ליגה ארצית: נגמרה העונה - דיוני סיכום

Discussion in 'פורום כדורגל ישראלי' started by שחר כדורי, Jun 28, 2004.

1. יוגב אסולין Guest

אחלה רשמו פה את התוצאות.. בוא ניראה מה זה אומר..
    אז ככה מכבי ב"ש מאוד צמודה עלינו (אשקלון) שנשחק מחר בערב.
    מכבי ב"ש נמצאת בתקופה מעולה היא לא מפסידה ומנצחת בכמויות. ועושה רושם שהיא כניראה תיהיה שנה הבאה בליגת הלאומית.

הפועל מרמורק שהפסידה היום התרחקה מאוד מהמקום השני ויש מצב שמחר זה הייה מאוד מהמקום הראשון. ולעומת זאת הכניסה את רמת עמידר מעט לתמונה.

הפועל אשקלון ור"ג נפגשות מחר. משחק חשוב ביותר. אשקלךון אחרי התיקו במשחק האחרון לא יכולה להרשות לעצמה שוב לא לנצח מה גם שבנתיים יש לנו מאזן בית מושלם. המשחק יהיה בערב בשעה 18:30 אני לא יודע עם יגיעו מעל 1000 צופים בגלל משחק העונה שישודר במקביל וחבל. מקווה למזג האוויר טוב כי אשקלון תבוא לשחק על ניצחון לא פחות. מצד שני עבור ר"ג זה משחק של "להיות או לחדול" ותיהיה חייבת לתת הכל.

קרלוס צ'קנה לא ישחק באשקלון אחרי שהורחק וזה עוד בעיה שיש לנו

2. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

בבירת הנגב מחזיקים אצבעות מחר להפועל אשקלון במשחק מחר מול הפועל רמת גן.

כי כאמור ניצחון של אשקלון מחר יפתח פער של 6 נק' בין ב"ש למרמורק ור"ג . ובליגה הזו כמו בליגה הלאומית לא משנה איזה מקום מסיימים ראשון או שני העיקר שלוקחים את אחד משני המקומות האלו.

3. הרצליה Member

אשקלון
    מחזיקים לכם אצבעות בהרצליה נגד הפועל ר"ג

4. באר שבעי בנשמה! Member

אשקלון בהצלחה מחר מול הפועל רמת גן ככה תביאו תנקמה של הפועל ומכבי ב"ש.
    הפועל באר שבע-גמר גביע המדינה
    מכבי באר שבע-לתפוס פער מהם

5. יוגב אסולין Guest

בהחלט לכל הליגה יש אינטרס שננצח.. כי כמו שאמרו פה לא משנהה מקום ראשון או שני בליגה הזאת העיקר לעלות. יהיה מאוד קשה.. למרות שר"ג בתקופה לא טובה אני מפחד מכל הדברים שהם מעבר לכדורגל כמו חוסר קהל מזג האוויר ההרחקה. במצב רגיל הייתי הרבה יותר בטוח בניצחון שלנו.

6. Alvaro Recoba משתמשים של כבוד היכל התהילה

ותנצחו גם בשביל הטוטו שלי... אחרי שהפועל הרצליה דפקו אותי עם התיקו הביתי שלהם עם טירת הכרמל 16 כבר לא יהיה לי, אבל לפחות 15 מכיוון שלדעתי אשקלון זה באנקר. מקווה לא להתבדות.

7. יוגב אסולין Guest

גם אני שמתי אשקלון אבל עשיתי את זה באמת עם הרגשה חרא. אשקלון ידוע כקבוצה השנואה ביותר על מהמהרי הטוטו בערך (ואני לא מגזים) 20 פעם היה רשום בעיתון האיש לא זכה בגלל ההפתעה של הפועל אשקלון שניצחה\הפסידה. יש לנו נטייה לעשות הפוך ממה שכולם מצפים. אבל אני מקווה שהפעם אני לא טועה גם בשביל הקבוצה וגם בשביל הטוטו

8. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

גל, אני אתה.
    הבאתי את כל התוצאות היום מלבד הפועל הרצליה, שעשתה תיקו.
    גם אצלי הפועל אשקלון היא באנקר.
    אשקלון צריכה להיזהר מאביב וולדרמן שנמצא בכושר טוב מהפועל רמת גן, אבל בכל מקרה היא חייבת לנצח ולפתוח פער מהמקום השלישי.

זה אגב ההרכב שמכבי באר שבע פתחה איתו מול בית"ר שמשון ת"א:
    שוער - דהאן.
    הגנה - בן הרוש( פחימה), אייל עבד, ינאי דראי, שמעון סיבוני.
    קישור - פרץ, זנטי, אלון ריף, שוקרון (עידו בוקבוזה).
    חזן(חזות) ואבו יונס.
    שותפו: חזות, עידו בוקבוזה ופחימה.

אבו יונס ממשיך להרשים וגם השבוע הוא הוליך את באר שבע לניצחון עם שער חשוב...

9. יוגב אסולין Guest

לב"ש יש בהחלט סגל מעולה הרבה שחקנים שהיו טובים בהפועל ב"ש עברו לקבוצה הקטנה הזאת. וזה לא פלא שהם ככה בצמרת. הם מציגים כדורגל באמת טוב והכל והחיסרון הכי גדול שלהם השנה זה המגרש המגעיל הזה ברייסר.

אבל ניראה לכם שעם הם עולים ללאומית הם ישרדו או יהיו כמו בית"ר?

10. ozi Member

חחח ...קרעת אותי!! :aaarofl:
    חחח עאלקקקק אשקלון מקום שלישי אשקלון מקום ראשון http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/champions.Xxx ואיתה תעלה מכבי באר שבע...
    יאללה אשקלון לאליפות!!

11. הרצליה Member

הוא רק רשם איזה קבוצות יהיו בליגה
    מה הקשר לאשקלון

12. fisher Member

ביקשתי כבר פעם מידע על השקמה ואף אחד לא הגיב, אז החלטתי לבקש עוד פעם. אם למישהו יש איזשהו מידע על השקמה או אתר שנותן מידע על השקמה, אני מועד אודה לו אם הוא ישלח לי או יכתוב בפורום.

13. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

רק המשחק מול אשקלון נערך ברייסר מכיוון שוסרמיל עבר שיזרוע חורף באותו שבוע.
    המגרש הביתי של מכבי ב"ש הוא וסרמיל.

14. הרצליה Member

אשקלון ממשיכה לנצח
    2-0 על הפועל רמת גן הזבלים
    לאשקלון הבקיעו ציון כהן בדקה ה-7 ושרון עמר בדקה ה-87 http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/eusa_clap.Xxx http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/eusa_clap.Xxx http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/eusa_clap.Xxx

ר"ג יא זבלים הפסד 3 רצוף אתם יורדים לליגה א' :aaarofl: http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/hahaha.Xxx http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/haha.Xxx !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Last edited: Nov 20, 2004
  15. יוגב אסולין Guest

אוקי אפשר לסכםא תה מחזור הזה ש/הוא בעצם מסכם לנו את הסיבוב הראשון...

אין יותר מידי הפתעות מיוחדות מה שכן יש זה פער שגדל בין המקום ראשון שני לשלישי עד שישי.. הפועל אשקלון ברחה ל11 פער ממקום שלישי בעוד למכבי ב"ש יש לעשות עבודה עדין כדי להבטיח עלייה אבל עושה רושם היא בדרך הנכונה.

אתמול במשחק של הפועל אשלקון היו 2500 צופים למרות הקור.. השעה ומה שהיה במקביל בטלויזיה ובהחלט זה מזכיר לי את היים הטובים של העלייה האחורנה שלנו לליגת העל עם כמות קהל גדולה (יחסית) וביתיות מושלמת...

בעיתונאות נבחר ג'קנה לשחקן הסיבוב.. קצת מידע עליו ארגנטיאני עם אזרחות ישראלית הגיע להפועל אשקלון מהנוער של רייבר... עכשיו הוא משחק בקבוצה הבוגרת ופשוט שוחט את הליגה.. עושה רושם ששנה הבאה הפועל אשקלון צריכה להאבק עליו חזק שלא יקדים תה בדרך לליגת על...

הפועל ר"ג עד לא מזמן מחזיקת גביע המדינה... חשבה לעשות העונה עלייה אתמול היא קיבלה הפסד שלישי ברציפות וסיבוב שהתחיל מצויין מבחינתה נגמר ממש לא טוב..