אבידה גדולה לבת-ים. דודי ביטרן עוזב. ההחלטה לעזוב, ללא קשר לאישור מהנהלת הליגה למקומות עבודה. לדברי השחקן, בהנהלה מבקשים לשנות את הסיכום הכספי שהושג ואף נחתם בזכרון דברים. למיטב ידיעתי, הפער כ12 אלף שקל. לדעתי ביטרן, השחקן הכי טוב בקבוצה ולפי הכושר והיכולת שהציג בעונה שעברה, יכול בשקט לשחק גם בליגה הלאומית. מדובר גם בשחקן מקומי תושב העיר. אני לא מבין איך בכזאת קלות מוותרים עליו. אני לא מאשים רק את ההנהלה, למרות שאם דברי השחקן נכונים, בקשר לחזרה מדברים שנחתמו בזכרון דברים, ההתנהלות רחוקה מלהיות תקינה. ביטרן מחוזר מאוד עי עירוני ראשלצ וידידנו אריק. יתכן שיש לכך השפעה על ההחלטה שהשחקן קיבל. גם העובדה שבנודיס צירף מספר שחקנים שיכולים לשחק בתפקידו, לא הוסיפה לשקט הנפשי של השחקן. ביטרן גם מרגיש מקופח ביחס לסכומים שאמורים לקבל שחקני חיזוק שבנודיס הביא מבחוץ. יחד עם זאת החוזה של ביטרן הוא מהגבוהים בקבוצה. גבוה מאוד במושגים של מכבי בת ים. למרות הכל לדעתי צריך לעשות הכל כדי להפוך שוב את הגלגל. אין תחליף ראוי לשחקן מקומי עם קשר הדוק למועדון ולעיר. היום אמורים במרכז הפועל להכריע לגבי שינוי תקנון הליגה למקומות עבודה. אם ביטרן יקבל אישור לשחק בליגה הארצית, ככל הנראה יעבור לעירוני ראשלצ. אם לא, עשוי לשחק בעירוני רמלה, או להודיע על פרישה.
איזה אתחדות זבל ומעפנים. איך מסרבים לתת לאום אל פאחם ארכה קצרה כדי לרשום הקבוצה או לפחות להעביר את ההנהלה לעמותה שיש לה את הכסף ויכולה תוך שעה לרשום הקבוצה. רוצה לומר למעפנים האלה שאם רוצים לפגוע בקבוצה יש לנו את היכולת לעלות עוד פעם מליגה א ואז אתם תמותו יא מעפנים.
מה זה אומר יענו...?? ומה עושה עאדל אדיב שהבטיח לרשום את הקבוצה..ואם לא..הוועדה היא שתרשום ועאדל המעפןןןןןןן יעוף כבר... אני פשוט לא יכול לסבול אותו עכשיו !
חבל שבראש הקבוצה עומד גנב ורמאי בשם עאדל אדיב , למי שלא מכיר , מדובר בבן אדם שלפני 10 שנים לא יצא ממחבואו למשך שנה וחצי אחרי שגנב מליון וחצי שקל מקבלן בניין - רק בהתערבות חלק מאנשיי העולם התחתון הצליח להחזיר חלק מהכסף . איך הוא הגיע למעמד כזה ? החלטה טיפשית של ראש העירייה - ששילם מחיר די כבד על החלטה זאת , לפני המינוי נחשב לאחד האנשים החזקים והמובילים בתנועה האיסלאמית השולטת בעיר , עכשיו הוא אפילו לא יהיה חלק מרשימת חברי המועצה שבחרו מהם להוביל את התנועה , גורלו נחרץ בעיקרו בגלל מינויו של עאדל אדיב . הפיתרון ? לצערי ככל הנראה חייבים להשלים עם העובדה שהקבוצה תשחק בעונה הבאה בליגה א' אגב , עאדל אדיב מעולם לא היה קשור לכדורגל , הוא אפילו לא ידע באיזה ליגה משחקת הפועל - טוב שהבן שלו דווקא כן אוהד של הקבוצה והזכיר לו שיש קבוצה בשם הפועל . עאדל אדיב יודע די טוב שעתידו בקבוצה הגיע לסופו , הרי כולם מכירים אותו ומודעים לחתימות המזויפות , ומן הסתאם החלטת בית המשפט ידועה מראש , אך משום מה דחו אותה לעוד חודש . עאדל אדיב כבר הצהיר בכמה הזדמניות " תשלמו לי 3 מליון שקל ואני עוזב " , כבר אמרתי שהוא רמאי גדול , חבל עליך הפועל http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/sad.Xxx
אתמול (יום רביעי) בערב התקיימה ישיבת חירום בא.א. פאחם בה נכחו כל הגורמים המעורבים בסכסוך ואלה שמונו על מנת לפשר בין הצדדים ובראשם חאלד חמדאן המתמודד עם ראשות העיר וסוהיל מוסטפא סגן ראש העיר המכהן. המטרה הראשונית של הישיבה הייתה לנסות ולבקש מעאדל אדיב, לטובתה של הקבוצה לפנות את מקומו בכדי שחברי עמותת הפועל א.א. פאחם 2003 יוכלו לרשום את הקבוצה ולהציג לבקרה התקציבית את מסמכים הדרושים. בסופו של דבר הוחלט להשאיר את המנדט בידיו של אדיב שטען כי יוכל לקבל ארכה נוספת לרישום הקבוצה, מה שסביר להניח שיקרה לאור המצב אליו היא נקלעה. הושגה בסוף ארכה?
מרכז הפועל לא אישר את חוק ביטרן. היום נודע כי בכל מקרה, ביטרן לא רשאי לשחק בבת ים. מרכז הפועל דחה היום ברוב גורף, את ההצעה לשינוי תקנון הליגה למקומות עבודה. המצב הקיים בעינו עומד. רק שחקן אחד מכל קבוצה בליגה למקומות עבודה, רשאי לשחק בליגה הארצית. מנבחרת בנק דסקונט, דורון רוזנקוביץ, מחזיק באיור רשאי ליגה ארצית. ביטרן שציפה לשינוי בתקנון, יוכל לשחק רק בליגה א ומטה. כעת ברור כי הפיצוץ עם עמי בלולו ויוסי אלקובי, היה בגדר "מהומה על שום מה"? ביטרן ייאלץ לוותר על חוזים גבוהים מאוד בבת ים או בראשלצ. כעת מחזיק בהצעה מעירוני רמלה ועשוי לקבל בקרוב הצעות נוספות. ביטרן כבר דחה העונה, הצעה מפתה מהפועל קטמון. עשוי לוותר על כל ההצעות מהליגות הנמוכות ולהודיע על פרישה.
בינתיים הוחלט לתת לעאדל הארכה עד סוף החודש . אני בטוח שעכשיו כל העיר לא תתן לעאדל למשוך אותנו עד היום האחרון ולשחק ברגשות שלנו , אני מניח שיתנו לו שלושה -ארבעה ימים לרשום את הקבוצה אחרת אני לא רוצה לחשוב מה יקרה בעיר אם עאדל יתעקש בכל זאת להישאר מבלי שהצליח לרשום את הקבוצה . המשולש כולו עומד על הרגליים ומחכה להתרחשויות ובשורות משמחות אחרת "אללה יוסתור" . נקווה לטוב
בית"ר/שמשון נוצחה אתמול 2:1 במשחק אימון נגד מכבי הרצליה. את השער המצמק לשמשון כבש חלוץ הרכש אודי כבודי שחוזר אחרי כמעט שנה למגרשים. בשמשון הופיעו הרבה פרצופים חדשים והקבוצה העונה תהיה חדשה ושונה לחלוטין ממה שהורגלנו.