ליגה ארצית 08/09: נקבעו שבע העולות לליגה הלאומית

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י איגור .פ., ‏8/7/08.

1. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

לא לעוד הרבה זמן http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/hahaha.Xxx

2. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

ברכות לנצרת עילית שחוזרת לליגה השניה אחרי עונה אחת בליגה השלישית אכן קבוצה ששייכת לרמות הגבוהות, קבוצה חמודה שהוסיפה הרבה צבע ועניין כשהיתה בליגה.

כפר קנא תשחק נגד הקבוצה במקום ה-11 בליגה הלאומית.

באשר לאום אל פאחם? נגמרו כבר המילים, אני מקווה שההתאחדות תוריד לה מהעונה הבאה 10 נקודות והם יתחילו את העונה במינוס גדול, מה שיגרום לכך שלא ישארו גם בליגה השלישית, לא מגיעה להם יותר מליגה ג' על פי ההתנהלות הבזיונית.

3. Ariel Member

והאיחולים לבית"ר/שמשון, עירוני בת ים והפועל נצרת-עילית בהתאמה על העפלתן לליגת המשנה.
    למעשה העונה האחרונה של הליגה הארצית מסתיימת לנו מחזור אחד לפני הסיום כשיש שבע עולות, קבוצה במבחנים וצמד יורדות לליגה ב'.

בית"ר/שמשון השלימה את המשימה מבלי לשחק כפי שדנו בנושא זה קודם, בת ים פתחה שמפניות אחרי הפגזת שלישיה לרשת טמרה ונצרת-עילית עשתה את זה בדרך הכי קשה אחרי 0:2 קטן על טירת-כרמל כשכפר קנא מועדת ברחובות ויורדת מנוצחת מה"איצטוני" בשיעור 3:0 להפועל מרמורק המקומית.

שתהיה לכולנו פגרה מהנה, נתראה בדיון המלפפונים ובדיון הליגה הלאומית בעונה הבאה. היה לי לעונג להחליף כאן עם כולכם חוויות http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/icon_thumright.Xxx

נערך לאחרונה ב: ‏23/5/09
  4. דניאלושקה Member

בשנה הבאה בליגה הלאומית עוברים דיון D:
    כל הכבוד לשביעייה שעלתה

5. Number 8 Member

שנה הבאה בת ים בליגה הלאומית... חוזרת לימים היפים.
    אם היא תהיה בצמרת ויהיו מפגשים מעניינים, אשמח ללכת לאיזה משחק או שניים. המגרש העירוני רחוק 10 דקות מהבית שלי.

6. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

אכן בעונה הבאה דיון הליגה הלאומית לשנת 2009/10 יהיה חדש, כותבים חדשים ש"עלו" מהארצית ויהיה שינוי, כמו בליגה עצמה. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx
    ברכות לקבוצות שעלו ואני אשמח לעקוב אחר הליגה הלאומית ה"מחודשת" בעונה הבאה, יהיה מעניין זה בטוח. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

7. The best of The best Member

קודם כל מברוק לכל העולות מברוק לנצרת שסגרה את השביעייה הסודית.
    אני שמח שיצא לי "לנבא" בתחילת העונה את רשימת העולות.
    ואני חייב לומר כבר דברים בעניין אום אל פאחם, כבר בתחילת העונה דיברתי עלייהם והייתי סקפטי לגביי מה הם מסוגלים לעשות בליגה מקצוענית שלא דומה בכלום לליגה א', החבר'ה שם באו עם האף למעלה לליגה הארצית והחלו לפזר הצהרות בומבסטיות שהם עולים מהמקום הראשון וכ'ו... לי היה ברור (שלא תחשבו שאני שמח לאידם חלילה, אבל אני כן מעביר ביקורת, בונה היא כבר לא יכולה להיות) שברגע שיהיה סדק ראשון והכי קטן במערכת הצפופה והלחוצה הזו , אז הדרך למטה תהיה מהירה וכואבת.
    ואכן חשדות לחוזים כפולים משכורות שלא שולמו ועוד אלף ואחת סיפורים ודברים שצצו בעונה הזו גרמו להתרסקות טוטאלית, מה שהיה טוב לליגה א' לא טוב לליגה ארצית ואני לא מדבר על חומר שחקנים.
    אני בתור אדם מחזיק ממאזן גנאים כמו שאני לא מחזיק מאף בנאדם למעט יענקלה שחר בכדורגל שלנו הבנאדם בא מלמטה מכפר דאז מסכנין עלה בשקט בלי לעשות רעש ופוזה למד את הדרך ועומד כמו גדול בליגה של הגדולים, טוב היה אם היו לומדים באום אל פאחם מה היא התנהגות ראויה ואיך כן אפשר להצליח במקום להתחיל ולקרוא תיגר על סכנין, אגב בעראבה אולי יש כסף, כמו באום אל פאחם, אבל אל תתפלאו גם אם שם תהיה התרסקות החבר'ה לא היו בליגה מקצוענית, בטח שלא בלאומית המחוזקת של שנה הבאה ואם הם לא יתכוננו הייטב צפויים להם חבלי ליידה קשים מאוד.
    מה אגיד לכם כואב לי על אום אל פאחם זה עצוב אבל יש דבר בעולם שנקרא כבוד וברגע שהכבוד גם נרמס בצורה גסה אז אני מצפה מההתאחדות להעניש אותם בצורה קשה, קשה מאוד. הקבוצה ביזתה את שמשון את הליגה הארצית את הכדורגל הישראלי בכלל.

בעניין מרמורק, יודעי דבר אמרו לי שחוקרים של ויצמן יער ממש גערו בשחקני מרמורק כאילו היו נאשמים במשפט כמה דקות לפניי תחילת המשחק מול כפר כנא מה שבעצם מאשש את מה שחשבתי לגביי המשחק הזה ואני שמח שהאיומים השפיעו והתימנים החביבים לא פתחו רגליים ובעצם נתנו לנצרת היום את הכרטיס ללאו מית.

ובלי שום מילה על נס ציונה?? אי אפשר...
    תצוגת תכלית דורסנית נושכת ורעה של הקבוצה האלופה!!
    על כל גול שספגנו מראשון העונה החזרנו היום, ובעצם נקמנו את שני משחקי השוד שראשון ניצחו אותנו.
    תצוגה נהדרת של החברה בכתום שבאו לנקום ונתנו משחק שמזכיר את התצוגות של לפניי חודש.
    4:0 קליל ומרשים עוד תצוגת אומן של סהר לוי עוד משחק יעל וגאוני של שי אבוקסיס עם 2 בישולים וילד אחד בן 18... שעלה לשחק בקבוצת הבוגרים שלו לראשונה בחייו ועמד על כר הדשא 2 דקות ובבכורה שלו בבוגרים נעץ את המסמר הרביעי ברשת של ראשון, לילד יש 25 שערים בקבוצת הנוער ואולי גודל כאן יוסי אסייג חדש.

8. Ariel Member

כמובן http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx

בית"ר/שמשון ורונן ויינשטיין- סימנים של פרידה?
    המאמן רונן ויינשטיין החליט להחרים את טקס סיכום העונה שהקבוצה ערכה היום במגרש בשכונת התקווה, מייד לאחר שהשופט הכריז על ביטול המשחק שהיה אמור להתקיים באותה השעה מול הפועל אום אל-פאחם.
    גורמים מקורבים טוענים שויינשטיין נעלב עד עמקי נשמתו בעקבות הביקורת הנוקבת לה זכה מכל עבר לאחר התבוסה בכפר קנא בשבת שעברה. ככל הנראה ראשי הקבוצה החליטו לסיים את הרומן, והמשחק בשישי הבא מול טירת-כרמל יהיה האחרון בו ידריך רונן ויינשטיין את בית"ר/שמשון ת"א.

9. דניאלושקה Member

ברכותיי אריאל,נשמע חדשות טובות מאוד.

10. ori3000 Member

אריאל ברכות ידידי.

אתה ראית את הסרט "הנעלב 2"?
    בול ...אבל בול אותו ארוע היה כאשר "הנעלב"וינשטיין נעלב כאשר הוא היה בהפועל הרצליה.
    הבעלים והמנכ"ל אייל שיטרית שלא אהבו את וינשטיין בלשון המעטה החליטו לא להגיע לבר המצווה של בנו של וינשטיין, ו"הנעלב" נעלב עד עימקי נשמתו.

במעשה של וינשטיין יש 2 מסרים :
    האחד שהוא לא עושה חשבון לאף אחד וגם לכם שניצר ובללי ואתם עוד "תרדפו" אחרי כי אני עושה ארוע שאמור לזעזע אותכם.
    השני הוא מעשה טיפשי וזה הכל.

אריאל מה עוד צריך לקרות אצלכם העונה כדי שהנעלב המניפולטור הלקקן השחצן יעזוב?

11. פריד טאהר Member

אין מילים http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/sad.Xxx

כל העולם החרים את הפועל אום אלפחם , לא אנשי עסקים לא קהל ואפילו לא שחקנים , ובצדק !!!!!
    עכשיו לא רק באום אלפחם מכירים מי זה עאדל אדיב !!!

12. spurs229 Member

מי הילד?

13. הפועל אשקלון Member

מה שקורה באום אל פאחם זה ביזיון
    הם כבר כמה משחקים ככה והם צריכים לקבל עונש
    איפה כל אלה שהעלו אותם ליגה עוד לפני פתיחת העונה..

14. צהוב שחור בנשמה!!!! Member

שאלה - א.א. פאחם, טמרה, ג'דידה וטירת הכרמל ירדו לליגה א' וכל הקבוצות הללו מהצפון - 2 מהן ירדו לדרום?

ועוד שאלה - מכבי כפר קנא שכנראה לא תפתיע את לוד או רמה"ש תרד כבר כן לליגה א', זה כבר מספר אי זוגי של יורדות - תהיה ליגה א' אחת גדולה יותר מהשניה??

אני חייב להבין את ההתנהלות...

15. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

יכול להיות שיהיה מעבר של קבוצות שהעונה שיחקו בליגה א' צפון לליגה א' דרום, הפועל הרצליה לדוגמא ... שהיא הכי דרומית מבין כל קבוצות הליגה.
    אני מאמין שהתאחדות ידעו לעשות חלוקה נכונה ... אולי בעקבות העובדה שיהיו 4 קבוצות מהעיר אום אל פאחם בעונה הבאה בליגה א' צפון, יעבירו שתיים לדרום.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏24/5/09