ליגה ארגנטינאית - אפרטורה 09

הנושא בפורום 'פורום כדורגל עולמי' פורסם ע"י Franco, ‏20/8/09.

1. Yaniv "Rey de Copas hay uno solo"

ראיתי את זה גם בשתי אתרים כבר ואני מאוד אבל מאוד מקווה שכן מה שבטוח אם ואכן זה יתממש זה צעד כלכלי גדול מאוד לצ'רלטון

2. benos Member

לא חושב שזה כזה ישתלם להם, אבל מה אכפת לנו לא?

3. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

הוא יצטרך לשדר רק אחד מהמשחקים או שירתמו גם את ספורט 1 לא?

חדשה נהדרת לחובבי הכדורגל הארגנטינאי בישראל

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏11/12/09
  4. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

אבאל בוחר לראות את היד של לוסרו (על מה הצהוב? לעזאזל) אחרי שלא ראה שני פנדלים לטובת ראסינג, חבל מאוד כי ראסינג פתחה מצויין ולראשונה העונה שיחקה כדורגל יפה לאורך הרבה דקות רצופות. מופע אימים של האדון בצהוב

וואוו זה ממשיך, יכול להיות שרוצים לצ'פר את הקייזר בבכורה שלו, אחרת אין לי הסבר לשיפוט הזה...

5. benos Member

ראסינג קבוצה של פראיירים ואין לה גם חלוץ נורמאלי, בלי קשר לפנדלים ראסינג הייתה צריכה לכבוש ונענשה על כך. איזה מזל שראסינג כזאת נאיבית.

6. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

מה זה בלי קשר, היא הייתה כובשת כנראה מהנקודה הלבנה. מנגד גם לריבר אין חלוץ נורמאלי ואבאל סידר לה שני גולים. זה ההבדל בינתיים.

אגב נענשה, אם היא נענשה זה לא מרגלי ריבר ולא בשל אי ניצול המצבים, זה מידי אבאל ובשל החולצה לא יותר.

עוד דבר שרואים בבירור ודובר עליו כבר העונה לפני המשחק הזה, אל פלאדו אלמיידה קיבל רשיון לחטוב במרכז השדה ומנגד שומרים עליו מכל פעולת נגד...

7. אסף ראסינג Member

כל כך מתסכל!
    2-0 כבר, שער של אבליירס מבעיטה חופשית מדהימה..
    הרבה זמן שלא ראיתי את ראסינג משחקת כ"כ טוב נגד גדולה (מאז ה3-0 על בוקה), חבל שהמשחק התפתח ככה..

מחצית.

8. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

מפתה לרשום כתגובה לאסף שהמשחק לא התפתח ככה, הוא פשוט נקבע מראש...

בהנחה שיש לו ערך מקצועי אז החילוף של ויואס רע לטעמי, לא יכול להיות שטיטו נשאר בפנים ומרקאדו יוצא.

9. benos Member

גראציני OUT שטיינרט IN , לפי מה שזה נראה גראציני מתח את המפשעה.

10. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

סטיינארט היה מצויין בניואלס אבל מאז שהגיע לראסינג הוא מבלה את הזמן אצל הפיזיוטרפיסט, ככה שאין לתלות בו יותר מדי תקוות. ראמירס נפרד מראסינג, שיהיה לו לבראות, היה פנדל ברור עליו אבל כשאתה מול השוער באחד על אחד במקום ליפול שים ת'כדור ברשת אדיוט.

שום דבר לא עשה רוחליו פונס מורי בבכורה שלו בהרכב, אבל קשה לשפוט לאור העדר משחק ההתקפה של ריבר במשך 50 דק' ראשונות.

11. benos Member

נראה לי שהוא עמד לאבד את הכדור ולכן נפל.

דיאז IN מורי OUT. עכשיו שראסינג תצא להתקפות ותזניח את ההגנה יותר דיאז יכול להיות קטלני.

12. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

לא קטלני ולא נעליים, היום בלי אבאל ריבר לא יכלה לעשות כלום, שלושת השחקנים היחידים שם שהיו טובים היום הם בואונאנוטה, וגה בשער ואלמיידה (שנעזר באישור המיוחד כאמור), כל השאר לא תרמו שום דבר מיוחד אלא השתדלו לא להפריע להצגה של אבאל. היום ריבר ניצחה בזכות החולצה ולא יותר לדעתי.

ראסינג שיחקה מצויין במחצית הראשונה, הנעת כדור ולחץ גבוה, הצליחה ליצור מצבים סבירים וסבלה מהעדרו של חלוץ. ריבר דרכה פעם אחת ברחבה שלנו כל המחצית הראשונה והצליחה לכבוש פעמיים.

ראמירס הוכשל בבירור מאחור ע"י פרארי אם אני לא טועה במה שהיה צריך להיות אדום ופנדל, מעט אח"כ אותו פרארי אם אני לא טועה מבצע פנדל נוסף על ז'אקוב, אבאל ממשיך לשתוק. ספק פאול של ז'אקוב על הגמד נגמר בעבירה וצהוב על מחאות (לא משנה שהפלאקה הוא הקפטן), הגמד בועט בעיטה חופשית ולוסרו הנכה נוגע ביד בחומה. אפשר אולי לשרוק פנדל על זה, למרות שרואים בבירור שהוא ניסה לנגוח וכי הכדור הולך החוצה בגדול, אם אפשר אז למה לא? אבאל גם מוסיף צהוב ללוסרו http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/bduh.Xxx גם בגול השני ההכשלה של אבלדאניו זה לא דבר שכל שופט היה שורק.

מחיצת שנייה ראסינג כבר שיחקה רע, ריבר לא השתפרה ככה שהמשחק נהייה לא משהו אבל עדיין קצבי. שני חילופים רעים של ויואס לטעמי מנעו כל סיכוי להתרומם חזרה, מרקאדו היה חייב להשאר במגרש, ופארינייה היה צריך להכנס בשביל שלגראסיני יהיה עם מי לשחק, או להחליפו אחרי שנפצע. בכל מקרה ההפסד לא באשמתו. למרות הכל גם פה סטיינרט וקאבאז'רו הגיעו למצבים של גול ועשו כלום.

אני יוצא מרוצה ממה שראיתי מראסינג במחצית הראשונה, לבינתיים ללא קשר לתוצאות אני מבסוט מהדרך של ויואס. אה כן...מישהו שמע את הקהל של ריבר? הגווארדיה אימפריאל כובשת את נונייס.

13. benos Member

היה שיפוט גרוע ביותר נגד ראסינג, שני פנדלים חוקיים שנפסלו ועוד כמותלא קטנה של עבירות שלא נשרקה, מצד שני אני חושב ששני הגולים של ריבר הם חוקיים. אתה צודק שריבר לא הייתה קיימת וראסינג שלטה ונפגעה מהשופט ללא צדק אבל עם כל הכבוד, ראסינג הייתה צריכה לכבוש לפחות 2 שערים מההזדמנויות שהיו לה בנוסף לפנדלים שהיו אמורים להשרק לטובתה ככה שאני לא חושב שמי שהכריע את המשחק היה השופט לבדו.

נערך לאחרונה ב: ‏11/12/09
  14. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

קודם כל אתה צודק כמובן שראסינג הייתה צריכה לפחות גול אחד מהמצבים שהיו לסטיינרט, טיטו, קאבאז'רו, גראסיני ומרקאדו (פלוס נגיחות של ז'אקוב ולוסרו שוגה עצר). אבל עדיין, אני חושב שההשפעה של השופט על המשחק הייתה יותר מגדולה, היא הייתה קריטית - ריבר לא הייתה מנצחת את המשחק הזה אם היה שיפוט טוב, ראסינג אולי יכלה להוציא משהו למרות השיפוט אם הייתה מנצלת מצבים, אולי כי אני לא יודע מה אבאל היה עושה אז, אבל אני לא יכול לבוא לשחקנים וויואס בטענות על כך במשחק כזה. לכן כתבתי שריבר ניצחה בגלל החולצה ואני עדיין חושב כך, היא לא עשתה שום דבר בשביל לנצח מלבד להיות ריבר, להוציא את המצב של בואו במחצית הראשונה (היחידי) ובין הדק' 45-70 ריבר לא עשתה כלום.

לגבי חוקיות הגולים, תעבור שוב על כל המהלכים, מהתחתלם ממש, שהובילו לגולים של ריבר:

גול ראשון:
    *אני לא בטוח אבל לדעתי זו הייתה התקפה או שניים אחרי הפנדל שלא נשרק על ז'אקוב - אבל נעזוב את זה כי אני לא בטוח.
    * הפנדל הגיע מבעיטה חופשית אחרי עבירה שלא הייתה על בואונאנוטה, ז'אקוב אמנם תיקל אותו חזק מאחור אבל לקח את הכדור נקי קודם.
    * לדעתי זה לא פנדל של מאה אחוז, לוסרו עלה לנגוח והכדור פגע בטעות בידו. אם הכדור היה בדרך לשער ניחא, אבל הכדור עשה את דרכו החוצה. מה שבטוח שבכיוון השני אבאל לא היה שורק זאת.

גול שני:
    * הגיע מבעיטה חופשית אחרי ששוב לא הייה עבירה, אבלדאניו נאבק עם מורי (או בואו) תוך כדי ריצה ולא הייתה שום סיבה לשרוק שם. אין פאול = גול לא חוקי.

אם המשחק הזה היה קולון, ניואלס, לאנוס, סנטראל או כל קבוצה אחרת מול ראסינג שני הגולים האלו לא היו נכבשים, מכיוון שמלכתחילה ראסינג הייתה מקבלת פנדל (אני אופטימי פה כי גם עברנו רצף של 50+ משחקים בלי פנדל) שהיה משנה את המשחק, וגם אם לא היו נשרקים הפנדלים, העברות מהן הגיעו הגולים לא היו נשרקות (בגול הראשון 2 עברות). וזה מבלי לדבר עך ההצהבה המסיבית של שחקנים שחלקה הייתה מיותרת ומצד שני אישור קיצוץ למרכז השדה של ריבר - דבר שגם אם לא בא לידי ביטוי בגולים משפיע מאוד על המשחק.

קח בחשבון שיכול להיות שאני מקצין בגלל שהייתי צריך לשמוע כל השידור את אפו הבן ז... שמדבר על זה שראסינג לא צריכה לבכות על השיפוט גם אם הוא לא טוב בגלל שזה בכיינות וכו', יום אחרי שכל התקשורת נותנת לפאלסיוני לבכות אחרי שהשופט נותן לו גול מאופסייד ושבוע אחרי שניואלס בוכה אחרי שהיא כמעט עושה לינץ' בשופט (שחקנים ואוהדים). אבל ככה אני רואה זאת כרגע מתוך הכעס בו אני נמצא.

יום ראשון מול צ'אקה שנראית טוב מאז הגעתו של גמבואה, שנראתה טוב ב-30 דק' שראיתי מהמשחק מול ולס, הזדמנות לסיים את הטורניר עם טעם טוב לקראת המאבק בקלאוסורה.

15. אסף ראסינג Member

יש 2 דרכים להתסכל על ההפסד:
    1-טווח קצר. מבאס, היה שיפוט גרוע, ראסינג שיחקה יותר טוב והייתה הזדמנות לנצח את ריבר בבית שלה.. ממש חבל
    2-טווח ארוך. למרות ההפסד, ראסינג שיחקה הרבה יותר טוב מריבר..
    ויואס עושה רושם של מאמן איכותי קודם כל, ואני מאמין שכשהוא ייבחר את הסגל בעצמו (בתחילת האפרטורה הבאה), כבר נוכל ממש לשאוף גבוה..
    בנוסף , ריבר פשוט גרועה, ואני לא אתפלא אם תמשיך לההדרדר..

אני בוחר בדרך 2- למרות ההפסד , ראסינג שיחקה טוב באופן מפתיע ביותר, ועם היה לנו סגל נורמלי ולא אוסף של זבל חוץ מכל מיני גראזינים ופאריניות , היינו בהחלט יכולים לנצח ואף הגיע לנו..
    קהאיס לא יודע להרים..

אני מאמין שניתן קלאוסורה טובה, משהו בין הטופ 7, ואם אכן כך יקרה, באפרטורה הבאה נוכל לנסות להעפיל לאיזה גביע..