מסכים איתך בהחלט.. בדר"כ אין הרבה הבדל ברמה בין ליגה א' לליגה ארצית. ולא פעם היה מיקרה שקבוצה שעלתה מליגה א'.. הצליחה עם אותו סגל כמעט לעלות לליגה לאומית או לפחות להיות גורם מרכזי מאוד. מה שכן אני חושב שקבוצה שלישית לב"ש באחת משתי הליגות הבכירות זה דבר מיותר שלא יהיה טוב לכדורגל בעיר מבחינת משאבים אוהדים וכו'..
נכון צודק.. כבר הספקתי לשכוח מזה מרוב שזה היה מהיר. בכל מיקרה עם מכבי ב"ש תעלה המצב שלה יהיה גרוע יותר. יש המון ערים בארץ שלא מסוגלת לשתי קבוצות וגם קבוצה אחת זה יותר מידי.. ב"ש היא אחת כזאת.
אולי אתה צודק ואתה מכיר את האוכלוסיה בבאר שבע בטוח יותר ממני אבל ב"ש עיר יחסית גדולה ואם יש ערים שמבחינת גודל יכולות להחזיק 2 קבוצות זה ת"א חיפה ב"ש וירושלים.... יש ערים כמו נצרת שמתחלקות מחוסר ברירה לנצרת עלית (יהודים) ואחי נצרת (ערבים) וזה גם לדעתי מוצדק
אממ.. לא ממש מסכים איתך.. כי אולי מקום כמו ת"א יכול לאחד שתי קבוצות ויותר קודם כל בגלל ששתי הקבוצות לא נתמכות ע"י העירייה דבר שני הם מקבלים הרבה מאוד אוהדים מסביב לעיר. מכל גוש דן עם זה יפו ר"ג ראשון לציון וכו'.. והדבר בא על חשבון אוהדים לקבוצות בערים שמסביב... דבר נוסף אלו קבוצות עם מסורת. חיפה ניסתה להקים 2 קבוצות אבל ברגע שהפועל חיפה גם הגיע לצמרת קודם כל זה בא על חשבון מכבי חיפה שירדה קצת.. ודבר שני אחרי זה היא נעלמה כי אין לה את הכלים. ב"ש אין לה משאבים אין מסורת לעוד קבוצה וכל ב"ש היא אדומה ולכן היא לא יכולה להחזיק עוד קבוצה. מבחינת הירושלמים המצב שונה. מבחינת אנשים בי-ם והסביבה (מברשת מודיעין וכו') אפשר להקים 2 קבוצות עם אוהדים הבעיה היא שהפועל עדין נתמכת ע"י הסתדרות ואל עצמאית ולכן לא תצליח לשרוד לבד. בקשר לאחי נצרת ונצרת עלית זה שתי מקומות קרובים לא ערים מחוברות בכלל.. אין בינהם קשר אחי
היום יום שישי.. הגיע המוסף של ידיעות אחרונות לבית שלי... והם חשפו "נספח" שעליו חתום כל שחקן באשקלון.. אני יכתוב לכם חלק ממנו.. תבטיחו לא לצחוק. אוקי המסמך הזה בא בקבות כל המריבות כל הדיבורים מאוחרי הגב כל התנהגות הלא טובה של השנה שעברה. באשקלוןן כמו באשקלון לכל בעיה מוציאים את הרעיון הכי יצירתי (וגם רווחי) שיש. אז ככה.. הנספח כולל 11 סעיפים שהעיקרים בהם הם. 1. שחקן מאחר לאימון. גם אם זה ב5 דקות ישלם 200 שקל קנס לקבוצה. שחקן שמאחר למשחק גם אם זה ב5 דקות.. 1000 שקל.. למשחק. 2. שחקן שיתן תנשמה וילחם ירד לגליצ'ים ויקבל צהוב ישלם לקבוצה 500 שקל קנס.. ואם השופט יחמיר איתו? ויתן אדום? אז השחקן ישלם 1000 ש"ח. 3. סעיף 3 מדברים על מכות... אם אתה מרביץ לשחקן יריב אתה משלם 1000 ואם אתה מרביץ לשחקן שלך אתה משלם 1500 ש"ח.. עכשיו זה מחולק גם אם הוא לא ישמע להוראות המאמן יתחצף לשופט וכל מיני דברים כאלה הוא ישלם 1000 ש"ח. גם שחקן שמוחלף ולא לוחץ יד או לא נשאר על המגרש ישלם סכום זהה. 4. אוקי ועשיו עוברים כבר לזמני בילוי לפני משחק שחקן שיבלה אחרי 23:00 ישלם 1500 ש"ח שחקן שיבלה לפני אימון אחרי 00:00 ישלם 1500 ש"ח. 5. נוגע לראיינות של לפני אחרי אמצע סוף לא משנה מתי. חייב אישור מהנהלה.. התראיינת בלי אישור? שלם 5000 ש"ח!!!! (יותר מהמשכורת של רוב השחקנים). 6. שחקן שינהל מו"מ באמצע עונה עם קבוצה אחרת גם כן ישלם 5000 ש"ח! לסיכום שחקן.. שהחליט להתפרע.. ביום של משחק.. כלומר.. הלך בילה עד איזה 23:30 אחרי זה לא קם.. איחר ב10 דקות למשחק.. שמע על העונש שמחכה לו.. ושיחק הגרסיבי.. קיבל צהוב אחרי זה הרביץ לשחקן.. ואז חבר שלו בא להפריד והוא דוחף אותו.. ואז הוא מקבל אדום. יוצא החוצה ויורד ישר לחדר ההלבשה. ואז בסוף המשחק מתראיין... אותו שחקן צריך משכנתא! שימו לב לחישוב בילוי - 1500 ש"ח איחור - 1000 ש"ח צהוב - 500 ש"ח מכות - 1500 ש"ח אדום - 1000 ש"ח ירד לחדר ההלבשה - 1000 ש"ח התראיין - 5000 ש"ח אותו שחקן חייב לקבוצה 11500 ש"ח.. על יום לא טוב אחד.. ותשימע לי ולא ילך לנהל מו"מ עם קבוצה אחרת.. לא משתלם היום. בכל מיקרה כמה שזה נשמע מצחיק זה כל שחקן מחוייב לחתום על תקנון כזה ומי שלא חותם שיחפש לעצמו קבוצה אחרת. לפי דעתי בגדול יש בזה משהו אבל הגזימו משחק הכדורגל זה משחק אם המון רגשות המון דברים שאתה לא תמיד יכולת לשלוט עליהם. וסבבה שיהיו דברים כאלה אבל כל מיקרה צריך לישפט לגופו אחרת שחקנים יפחדו מהקנסות יותר מאשר להפסיד משחקים.
ביום שישי נפגשו מכבי באר-שבע והפועל אשקלון למשחק אימון. התוצאה הייתה 1:1 בסיום,כשלבארשבעים כובש אמיר אבוטבול (ההוא עם המספרת מול מכבי בבלומפילד) , שחתם בקבוצה .
ביום שישי שיחקה מכבי ב"ש משחק אימון מול הכח מכבי רמת גן וניצחה 2-0 משערים של אלון ריף ואמיר אבוטבול שני שחקנים שעברו בהפועל באר שבע. היום מסיימת הקבוצה את מחנה האימונים שלה בשפיים.
מכבי קריית-אתא אימפריההההההה ותלמדו דבר אחדף קבוצה שירדה לא עולה כל כך מהר קבוצה שנלחמה על העלייה והפסידה אותה ברגע האחרון עונה הבאה לא תהיה כל טובה ככה אני רואה את זה ההימור שלי: עולות: מכבי באר-שבע ורמת עמידר יורדת:מג'ד אל כרום ו-מרמורק
לאוהד עכו בקשר למה שאמרת לנצרת אתה צודק מאה אחוז צריך לדעתי לאחד את2הקבוצות ולעשות קבוצה אחד איחוד נצרת או יותר ננכון: השלום נצרת כמו בכדורגל אולמות השלו םבאר-שבע זה חבל אמנם אחת בליגת העל אחד בלאומית אבל לדעתי הן אינן נבדלות אחת מהשנייה הן שוות ברמתן אני חולה על עכו אמן תעלו לליגת העל מת עליכםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם עכו משחקת באיצטדיון הכי יפה בלאומית בנהריה תכולה:6,500אלף 4,500אלף טריבונות ו2,000דשא אם אנלא טועה היה פעם שם משחק גביע הטוטו הפועל חיפה-הפועל ירושלים שניצחנו3-2 האיצטדיון משגע הוא לא מבייש אפילו קבוצה מליגת העל נהריה סתם מבזבזת אותו6,500אלף מקומות ולה במשחקי בית יש15אנשים וגם זה משפחות רק. ולאוהד עכו:יש לכם אתר לקבוצה?אם כן שלח ת'אתר אבא שלי גדל בעכו הוא היה אוהד שרוף שלהם בשנת בערך62שכמעט זכיתם באליפות הליגה השנייה נדמה לי או הראשונה שהפסדתם לרמת-גן הוא סיפר לי סיפורים יפים אחושרמטה :aaa15:
קודם אחי אנחנו משחקים בעכו כנראה הסיפורים עם הפועל והכח ר"ג מוכרים לי מאוד גם מאבא שלי עם שתיהם היתה יריבות עם הכח בעיקר ספורטיבית עם הפועל היה הרבה דם נגיד את זה ככה בקשר ליורדות.. מג'דל? אחי השתגעתה הם העמידו בת בת זונה של קבוצה לדעתי אחת הקבוצות הכי חזקות שהיו בארצית..... ושיהיה לקרית אתא בהצלחה למרות שאתם אוהבים לדפוק אותנו http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/wink.Xxx
היום כבר התקיים מחזור שני בליגה הארצית. הלגיה הארצית בגלל מג'דל כרום ובגלל הפועל חדרה. כרגע חסרים בה הרבה משחקים... ולרוב הקבוצות אין 2 משחקים. במחזור הראשון הפועל אשקלון זכתה בטכני עקב היא הופעתה של חדרה וכניראה שכך זה ימשך. והיום הקבוצה שלי השיגה ניצחון במו רגליה (ולא בבית המשפט) ונמצאת במקום הראשון כאשר היא היחידה עם שתי נצחונות לבנתיים.
ומכבי באר-שבע ניצחה בשבוע שעבר 1-0 את מרמורק ,ויכל להגמר הרבה יותר. והיום,שחקניו של דורון ממן התקשו קצת מול הפועל רמת גן היורדה החדשה,שהציגה משחק נוקשה ,המשחק הסתיים בתוצאת תיקו מאופסת,משחק שלא הגיע לרמה גבוה,משחק משעמם בחום הבארשבעי אבל היו כמה הזדמנויות לשתי הקבוצות. הפועל ר"D אם רוצה לחזור לליגת הלאומית צריכה להתחזק בכמה וכמה שחקנים,ככה הם לא יעלו ליגה בחיים.