אריאל, אתה מהמתחכמים. מה שאמרת הוא נכון מאוד, אבל לא שמת דגש מספיק על הענין, כלומר... מקסים לוד היא עולה חדשה שלא פתחה את העונה בליגה שהיא עלתה אלייה, ולזה צריך לשים לב! כאן למעשה שורש העניין, שמשנה לחלוטין את המפה. התקנון אומר את מה שאתה כתבת במפורש ,אבל אם תקרא אותו הייטב אתה תבין שהסגניות של העולה... הן אלה שיחליפו אותה במידה שכך וכך וכך או בקצרה - העולה לא יכולה לפתוח את העונה, במילים אחרות חובה שבפתיחת העונה תהיה נציגה של ליגה א' דרום בליגה הארצית, מותר לך להתווכח, חבל לך לטעות. כל האמור לגביי מה שאתה רשמת נכון לגביי 10 הקבוצות האחרות שמשחקות בליגה הארצית מהעונה הקודמת, כלומר להוציא מהרשימה את לוד וג'דיידה, אם אחת מהקבוצות האחרות תתפרק, רק אז הרצליה תהיה בארצית. אני יודע מה אני אומר ידידי. עריכה: אני אגיד יותר מזה בהנהלת לוד לפניי כחודש נעשתה פנייה לכפר שלם "שתרכוש" את הזכות לשחק בארצית, אבל הנהלת כפר שלם יודעת וידעה כל העת שלוד זה כמו כוסות רוח למת, וחבל לשלם מזומנים על דבר שאוטוטו יילך מהעולם, ובחינם . הנהלת כפר שלם כבר זמן רב מאורגנת לליגה הארצית והציגה את כל הערבויות הדרושות. וכשאני רושם כפר שלם לוכסן נחלת, זה עקב העובדה שקיים סיכוי מסוים שנחלת תהיה העולה, עקב העובדה שבמשחק שלה מול מבשרת ציון (כמדומני תיקו) מבשרת שיתפה שחקן שהיה באדום, באותה העת לוד כבר הייתה עם רגל וחצי בארצית, ולא היה טעם להחמיר עם מבשרת, אז בהתאחדות ויתרו על "עונש", ניצחון טכני לנחלת, והסתפקו באזהרה למבשרת. בדיעבד הניצחון הטכני שמגיע לנחלת יהודה בעניין אמור לעלות אותה לליגה הארצית, אבסורד, הזוי, ולא משהו שרואים כל יום, תודו. יש סיכוי שנחלת יהודה תהיה בליגה הארצית על סמך כרטיס אדום אחד קטן ששחקן מבשרת קיבל, בעניי זה מצחיק!
אין לי מה להתווכח. כי אני מקווה מאוד שאתה צודק. לתת להפועל הרצליה הזדמנות נוספת לשחק בליגה הארצית אחרי שעונה שלמה הייתה אחת מ-2 הקבוצות החלשות ביותר זה אבסורד. תמיד צריך לתת עדיפות לעולות חדשות ולא לאלו שירדו. לא משנה מה המקרה ולא משנה באיזו ליגה. תמיד עדיף דם חדש בליגה.
ועכשיו אפשר לברך על המוגמר אלירן אוחנה אחד הברגים החשובים בעלייתה של הכח עמידר לליגת העל, ואחד מעמודי התווך של רעננה בעונה החולפת חתם לעונה הקרובה בנס ציונה. בכך נס ציונה משלימה חוליית חוד מרשימה עם הירקליס שאנגלייה אלירן אוחנה שלומי בן חמו רון ברבי/ניסים אסייג ומוחמד כתארי חלוץ הנוער של בני יהודה שסיים בעונה האחרונה כסגן מלך השערים של נוער לאומית, שני או שלישי לחן עזריאל מביתר ירושלים.
עכשיו זה באמת רישמי - מקסים לוד, בני ג'דידה ומכבי כפר קנא בליגה א'. הפועל ירושלים הועברה בבקרה התקציבית. הפועל אום אל פאחם, הפועל כפר שלם והפועל הרצליה בארצית.
להערכתי , מקסים לוד היחידה שתורד ליגה ( זה בכל לא קשור לכתב בלייבגים חחחחחח ) אלא בגלל המכשולים הלא ממש רציניים העומדים בפני שלושת הקבוצות האחרות
נתנו להם 6 ימים להגיש ערעור, והיחידה שהגישה ערעור היא הפועל ירושלים שתשחק בעונה הקרובה בליגה הארצית, ככה שאין סיכוי שיתנו להם עכשיו להגיש ערעור.
כפר כנא וג'דיידה יערערו לעליון ויקבלו את הערעור שלהם... בהתאחדות אוהבים כסף, עשירייה פה שלישייה שמה ויהיה בסדר, לגביי לוד המצב בקנטים והם אפילו לערער לא מסוגלים כי אין שם הנהלה אפילו. אז להוריד פאסון זה הכל אלרגיה ותופעות לוואי של עונת המלפפונים. מכל הפקה פקה שראינו כאן בחודש וחצי האחרונים, מה שייצא זה שלוד קורסת וכפר שלם את המקום שלה תופסת. אום אל פאחם והרצליה יישארו בליגה א'.