ליגה ארצית 08/09: נקבעו שבע העולות לליגה הלאומית

Discussion in 'פורום כדורגל ישראלי' started by איגור .פ., Jul 8, 2008.

1. ori3000 Member

אח אריאל אריאל.

אל תכעס עלי אבל הנהלת שמשון היא קיקיונית בפני עצמה.
    תסכים איתי שמאמן אחר היה היום בבית מתכונן לחג אבל אצלכם...החיים ממשיכים כרגיל.
    אל תכעס עלי אבל הכל יתפוצץ להם בסוף בפרצוף.

נצרת עלית שבוע הבא???

בהצלחה

2. Ariel Member

לא רק שאני לא כועס, אורי ידידי, אני אפילו מחזק את דבריך!

אני מקווה שלמרות המצב הקשה שהקבוצה שרויה בו נצליח בכל זאת לעלות. אין לי ספק שזו תהיה עלייה עם דם יזע ודמעות (וזו החרפה הגדולה בכל הסיפור, הקבוצה עם התקציב הגבוה ביותר עם השחקנים היקרים ביותר לא מצליחה לבוא לידי ביטוי גם כשיש 7 כרטיסים בליגה של 12).

בתוך תוכי צחקתי שראיתי מהעבר השני של היציע את חברי ההנהלה זורקים כיסאות ומקללים את הקוון כשששחקני הקבוצה שלהם לא מצליחים להעביר אפילו פס אחד. במקום להסתכל במראה ולהגיד "נכשלנו" הם מחפשים את כל מי שמסביב ויורים עליו חצים.

הקבוצה הזו היא בדיחה. אם נפסיד את רכבת העלייה, זה יהיה אך ורק העומדים בראשה.

3. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

בני טמרה מביסה בביתה 7:0 את האחרונה בטבלה, טירת הכרמל. :aaarofl:
    את השערים לזכות המארחים כבשו: יקי וייצמן (7'+39'), אדם וייר (12'), אחמד דיאב (30'),
    נידאל דוואחדה (63'), רושדי סובוח (65') ואת החותמת הסופית קבע יוני אוחיון בדקה 80.

4. kfiros Member

טמרה וכפר כנא נשארות צמודות וגם ביחד מצמצמות לאט לאט מרווחים.
    מתחיל להיות מעניין שם.

5. The best of The best Member

מסתמן שטמרה וטירה עשו אחלה קומבינציה, יהיה מעניין במחזור הבא לראות עד כמה תזיע כפר כהא כשתנסה לנצח את טירה ומה יוליד המשחק של טמרה בנס ציונה.
    אני לא דיברתי על המשחק בבת ים אתמול כי הוא לא מעניין, אבל אם כתבתי משהו כאן אז "נדחף" כמה מילים http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx נס ציונה מפתיעה אותי משבוע לשבוע אתמול מחצית שניה דורסנית של הכתומים הייתה צריכה לגרום לבת ימים לצאת חפויי ראש כשאלילת המזל לצידם אתמול באמת שנוכחתי לדעת כמה שאנחנו הכי טובים בליגה תצוגה הירואית עד כדי הזויה של קובי שאלו משאירה את הבת ימים החביבים במשחק ואני אפילו שמח שלא ניצחנו... שיעלו איתנו.
    בנס ציונה עם כל ההתלהבות קשה לשמור את השחקנים במתח למשחקים יחד עם זאת בהנהלה לא מבזבזים זמן וכבר החלו לסגור עם שחקנים לעונה הבאה, כאשר יש כמה זרים שעל פי השם והמוצא נשמעים מבטיחים (צפווים להגיע למבחנים בשבועיים הקרובים).
    הליגה הלאומית תהיה מענייינת מי שאומר שלא לדעתי טועה.

בעניין טמרה אני מאמין שהיא הבטיחה את המקום השמיני אחרי השביעייה של היום שמקנה לה עוד נקודה.

6. דניאלושקה Member

לא הייתי קורא לזה דורסנית אבל קובי שאלו בתצוגה אדירה זה נכון

7. Ariel Member

המחזור ה-25 הגיע לסיומו בסימן בני טמרה שחוזרת בענק עם שבייעיה לרשת של טירת כרמל המסכנה ומצליחה לערער במעט את ה"תחתית" של השביעיה הראשונה. בשבוע הבא יהיה המבחן האמיתי שלה כשתצא לנס ציונה, החזקה מקבוצות הליגה.

בני ג'דידה מלקטת ניצחון סנסציוני נוסף, הפעם על חשבונה של נצרת-עילית ב"גרין". אילו היו מעט יותר מחזורים לסיום הליגה לא הייתי מתבייש להמר שהחבר'ה האלה יצליחו להשתחל לפלייאוף.

הפועל ראשון עושה וי גדול בדרך חזרה אל ליגת המשנה אחרי הצגה בשכונת התקווה נגד שמשון האומללה וגוברת עלייה לראשונה העונה אחרי 2 הפסדים במפגשים הקודמים.

כפר קנא ניצחה "בדרבי המגזר" את אום אל פאחם 0:2 וממשיכה להידבק לבני טמרה. אום אל פאחם תהיה חייבת את הנקודות מג'דידה המשתפרת בשבוע הבא- כל תוצאה פרט לניצחון של אום אל פאחם והחבר'ה יצאו לעונת הרחצה מוקדם מהצפוי.

בת ים ונס ציונה כמו גם מרמורק ואשקלון מסיימות בתיקו 1:1. דווקא די הופתעתי שבת ים לא השכילה לנצח, בד"כ קבוצות שמתחילות לעבוד על העונה הבאה נוטות "לרחף" במשחקים האחרונים, ודווקא נס ציונה הייתה קרובה יותר לניצחון על פי הכתוב, אני מקווה שבשבוע הבא היא תצליח לנצח בביתה.

Last edited: Apr 5, 2009
  8. A.M.7 Member

הפועל א.א.פחם רחוקה 5 נקודות מהמקום ה8 ז"א אין לנו שום סיכוי לגיע למקום ה 8!!

לדעתי טמרה אולי הולכת לחטוף אחת ה7 כרטסיות הראשונות!! ולא תסתבק במקום ה8!

9. wanted Member

איך הטבלה הצטמצמה זה לא יאומן,שמשון שבתחילת העונה הייתה בטוחה בליגה הלאומית עוד עלולה עם סגל שחקנים שכזה למצוא את עצמה מחוץ לסיפור.יופי של ליגה לשלבי הסיום.

10. ori3000 Member

http://www.rishonia.co.il/ViewImage.asp?Im...pict0011(1).Xxx

המבט על הספסל של שמשון אומר הכל.
    וינשטיין והסיגריה . פשוט קריקטורה.
    2 חילופים הוא עשה בדקה 35 ...וואוו איזה לחץ זה מראה.

בהצלחה בנצרת עילית.

11. The best of The best Member

עדכון בגזרת נס ציונה...
    חצי משחקי הסגל הקיים כבר הוחתמו לעונה הבאה כאשר בעוד כשבוע צפוי לנחות באיצטדיון העירוני חלוץ נבחרת מוזמביק שותפו לחוד של מאיוקה התל אביבי בנבחרת הזמבית, והאיש שהעניק ניצחון זמבי לנבחרתו במשחק בחודש שעבר נגד סנגל בתוצאה 2:1 כאשר כבש את שער הניצחון.
    נשמע רכש מעניין מאוד הבחור בן 23 וכבש עד כה 50 שערים בינלאומיים באפריקה.
    הוא יגיע להתרשמות לפני שיוחתם אבל לפחות על פי הנתונים יש פוטנציאל נפלא לבחור.

12. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

תוצאות סיום:
    הפועל אשקלון 0:0 עירוני בת ים
    עירוני ראשל"צ 2:0 הפועל מרמורק
    טירת הכרמל 4:0 מכבי כפר קנא
    ה. נצרת עילית 0:0 בית"ר שמשון

13. ori3000 Member

רק עוד 5 נקודות.

שמשון ... :sm_multi: הפער מצטמק.

אתם לא רוצים לדעת אילו קבוצות יהיו מולכם במבחנים ?

14. דניאלושקה Member

בת-ים עלו כבר אני לא דואג בגלל שכפר קנא וטמרה עוד לא התחילו את המשחקים הקשים
    למי שבאמת יש מה לדאוג זה לשמשון שהם על הפנים ובמצב הכי גרוע מכל הקבוצות שבמקומות 1-7

15. Ariel Member

יהיה בסדר. שמשון סיימה את מפגשיה עם קבוצות הצמרת הגבוהה לעונה הזו (אם כי עדיף היה לפגוש אותם במחזורי הסיום כשהעסק גמור מאשר במחזורים החולפים שהן עוד בשלב צבירת הנקודות).
    כרגע מצפים לקבוצה שני משחק בית נגד ג'דידה ומרמורק. בהתחשב בהישגים האחרונים בבית זה לא מעודד כל כך, אך אין כל מה לעשות מלבד לחכות ולקוות שנס ציונה תעשה לפחות את העבודה מחר.