ליגה ארצית: נגמרה העונה - דיוני סיכום

Discussion in 'פורום כדורגל ישראלי' started by שחר כדורי, Jun 28, 2004.

1. פשפש Member

חבל באמת קבוצה כמו ב"ש הייתה צריכה ללחם על המשחק הזה כי הוא היה מבחינתי הכי חשוב בליגה... מה קרה עם אבו יונס הוא לא שיחק טוב?

2. יוגב אסולין Guest

לא הגיעו עליו כדורים הם היו די עצבנים ועשו הרבה עבירות היו המון צהובים במשחק הזה..

3. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

חחח ובעיתון המקומי בבאר-שבע ביום שישי בא ואמר דורון ממן שב"ש באה לקחת 3 נק' באשקלון.

4. יוגב אסולין Guest

אצלנו בעיתון המקומי הוא אמר דברים אחרים.. כניראה ניסה לעשות משחק פסיכולוגי ככה זה לפחות היה ניראה... עד למשחק ששמה זה הוכח.

בואו נעשה תמונת מצב קצרה על הליגה הארצית.

אשקלון בהפרש של 11 ממקום שני ושלישי... מאז הפגרה אנחנו לא ניראים משהו ב4 מחזורים האחרונים.. ניצחון בודד!!!! אבל עדין מקום ראשון עם הפרש גדול. פשוט קבוצות סוגרות מאוד נגדנו..

מקומות שני שלישי.. מרמורק לוקחת את המקום השני לב"ש אחרי הרבה מאוד זמן שהיא מציגה יכולה לא רעה בכלל ותוצאות טובות היא מצליחה לשרוד ותופסת בצדק את המקום השני בעוד שב"ש קיבלו פיק ברכיים קטן והתחילו בנפילה שחייבת להעצר מתישהו...
    מעבר לשתי אלו השקמה רמת חן ורמת עמידר עקובות ככה מאחורה יחכו לנפילה של שתי הקבוצות (בעיקר במפגשים הישירים איתם) וינסו גם להתערב בקרב על המקום השני...

ובתחתית... מג'דל כרום עושה רושם.. ירדה ליגה.. כבר די ודאי... יכולת גרועה + תוצאות גרועות והפחתת נקודות.. קרית אתא תנסה איכשהו לאבק למרות שגם המצב שלה לא מזהיר במיוחד.

המחזור הבא יסגור בעצם 2 סיבובים שלמים נעשה סיכומים והערכות וניראה מה הולך בדיוק בליגה הארצית.

5. ozi Member

אחי אני לא מסכים שהפועל לא ניראית משהו בזמן האחרון. חוץ ממשחק אחד שבאמת לא ניראינו משהו (שבוע שעבר ברמלה) הם ניראים פשוט מצוין. בתיקו בבית מול הרצליה זה ניראה שהשחקנים יכולים להגיע למצבים מתי שהם רוצים והעובדה היא שהיה פעמיים בעיטות לקורה ופעם למשקוף.מה שהיה חסר זה טיפת מזל. שיחקנו לפני שבועיים (נגד קרית אתא אם אני לא טועה) וניצחנו 4:0 שיכל להיות גם כפול.
    באמצע השבוע אולי אתה לא יודע אבל שיחקנו בגביע המדינה בחוץ נגד מג'דל וניצחנו בקלות 4:0.
    וגם במשחק היום אם ציון לא היה מחמיץ בדקות האחרונות, או שאבוקסיס במשך 80 דקות, היינו מנצחים בקלות. אני לא זוכר מצב אחד של ב"ש כל המשחק.
    אם אתה זוכר גם במחצית הראשונה שהייתה ממש חלשה לדעתי פטאו בעט לקורה החיצונית, והיו עוד כמה מצבים.
    ועוד משהו- ב"ש באו לפרק כניראה למדו משהו מסכנין. כבר אחרי 2 דקות שחקן שלהם נכנס חזק במאיר בונפיטו והיה צריך לקבל אדום לדעתי. היה ברור שהם לא באו בשביל לנצח.
    שבוע הבא בחוץ מול הפועל ר"ג (שד"א מוכרת כרטסים למשחק בליגה ארצית ב-40 שקל!!!) משחק שלא צריכים להיות בו בעיות. חבל רק שהם שיחררו השבוע את דודי וטורי ועידן הילל זה היה צריך להיות מעניין.

6. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

איך היה השוער של מכבי ב"ש מורדי שוורץ?
    האם היה לו חלק בזה שמכבי ב"ש חילצה נקודה?

ואני לא מבין, מצד אחד מכבי ב"ש אחת מהקבוצות החלשות בליגה, מצד שני אשקלון טובה מהשאר בפער די ניכר, אז איך נגמר 0-0?
    לדעתי אתם מתוסכלים(ואפשר להבין זאת) מהבונקר של מכבי ב"ש, שגם הצליח כשהיא הוציאה נקודה מאשקלון.

ראיתי את מכבי ב"ש השנה בלא מעט משחקים, והיא תמיד הייתה עדיפה על היריבה שלה, כולל בתיקו 1-1 מול אשקלון בסיבוב הקודם.
    ברור שיש אצלם ירידה מסוימת, ועדיין, ברור שהמאבק הולך להיות צמוד ומותח עד הסוף(בכל הקשור לעולה השנייה לפחות).

7. יוגב אסולין Guest

מלבד כמה הזדמנויות בדוקת האחרונות ועוד כמה שבעיקר היו צמודים לקורה שלנו לא היה דברים יותר מידי. פה איזה וולה של שרון עמר ופה עוד איזה כדור אבל בהחלט לא היתה לו עבודה גדולה.

שמע... בטח שאני מאוכז. לפני שאני מאוכזב מהתוצאה והכל אני מאוכזב מאיך שהקבוצה שלי ניראת היא לא הצליחה לפצח אתה בונקר של ב"ש.. לא היה ריצה מהירה קדימה החיסרון של קרלוס מאוד הורגש לפי דעתי. ומשחק ממש בינוני ומטה שלנו. קשה לי לציין שחקן אחד שלנו שהיה מעל רמת סביר.

מצד שני הייתי מצפה מב"ש קבוצה עם יומרות לעלות בסוף העונה הזאת ליגה לבוא לשחק פתוח ולנסות להגיע למצבים לא לישאר מאחורה עם 9 שחקנים מדקה 50 בערך. כי זה הורס את החשק של המשחק. הם פשוט באו להוציא נקודה. ועשו את זה.

בשורה תחתונה אין ספק ב"ש יצא המנצחת פה כי הם השיגו את המטרה שלהם אבל על הדרך הם הרסו ל2000 איש את ההנה מהמשחק

8. ozi Member

קבוצה ברמה חלשה לא יכולה להוציא 0:0 בקבוצה הרבה יותר חזקה? הרי זו בדיוק התוצאה שהיא כן יכולה להוציא (אם אתה רוצה אני יזכיר לך כמה תוצאות כאלו). ב"ש כן עד כדי כך חלשה ואני ראיתי כמעט את כל המשחקים העונה של אשקלון והיא באמת אחת היריבות החלשות. כששיחקנו לפני חודש ברחובות נגד מרמורק- הם נתנו משחק טוב מולנו וכמעט הצליחו להוציא נקודה עם פנדל שלא נשרק להם בדקה ה-90.
    ב"ש פשוט לא עשו כלום- אפס. אפילו קרית אתא שבאו לשחק אצלנו לפני כמה שבועות ניראו יותר טוב. ב"ש בקושי עברו את החצי בכל המשחק. ואם כן זה היה במחצית הראשונה החלשה.
    בקשר לשאלה שלך על השוער- הוא היה בסדר גמור היו לו כמה עצירות טובות, אבל האמת שלא הייתה לו עד כדי כך עבודה קשה- לא היו בעיטות למסגרת כמעט. ועד שבעיטה עברה אותו שחקן הציל מאחוריו- בקיצור היה לו גם קצת מזל שהמשחק הסתיים ב-0:0

9. Elior Member

השקמה רמת חן ניצחו 2:1 במג'דל כרום ועוד לא אמרו את המילה האחרונה בנוגע לעליית ליגה.....
    הקבוצה שהייתה אמורה לשחק בליגה א והועלתה ליגה בעקבות התפרקותה של מכבי קרית גת (סיימו מקום 2 בליגה א דרום בעונה שעברה) חזק מאוד בצמרת......
    בתחילת העונה דיברו שם על עלייה לליגה ארצית (היות וחשבו שישחקו בליגה א)... לאחר שהועלו , אמרו שישמחו מאוד אם יצליחו לשרוד בארצית..... אבל כיום הקבוצה עם 34 נקודות ליגה כשבמקום השני-שלישי ניצבות מרמורק ומכבי ב"ש עם 38 נק'..... לא בשמיים.....
    השבוע כמו שאמרתי הקבוצה ניצחה 2:1 את מג'דל כרום עם הרבה אופי..... כשמג'דל כרום הסתגרו במרבית דקות המשחק...... אבל ספגו שער במחצית השנייה אז הם התחילו לתקוף ואף השווו לקראת הסוף..... אבל לבסוף השקמה שמו שער נוסף שהכריע ונתן להם להאמין שבשנה הבאה יוכל להיות דרבי נוסף בעיר ר"ג..... הפעם בין השקמה להכח ר"ג (בהנחה כמובן שלא יהיה איחוד בעיר).......

הפעם האחרונה שבה היינו בכותרות הייתה שהוגרלנו לשחק בגביע המדינה מול מכבי ת"א והפסדנו להם 2:1 עם שער מצויין של מומו בן ניסן... שעדיין משחק בקבוצה
    בע"ה שנה הבאה ליגה לאומית (ולא לאיחוד!!!!!!!) http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/dunno.Xxx

10. יוגב אסולין Guest

עם כל הכבוד שלקמה שהיא אחת ההפתעות הגדולות שלה ליגה. וגם אולי ההוכחה הטובה ביותר לרמה שלה שקבוצה שנבנתה לליגה א'.. מצליחה להיות פה בצמרת... לא הייתי מציע לה לעלות לליגה הלאומית. התקציב שמה יחייב אותה או להתאחד או להשקיע הרבה יותר ממה שיש לה ודבר כזה עלול למוטת אותה אחרי התקדמות נחמדה. היא צריכה ליצור סגל טוב של שחקני בית ליצור בסיס לחזק קצת את הניהול עם איזה ספונסר רציני ורק שהם מוכנים באמת אז ללכת על עונת עלייה. כי נכון לכרגע עלייה עלולה להוריד אותם תוך שנה חזרה לליגה השנייה עם חור גדול בכיס כמו שהיה ללא מעט קבוצות וחבל.

בקשר לעונה הנוכחית שלה. היא בהחלט עושה עבודה נחמדה. קבוצה לא רעה שמציגה כדורגל טוב. בתחילת עונה היא הצליחה לנצח בעיקר את קבוצותה צמרת של הליגה ועם הזמן השחקנים שמה קיבלו ביטחון והפכו לקבוצת צמרת לכל דבר.

נחמד ליראות עוד את הקבוצה של השכונה דבר שהולך ונעלם מקום שבו הנשמה של השחקן היא זאת שמשחק וקובעת את הכל ולא הכיס והחוזה.

11. Elior Member

גביע הטוטו מכור בארצית........
    שלושה משחקים מופיעים בהימורי הווינר...... כמה שעות לפני פתיחת המשחקים מגיעה שמועה לראשי מועצת ההימורים שהולך להיות משהו לא כשר במשחקים.... המועצה סוגרת את ההימורים , מי שהספיק להמר - הרוויח...

ואכן הפועל מרמורק מנצחת בכפר קנא 3:2 לאחר שפיגור 2:1 בהפסקה ...
    מכבי ב"ש והפועל ר"ג עולות לשחק בידיעה שתיקו ושתיהן עולות שלב..... תנחשו כמה נגמר? כן..... 0-0......
    והמשחק הכי מוזר קורה אצלנו..... בשקמה..... פאול בתוך הרחבה בתחילת המשחק וטירת הכרמל מקבלת פנדל .... שרון אזולאי החלוץ שלהם עושה 1:0... בהמשך סתם משחק משעמם באמצע בלי אף הזדמנות , דקה 90 מגיעה..... השופט מוסיף 4 דקות ... 2 דקות בתוך תוספת הזמן החלוץ שלנו שחר משה מבקיע ...... חולפות עוד 2 דקות וטעות מוזרה בהגנה שלהם ומיקי ממן עושה 2:1 עם הבאזר ............ מוזר........ או שלא........

בקיצור הליגה הארצית ליגה מכורה .......בודאות .......... :aaa8:

12. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

לגבי המשחק בליגה הארצית אתמול בב"ש בין מכבי המקומית להפועל ר"ג.

אז חבר שלי משחק בקבוצה , והוא קיבל הוראה מהמאמן ומהיו"ר לא להתאמץ. הוא אמר לי בדיוק מה אמר לכל שחקני הקבוצה בתדרוך לפני המשחק: " אל תתאמצו ,סגרנו איתם על תיקו אפס . לא סופגים לא כובשים"

חלק מהעיסקה הזו שכל קבוצה קיבלה 150 אלף שקל עבור העלייה כדי לדפוק את מרמורק שלא עלתה . בתמורה,ר"ג תתן למכבי ב"ש ניצחון בליגה במפגש שיהיה בינהם.
    והשופט? הוא את המחצית הראשונה סיים בדקה ה43 ואת השניייה ב89.

13. הרצליה Member

תוצאות סיום
    מחזור 22
    1.מכבי באר שבע(2) 0-0 בית"ר שמשון תל אביב(8)
    2.עירוני טירת הכרמל(9) 0-0 הפועל הרצליה(7)
    3.הפועל מרמורק(3) 2-1 מכבי רמת עמידר(5)
    למרמורק:איציק בן סולמון(68)
    לעמידר:אבי בן עזרא(18), רותם שמש(90)
    4.השקמה\רמת חן(4) 1-2 עירוני קריית אתא(11)
    לשקמה:מיקי ממן(25), שחר משה(59)
    לקרית אתא:סטו יעקוביאן(84)

14. יוגב אסולין Guest

את סיכום המחזור ובכלל הסיבוב (שהיה די מעניין) נעשה יותר מאוחר..

בנתיים רציתי לציין משהו שלא צויין פה..
    ב8.3.05 יערך חצי גמר גביעה טוטו בליגה הארצית.

אשקלון שסיימה ראשונה בבית שלה פוגשת את השניה מהביתה מגדיל שזאת השניה בטבלה מכבי ב"ש למשחק מאוד קשה חשוב ויוקרתי (הכסף חשוב מאוד בשביל העלייה של שתי הקבוצות ליגה).
    במשחק השנה הפועל ר"ג שסיימה ראשונה בביתה עם השניה מהבית המקביל הפועל הרצליה..

עושה רושם לפי דעתי שהגמר האמיתי.. נערך כבר בחצי הגמר במשחק הראשון ומי שתנצח שמה תיקח גם את הגמר..

15. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

יוגב ידוע לךך איפה יערכו משחק י חצי הגמר.

והיום מכבי ב"ש ממשיכה לפשל אבל למזלה מרמורק מפסידה בדקה ה90 , ומכבי חוזרת למקום ה2 נקודה יותר ממרמורק,צפוי קרב גדול על המקום השני שיש לי הרגשה שגם הקבוצה שממוקמת רביעית תלחם בסופו של דבר על המקום הזה בזכות הפאשלות של ב"ש ומרמורק