ליגה ארצית 08/09: נקבעו שבע העולות לליגה הלאומית

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י איגור .פ., ‏8/7/08.

1. דניאלושקה Member

אני מזמין את כולכם לאיצטדיון בבת-ים לקראת המשחק מול טמרה ככל הנראה משחק החזרה של בת-ים לליגה הלאומית. הכניסה בחינם.

2. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

העולה הטרייה לליגה הלאומית, הפועל מרמורק, החתימה היום את ברוך סער לעונה הבאה.
    כידוע, סער מאמן העונה את בני טמרה, שכשלה במשימה להעפיל מהארצית לליגה הלאומית החדשה.
    המשימה הראשונה של סער, בשיתוף היו"ר המיתולוגי חנן עדני, תהיה למצוא מגרש ביתי לעונה הבאה, כיוון שהמגרש הקטן ברחובות, שיכול להכיל 1,500 צופים, לא יאושר למשחקי הלאומית.
    -----
    לגבי המגרש, שישחקו בעונה הבאה בנס ציונה או בראשל"צ ... נראה הכי ריאלי.

3. Ariel Member

האומנם? הייתי בטוח שהמגרש במרמורק יאושר למשחקי הליגה הלאומית.
    לא הייתי חותם בזה את הסיפור. יש לי תחושה שאם המכתש יאושר לליגת העל, לא מעט קבוצות יעשו מטעמים מהעניין.

4. The best of The best Member

כמה דברים.
    בעניין נס ציונה האירוע בשבת נחל הצלחה גדולה ובקבוצה מרוצים מאוד מהערב ומעבודתה של חברת הפרסום. החברה תמשיך במיתוג הקבוצה ובהטמעת הקבוצה בקרב האוכלוסיות החדשות בעיר מה שמבטיח שכמות הקהל תגדל כאשר תהיה יותר מודעות.
    בעניין אחר כידוע אתמול הובאה בישיבת הנהלת ההתאחדות הידיעה כי יהיה קיצוץ ניכר בתקציב התמיכות של הטוטו לקבוצות ליגת העל והליגה הלאומית, אם קבוצות כמו עכו/רמת גן/רעננה שגם כה וכה יש להן חבלי ליידה קשים בנו על הטוטו הריי שהם התבדו, כמו גם נס ציונה ושאר העולות מהארצית, תקציב התמיכות בלאומית שנה הבאה יקוצץ בכ-1.200.000 ש"ח.
    כבר היום בנס ציונה ביטלו את אחד מ2 מחנות האימונים שלהם (בקיסריה) כפועל יוצא של הקיצוץ שבא כהפתעה גמורה לכולם.
    בעניין מרמורק, אכן סער הוחתם שם בחוזה מצחיק 50.000 ש"ח לעונה.
    עופר פביאן לא הסכים שעדני יקבע לו את ההרכב מול כפר כנא והאחרון הראה למאמן את הדרך החוצה, השמועה אומרת ש... את החוזה של סער "מוציאים" כבר בקרוב בזכות אותה כפר כנא, שניצחה "בקושי" רב את ביתר שמשון.
    אגב, "איצטוני" מגרשה של מרמורק לא יאושר למשחקי ליגה לאומית בכל מצב.
    המגרש עצמו מחפיר קטן, ועלות ההכנה שלו למשחקי ליגה לאומית עומדת על 1.200.000 מוכר לכם מאיפה שהוא ? אין כסאות פלסטיק במגרש הזה והם מחוייבים לבנות יציע נוסף ולערוך שיפוץ כללי, המגרש צפוי להעלם בתוך 5 6 ובמרמורק לא מוכנים לספוג את העלות הזו לבד וגם אין ביכולתם.
    אגב, "מגרשים" כמו נס ציונה וראשל"צ עולים למעלה מ15.000 אלף שח למשחק ואני בטוח במאה אחוז שמרמורק לא תשחק במגרשים כאלו.
    האופציה הכי ריאלית היא לוד, זה רק מראה איזה קבוצה עלובה שמתאימה לליגות נמוכות ותו לא, לעניות דעתי היא תילחם בלי ספק על הירידה.

5. Ariel Member

מוחה בתוקף. עד הדקה ה-65 שמשון שיחקה שווה בשווה עם כפר קנא. טבעי היה ששמשון תתגונן בדקות הסיום כפי שכל קבוצה הייתה מתגוננת ברגע שהתוצאה מספיקה לה.
    גורל המשחק נחרץ ברגע שויינשטיין החליט לתת לשוער המחליף חסר הניסיון זיגדון בן ה-19 את הצ'אנס, מה שהוביל להתרסקות. ויינשטיין אומנם רצה לתת לשוער הצעיר את הצ'אנס והבמה, אך לא היה מודע שאלו יהיו ההשלכות. על כל פעם ויינשטיין קיבל על כך לא מעט על הראש מהבעלים והוא עלול לשלם על כך בתפקידו לקראת העונה הבאה.

בעניין המגרשים, אני חושב שההתאחדות תצטרך לאשר לא מעט מגרשים שלא עומדים בתקנון כפועל יוצא על הגדלת הליגות. לא ייתכן שכמעט רבע מקבוצות שתי הליגות הבכירות יצטרכו לנדוד למחוזות אחרים.

6. The best of The best Member

אני לא מלכלך אלה אומר את דעתי אריאל, גם נס ציונה שניצחה בכפר כנא יכלה לפתוח רגליים אני מזכיר לך שנס ציונה עלתה ליגה לפניי חודשיים לא לפני שבוע.
    רק שאנחנו ניצחנו, ולא החלפנו שוער.
    אגב בעניין אפודת השוער בנס ציונה השמועה בעיתונים אומרת שהשוער בעונה הבאה יהיה שחר שמש, רן קדוש, או שלומי בן חמו. אחד מהשלושה יהיה השוער הראשון ככל הנראה.

בעניין מחר, מחר משחק קשה בחוץ מול ראשון ובנס ציונה יודעים שנקודה תספיק בשביל לקחת את אליפות הליגה הארצית אני מקווה שנעשה את זה מחר.

מי שרוצה לראות ולקרוא על החגיגות בשבוע שעבר מוזמן לקרוא ולראות כאןץ
    http://www.mynet.co.il/articles/0,7340,L-3719249,00.html

7. Ariel Member

המעשה של ויינשטיין ככל הנראה יעלה לו בתפקידו לקראת העונה הבאה. ההנהלה והאוהדים לא עברו בשקט על העניין ומספר אוהדים מחו לבעלים שיפטרו את ויינשטיין עוד לפני המשחק מחר כדי שלא יחגוג עם הקבוצה את העלייה, אף אחד מהאוהדים שהוא גם איש עסקים הציע לשלם לו את הפיצויים , בקשה שכמובן נדחתה על הסף היות ווינשטיין היה חלק מאדריכלי העלייה.
    אני יודע בוודאות שהתחושות במועדון קשות מאוד, אין ספק שהמשחק הזה הצליח להעיב על השמחה והישג העלייה שהמועדון חיכה לו בדיוק עשור.

אולי אני נאיבי, אך אני באמת חושב שויינשטיין באמת עשה את זה בתמים. הוא רצה לתת את הצ'אנס לילד שקרע את התחת באימונים לאורך כל העונה ולא ראה הרבה דשא. 25 דקות אחרונות מול כפר קנא היו הזדמנות מצויינת להציג את יכולתו (במיוחד לאור העובדה שכפר קנא תלחץ בדקות הסיום כיוון שהנקודות היו חשובות לה יותר). גם ככה בית"ר/שמשון רחוקה מלהבריק העונה, אך אני חושב שאם ויינשטיין היה יודע שזו תהיה התוצאה הסופית- גם הוא היה מוותר על הרעיון. דק מאוד היה הקו בין השקט שהמקרה הזה זכה לו לבין חקירה של וויצמן-יער.

נהניתי מהכתבה על נס ציונה, אבל איפה התמונה של הדיילות?

עניין נוסף וחשוב: בשבוע הבא תעמוד מכבי כפר קנא לדין משמעותי בהתאחדות עקב חשד לחוזה כפול אצל אחד משחקני הקבוצה. כזכור, המועדון מחזיק כבר בעונש הפחתת נקודות על תנאי מהעונה שעברה, וייתכן מאוד שהקבוצה תיענש בהפחתת נקודות בפועל, מה שיפגע מאוד בסיכוייה לזכות באחד משבעת כרטיסי העלייה בסיומה של העונה.

נערך לאחרונה ב: ‏22/5/09
  8. דניאלושקה Member

ה-7 שכרגע למעלה הן גם ה-7 שיעלו ונראה אותן בשנה הבאה בלאומית

9. The best of The best Member

:aaarse: אריאל נדבקת בדיילות.... אחת מהן שווה עוגיה !!
    אבל הן מתכוננות לעונה הבאה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx
    אנחנו בעסקי הכדורגל עזוב אותך מהדיילות....
    אם ברוך סער מאמן את מרמורק אז ויינשטיין זה ארסן ונגר בשביל שמשון בעונה הבאה...
    באמת.

10. Ariel Member

וזה עוד לא קרה לנו-

הפועל אום אל-פחם לא התייצבה למשחק שהיה אמור להיפתח בעוד כדקה בינה לבין המארחת בית"ר/שמשון ת"א. השופט אמור לשרוק לסיום המשחק ולתת את האות לפתיחת חגיגות החזרה של בית"ר/שמשון ת"א לליגת המשנה לאחר כעשור.

11. איגור .פ. Member

עצוב עצוב עונה שהיית לה ציפיות מסתיימת ככה זה מצחיק אך גם עצוב.

12. Ariel Member

אכן איגור ידידי. גם אני, כמו רובכם, סימן את אום אל פאחם כעולה בטוחה מהמקומות הגבוהים ביותר, והסוף הטראגי הזה הוא חבטה חזקה לפרצופנו אודות רמת הכדורגל בארץ.

באשר למשחק, השופט שרק לסיומו, הקהל "שוחרר" לביתו והשחקנים כבר אחרי מקלחת חוגגים על הדשא עם חברי ההנהלה את עליית הקבוצה לליגת המשנה.
    לפני המשחק אגב, השקיעו אוהדי הקבוצה כשהגיעו כשעה לפני מועד פתיחתו וקישטו את יציע הכבוד בבלונים ותלו שלטים עם הכיתוב "שמור" לכל מיני אורחי כבוד שהיו אמורים להגיע.
    כאמור, 5 דקות לפני פתיחת המשחק אום אל-פחם נזכרה להודיע שלא תגיע, ולשופט לא נותרה ברירה אלא לחכות למועד המשחק ולשרוק לסיומו. דבר כזה עוד לא ראיתי.

אום אל-פחם אגב, תעמוד לדיון משמעתי בהתאחדות לכדורגל וצפויה לעונש כבד.

נערך לאחרונה ב: ‏22/5/09
  13. איגור .פ. Member

השחקנים אמנם שמחים על העליה אך לא כך ,אני אישית לא הייתי נהנה לעלות ככה ליגה.

14. Ariel Member

זו שמחה מאוד מאופקת, ממש לא שמפניות קפיצות והשמחה שאנו רגילים לראות אחרי הישגים.
    למעשה זה מעין "טקס" כזה של סיכום עונה, בו בעלי התפקידים נושאים דברים ומחולקים לשחקני הקבוצה מענקים ושאר בונוסים.

15. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

בינתיים במאבקי העליה כפר קנא שחייבת ניצחון במרמורק מפגרת מולה. נצרת עילית בנתיים בתיקו מאופס מול המסננת של הליגה טירת הכרמל.