייל לחמן מועמד לרשת את התפקיד. ובשורות עולה אחרת, אחווה עראבה, יש חוסר ודאות סביב עמדת המאמן, לאחר שהיושב ראש, מוחמד בדארנה, החתים את המאמן שמעון הדרי, ואילו גורמים אחרים בהנהלה עושים כל מאמץ כדי להשאיר את המאמן, סמיר עיסא, בתפקידו.
בלולו נפגש עם לנדאו אתמול והיום עם ויקי פרץ: הפגישה עם לנדאו היתה חברית, אבל עסקה גם באפשרות שהמאמן יגיע לבת ים. בפגישה נכחו גם כדורגלן העבר עמי סולומוביץ וניצן שירזי שנקלע למקום במקרה. בשלב זה נראה כי עלותו של לנדאו גבוהה מאוד יחסית לסכומים שבלולו מוכן להוציא עבור שכר מאמן. היום נפגש בלולו עם ויקי פרץ ומתוכננות פגישות נוספות עם מועמדים נוספים.
בנתיים בנס ציונה רפי כהן יצא "לטיול" בארגנטינה במטרה למצוא שם את הבינגו שמחפשים כבר הרבה זמן. שימו לב מה כתבתי על עראבה, זה עוד מוקדם. אבל כמה הפסדים בליגה וכמה ערבויות בקרה ואני בספק כמה זמן הם יחזיקו.
מישהו פירסם בפורום של בת-ים שלירן אלמלם ואיציק בן סולומון הרשימו במחנה אימונים של ליגות נמוכות ויצטרפו למ.ס אשדוד.. לא יכול להתחייב בנוגע לאמינות
שייע פייגנבוין התראיין היום בערב לתוכנית הספורט של רדיו אשקלון ואמר שהוא ממשיך עונה הבאה אומנם אין עדיין חתימה אבל תוך יומיים שלוש הוא יחתום סופית בקבוצה...ויתחילו את ההכנות לעונה הבאה כאשר התכנון הוא להמשיך עם הסגל הנוכחי עם חיזוק של 2-3 זרים ועוד 3 ישראלים בכירים...המטרה שאשקלון מציבה לעצמה השנה היא לעלות לליגת העל בתום העונה... עוד הוסיף שייע שאשקלון היא הקבוצה הבכירה בליגה ועם קהל ענק ועם הקהל הכי גדול בליגה ושהוא מקווה שיצליח לעמוד במטרות שלו להביא את הקבוצה לליגה הראשונה... שיהיה בהצלחה לאשקלונההההההההההhttp://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx
אריאל. מה קורה ידידי. איך החופשה מהליגה ? מה קורה אצלכם בגיזרה שקט משום מה? שניצר בחו"ל? בללי באילת? שחקנים מאמן ?מה יש מה אין? אורי.
בעיקר אין, אורי ידידי. שניצר מקיים בימים אלו התייעצויות לקראת העונה הבאה בכדי להחליט לאן פניה של הקבוצה מועדות. מצד אחד, הוא חושב שזו הזדמנות מצויינת לעלות ליגה אחרי עונה אחת היות והלאומית תהיה "ארצית משופרת". מצד שני? הוא יודע שאם יעלה כל כך מהר, הקבוצה תתרסק בליגת העל ללא תשתיות בסיסיות. ככל הנראה, ויינשטיין יחליט לשים את הכסף הגדול בצד, לבנות קבוצה עם תקציב של 4-6 מיליון, להכין את הבסיס (שיכלול שילוב של לא מעט שחקני נוער מוכשרים), ואז ללכת בגדול על העלייה בעוד כשנתיים. עד אז, ההכנות בקיפאון.