ואתמול מכבי ב"ש סיימה בתיקו 2 ביתי מול האחרונה בטבלה מאג'דל-כרום. יאיר שמחון(32) ודודי וטורי(34) שני שחקנים עם שמות עבר הפתיעו עם יתרון מבטיח. אלון ריף(60) צימק בפנדל וואג'די אבו יונס השווה בדקה ה90.
מחזור 7 בליגה הארצית תוצאות! 1.הפועל מרמורק 0-5 מכבי כפר קנא למרמורק:ניסים בן דוד(37,69), מוסא בן חיים(59), רוני אוחנה(66), איציק סוויסה(83) 2.הפועל מג'דל כרום 1-0 הפועל רמת גן לרמת גן:ניר חסן(32) 3.מכבי רמת עמידר 0-0 בית"ר שמשון תל אביב 4.עירוני קרית אתא 2-0 מכבי באר שבע לבאר שבע:וואג'די אבו יונס(65), שמעון סיבוני(71)
תוצאות סיום! מחזור 8 1.הפועל מרמורק(3) 0-0 השקמה\רמת חן(9) 2.עירוני טירת הכרמל(8) 2-2 הפועל מג'דל כרום(12) לטירת הכרמל:אבי מלכה(9,36) למג'דל כרום:מוחמד עוואד(61), יאיר שמחון(90) 3.מכבי כפר קנא(11) 4-0 הפועל אשקלון(1) לאשקלון:שרון עמר(44,67), קרלוס צ'קאנה (65), מהארן ראדי(78) 4.מכבי באר שבע(2) 1-2 מכבי רמת עמידר(6) לבאר שבע:אלון ריף(74,פנדל), וואג'די אבו יונס(80) לרמת עמידר:אבי בן עזרא(61,פנדל) 5.בית"ר שמשון תל אביב(8) 1-0 הפועל הרצליה(5) להרצליה:דודי בכר(33)
אתם יכולים להגיב פה גם חוץ מלעדכן תוצאות ולהביא אנשים. בנתיים הפועל אשקלון ניראת שרצה כמו שצריך גם ההפסד המפתיעה באמצע שבוע שעבר לרמת חן לא שבר את השחקנים שידעו לחזןר למסלול ניצחונות מהר מאוד דבר שמראה על הרבה אופי ונקווה שככה נמשיך. בעיר יש הרגשה שהשנה הולך משהו טוב ואני מאמין שהקהל יתחיל לצהביע ברגליםכבר במחזור הקרוב (אני לא מפתח ציפיות מוגזמות 2000-2500 אוהדים). בכל מיקרה מלבד הפועל אשקלון שנותנת עונה מעולה לבנתיים (בלי עין הרע, טפו טפו טפו) גם מכבי ב"ש הולכת חזק וכניראה תיהיה הבית"ר ב"ש בשנה הבאה. אני כבר בפתיחת עונה סימנתי אותה כקבוצה שתרוץ בצמרת מהסיבה שליגה א' לא נופלת מהארצית וכל קבוצה כמעט שעולה משמה לליגה הארצית מתברגת מאוד חזק בצמרת.
תוצאות סיום מחזור 9 1.הפועל מג'דל כרום(10) 2-3 הפועל מרמורק(4) למג'דל כרום:מחמוד עבאס(46,71), יניב עופרי(69) למרומרק:משה בן חיים(25), איציק סויסה(42) רוני אוחנה(מרמורק) הורחק בדקה ה-72 2.מכבי רמת עמידר http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/eusa_clap.Xxx http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/eusa_clap.Xxx (5) 0-2 הפועל רמת גן(3) http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/gives.Xxx לעמידר:שרון אזולאי http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/eusa_clap.Xxx http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/eusa_clap.Xxx (11), ברק בדש(40,90) http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/eusa_clap.Xxx http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/eusa_clap.Xxx
ההפסד הזה טוב מאוד למכבי ב"ש שתתארח בהרצליה(18:00) מול הפועל המקומית,ולהפועל אשקלון מוליכת הטבלה. בב"ש מדברים כבר על המחזור הבא עוד לפני ששוחק המשחק בהרצליה. המחזור הבא כמובן יערך בבירת הנגב,כאשר מכבי באר-שבע תארח למשחק עונה חלק א' את הפועל אשקלון שרצה חזק חזק במקום הראשון. הולך להיות משחק חם,אני מקווה להיות שם(בוסרמיל).
תוצאות סיום מחזור 10 1.הפועל מרמורק(3) 0-4 עירוני קרית אתא(12) למרמורק:ניסים בן דוד(3), איציק סויסה(8,83) איציק בן סולומון(81) 2.מכבי באר שבע(2) 1-1 הפועל אשקלון(1) לבאר שבע:צחי זנטי(20) לאשקלון:שרון עמר(28) 3.עירוני טירת הכרמל(7) 0-1 מכבי רמת עמידר(6) לטירת הכרמל:אבי מלכה(62) 4.הפועל רמת גן(4) 3-1 הפועל הרצליה(5) לרמת גן:אביב וולרמן(51) להרצליה:צחי ברקול(63), דודי בכר(72,92)
למרות הניצחון של מרמורק והתיקו ב"משחק העונה" בין שתי המובילות, לאשקלון עדיין יש יתרון רב בצמרת (יחסית לשלב המוקדם של הליגה). לפחות הניצחון של מרמורק העלה אותה למקום השלישי על חשבון הפועל ר"ג (אותו מספר נקודות) שהפסידה להרצליה שמתקרבת גם היא לצמרת הטבלה, שנראית כך לאחר 10 מחזורים: 1. אשקלון 25 2. מכבי ב"ש 20 3. מרמורק 17 4. הפועל ר"ג 17 5. הפועל הרצליה 15 *מכבי ב"ש עדיין ללא הפסד, עם 5 ניצחונות ו-5 תיקו.
והנה כתבה של דודו עזריה על ה1-1 של אשקלון עם מכבי באר שבע: הפגרה שנחתה עלינו, העובדה שאני בבית ובעיקר בגלל שהמשחק היה בין הראשונה לשניה החלטתי לשים נפשי בכפי וללכת לראות משחק צמרת (כזה שבליגת העל היו קוראים לו "משחק העונה מספר 1" ), ואין ספק שזו היתה חוויה. מכבי ב"ש היא קבוצה בלי אוהדים של ממש, לבית"ר בזמנו היו כמה אוהדים אמיתים עוד לפני שניסתה להיות הקבוצה הבכירה בעיר, כל מיני משפחות של ליכודניקים שהלכו עם העניין הרבה יותר מידי רחוק, למכבי ב"ש אף פעם לא היו . אי שם בשנות השמונים היינו הולכים פעם בשבועיים לראות את המשחקים שדל מכבי (או בית"ר, מה שהיה..השניה היתה משחקת בהצגה מוקדמת להפועל) ולשמוע שירים ושערים באצטדיון , ככה שמידי פעם היתה זעקת שמחה שלא קשוןרה למשחק שממול והיתה קשורנה לאיזה שער שיוויון של ב"ש באצטדיון גאון או משהו . אחרי יותר מ 20 שנה הלכתי לראות משחק של קבוצה שאינה הפועל ב"ש , ואפילו שילמתי על זה כסף ומה אני אגיד ? זה נראה די כמו מסע אחורה בזמן ואה כן גיליתי שהרמה אצלינו גבוה, ז"א בליגת העל .... כנראה שכמו שהסביר לי חבר אח"כ כשניסיתי להסביר לו כמה נוראית היתה הרמה "כנראה שגם לגיהנום יש תקרה ורצפה " , וואלה . במכבי ב"ש משחקים לא מעט שחקנים שגדלו בהפועל ב"ש ומאמן אותה המאמן שחשבתי שצריך לקבל את המושכות . חשבתי , כי כרגע יש לי מחשבות שניות, אולי זה הדשא האיום ונורא ברייסר (האיום ונורא), אולי זו העובדה שבגלל שהדשא כ"כ איום ונורא השקו אותו לפני המשחק (מה שגרם ללא מעט נפילות אצל שחקני אשקלון), אבל דחילקום, בשביל שבלם יתפוס כדור ויעיף אותו למרחק ים , ואז כשהיריב יתפוס אותו הוא יעשה פחות או יותר טותו דבר, אני לא בטוח שצריכים מאמן . אז חוץ מאת הקבוצה של ממן (שבחיי שכשריאיתי אותה שנה שעברה ליגה אחת פחות ) היא נראיתה טוב למדי, באתי לראות את אלון ריף (כבד ולא מעורב) ובמיוחד את שמעון סיבוני ואייל עבד שגדלו אצלינו. במחצית השניה כשהיה בצד שקרוב אלי , אפשר היה להבחין שסיבוני פשוט דופק למכבי ב"ש את השיטה כשהוא מנסה לשחק עם הכדור במסירות קצרות תוך כדי תנועה לשטח פנוי . אייל עבד, האיש שאמור היה להיות בן זוגו של עוז יפרח הפגין משחק טוב מאוד, מצד שני אולי זה בגלל שכשבועטים כדורים ארוכים וגבוהים היותך גבוה עוזרת . אבל רק בשביל הקטעים ביציע היה שווה לשלם 20 שקלים (ועוד 5 על גרעינים וטרופית), הלא באר שבעים יתקשו להכיר את ציצו אוהד בית"ר המיתולוגי שעבר להפועל (במשחקים) אחרי מותה של קבוצתו, כששרון עמר אקס בית"ר והפועל הבקיע ארת שער השיוויון הוא עשה שקט עם האצבע ואח"כ סימן לשבת לאוהדי ב"ש (היינו רוצים שרון, אבל לא רואים כלום בגלל הגדר) , מה שעורר עליו את ציצו שהתחיל לקלל אותו בלי הפסקה . 10 דקות במחצית השניה כשציצו ממשיך לקלל שרון עמר צעק לכיוונו "די כבר, שברת לי את הראש" , מה שהביא לציצו פלאשבקים מהתקופה ההיא בבית"ר והוביל אות לשירה ללא הפסקה של "שרון עמר נשמה, אני אוהב אותך בית"ר, שרון עמר בוא לפה" (כשההוא משחק כן ? ) ו":אני אוהב, אותך בית"ר" , בין לבין התחיל מישהו לקלל בהסטריה (תוך כדי שהקול שלו הופך להיות גבוה כזה) את דורון ממן שלא הכניס את חבר שלו, ואז ציצו התחיל לארגן שירת מי שלא מוחא כפיים ,לפני שחזר ל"שרון עמר בוא לפה". על המגרש הכדורים המשיכו להתעופף בלי הפסקה , שחקנים להחליף, השוער של מכבי ב"ש להשמיט כדורים ולהוכיח שהוא לומד מרחמין . 1-1 בסיום , 20 השקלים הכי משתלמים שהוצאתי השנה על משחק כדורגל . אני אגב עבדתי ולכן לא יכולתי לבוא למשחק. אבל יהיו עוד הזדמנויות...
תוצאות סיום נוספות מחזור 10 1.השקמה\רמת חן(7) 1-4 הפועל מג'דל כרום(10) לשקמה:מיקי ממן(26פנדל,70), רועי עובדיה(40), סלא עבדאללה(66,עצמי) למג'דל-כרום:יאיר שמחון(36,פנדל) 2.מכבי כפר קנא(11) 2-0 ביתר שמשון תל אביב(9) לשמשון:סער מזרחי(80,פנדל), אורי קרגולה(90)
שמעתי שרוצים אוהדים של ליגה ארצית אומנם אני לא אוהד אפחד אבל לכל משחק של השיקמה רמת חן אינ הולך המגרש ליד הבית שלי אז יוצא לי ללכת כל שבת (רק למשחקי בית) אפרופו השקמה אני חושב שהם יהיו בצמרת ואולי יעלו מי יודע יש להם סגל שחקנים מצוין אני יציין 2 שחקנים מהקבוצה : מיקי ממן- חלוץ ושיחק בעבר בהפועל ר"ג ונראה לי גם בהכח מומו בן ניסן- שחקן מהיר מצויין ואף כבש שער יפה נגד מכבי ת"א שנה שעברה בגביע רמת השיקמה שייכת לעיר רמת גן והאצטדיון ממוקדם ליד האצטדיון של הכח "וינטר" (נראה לי שהם עברו לשחק בוינטר) זהו מקווה שיהיה ליגה מעניינת השנה ושיהיה כמו בלאומית מתח עד הדקה האחרונה.....
טוב אני חוזר בערך 1 ל3 שבועות.. וקשה לי להיות פעיל אבל אני בהחלט מרוצה המקבוצה שלי. שומרים בנתיים על קו טוב מאוד ועל הפרש מעולה מהמקומות שמתחתינו. התיקו בב"ש הוא הישג טוב מאוד כי זה משחק קשה משחק בחוץ ומשחק בדשא מאוד גרוע. אני מאוד פחדתי מהמשחק הזה וטוב שלא הפסדנו. יש התעוררות די גדולה בליגה הארצית בכלל הרבה הפתעות וכמו שציינתם פה את רמת חן.. שמצליחה בנתיים לנצח ולהוציא נקודות בעיקר מקבוצות צמרת של הליגה. העיר אשקלון אני יכול להגיד מאוד תוססת בזמן האחרון כמו שנאמר פה 150 אוהדים נסעו לב"ש ולמשחק בית מגיעים 2000-2500 צופים בשלב זה למשחק באמצע שבוע. (חבל שגם הפעם המשחק במוצ"ש בזמן שיש אלטקנטיבות טבוות יותר). בכל מיקרה משחק ביום שישי בצהרים שאין מה ליראות יכול כרגע לפי דעתי למשוך בבית משהו כמו 4000 איש למשחק שלנו. וזה על סמך התעננינות בעיר. בכל מיקרה מחר (שבת) אנחנו נגד הפועל ר"ג משחק חשוב נוסף בצמרת ר"ג נמצאת די בירידה וניצחון שלנו פה יפתח ביננו פער של 11 נקודות ויוציא אותה מהמרוץ מולנו על המקום הראשון (היא עוד תוכל להאיבק על מקום שני תלוי בתוצאות של מרמורק וב"ש).
תוצאות סיום מחזור 11 1.מכבי רמת עמידר(5) 0-3 הפועל מרמורק(3) לעמידר:אבי בן עזרא(6), תומר עיני(47), איציק לוי (61, עצמי) עמוס אוזנה(מרמורק) הורחק בדקה ה-9 2.הפועל הרצליה(6) 1-1 טירת הכרמל(8) להרצליה:ללה מאהרן(70) לטירת הכרמל:איחסן חלאבי(35) 3.בית"ר שמשון תל אביב(9) 3-1 מכבי באר שבע(2) לשמשון:קובי גורדנה(90) לבאר שבע:מקי חזי(1), וואג'די אבו יונס(69), ניר חזות(83)