700 אוהדים בממוצע היום לדעתי היו בשקט יותר מ1000. המגרש מכיל 3500 מקומות והוא בנוי כך שאפשר להוסיף לו עוד 15.000 מושבים. בשנה הבאה אולי יבנו יציע נוסף מה שבטוח הוא שיציע כבוד ייבנה.
בבת-ים כולם רגועים לשם שינוי 11 נקודות ממקום 8 עושים את שלהם ובשישי בפגרה הקבוצה תשחק מול קבוצת אוהדים מחוזקת בשחקני עבר
למה ששיע תתפטר. אני חושב שיש סיבה אחרת שקבוצה כמו אשקלון מפסידה בפנדל לקבוצה כמו שמשון בדקה ה 90 מפנדל.
האומנם פגרה אבל צפיתי והיו צפוי... כל היובש הזה והגארבץ טיים שהולך כאן. מתי נפתחת העונה הבאה ? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx
האמן לי ידידי הכתום, הייתי קונה ממך בכיף את השמשיה והכפכפי ים שרכשת ויוצא לציד בחופי הים. אבל יש עוד דרך לעשות http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/rolleyes.Xxx יום שישי משחק קריטי ביותר לבית"ר/שמשון כשזו תארח הפועל ראשון השלישית. כרגע הפער מטמרה עומד 10 נקודות (כשבקופה 27), אך בתסריט מסויים של הפסד המצב עלול להתסבך, שכן טמרה תארח בשבת את טירת כרמל החלשה ובשבוע הבא שמשון תתארח אצל נצרת-עילית שגם לא רואה עצמה בחוף מבטחים. מקווה מאוד שהפרק האחרון בסיפור ייחתם בקרוב מאוד ובסוף יפה.
מברוק לכתומים. היום התבשרתי שרפי כהן סגר לעונה נוספת בסקציה נס ציונה. בקבוצה יש דריכות גדולה לקראת העונה הבאה ויש שאיפה לראות את ליגת העל בשנתיים הקרובות. מי אמר "מעליי" לאומית ?? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/rolleyes.Xxx כל הכבוד לרפי על עונה גדולה והליגה עדיין לא נגמרה. אבל צעד מבורך של ההנהלה כשהשאירו את הזיווג המוצלח הזה ואני מקווה שלא נהיה באמת תפאורה בעונה הבאה, בעצם..אני בטוח שלא! אל אל ישראל
אורי הארטילר http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx האומנם ויינשטיין סיכם לעונת המשחקים הבאה? למרות שהידיעה על המינוי לא מפתיעה אותי אני בכל זאת מוצא את עצמי בסוג מסויים של הלם. הקבוצה הרבתה להופיע העונה בתצוגות מתחת לכל ביקורת כשהיא מחזיקה בתקציב השחקנים הגדול מבין שאר קבוצות הליגה. המינימום לו ציפיתי הוא להיות סגנים לנס ציונה המבריקה שמחזיקה באחד המאמנים המוכשרים ביותר בשלושת הליגות העליונות (בטיפושתנו הוא כבר היה בידיים שלנו וחמק). אם וכאשר הקבוצה אכן תעפיל ליגה, יהיה לי די מוזר לראות איך שמשון תתמודד בליגת המשנה. אני מקווה שהבעלים מודעים לכך שמדובר בעולם אחר לגמרי. התקציב יצטרך לתפוח (וכבר הבנתי שמחפשים שותפים נוספים לעניין הזה), הטוטו, הזרים,התקשורת, שידורי הרדיו והטלוייזיה נכנסים למשחק. אין יותר את השכונה של הליגה הארצית. אומנם זה אומר יותר כסף, אך האחריות הוכפלה יחד עם זאת פי עשרות מונים. העונה עם כל הכבוד לויינשטיין ושות'- הייתה משחק ילדים. כשמונחים 7 כרטיסי עלייה בליגה של 12, שחלקן קבוצות שבקושי הצליחו לפתוח את העונה ועלו עם צעירים (כמו טירת כרמל וג'דידה), זו לא חוכמה. בליגה הלאומית יהיו 16 קבוצות מהדרג השני של הכדורגל הישראלי. נכון להרגע המאבק בליגת המשנה עוד פתוח וכלל לא ידוע מי הקבוצות שתעפילנה בסיום העונה אל הליגה הבכירה ומי אלו שישארו. אך דווקא בגלל חוסר הידיעה לגבי זהות העולות, זכינו לדעת במקום זאת שלא משנה מי הקבוצות שישארו- הן יהיו קבוצות חזקות וראויות.
והנה, לא חלפו 3 ימים מזמן כתיבת ההודעה מעל וכמו נבואה שמגשימה את עצמה- הפועל ראשון מגיעה לשכונת התקווה ומתעללת בבית"ר/שמשון במשחק שהסתיים "רק" ב-3:1 לזכות הכתומים. ראשון שיחקה איך שרצתה ב-80 הדקות הראשונות, עם מתפרצת קטלנית בראשות אלירן אפריאט (היה מצויין) שלא הותיר לגימלאים (ניסין עלאק..) בהגנת שמשון שום סיכוי. בדקה ה-11 אפריאט כובש את הראשון אחרי מבצע יפה, 10 דקות אחר כך הוא מפרפר את שני שחקני הגנה של שמשון ומשגר טיל למשקוף, על הריבאונד עט שחקן כתום שהכפיל את התוצאה. ראשון המשיכה לתקוף חזיתית את שער שמשון אך הרבתה להחמיץ. בפתיחת המחצית השנייה ראשון רשמה את השלישי מרגילו של פוליקר, רבע שעה אחר כך נפסל שער (ספק חוקי ספק נבדל) לטובת ראשון. בית"ר/שמשון נזכרה להתעורר ב-10 הדקות האחרונות של המשחק, בדקה ה-80 שמשון זוכה לפנדל מפוקפק שתורגם לכדור ברשת. את 7 הדקות שאחר כך אני לא אשכח הרבה זמן בעיקר בזכותו של איש אחד- שלומי טולדו. 2 דקות בלבד אחרי הפנדל המוצלח שמשון יצאה למתפרצת בראשות סמי אלקיים שמשגר בעיטה, בויטר הודף בקושי והכדור בורח לו אל רגליו של טולדו שחצי מטר מול מרכז שער ריק!!! בועט החוצה... 3 דקות אחר כך שוב הרמה מימין, שוב הכדור בורח לבויטר מהידיים ומגיע לטולדו שבאחד על אחד!! בועט חלש לגופו של השוער... חוסר יכולת בסיסית לכמה מהשחקנים שהם המרוויחים הגדולים בליגה, פשוט מזעזע. פס פשוט, הרמת כדור, בעיטה מול שער-נאדה. כמובן שחברי ההנהלה לא הפסיקו לקטר בכל מהלך המשחק אודות השיפוט "הגרוע" לטענתם. אבל העובדה היחידה הוודאית שכולם יוצאים איתה מהמשחק הזה היא אחת- בית"ר/שמשון ת"א הבדיחה הכי מצחיקה של הליגה.